Piept de pui crispy

Piept de pui crispy retete: cum gatesti piept de pui crispy si cele mai gustoase retete de crispy din piept de pui, reteta crispy piept de pui, pui crispy la cuptor, piept de pui, piept de pui in tigaie, piept de pui fraged, mancare piept de pui, piept de pui retete, piept de pui marinat, crispy strips reteta.

Cum să faci crispy strips ca la KFC

Oricine a mâncat măcar o dată la KFC s-a îndrăgostit de gustul aripioarelor și crispy-urilor. Astăzi vă învățăm cum să faceți crispy strips acasă, la fel de crocante cum sunt acelea de la KFC.

Sandwich cu crispy strips

Ingrediente: crispy strips (reteta in categoria Mancaruri cu carne) lipii o conserva cu rosii decojite cu tot cu sucul lor (200ml) cascaval ras parmezan o lingura sos de soia (de cand l-am cumparat imi vine sa il pun in orice:)) ) boia sare piper cimbru

Piept De Pui Cu Orez

1 piept de pui mare 1 cana de orez(cam 250 g) rosii patrunjel verde ulei pt prajit pieptul de pui.

piept de pui milanez

piept de pui ciuperci rosii pomodori sare piper ulei

Piept de pui natur cu salata de rosii

1 piept de pui 4-5 rosii condimente pentru carnea de pui 5 linguri ulei de masline 1 lingura otet sare piper paprika

Piept de pui in cuib

un piept de pui 1/2 varza mica 200 g paste sare,piper, 2-3 linguri ulei de masline zeama unei lamai

Piept de pui cu smantana

400 g piept de pui 200 ml smantana 2 linguri ulei sare piper

Piept De Pui La Gratar

piept de pui dezosat sare, 1-2 catei de usturoi vin alb,zeama de lamaie

Piept de pui cu sos

Pentru 2 persoane: 1 piept de pui, un morcov fiert, o telina fiarta, doua rosii, 3 linguri smantana, sare piper patrunjel verde.

Piept de pui picant

1 piept de pui 1 ardei iute sos de soia vin amestec de mirodenii ulei de masline

Pui Kiev - piept de pui umplut cu unt aromatizat

Ce faci atunci când ai un piept de pui, dar nu vrei o simplă friptură sau o porție de șnițele? Faci un pui Kiev, delicios și aromat.  Rețeta de pui Kiev este o combinație de șnițel, cordon bleu și ruladă de pui. Un piept de pui umplut cu unt aromatizat și cu o crustă crocantă de pesmet. Se face foarte simplu și repede, nu este nevoie de prea mult efort și, cât timp puiul stă în cuptor, vă puteți ocupa de garnitură. Puiul Kiev poate fi servit simplu, cu cartofi, piure, orez sau salată și este nemaipomenit pentru o cină sau un prânz în familie. Arată senzațional, atunci când este tăiat în secțiune, ca să nu mai vorbim despre aroma de unt și verdețuri, care intră în toată bucata de carne. 

Piept de pui in staniol

500g piept de pui 500g ficatei de pui 250g kaiser,costita etc 1 catel de usturoi 50ml ulei 50ml vin condimente-sare,piper,marar,patrunjel 4 cartofi potriviti

Piept de pui gratinat

4 oua,piept de pui,300ml sos alb (dau reteta mai jos),unt,piure de cartofi (am folosit 2 cartofi maricei),cascaval,condimente (eu am folosit curry ca i-mi place la carnea de pui),sare.

Piept de pui acordeon în crustă de pesmet

Dacă v-ați plictisit de modalitatea clasică de a găti și savura pieptul de pui, vă propunem o rețetă care nu are cum să nu vă placă. Piept de pui acordeon, în crustă de pesmet cu parmezan, crocant, delicios și extrem de arătos. Se face la fel de simplu ca șnițelul și poate fi savurat alături de piure, cartofi prăjiți sau orice garnitură vă place. 

Snitel din piept de pui si cascaval

un piept de pui 100 g cascaval 2 oua faina de grau sare,piper ulei pentru prajit

Piept de pui în crustă de parmezan

Dacă v-ați plictisit de rețata banală, clasică de șnițele, aceasta este o alternativă excelentă. Pieptul de pui în crustă de parmezan este delicios, ușor de făcut și foarte spornic, așa că vă invităm să îl încercați.  Practic, pașii pe care trebuie să îi urmați sunt aceiași ca la șnițele, doar că veți înlocui făina cu parmezanul. În acest fel, obțineți o crustă delicioasă, care va îmbrăca bucata de carne și îi va da o aromă aparte. 

Piept de pui Hawai

Pentru 4 persoane 1 conserva ananas 4 fileuri piept de pui dezosat (fara pielita) 4 felii sunca 100 gr cascaval (hipocaloric) sare piper curry ulei de masline extravirgin

Piept de pui Provolone (în stil italian)

Există atâtea rețete cu piept de pui, încât nu știi la care dintre ele să te oprești, atunci când vrei să pregătești o masă pornind de la această carne. Fie că vorbim despre feluri de mâncare simple sau mai complexe, autohtone sau de inspirație internațională, e imposibil să nu fie măcar câteva rețete și pe gustul vostru. Astăzi vă propunem o rețetă din bucătăria italiană, de piept de pui cu prosciutto și brânză provolone. Aceasta este și cea care dă numele preparatului, dar nu este obligatoriu să o folosiți pe aceasta. Dacă nu o găsiți sau nu vă place, o puteți înlocui cu orice fel de brânză doriți.

Piept De Pui Invelit In Cascaval

1 si jumatate piept de pui condimente: sare,piper vegeta boia iute chilli sos de soia 6 felii subtiri de cascaval

Rulouri din piept de pui bacon

* 1 piept de pui * 1 pachet sunca de padure / bacon feliat * unt * 2 morcovi * 1/2 ceasca de vin alb demisec

Piept De Pui Cu Marar

piept de pui marar pesmet sare, si ulei pentru prajit

Piept de pui italian

Pentru 2 portii:1 piept de pui mare, cascaval (cateva felii), o rosie, busuioc, unt pentru prajit (50 gr), sare si piper, 4-5 cartofi potriviti.

Piept de pui cu sos de smantana

un piept de pui o lingura unt sare, o lingurita faina grau un pahar smantana (250ml)

Bruschete din piept de pui

Mâncărurile simple și rapide sunt ideale mai ales în sezonul cald, când nu avem chef de stat prea mult lângă aragaz sau cuptor. Iar o bucată de pește sau de carne de pui ne scoate cel mai repede din încurcătură, atunci când avem de preparat o cină rapidă, ușoară și delicioasă în același timp.

Salata calda cu piept de pui

un piept de pui de tara, o ceapa, 5 catei de usturoi, 1 cartof 2 morcovi, o legatura de patrunjel, o lingurita de oregano, o frunza de menta de gradina

Piept de pui la grill cu branzeturi

1/2 piept de pui dezosat 1 felie cascaval 1 felie mozzarella 1 lingura parmezan ras sare piper boia de ardei dulce busuioc uscat 2 linguri ulei

Degetele crocante din piept de pui

- 2 buc. piept de pui dezosat si fara pielita - 1 ceasca smantana sau iaurt natural - 1 pachet de biscuiti sarati sau neindulciti - ulei de masline - sare si piper

Piept de pui marinat in iaurt si curry

3 bucati piept de pui (aprox 600 gr) 200 gr iaurt 1 lingura rasa curry un cub praf usturoi 1/2 lamaie sare piper

Piept de pui cu morcov in suc de portocale

2 portocale,200g piept de pui dezosat,2 fire de ceapa verde,2 morcovi de marime potrivita,1 lingura de ulei de masline,un virf de cutit de sare,patrunjel

Piept de pui toscan

- 1 piept de pui - 6-7 felii bacon - 1 cutie pasta rosii (500ml) - 250 ml frisca pentru gatit - 1 lingura ketchup - 1 linurita pasta ardei iute - 2 catei usturoi - 1 lingurita busuioc - 1 lingurita rozmarin - sare piper

Piept de pui cu mango

1 piept de pui 1 mango 2 oua 3 linguri de smantana 100 grame cascaval 2 linguri de marar tocat ulei 1 lingurita de unt sau margarina sare si piper

Piept de pui cu gogonele

-200 gr. piept de pui -gogonele -sare,piper

Piept de pui in crusta de cascaval

2 bucati de piept de pui dezosat, 1 ceapa, 3 catei usturoi, sare, piper, 150 ml bulion, 120 g cascaval dat prin razatoare, patrunjel, 5 linguri margarina/unt

Piept de pui in sos de smantana, usturoi si patrunjel

2 bucati piept pui 50 g unt 1 lingura faina 50 ml lapte dulce 150 ml smantana 4 catei usturoi sare piper patrunjel proaspat ulei ptr prajit pieptul de pui

Pizza cu piept de pui si keizer

1 piept pui 300g keizer 200g branza un pic sarata 4-5 oua 1 rosie 4-5 felii cascaval ulei sare piper 1 plic dojdie praf de la DR. Oetker faina

Lasagna piept de pui si ciuperci

1 kg piept de pui 1 kg ciuperci 1 ceapa 1 litru sos/suc/ rosii 2 cutii mici de smantana cascaval

Piept de pui cu smanatana si mascarpone

un piept de pui un morcov 1 dovlecel mic 100 gr mascarpone 3 linguri cu smantana ulei 150 ml supa de legume sare piper macinat rozmarin patrunjel verde

Salata cu piept de pui la gratar

rosii castraveti salata iceberg ceapa verde patrunjel piept de pui la gratar ulei de masline otet balsamic sare piper ardei iute (atat cat preferati)

Piept de pui cu sos de parmezan și ciuperci

Pieptul de pui poate fi o carne fadă și fără gust, dacă nu este gătită corespunzător. Și asta pentru că are tendința de a se usca și de a deveni banală, dacă nu este gătită cum trebuie sau dacă nu i se alătură un sos care să o pună în valoare.  Rețeta pe care v-o propunem astăzi este una care scoate din anonimat orice bucată de carne, nu numai pe cea de pui. O friptură cu ciuperci și sos de parmezan, cremos și delicios, ușor de făcut. 

Piept de pui în sos Gorgonzola

Dacă te-ai plictisit de friptura de pui clasică și vrei să îi dai un alt gust, acest sos gorgonzola este alegerea perfectă. Se face repede, este foarte gustos și aromat și, dacă îți place combinația de carne cu sos de brânză, acest fel de mâncare se va transforma rapid într-unul dintre preferatele tale.

Pui Alfredo - paste cu piept de pui și parmezan

Atunci când ai poftă de ceva bun și rapid, pastele sunt o idee excelentă. Iar dacă le combini cu piept de pui și parmezan, ai un fel de mâncare delicios, gata în mai puțin de 30 de minute și pentru care nu trebuie să murdărești multe vase.  Astăzi vă propunem o rețetă de pui Alfredo, adică paste cu pui și sos alb. Se fac ușor și, cu o pungă de paste, un piept de pui, smântână și parmezan, obțineți o cină pentru toată familia. Dacă gătiți pentru două porții, înjumătățiți cantitățile din rețetă. Puteți folosi orice fel de paste vă plac, dar rețeta originală este cu fettuccine. Le puteți înlocui foarte bine cu penne sau cu tagliatele, în cazul în care nu aveți. 

Piept de pui impanat

un piept de pui,mustar,porumb copt 2 pachete,ulei pt prajit.

Piept de pui cu ciuperci la tigaie

Vrei o cină rapidă și gustoasă? Încearcă această rețetă simplă de piept de pui cu ciuperci la tigaie!Combinația de pui fraged și ciuperci e delicioasă și ușor de făcut. Perfectă pentru zilele aglomerate când vrei ceva bun și sățios.

Piept de pui cu menta

1 piept de pui sare piper busuioc boia de ardei iute oregano menta proaspta 1 pahar de vin

Salata de legume cu piept de pui

- 300 g piept de pui dezosat- 200 g legume mexicane- sare, piper- condimente in functie de preferinte

Piept de pui cu ciuperci la cuptor

Ți-e poftă de ceva bun, dar n-ai chef să stai ore în șir în bucătărie? Nicio problemă! Am pentru tine rețeta perfectă: piept de pui cu ciuperci la cuptor.E gata rapid, e gustoasă și o să-ți placă la nebunie. Și partea cea mai bună? Ai nevoie doar de câteva ingrediente simple. 

Piept de pui la cuptor, în crustă de Cajun

O porție de friptură de pui, rumenită în cuptor, fragedă și suculentă este oricând o idee binevenită. Iar dacă vă place carnea condimentată, trebuie să încercați această rețetă! Cajun este denumirea pentru un amestec de șapte condimente pe care îl puteți găsi ca atare, în supermarketuri, sau îl puteți face voi, acasă, din condimente individuale. Amestecați cantități egale din fiecare condiment și păstrați amestecul într-un recipient închis. Folosiți atunci când aveți nevoie, cât aveți nevoie. 

Piept De Pui Cu Sos De Ciuperci

Secretul unui sos cremos reusit este sa nu puneti prea multa smantana, pentru a nu acoperi celelalte arome.

Piept de pui picant cu spanac

1 piept de pui (500-600 g) 300 g frunze de spanac 1-2 ardei peperoni rosii 1 legatura marar si patrunjel 50 ml ulei 5 linguri ulei de masline 6-7 catei de usturoi condimente pentru friptura sare piper chili paprika cimbru

Salata cu piept de pui

un piept de pui 400 gr. ciuperci 350 gr.rosii cherry o salata o legatura de ridichii un ardei rosu si unul galben 4 oua fierte 1oo gr. branza telemea 150 gr.iaurt o lamaie sare piper patrunjel marar 50 gr.ulei 100 gr.unt