Snitel prahovean
Snitel prahovean retete: cum gatesti snitel prahovean si cele mai gustoase retete de snitel pui la cuptor.Snitel prahovean
snitel porc/pui 2 oua sare piper faina 1 cutie ciuperci 1-2 cepe 3 linguri pasta rosii cartofi
Sandwich cu snitel si cascaval
1 corn1 cutie crema de branza1 castravete5 maslinecascaval delacosnitel de pui
Șnițel Strindberg
Șnițelul strindberg sau friptura strindberg, așa cum mai este numită, este o rețetă inspirată din bucătăria germană, delicioasă și foarte ușor de făcut. Se face din carne de porc, cotlet sau mușchi, dar o puteți adapta și pentru alt fel de carne. Bucata de carne este învelită într-o crustă delicioasă de ou cu muștar, hrean, curry, iar pesmetul din șnițelul clasic lipsește. De aceea se poate considera că este mai degrabă o friptură decât un șnițel clasic.
Șnițel de porc gratinat la cuptor
Carnea de porc poate fi gătită într-o mulțime de feluri, care mai de care mai delicioase. Iar rețeta pe care v-o propunem astăzi merită încercată, pentru că este delicioasă și se face foarte ușor. Este o rețetă de inspirație alsaciană, care chiar așa se mai numește: șnițel alsacian. Este vorba despre o bucată de carne de porc, cu crustă de brânzeturi, rumenită la cuptor, delicioasă și potrivită pentru orice ocazie.
Șnițel de pui în crustă de semințe
Dacă v-ați plictisit de șnițelul de pui clasic, în crustă de pesmet, astăzi vă propunem o rețetă puțin altfel. Șnițel de pui în crustă de semințe, crocantă, delicioasă și foarte aspectuoasă. Puteți folosi orice semințe vă plac sau chiar un mix de semințe pe care în găsiți în magazine, gata preparat.
Mancare de dovleac cu snitel vegetal
1 borcan dovleac razuit 1 ceapa 1 lingura pasta de tomate 1 lingura pasta de ardei ulei vegeta marar verde snitel vegetal Aldis
Snitel cu cartofi natur
4-5 buc cotlet de porc 500 g cartofi noi 2 oua faina pesmet ulei patrunjel verde.
Snitel cu cascaval
1 kg cotlet de porc 3-4 oua 100 g faina 150 g cascaval ulei pentru prajit sare piper boia
snitel de salam
10 bucati de salam 2 oua 1 pahar sifon 1 ceasca faina
Snitel egiptean
carne de pui, o ceapa, o lamaie, 2 oua, faina, pesmet, sare,piper,1/2 lingurita scortisoara.
Șnițel Parizian. Rețeta autentică, delicioasă și ușor de preparat
Prepară astăzi șnițelul parizian perfect, la fel ca în restaurantele de top! Descoperă gustul autentic al unui șnițel parizian făcut în casă. Urmează rețeta noastră pas cu pas și află secretele acestui deliciu culinar.
Snitel de pui cu crusta dubla
1 piept de pui dezosat Pesmet sare piper ulei 2 oua
Snitel de pui in aluat
1 piept de pui sare piper chili 100 g smantana 50 ml lapte faina patrunjel 2 oua
Friptura de vita cu sos rosu
5-6 bucati de snitel de vitel 4 linguri de bulion 2 lingurite de ulei 1 lingurita de zahar 1 paharel de vin alb delikat cimbru piper sare
Snitel grecesc
500 de grame de carne de vita 2 oua; faina;pesmet;ulei pentru prajit; condimente grecesti; piper;sare;mustar
Snitel "tocat"
un piept de pui fiert (in apa usor sarata mai bun e cel fiert cu legume pentru o supa) 1-2 oua sare faina 2-3 linguri apa.
Snitel englezesc
1 kg carne de vitel 250 gr smantana 1/2 pahar de vin 3 linguri ulei o foaie de dafin 50 gr faina 2-3 linguri bulion sare piper
Snitel din piept de pui, copt
Piept de pui 2 oua 3 linguri faina 3 linguri pesmet sare piper boia
Snitel din piept de pui si cascaval
un piept de pui 100 g cascaval 2 oua faina de grau sare,piper ulei pentru prajit
Șnițel vienez - rețeta originală austriacă. Care este secretul ca să-ți iasă perfect
Șnițelul vienez este un preparat clasic al bucătăriei europene.
Snițel de pui la cuptor. Rețeta irezistibilă și ușoară
Descoperă cum să prepari un snițel de pui la cuptor perfect crocant și suculent. Sănătos și delicios, aceasta este rețeta perfectă pentru o masă reconfortantă.
Șnițel din piept de curcan
Șnițelul din piept de curcan este o variantă ușoară și delicioasă a clasicului șnițel, perfectă pentru cei care caută o opțiune mai slabă în grăsimi, dar plină de savoare.
Snitel Piept De Pui Cu Ananas
piept de pui ou faina pesmet 1 cutie ananas taiat rondele cascaval smantana
Snitel din piept de pui cu piure de cartofi
piept de puicartofilapte unt sau margarinacurryfainapesmetoua
Șnițel milanez - rețeta tradițională de Cotoletta alla Milanese
Rețeta autentică de șnițel milanez (Cotoletta alla Milanese), un șnițel din cotlet de vițel cu os, pane, prăjit în unt clarificat.
Șnițel de pui umplut cu șuncă și cașcaval
Șnițelul de pui umplut cu șuncă și cașcaval este o variantă super gustoasă a șnițelului clasic. Umplutura de șuncă și cașcaval aduce un plus de aromă și o textură cremoasă, care se topește frumos în interiorul puiului. E alegerea perfectă pentru o masă specială sau pentru momentele când vrei să gătești ceva simplu, dar de efect.
Snitel De Pui Cu Orez Condimentat
Iubesc snitelul de pui pregatit astfel, iar orezul ramane garnitura mea preferata.
Șnițel din piept de pui cu parmezan
Șnițelul din piept de pui crocant în crustă de parmezan nu este doar un alt fel de mâncare, ci un adevărat spectacol culinar. Vezi ingredientele și modul de preparare.
Snitel de pui cu mustar, pesmet si sos de soia
1 piept de pui mare;200 grame pesmet;condiment de pui 1 lingurita;2 lingurite de sos de soia;2 linguri ulei; 3 lingurite de mustar dulce;piper;busuioc;cimbru;miere 3 ligurichimen marar pentru decor;ulei pentru prajit2 rosii
Pollo parmigiana - șnițel de pui cu sos de roșii și mozzarella
V-ați gândit vreodată că puteți transforma un banal șnițel de pui într-un preparat complet nou și original? Exact despre asta este vorba în rețeta pe care v-o propunem astăzi. Pollo parmigiana sau pollo alla parmigiana este o rețetă tipic italiană, de piept de pui în sos de roșii, gratinat cu mozzarella la cuptor. Carnea de pui se gătește exact ca șnițelul, înainte de a fi dată la cuptor. De obicei se servește cu paste fierte, dar puteți alătura orice altă garnitură.
Șnițel japonez - Tonkatsu - rețeta originală
Află cum să prepari Tonkatsu – șnițel japonez de porc, crocant și savuros, servit cu sos dulce-acrișor, varză și orez. O rețetă japoneză simplă și delicioasă!
Șnițel unguresc - Mátrai borzaska
Rețeta originală a șnițelului unguresc Mátrai borzaska, un preparat delicios din carne de porc, pane și servit cu cartofi prăjiți.
Snitel pane copt cu legume la wok
ptr 5 persoane 1kg de file de pasare sau piept de pasare taiat fasii groase 2-3 oua pesmet sare piper putin ulei de masline ptr legume 2 morcovi curatati si taiati bastoane 2 ardei grasi taiati felii subtiri 1 pumn de pastaii verzi congelata 1 conserva de porumb stiulete baby-tanar 1 lingura sos de soya putin piper,papprica rosie,usturoi pisat
Snitel cu varza calita
4 bucati de piept de pui potriviti. 300 gr pesmet pentru prajit. 300 gr faina. 300 gr ulei de palmier nehidrogenat(pentru prajit). 4 sau 5 oua,depinde cat de mari sunt snitelele. 50 gr unt. 1 cutie rosii tocate in suc de rosii(Pomodorre). sare si piper roz proaspat macinat,un praf de tarhon,un praf de cimbru,sau punem cimbru verde daca avem. 1 bucata varza potrivita.
Snitel de pasare cu ciuperci
500 gr de piept de pasare taiat in felii 1 lingura de amidon 1 ceapa taiata rondele 250 gr de ciuperci prospete sau din conserve. 1 ardei rosu taiat in felioare subtiri 1pahar de mazare proaspata sau congelata 2 cabanusuri taiati in felioare 5 catei de usturoi putin piper negru ulei ptr prajit 1lingura praf de supa cu gust de ciuperci sos de soia
Rulouri de piept de pui cu hribi
Avem nevoie pentru 2 persoane de 4 bucati de piept de pui batute ca si pentru snitel cativa hribi ( eu am avut uscati si i-am rehidratat) 8 fasii de ardei rosu 4 fasii de cascaval verdeata tocata marunt ( coriandru si patrunjel am pus eu sare piper 30 ml ulei de masline cativa fulgi de unt o ligura de sos de soya 100 ml apa.
Sandviș japonez cu șnițel de porc
Descoperă rețeta autentică de Katsu Sando, sandvișul japonez crocant și delicios, cu cotlet de porc prăjit și sos tonkatsu. Perfect pentru un prânz rapid și sățios, gata în doar 30 de minute!
Snițel german cu cartofi și salată de varză
Un preparat tradițional german: șnițel cu cartofi și salată de varză! Este unul dintre cele mai iubite feluri de mâncare din Germania, simplu, dar incredibil de savuros, cu o crustă crocantă și o carne fragedă în interior.