Piept de pui marinat
Piept de pui marinat retete: cum gatesti piept de pui marinat si cele mai gustoase retete de salata de hering marinat cu maioneza, hering marinat cu legume, piept de pui, piept de pui retete, piept de pui crispy, piept de pui fraged, piept de pui in tigaie, mancare piept de pui, garnitura pentru piept de pui, marinata pentru piept de pui.Piept de pui marinat in iaurt si curry
3 bucati piept de pui (aprox 600 gr) 200 gr iaurt 1 lingura rasa curry un cub praf usturoi 1/2 lamaie sare piper
Piept de pui la gratar cu sos gorgonzola
un piept de pui marinat 125 ml de smantana pentru gatit 100 gr. de branza gorgonzola 50 gr. de unt sare piper proaspat macinat
Piept de pui marinat cu paprika
2 piepti de pui taiati in 2,5cm cuburi O lingura otet vin alb 3 catei usturoi taiati marunt Un ardei iute taiat marunt O lingurita paprika dulce 3 linguri ulei masline Sare piper
Pui marinat, atat de fraged incat se topeste in gura
O reteta simpla, de carne marinata in iaurt, ghimbir, lime si chilli, care e gata in doar 20 de minute. Singurul lucru pe care trebuie sa il ai in vedere este faptul ca dureaza 2 ore pentru ca puiul sa se marineze.
Kabsa cu pui - specific tarilor arabe
Avem nevoie de: -2 pahare de orez cu bobul lung( brun American,basmati) -2 piepturi de pui ( sau un pui intreg) -2 lingurite condiment de pui macinat ( pentru marinat puiul):piper alb,coriandru,cardamon -2 lingurite ulei de masline( pentru marinat puiul) -sucul de la o lamaie mica( pentru marinat puiul) -120gm pasta de rosii -2 cepe de marime medie taiate pestisori -2 lingurite condiment macinat pentru kabsa:scortisoara,cardamon,coriandru,galingal( ghimbir albastru),chimin piper,sofran foi de dafin nucsoara -1 lingurita cuisoare intregi -3-4 bucati loomi( lamai uscate negre) -3-4 lingurite ketchup (pentru pui) -4 linguri ulei de porumb -2-3 linguri stafide( lasate in apa calda 15 minute) -3-4 morcovi pentru supa de pui - 1 ceapa medie intreaga pentru supa de pui -4 pahare supa rezultata de la fiertul puiului strecurata -seminte de pin ( optional) -seminte de migdale ( optional) -seminte de alune cajou( optional)
Friptura de pui cu sos de lamaie la dubletta
2 pulpe de pui crestate un piept de pui Sos pentru marinat: 4 linguri ulei de masline zeama unei lamai sare piper, Salata: o salata verde o legatura ridiche o legatura ceapa verde dresssing: 2 linguri ulei,sare 2 linguri otet de mere 2 rosii schery pentru ornt
"Kabsa" cu pui si stafide
-2 pahare de orez cu bobul lung Basmati - 1 pui taiat in sferturi -2 lingurite condiment de pui macinat ( pentru marinat puiul):piper alb,coriandru,cardamon -2 lingurite ulei de masline( pentru marinat puiul) -sucul de la o lamaie mica( pentru marinat puiul) -120 g pasta de rosii -2 cepe de marime medie taiate pestisori -2 lingurite condiment macinat pentru kabsa:scortisoara,cardamon,coriandru,galingal( ghimbir albastru),chimin piper,sofran foi de dafin nucsoara -1 lingurita cuisoare intregi -5-6 bucati loomi( lamai uscate negre) -3-4 lingurite de ketchup( sau pasta de ardei iute) -ulei de porumb -5 linguri stafide( lasate in apa calda 15 minute) - 1 ceapa medie intreaga pentru supa de pui -2 batoane de scortisoara pentru supa de pui -4 pahare supa rezultata de la fiertul puiului strecurata -sare dupa gust -piper proaspat macinat dupa gust -seminte de pin ( optional) -seminte de migdale ( optional)
Piept de pui marinat in lamaie si usturoi, ardei copti pe tabla, salata de vinete, cartofi "rosti"cu feta si masline, tzatziki.
Pentru patru portii:4 bucati de piept de pui 1 capatana de usturoi 1 castravete lung 200g iaurt gras cateva frunze de menta si patrunjel 4 ardei grasi 2 vinete mari 250g ulei de masline 1 ceapa mica 2 lamai 50ml otet balsamic 1 lingura de zahar 500g cartofi 100g masline 100g feta 2 oua sare si piper dupa gust.
Pui prajit marinat
1,2-1,5 kg pui (intreg sau pulpe piept) 5-6 catei de usturoi 1 lingurita miere 1 lingurita cimbru uscat 2 linguri otet 50 ml vin 1 lingurita boia dulce 1 varf de cutit boia iute 1 lingurita usturoi granulat 1 lingurita concentrat de pui/ciuperci/vegeta/delikat etc. 2 linguri ulei de masline 1 lingurita patrunjel tocat verde sau uscat 150-200 ml ulei pentru prajit sare piper dupa gust
Pui marinat în stil grecesc
Un pui întreg, pregătit la grătar, la cuptor sau la rotisor, este o masă excelentă pentru întreaga familie, de la mic la mare. Dacă îi alăturăm o garnitură sau o salată preferată, obținem un fel de mâncare delicios, potrivit pentru orice ocazie. Rețeta de pui marinat pe care v-o propunem astăzi este inspirată din bucătăria grecească. Carnea de pui este aromatizată cu ulei de măsline, lămâie, usturoi, oregano și poate fi pregătită la cuptor, pe grill sau pe grătar.
Nicio masa fara peste
file de macrou marinat file de somon marinat ceapa alba ceapa rosie 2 linguri otet 2 linguri ulei de masline 50 g ciupercute marinate daca doriti masline icre lamaie
Piept de pui ^in piept de porc
2 buc. piept de pui file felii de piept de porc afumat sare, 2 linguri pasta de ardei facuta ^in casa ulei de masline o bucatica ghimbir 2 pahare vin alb scobitori
friptura de pui marinat
1 pui 2 pahare vin 2 cepe 1 capatina usturoi 1/2 legatura patrunjel 1/2 "---" marar 100 g unt 100 g costita afumata 400 g ciuperc 200 smintina 1 lamaie mica sare piper
Pui marinat cu ghimbir
- 6 pulpe de pui - 1 bucata mare ghimbir - 100 ml sos de soia - 20 ml ulei de masline - marar uscat - sare piper
Pui marinat, cu legume si orez
-6 pulpe dezosate si fara piele(1 caserola) sau piept de pui - 2 cepe - sucul de la o lam^aie - ulei de masline - 3 lingurite de de ras-el-hanout - 2 lingurite de coriandru boabe - 2 lingurite de chimen - 1 ingurita de ghimbir - 1 lingurita de pasta de ardei iute(optional) - sare si piper A doua zi: 2 bucati de praz taiat ^in bucati 2 morcovi 1 past^arnac 4 catei de usturoi(optional) Sos de soia 1 gutuie mare(sau mai multe)
Pui cu susan - Sesame chicken
1 piept de pui mare, 2 linguri seminte de susan Pentru marinat: 1/2 lingurita ulei de susan, 1/4 lingurita zahar,  sare piper alb Aluat pentru prajit: 50 gr faina, 1 ou, 100 ml apa, 1 lingurita praf de copt, 3 linguri amidon, sare o lingura de ulei Pentru sos: 2 linguri miere, 1 lingura zahar,  2 linguri ketchup, 1 lingura otet, sare piper
Piept de pui marinat de 1 Mai(Enchiladas adaptat )
carne de pui(piept de preferinta) sau amestecat cu porc suc de lam^aie ulei 1 lingurita de pasta de ardei iute( 2 ardei mici iuti) 1 lingurita de chimen macinat 1 doza de sofran scortisoara 2-3 catei de usturoi zdrobiti sare sos de soia Pentru clatite: 50 g de unt 2 oua 250 ml de lapte 500 ml de apa 125 g de faina de malai fin
Bruschete cu hering marinat și sfeclă roșie
Bruschete elegante cu hering marinat și sfeclă roșie. Rețetă simplă, arome intense, culori vibrante. Perfectă pentru petreceri sau o masă ușoară.
Piept de pui umplut a la Droopina
piept de pui, cremwursti (de pui), sunca, cascaval, unt, sare, piper.
Piept De Pui Cu Orez
1 piept de pui mare 1 cana de orez(cam 250 g) rosii patrunjel verde ulei pt prajit pieptul de pui.
Piept de pui "tavalit" prin ierburi aromate
1 piept de pui dezosat . 1 ou . faina . oregano . rozmarin . marar uscat . sare piper
Piept de pui natur cu salata de rosii
1 piept de pui 4-5 rosii condimente pentru carnea de pui 5 linguri ulei de masline 1 lingura otet sare piper paprika
Paneuri de pui in Noul Philips AirFryer
3 bucati de piept de pui cu os3 bucati de piept de pui fara os3 pulpe de pui3 oua100 g faina200 g pesmet albsarepiper macinatoregano uscat400 g cartofi curatati de coaja
Piept de pui picant la grătar
500-600 gr piept de pui 200 ml smantana 2 linguri curry 1/2 lingurita chili
Piept de pui in cuib
un piept de pui 1/2 varza mica 200 g paste sare,piper, 2-3 linguri ulei de masline zeama unei lamai
Rulada din piept de pui
feliute de bacon piept de pui cascaval feliat sau ras.
Snitele Din Piept De Pui In Pesmet
2 bucati piept de pui dezosat 2 oua sare piper ulei faina pesmet.
Snitel natur din piept de pui cu legume sotate
1 piept de pui 1 rosie 2 ardei grasi galben/rosu 2 morcovi 1 ceapa 100 g dovlecel 150 g ciuperci 4-5 catei de usturoi cateva fire de patrunjel condimente pentru carnea de pui 5 linguri ulei de masline sare piper paprika
Snitel din piept de pui, copt
Piept de pui 2 oua 3 linguri faina 3 linguri pesmet sare piper boia
Piept De Pui La Gratar
piept de pui dezosat sare, 1-2 catei de usturoi vin alb,zeama de lamaie
Piept de pui cu smantana
400 g piept de pui 200 ml smantana 2 linguri ulei sare piper
Piept de pui cu sos
Pentru 2 persoane: 1 piept de pui, un morcov fiert, o telina fiarta, doua rosii, 3 linguri smantana, sare piper patrunjel verde.
Piept de pui picant
1 piept de pui 1 ardei iute sos de soia vin amestec de mirodenii ulei de masline
Pui Kiev - piept de pui umplut cu unt aromatizat
Ce faci atunci când ai un piept de pui, dar nu vrei o simplă friptură sau o porție de șnițele? Faci un pui Kiev, delicios și aromat. Rețeta de pui Kiev este o combinație de șnițel, cordon bleu și ruladă de pui. Un piept de pui umplut cu unt aromatizat și cu o crustă crocantă de pesmet. Se face foarte simplu și repede, nu este nevoie de prea mult efort și, cât timp puiul stă în cuptor, vă puteți ocupa de garnitură. Puiul Kiev poate fi servit simplu, cu cartofi, piure, orez sau salată și este nemaipomenit pentru o cină sau un prânz în familie. Arată senzațional, atunci când este tăiat în secțiune, ca să nu mai vorbim despre aroma de unt și verdețuri, care intră în toată bucata de carne.
Piept de pui in staniol
500g piept de pui 500g ficatei de pui 250g kaiser,costita etc 1 catel de usturoi 50ml ulei 50ml vin condimente-sare,piper,marar,patrunjel 4 cartofi potriviti
Piept de pui gratinat
4 oua,piept de pui,300ml sos alb (dau reteta mai jos),unt,piure de cartofi (am folosit 2 cartofi maricei),cascaval,condimente (eu am folosit curry ca i-mi place la carnea de pui),sare.
Sandwich din vinete cu piept de pui
1 vanata mare 2 rosii 4 catei de usturoi 1/2 piept de pui fiert 2 linguri ulei de masline Sare piper Frunze de busuioc
Piept de pui natur la gratar
1 piept de pui condimente pentru gratar 3 linguri ulei de masline 10 g unt cimbru boia sare piper
Piept de pui usor
1 piept de pui potrivit delikat/sare portocala lamaie faina de grau o lingura unt o lingura margarina
Piept de pui în sos Gorgonzola
Dacă v-ați plictisit de friptura de pui clasică și vreți să îi dați un alt gust, acest sos gorgonzola este alegerea perfectă. Se face repede, este foarte gustos și aromat și, dacă vă place combinația de carne cu sos de brânză, acest fel de mâncare se va transforma rapid într-unul dintre preferatele voastre. Puteți adapta această rețetă și să o faceți cu paste sau puteți adăuga ciuperci spre final. Orice este permis, totul ține de gusturile voastre și de ce ingrediente aveți la îndemână. Sosul gorgonzola se complimentează perfect cu carnea de pui, îi dă o savoare aparte și veți scăpa de pieptul de pui fad și uscat făcut pe tigaie.
Piept de pui acordeon în crustă de pesmet
Dacă v-ați plictisit de modalitatea clasică de a găti și savura pieptul de pui, vă propunem o rețetă care nu are cum să nu vă placă. Piept de pui acordeon, în crustă de pesmet cu parmezan, crocant, delicios și extrem de arătos. Se face la fel de simplu ca șnițelul și poate fi savurat alături de piure, cartofi prăjiți sau orice garnitură vă place.
Snitel din piept de pui si cascaval
un piept de pui 100 g cascaval 2 oua faina de grau sare,piper ulei pentru prajit
Piept de pui în crustă de parmezan
Dacă v-ați plictisit de rețata banală, clasică de șnițele, aceasta este o alternativă excelentă. Pieptul de pui în crustă de parmezan este delicios, ușor de făcut și foarte spornic, așa că vă invităm să îl încercați. Practic, pașii pe care trebuie să îi urmați sunt aceiași ca la șnițele, doar că veți înlocui făina cu parmezanul. În acest fel, obțineți o crustă delicioasă, care va îmbrăca bucata de carne și îi va da o aromă aparte.
Piept de pui crocant
Avem nevoie de: 1 piept de pui 2 oua sare si piper dupa gust 1 lingurita boia de ardei 2 linguri de faina 100 g fulgi de porumb
Piept de pui Hawai
Pentru 4 persoane 1 conserva ananas 4 fileuri piept de pui dezosat (fara pielita) 4 felii sunca 100 gr cascaval (hipocaloric) sare piper curry ulei de masline extravirgin
Rulada cu broccoli si piept de pui
1 piept de pui, 3 cepe, 4 oua, 300 gr. brocoli, 3 linguri faina, un praf de copt, 4 linguri de smantana, piper,sare
Piept de pui Provolone (în stil italian)
Există atâtea rețete cu piept de pui, încât nu știi la care dintre ele să te oprești, atunci când vrei să pregătești o masă pornind de la această carne. Fie că vorbim despre feluri de mâncare simple sau mai complexe, autohtone sau de inspirație internațională, e imposibil să nu fie măcar câteva rețete și pe gustul vostru. Astăzi vă propunem o rețetă din bucătăria italiană, de piept de pui cu prosciutto și brânză provolone. Aceasta este și cea care dă numele preparatului, dar nu este obligatoriu să o folosiți pe aceasta. Dacă nu o găsiți sau nu vă place, o puteți înlocui cu orice fel de brânză doriți.