Timp total 1 oră și 11 minute

Ingrediente

Blat alb: 4 oua 100 g de zahar 50 g nuca de cocos 4 linguri nuca macinata 1.5 linguri de faina 1 mana de stafide 1/2 plic praf de copt Esenta de rom Esenta de vanilie Coaja rasa de portocale si lamaie Cateva linguri de cognac Un praf de sare Blat de cacaoa : 100 g ciocolata kandia amaruie 50 g ciocolata cu lapte (eu am avut cu crema tiramisu) 100 g unt 5 oua Esente Coaja de portocale 1 mana de stafide Cateva linguri de cognac Un praf de sare 100 g miez de nuca macinata 100 g faina 2 lingurite praf de copt½ lingurita praf de cafea 100 g zahar Crema 1: Ciocolata si frisca in cantitati egale: 2 ciocolate milka cu capsuni (200g) 200 ml frisca Crema 2 si 3 : 1 plic crema de lamaie pentru prajituri 1 plic crema de ciocolata pentru prajituri lapte Cateva linguri de zahar pudra Pentru decorat : Biscuiti Unt sau margarina Lapte Zahar Esente 1 borcan de cocktail de fructe ( eu nu am avut si am pus de piersici) Cafea preparata Oute de ciocolata Cocos verde Cocos alb Frisca