Piept de pui fraged
Piept de pui fraged retete: cum gatesti piept de pui fraged si cele mai gustoase retete de piept de pui, piept de pui retete, mancare piept de pui, piept de pui marinat, piept de pui in tigaie, piept de pui crispy, piept de pui la tava, frigarui din piept de pui, parjoale din piept de pui, piept de pui la gratar.Cum să gătești pieptul de pui fraged și suculent de fiecare dată
Atunci când vine vorba de gătit, preparatele simple au cele mai mari șanse să nu-ți iasă. Asta pentru că nu e nevoie de așa multă atenție și implicare, iar de aici până la a da greș este un singur pas. Pieptul de pui este cel mai bun exemplu în acest sens. Da, banalul piept de pui, pe care oricine l-a gătit cel puțin o dată. Este foarte ușor să dai greș atunci când gătești piept de pui și să îți iasă fie prea uscat, fie nefăcut, fie ars la exterior și crud în interior. De aceea, metoda aceasta de a găti pieptul de pui este cea mai de succes din câte am încercat noi. Fie că ai nevoie de piept de pui pentru o salată, sau vrei o friptură simplă, dar bună, există o mulțime de metode și sugestii de a pregăti pieptul de pui. De la grătar, până la cuptor sau pui marinat înainte de a fi gătit. Dacă nu ai la îndemână un grătar, dar îți dorești o bucată de piept de pui suculentă și bine gătită, iată de ce ai nevoie și ce pași trebuie să urmezi!
Pui marinat, atat de fraged incat se topeste in gura
O reteta simpla, de carne marinata in iaurt, ghimbir, lime si chilli, care e gata in doar 20 de minute. Singurul lucru pe care trebuie sa il ai in vedere este faptul ca dureaza 2 ore pentru ca puiul sa se marineze.
Piept de pui la cuptor, fraged și suculent
Piept de pui la cuptor - urmați 4 pași simpli pentru cel mai fraged, suculent și aromat piept de pui la cuptor. Este ușor de personalizat cu condimentele și marinatele preferate!
Tarta cu pui si smantana
o portie de aluat de tarta, fraged, Pentru umplutura: un piept de pui 300 gr smantana un ou o legatura de marar proaspat 100 gr telemea 2 fire de ceapa verde un ardei gras delikat 2 oua crude pentru finisare
Pui umplut cu garnitura de legume
1 pui 1-1,2 kg 150 g sunca/costita de porc 1 ou 2 cepe 1 morcov 1 cartof 1/2 ardei gras rosu 1 rosie mica 2 felii de paine 1 mana frunze spanac 1 legatura patrunjel 1 plic Pui fraged la punga picant 3 linguri ulei de masline sare piper cimbru
Piept de pui umplut a la Droopina
piept de pui, cremwursti (de pui), sunca, cascaval, unt, sare, piper.
Piept De Pui Cu Orez
1 piept de pui mare 1 cana de orez(cam 250 g) rosii patrunjel verde ulei pt prajit pieptul de pui.
Piept de pui natur cu salata de rosii
1 piept de pui 4-5 rosii condimente pentru carnea de pui 5 linguri ulei de masline 1 lingura otet sare piper paprika
Piept de pui in cuib
un piept de pui 1/2 varza mica 200 g paste sare,piper, 2-3 linguri ulei de masline zeama unei lamai
Rulada din piept de pui
feliute de bacon piept de pui cascaval feliat sau ras.
Tartă simplă cu mere - rețeta perfectă cu aluat fraged, zahăr brun și scorțișoară
Tarta cu mere este un desert clasic, îndrăgit de toată lumea pentru gustul și aroma sa inconfundabilă de mere coapte și scorțișoară. Astăzi, te invit să prepari o tartă simplă cu mere, folosind o rețetă ușoară, perfectă chiar și pentru cei mai neexperimentați în ale patiseriei. Vei obține o tartă fragedă, cu o umplutură generoasă de mere aromate, ideală pentru a fi savurată alături de cei dragi.
Snitele Din Piept De Pui In Pesmet
2 bucati piept de pui dezosat 2 oua sare piper ulei faina pesmet.
Snitel natur din piept de pui cu legume sotate
1 piept de pui 1 rosie 2 ardei grasi galben/rosu 2 morcovi 1 ceapa 100 g dovlecel 150 g ciuperci 4-5 catei de usturoi cateva fire de patrunjel condimente pentru carnea de pui 5 linguri ulei de masline sare piper paprika
Snitel din piept de pui, copt
Piept de pui 2 oua 3 linguri faina 3 linguri pesmet sare piper boia
Piept de pui cu smantana
400 g piept de pui 200 ml smantana 2 linguri ulei sare piper
Piept De Pui La Gratar
piept de pui dezosat sare, 1-2 catei de usturoi vin alb,zeama de lamaie
Piept de pui cu sos
Pentru 2 persoane: 1 piept de pui, un morcov fiert, o telina fiarta, doua rosii, 3 linguri smantana, sare piper patrunjel verde.
Piept de pui picant
1 piept de pui 1 ardei iute sos de soia vin amestec de mirodenii ulei de masline
Pui Kiev - piept de pui umplut cu unt aromatizat
Ce faci atunci când ai un piept de pui, dar nu vrei o simplă friptură sau o porție de șnițele? Faci un pui Kiev, delicios și aromat. Rețeta de pui Kiev este o combinație de șnițel, cordon bleu și ruladă de pui. Un piept de pui umplut cu unt aromatizat și cu o crustă crocantă de pesmet. Se face foarte simplu și repede, nu este nevoie de prea mult efort și, cât timp puiul stă în cuptor, vă puteți ocupa de garnitură. Puiul Kiev poate fi servit simplu, cu cartofi, piure, orez sau salată și este nemaipomenit pentru o cină sau un prânz în familie. Arată senzațional, atunci când este tăiat în secțiune, ca să nu mai vorbim despre aroma de unt și verdețuri, care intră în toată bucata de carne.
Piept de pui in staniol
500g piept de pui 500g ficatei de pui 250g kaiser,costita etc 1 catel de usturoi 50ml ulei 50ml vin condimente-sare,piper,marar,patrunjel 4 cartofi potriviti
Piept de pui gratinat
4 oua,piept de pui,300ml sos alb (dau reteta mai jos),unt,piure de cartofi (am folosit 2 cartofi maricei),cascaval,condimente (eu am folosit curry ca i-mi place la carnea de pui),sare.
Sandwich din vinete cu piept de pui
1 vanata mare 2 rosii 4 catei de usturoi 1/2 piept de pui fiert 2 linguri ulei de masline Sare piper Frunze de busuioc
Piept de pui natur la gratar
1 piept de pui condimente pentru gratar 3 linguri ulei de masline 10 g unt cimbru boia sare piper
Piept de pui în sos Gorgonzola
Dacă v-ați plictisit de friptura de pui clasică și vreți să îi dați un alt gust, acest sos gorgonzola este alegerea perfectă. Se face repede, este foarte gustos și aromat și, dacă vă place combinația de carne cu sos de brânză, acest fel de mâncare se va transforma rapid într-unul dintre preferatele voastre. Puteți adapta această rețetă și să o faceți cu paste sau puteți adăuga ciuperci spre final. Orice este permis, totul ține de gusturile voastre și de ce ingrediente aveți la îndemână. Sosul gorgonzola se complimentează perfect cu carnea de pui, îi dă o savoare aparte și veți scăpa de pieptul de pui fad și uscat făcut pe tigaie.
Piept de pui acordeon în crustă de pesmet
Dacă v-ați plictisit de modalitatea clasică de a găti și savura pieptul de pui, vă propunem o rețetă care nu are cum să nu vă placă. Piept de pui acordeon, în crustă de pesmet cu parmezan, crocant, delicios și extrem de arătos. Se face la fel de simplu ca șnițelul și poate fi savurat alături de piure, cartofi prăjiți sau orice garnitură vă place.
Snitel din piept de pui si cascaval
un piept de pui 100 g cascaval 2 oua faina de grau sare,piper ulei pentru prajit
Piept de pui în crustă de parmezan
Dacă v-ați plictisit de rețata banală, clasică de șnițele, aceasta este o alternativă excelentă. Pieptul de pui în crustă de parmezan este delicios, ușor de făcut și foarte spornic, așa că vă invităm să îl încercați. Practic, pașii pe care trebuie să îi urmați sunt aceiași ca la șnițele, doar că veți înlocui făina cu parmezanul. În acest fel, obțineți o crustă delicioasă, care va îmbrăca bucata de carne și îi va da o aromă aparte.
Piept de pui Hawai
Pentru 4 persoane 1 conserva ananas 4 fileuri piept de pui dezosat (fara pielita) 4 felii sunca 100 gr cascaval (hipocaloric) sare piper curry ulei de masline extravirgin
Rulada cu broccoli si piept de pui
1 piept de pui, 3 cepe, 4 oua, 300 gr. brocoli, 3 linguri faina, un praf de copt, 4 linguri de smantana, piper,sare
Piept de pui Provolone (în stil italian)
Există atâtea rețete cu piept de pui, încât nu știi la care dintre ele să te oprești, atunci când vrei să pregătești o masă pornind de la această carne. Fie că vorbim despre feluri de mâncare simple sau mai complexe, autohtone sau de inspirație internațională, e imposibil să nu fie măcar câteva rețete și pe gustul vostru. Astăzi vă propunem o rețetă din bucătăria italiană, de piept de pui cu prosciutto și brânză provolone. Aceasta este și cea care dă numele preparatului, dar nu este obligatoriu să o folosiți pe aceasta. Dacă nu o găsiți sau nu vă place, o puteți înlocui cu orice fel de brânză doriți.
Tagliatella cu piept de pui
1 pachet tagliatelle 2 bucati piept de pui 3 -4 rosii cherry 1 frunza de menta 2 felii de bacon 50-100 gr de unt ulei sare piper alb
Rulouri din piept de pui bacon
* 1 piept de pui * 1 pachet sunca de padure / bacon feliat * unt * 2 morcovi * 1/2 ceasca de vin alb demisec
Piept De Pui Invelit In Cascaval
1 si jumatate piept de pui condimente: sare,piper vegeta boia iute chilli sos de soia 6 felii subtiri de cascaval
Pui copt în lapte - incredibil de fraged (se topește în gură)
Vrei să prepari un pui la cuptor absolut delicios? Încearcă puiul copt în lapte! Această rețetă simplă transformă carnea de pui într-o friptură fragedă și suculentă, plină de arome. Este perfectă pentru o cină în familie sau o masă festivă.
Friptura din piept de pui umplut la cuptorul cu halogen
1 piept de pui mai maricel 150 g frunze de spanac 8 feliute de branza topita 1 morcov 2 linguri ulei (de masline) 1 lingurita condimente pentru pui 1 lingurita baza pentru mancaruri cateva fire de patrunjel verde sare piper cimbru boia
Piept de pui mediteranean
500 g piept de pui taiat cubulete, 2 rosii, 2 cepe verzi, 2 catei de usturoi, 100 g masline fara sâmburi, sare, piper, oregano, busuioc, ulei de masline
Piept de pui italian
Pentru 2 portii:1 piept de pui mare, cascaval (cateva felii), o rosie, busuioc, unt pentru prajit (50 gr), sare si piper, 4-5 cartofi potriviti.
Ghiveci de dovlecei si piept de pui
1 ceapa 1 piept de pui marisor 4 dovlecei 3 linguri bulion 1 cana orez sare piper boia de ardei iute,ulei de masline marar
Piept de pui natur cu sunca si legume
1 piept de pui 250 g costita fiarta si afumata sau sunca 1 rosie 2 ardei grasi galben/rosu 2 morcovi 1 ceapa 100 g dovlecel 150 g ciuperci 4-5 catei de usturoi cateva fire de patrunjel condimente pentru carnea de pui 5 linguri ulei de masline sare piper paprika
Piept de pui cu sos de smantana
un piept de pui o lingura unt sare, o lingurita faina grau un pahar smantana (250ml)
Rosii umplute cu granule de soia
- 4-5 rosii frumoase, rotunde si mai marisoare - 200-300 gr piept de curcan (eu am avut 3 snitele) - un pumn de granule de soia - 1 ou - 1 ceapa potrivita ca marime - 4-5 catei de usturoi - jumatate de dovlecel fraged - 100g cascaval (optional) - 2 linguri de orez - sare, piper, busuioc.
Piept de pui si camembert in crusta
1 pachet aluat foietaj 100-200 g piept de pui 1 rotita branza Camembert 2-3 smochine deshidratate 2-3 linguri merisor deshidratat 1 galbenus de ou miezul de la 2-3 nuci seminte de chimion
Snitele din piept de pui in fulgi de porumb
1 piept de pui mare 3 oua sare piper boia 300ml lapte faina fulgi de porumb ulei pentru prajit
Bruschete din piept de pui
Mâncărurile simple și rapide sunt ideale mai ales în sezonul cald, când nu avem chef de stat prea mult lângă aragaz sau cuptor. Iar o bucată de pește sau de carne de pui ne scoate cel mai repede din încurcătură, atunci când avem de preparat o cină rapidă, ușoară și delicioasă în același timp.
piept de pui cu sos de usturoi
1 buc-piept de pui 250g smantana 50g unt 3 catei de usturoi sare piper negru
Salata calda cu piept de pui
un piept de pui de tara, o ceapa, 5 catei de usturoi, 1 cartof 2 morcovi, o legatura de patrunjel, o lingurita de oregano, o frunza de menta de gradina
Snitel Piept De Pui Cu Ananas
piept de pui ou faina pesmet 1 cutie ananas taiat rondele cascaval smantana