Nu stiu cum sunteti voi dar eu sunt pur si simplu innebunit dupa paste. As manca paste de 3 ori pe zi, cu mult parmezan peste ele, caci eu unul consider ca o portie de paste fara parmezan nu are aceeasi aroma si isi diminueaza semnificativ gustul. Pentru azi va propun o reteta simplu de facut, o puteti servi ca o cina mai usoara si merge de minune langa un pahar de vin.

Tagliatelle Cu Pui Si Ciuperci

Ingrediente

- 1 punga tagliatelle - 1 piept de pui - cateva ciuperci champignon - 1 cutie de rosii in suc propriu - o jumatate de ceapa - 3-4 catei de usturoi (eu sunt fan usturoi si am pus cam vreo 9) - fulgi de peperoncino pentru un gust mai picant - ulei de masline - sare, piper

Mod de preparare

Taiem marunt ceapa si usturoiul si le punem la calit in ulei de masline. Adaugam pieptul de pui taiat cubulete si il lasam pana isi schimba culoarea. Cand si-a schimbat culoarea si a inceput sa se prajeasca adaugam ciupercile taiate in 4 si lasam pana se evapora apa lasata de ciuperi. Cand s-a dus apa lasata de ciuperci turnam rosiile cu tot cu sucul din conserva. Lasam sa fiarba in jur de 10 minute pana mai scade putin sosul. Adaugam fulgii de peperoncino, aici in functie de preferinte si de cat de mult doriti sa va ia gura foc. Saram si piperam dupa gust.

Pastele, pe care le-am fiert in prealabil conform instructiunilor de pe ambalaj in foarte multa apa cu sare, le adaugam peste sosul nostru. Mai amestecam de cateva ori si putem opri focul.

Le aranjam pe farfurie, putand decora cu frunze de busuioc si binenteles neaparat razand muuult parmezan peste ele :)

O cina usoara si foarte gustoasa.