Piept de pui crispy
Piept de pui crispy retete: cum gatesti piept de pui crispy si cele mai gustoase retete de crispy din piept de pui, reteta crispy piept de pui, pui crispy la cuptor, piept de pui, piept de pui in tigaie, piept de pui fraged, mancare piept de pui, piept de pui retete, piept de pui marinat, crispy strips reteta.Cum să faci crispy strips ca la KFC
Oricine a mâncat măcar o dată la KFC s-a îndrăgostit de gustul aripioarelor și crispy-urilor. Astăzi vă învățăm cum să faceți crispy strips acasă, la fel de crocante cum sunt acelea de la KFC.
Sandwich cu crispy strips
Ingrediente: crispy strips (reteta in categoria Mancaruri cu carne) lipii o conserva cu rosii decojite cu tot cu sucul lor (200ml) cascaval ras parmezan o lingura sos de soia (de cand l-am cumparat imi vine sa il pun in orice:)) ) boia sare piper cimbru
Pui crispy la cuptor cu garnitura de Sehriye si linte maro
Pentru garnitura: - 1 canuta Sehriye (orez turcesc). Se poate inlocui cu orez normal (bob cu bob Colosal de la Scotti) - 1 canuta linte maro (din conserva) - 3 fire de ceapa verde 1 catel de usturoi - 3 canute de supa de vita sau apa (se foloseste de trei ori cantitatea de orez adica la o cana de orez puneti 3 de apa sau supa) - 1 lingura de ulei de masline - 1/2 legatura patrunjel - sare/piper Pentru pieptul crispy: - 1/2 pui dezosat - sare piper - 1 - 2 linguri de ulei de masline - 1 ou - 1 cana de cereale de porumb (pe care le folositi dimineata cu laptele)
Piept de pui umplut a la Droopina
piept de pui, cremwursti (de pui), sunca, cascaval, unt, sare, piper.
Piept De Pui Cu Orez
1 piept de pui mare 1 cana de orez(cam 250 g) rosii patrunjel verde ulei pt prajit pieptul de pui.
Piept de pui natur cu salata de rosii
1 piept de pui 4-5 rosii condimente pentru carnea de pui 5 linguri ulei de masline 1 lingura otet sare piper paprika
Piept de pui in cuib
un piept de pui 1/2 varza mica 200 g paste sare,piper, 2-3 linguri ulei de masline zeama unei lamai
Rulada din piept de pui
feliute de bacon piept de pui cascaval feliat sau ras.
Snitel din piept de pui, copt
Piept de pui 2 oua 3 linguri faina 3 linguri pesmet sare piper boia
Piept de pui cu smantana
400 g piept de pui 200 ml smantana 2 linguri ulei sare piper
Piept De Pui La Gratar
piept de pui dezosat sare, 1-2 catei de usturoi vin alb,zeama de lamaie
Piept de pui cu sos
Pentru 2 persoane: 1 piept de pui, un morcov fiert, o telina fiarta, doua rosii, 3 linguri smantana, sare piper patrunjel verde.
Piept de pui picant
1 piept de pui 1 ardei iute sos de soia vin amestec de mirodenii ulei de masline
Pui Kiev - piept de pui umplut cu unt aromatizat
Ce faci atunci când ai un piept de pui, dar nu vrei o simplă friptură sau o porție de șnițele? Faci un pui Kiev, delicios și aromat. Rețeta de pui Kiev este o combinație de șnițel, cordon bleu și ruladă de pui. Un piept de pui umplut cu unt aromatizat și cu o crustă crocantă de pesmet. Se face foarte simplu și repede, nu este nevoie de prea mult efort și, cât timp puiul stă în cuptor, vă puteți ocupa de garnitură. Puiul Kiev poate fi servit simplu, cu cartofi, piure, orez sau salată și este nemaipomenit pentru o cină sau un prânz în familie. Arată senzațional, atunci când este tăiat în secțiune, ca să nu mai vorbim despre aroma de unt și verdețuri, care intră în toată bucata de carne.
Piept de pui in staniol
500g piept de pui 500g ficatei de pui 250g kaiser,costita etc 1 catel de usturoi 50ml ulei 50ml vin condimente-sare,piper,marar,patrunjel 4 cartofi potriviti
Piept de pui gratinat
4 oua,piept de pui,300ml sos alb (dau reteta mai jos),unt,piure de cartofi (am folosit 2 cartofi maricei),cascaval,condimente (eu am folosit curry ca i-mi place la carnea de pui),sare.
Piept de pui natur la gratar
1 piept de pui condimente pentru gratar 3 linguri ulei de masline 10 g unt cimbru boia sare piper
Piept de pui în sos Gorgonzola
Dacă v-ați plictisit de friptura de pui clasică și vreți să îi dați un alt gust, acest sos gorgonzola este alegerea perfectă. Se face repede, este foarte gustos și aromat și, dacă vă place combinația de carne cu sos de brânză, acest fel de mâncare se va transforma rapid într-unul dintre preferatele voastre. Puteți adapta această rețetă și să o faceți cu paste sau puteți adăuga ciuperci spre final. Orice este permis, totul ține de gusturile voastre și de ce ingrediente aveți la îndemână. Sosul gorgonzola se complimentează perfect cu carnea de pui, îi dă o savoare aparte și veți scăpa de pieptul de pui fad și uscat făcut pe tigaie.
Piept de pui acordeon în crustă de pesmet
Dacă v-ați plictisit de modalitatea clasică de a găti și savura pieptul de pui, vă propunem o rețetă care nu are cum să nu vă placă. Piept de pui acordeon, în crustă de pesmet cu parmezan, crocant, delicios și extrem de arătos. Se face la fel de simplu ca șnițelul și poate fi savurat alături de piure, cartofi prăjiți sau orice garnitură vă place.
Snitel din piept de pui si cascaval
un piept de pui 100 g cascaval 2 oua faina de grau sare,piper ulei pentru prajit
Piept de pui în crustă de parmezan
Dacă v-ați plictisit de rețata banală, clasică de șnițele, aceasta este o alternativă excelentă. Pieptul de pui în crustă de parmezan este delicios, ușor de făcut și foarte spornic, așa că vă invităm să îl încercați. Practic, pașii pe care trebuie să îi urmați sunt aceiași ca la șnițele, doar că veți înlocui făina cu parmezanul. În acest fel, obțineți o crustă delicioasă, care va îmbrăca bucata de carne și îi va da o aromă aparte.
Piept de pui Hawai
Pentru 4 persoane 1 conserva ananas 4 fileuri piept de pui dezosat (fara pielita) 4 felii sunca 100 gr cascaval (hipocaloric) sare piper curry ulei de masline extravirgin
Rulada cu broccoli si piept de pui
1 piept de pui, 3 cepe, 4 oua, 300 gr. brocoli, 3 linguri faina, un praf de copt, 4 linguri de smantana, piper,sare
Piept de pui Provolone (în stil italian)
Există atâtea rețete cu piept de pui, încât nu știi la care dintre ele să te oprești, atunci când vrei să pregătești o masă pornind de la această carne. Fie că vorbim despre feluri de mâncare simple sau mai complexe, autohtone sau de inspirație internațională, e imposibil să nu fie măcar câteva rețete și pe gustul vostru. Astăzi vă propunem o rețetă din bucătăria italiană, de piept de pui cu prosciutto și brânză provolone. Aceasta este și cea care dă numele preparatului, dar nu este obligatoriu să o folosiți pe aceasta. Dacă nu o găsiți sau nu vă place, o puteți înlocui cu orice fel de brânză doriți.
Rulouri din piept de pui bacon
* 1 piept de pui * 1 pachet sunca de padure / bacon feliat * unt * 2 morcovi * 1/2 ceasca de vin alb demisec
Piept De Pui Invelit In Cascaval
1 si jumatate piept de pui condimente: sare,piper vegeta boia iute chilli sos de soia 6 felii subtiri de cascaval
Friptura din piept de pui umplut la cuptorul cu halogen
1 piept de pui mai maricel 150 g frunze de spanac 8 feliute de branza topita 1 morcov 2 linguri ulei (de masline) 1 lingurita condimente pentru pui 1 lingurita baza pentru mancaruri cateva fire de patrunjel verde sare piper cimbru boia
Piept de pui italian
Pentru 2 portii:1 piept de pui mare, cascaval (cateva felii), o rosie, busuioc, unt pentru prajit (50 gr), sare si piper, 4-5 cartofi potriviti.
Piept de pui mediteranean
500 g piept de pui taiat cubulete, 2 rosii, 2 cepe verzi, 2 catei de usturoi, 100 g masline fara sâmburi, sare, piper, oregano, busuioc, ulei de masline
Ghiveci de dovlecei si piept de pui
1 ceapa 1 piept de pui marisor 4 dovlecei 3 linguri bulion 1 cana orez sare piper boia de ardei iute,ulei de masline marar
Piept de pui cu sos de smantana
un piept de pui o lingura unt sare, o lingurita faina grau un pahar smantana (250ml)
Piept de pui si camembert in crusta
1 pachet aluat foietaj 100-200 g piept de pui 1 rotita branza Camembert 2-3 smochine deshidratate 2-3 linguri merisor deshidratat 1 galbenus de ou miezul de la 2-3 nuci seminte de chimion
Snitele din piept de pui in fulgi de porumb
1 piept de pui mare 3 oua sare piper boia 300ml lapte faina fulgi de porumb ulei pentru prajit
Bruschete din piept de pui
Mâncărurile simple și rapide sunt ideale mai ales în sezonul cald, când nu avem chef de stat prea mult lângă aragaz sau cuptor. Iar o bucată de pește sau de carne de pui ne scoate cel mai repede din încurcătură, atunci când avem de preparat o cină rapidă, ușoară și delicioasă în același timp.
piept de pui cu sos de usturoi
1 buc-piept de pui 250g smantana 50g unt 3 catei de usturoi sare piper negru
Salata calda cu piept de pui
un piept de pui de tara, o ceapa, 5 catei de usturoi, 1 cartof 2 morcovi, o legatura de patrunjel, o lingurita de oregano, o frunza de menta de gradina
Snitel Piept De Pui Cu Ananas
piept de pui ou faina pesmet 1 cutie ananas taiat rondele cascaval smantana
Piept de pui la grill cu branzeturi
1/2 piept de pui dezosat 1 felie cascaval 1 felie mozzarella 1 lingura parmezan ras sare piper boia de ardei dulce busuioc uscat 2 linguri ulei
Piept de pui la gratar cu orez
500g piept de pui 1 ceapa medie 1 morcov 1 ardei rosu 1 ardei galben/verde 100 g ciuperci 150 g orez sare piper condimente pentru gratar ulei patrunjel
Degetele crocante din piept de pui
- 2 buc. piept de pui dezosat si fara pielita - 1 ceasca smantana sau iaurt natural - 1 pachet de biscuiti sarati sau neindulciti - ulei de masline - sare si piper
Piept de pui marinat in iaurt si curry
3 bucati piept de pui (aprox 600 gr) 200 gr iaurt 1 lingura rasa curry un cub praf usturoi 1/2 lamaie sare piper
Piept de pui cu morcov in suc de portocale
2 portocale,200g piept de pui dezosat,2 fire de ceapa verde,2 morcovi de marime potrivita,1 lingura de ulei de masline,un virf de cutit de sare,patrunjel
Piept de pui toscan
- 1 piept de pui - 6-7 felii bacon - 1 cutie pasta rosii (500ml) - 250 ml frisca pentru gatit - 1 lingura ketchup - 1 linurita pasta ardei iute - 2 catei usturoi - 1 lingurita busuioc - 1 lingurita rozmarin - sare piper
Piept de pui cu mango
1 piept de pui 1 mango 2 oua 3 linguri de smantana 100 grame cascaval 2 linguri de marar tocat ulei 1 lingurita de unt sau margarina sare si piper
Piept de pui in crusta de cascaval
2 bucati de piept de pui dezosat, 1 ceapa, 3 catei usturoi, sare, piper, 150 ml bulion, 120 g cascaval dat prin razatoare, patrunjel, 5 linguri margarina/unt
Piept de pui in sos de smantana, usturoi si patrunjel
2 bucati piept pui 50 g unt 1 lingura faina 50 ml lapte dulce 150 ml smantana 4 catei usturoi sare piper patrunjel proaspat ulei ptr prajit pieptul de pui