Timp total 1 oră și 11 minute
Ingrediente
- Blat :
- 3 oua mari
- ½ cana ulei
- 250 g faina
- 1 plic praf de copt stins cu putina zeama de lamaie
- Esenta de rom
- Esenta de vanilie
- 1 borcan de 400 g gem
- 1 lingurita coaja de portocala
- 1 lingurita coaja de lamaie
- Suc de ananas pentru insiropat
- Crema de portocale :
- 4 galbenusuri
- 7 linguri potrivite de zahar
- 150 ml zeama de portocale
- Esenta de portocale
- Crema de ciocolata :
- 200 g ciocolata (amaruie si cu lapte)
- 200 ml frisca lichida
- Cateva linguri de cognac
- Glazura :
- 120 g ciocolata cu lapte
- 60 g ciocolata amaruie
- 180 ml frisca lichida
- Decor :
- Portocale, ciocolata, coaja de portocale