Piept de pui fraged
Piept de pui fraged retete: cum gatesti piept de pui fraged si cele mai gustoase retete de piept de pui, piept de pui retete, mancare piept de pui, piept de pui marinat, piept de pui in tigaie, piept de pui crispy, piept de pui la tava, frigarui din piept de pui, parjoale din piept de pui, piept de pui la gratar.Cum să gătești pieptul de pui fraged și suculent de fiecare dată
Atunci când vine vorba de gătit, preparatele simple au cele mai mari șanse să nu-ți iasă. Asta pentru că nu e nevoie de așa multă atenție și implicare, iar de aici până la a da greș este un singur pas. Pieptul de pui este cel mai bun exemplu în acest sens. Da, banalul piept de pui, pe care oricine l-a gătit cel puțin o dată. Este foarte ușor să dai greș atunci când gătești piept de pui și să îți iasă fie prea uscat, fie nefăcut, fie ars la exterior și crud în interior. De aceea, metoda aceasta de a găti pieptul de pui este cea mai de succes din câte am încercat noi. Fie că ai nevoie de piept de pui pentru o salată, sau vrei o friptură simplă, dar bună, există o mulțime de metode și sugestii de a pregăti pieptul de pui. De la grătar, până la cuptor sau pui marinat înainte de a fi gătit. Dacă nu ai la îndemână un grătar, dar îți dorești o bucată de piept de pui suculentă și bine gătită, iată de ce ai nevoie și ce pași trebuie să urmezi!
Friptura din piept de porc la cuptor
piept de porc fragedcartoficarnati proaspeticondimente (cimbru, rozmarin, sare, piper, boia etc.)vin alb
Pui marinat, atat de fraged incat se topeste in gura
O reteta simpla, de carne marinata in iaurt, ghimbir, lime si chilli, care e gata in doar 20 de minute. Singurul lucru pe care trebuie sa il ai in vedere este faptul ca dureaza 2 ore pentru ca puiul sa se marineze.
Piept de pui la cuptor, fraged și suculent
Piept de pui la cuptor - urmați 4 pași simpli pentru cel mai fraged, suculent și aromat piept de pui la cuptor. Este ușor de personalizat cu condimentele și marinatele preferate!
Tarta cu pui si smantana
o portie de aluat de tarta, fraged, Pentru umplutura: un piept de pui 300 gr smantana un ou o legatura de marar proaspat 100 gr telemea 2 fire de ceapa verde un ardei gras delikat 2 oua crude pentru finisare
Pui umplut cu garnitura de legume
1 pui 1-1,2 kg 150 g sunca/costita de porc 1 ou 2 cepe 1 morcov 1 cartof 1/2 ardei gras rosu 1 rosie mica 2 felii de paine 1 mana frunze spanac 1 legatura patrunjel 1 plic Pui fraged la punga picant 3 linguri ulei de masline sare piper cimbru
Piept de pui ^in piept de porc
2 buc. piept de pui file felii de piept de porc afumat sare, 2 linguri pasta de ardei facuta ^in casa ulei de masline o bucatica ghimbir 2 pahare vin alb scobitori
Snitel din piept de pui
1 kg piept de pui condimente pentru carne de pui 6 linguri pesmet 50 gr cascaval praf de usturoi 2 oua
Chec cu piept de pui
o jumatate piept de pui (dintr-un piept de pui mare) sau unul potrivit la vreo 600 gr 4 linguri cu varf de faina 100 gr unt 5 oua o ceapa potrivita un morcov sare, piper
Pui fraged la cuptor
1 pui zeama de la o lamaie 3 linguri ulei 1varf cutit scortisoara 1varf cutit boia iute 3 catei de usturoi 2 linguri paste de tomate 1 pahar cu apa 1 cescuta cu vin alb sare si piper dupa gust
Piept de pui umplut a la Droopina
piept de pui, cremwursti (de pui), sunca, cascaval, unt, sare, piper.
Piept De Pui Cu Orez
1 piept de pui mare 1 cana de orez(cam 250 g) rosii patrunjel verde ulei pt prajit pieptul de pui.
Piept de pui "tavalit" prin ierburi aromate
1 piept de pui dezosat . 1 ou . faina . oregano . rozmarin . marar uscat . sare piper
Piept de pui cu ciuperci la cuptor
o1 piept de pui ociuperci circa 400 g o200- 300 g smantana o2 linguri ulei ocondimente de pui o800 g cartofi o1 lingura faina opatrunjel osare si cascaval
Piept de pui natur cu salata de rosii
1 piept de pui 4-5 rosii condimente pentru carnea de pui 5 linguri ulei de masline 1 lingura otet sare piper paprika
Paneuri de pui in Noul Philips AirFryer
3 bucati de piept de pui cu os3 bucati de piept de pui fara os3 pulpe de pui3 oua100 g faina200 g pesmet albsarepiper macinatoregano uscat400 g cartofi curatati de coaja
Piept de pui pane
1 kg piept de pui cu os 7 oua 2 linguri mustar vegeta piper apa minerala cca 300 gr faina alba.
Piept de pui picant la grătar
500-600 gr piept de pui 200 ml smantana 2 linguri curry 1/2 lingurita chili
Frigarui din piept de pui la gratar
(pt 2-3 portii): 1 piept de pui 2 ardei capia rosii 2 cepe 4 felii unt cu verdeata condiment pentru pui (knorr punga magica pentru friptura de pui cu ierburi aromate) 10 bete pentru frigarui
Piept De Pui Cu Cartofi La Cuptor
4 buc de piept de pui (dezosat) 5-6 cartofi mari 1 morcov 1 ardei rosu 1 rosie 5-6 catei de usturoi sare piper condimente pentru pui curry (optionala) 1 cescuta ulei 150ml apa
,,Cozonac'' din piept de pui
1 piept de pui dezosat 3 cartofi 1 morcov usturoi 2 oua delicat piper boia 2 linguri de pesmet
Piept de pui bastonase
500 gr piept de pui dezosat cimbru sare boia de ardei unei pentru prajit
Piept de pui in cuib
un piept de pui 1/2 varza mica 200 g paste sare,piper, 2-3 linguri ulei de masline zeama unei lamai
Rulada din piept de pui
feliute de bacon piept de pui cascaval feliat sau ras.
Snitele Din Piept De Pui In Pesmet
2 bucati piept de pui dezosat 2 oua sare piper ulei faina pesmet.
Snitel natur din piept de pui cu legume sotate
1 piept de pui 1 rosie 2 ardei grasi galben/rosu 2 morcovi 1 ceapa 100 g dovlecel 150 g ciuperci 4-5 catei de usturoi cateva fire de patrunjel condimente pentru carnea de pui 5 linguri ulei de masline sare piper paprika
Snitel delicios din piept de pui
1 piept de pui, 40 g faina, 2 oua, 200 ml ulei, sare, piper
Snitzele Din Piept De Pui La Cuptor - Sanatos
-piept de pui batut sarat si piparat -lapte batut -pesmet
Snitel Din Piept De Pui Cu Muraturi
1 piept de pui 2 oua ulei pentru prajit faina sare piper castraveti murati
Snitel din piept de pui, copt
Piept de pui 2 oua 3 linguri faina 3 linguri pesmet sare piper boia
Piept de pui cu ciuperci si smantana
4 bucati piept de pui fara os/pulpe de pui dezosate 300 g ciuperci champignon 500 g smantana 2 linguri ulei masline 15 g unt sare piper
Piept de pui cu smantana
400 g piept de pui 200 ml smantana 2 linguri ulei sare piper
Piept De Pui La Gratar
piept de pui dezosat sare, 1-2 catei de usturoi vin alb,zeama de lamaie
Piept de pui cu sos
Pentru 2 persoane: 1 piept de pui, un morcov fiert, o telina fiarta, doua rosii, 3 linguri smantana, sare piper patrunjel verde.
Piept de pui picant
1 piept de pui 1 ardei iute sos de soia vin amestec de mirodenii ulei de masline
Pui Kiev - piept de pui umplut cu unt aromatizat
Ce faci atunci când ai un piept de pui, dar nu vrei o simplă friptură sau o porție de șnițele? Faci un pui Kiev, delicios și aromat. Rețeta de pui Kiev este o combinație de șnițel, cordon bleu și ruladă de pui. Un piept de pui umplut cu unt aromatizat și cu o crustă crocantă de pesmet. Se face foarte simplu și repede, nu este nevoie de prea mult efort și, cât timp puiul stă în cuptor, vă puteți ocupa de garnitură. Puiul Kiev poate fi servit simplu, cu cartofi, piure, orez sau salată și este nemaipomenit pentru o cină sau un prânz în familie. Arată senzațional, atunci când este tăiat în secțiune, ca să nu mai vorbim despre aroma de unt și verdețuri, care intră în toată bucata de carne.
Piept de pui in staniol
500g piept de pui 500g ficatei de pui 250g kaiser,costita etc 1 catel de usturoi 50ml ulei 50ml vin condimente-sare,piper,marar,patrunjel 4 cartofi potriviti
Piept de pui gratinat
4 oua,piept de pui,300ml sos alb (dau reteta mai jos),unt,piure de cartofi (am folosit 2 cartofi maricei),cascaval,condimente (eu am folosit curry ca i-mi place la carnea de pui),sare.
Sandwich din vinete cu piept de pui
1 vanata mare 2 rosii 4 catei de usturoi 1/2 piept de pui fiert 2 linguri ulei de masline Sare piper Frunze de busuioc
Piept de pui natur la gratar
1 piept de pui condimente pentru gratar 3 linguri ulei de masline 10 g unt cimbru boia sare piper
Piept de pui usor
1 piept de pui potrivit delikat/sare portocala lamaie faina de grau o lingura unt o lingura margarina
Piept de pui în sos Gorgonzola
Dacă v-ați plictisit de friptura de pui clasică și vreți să îi dați un alt gust, acest sos gorgonzola este alegerea perfectă. Se face repede, este foarte gustos și aromat și, dacă vă place combinația de carne cu sos de brânză, acest fel de mâncare se va transforma rapid într-unul dintre preferatele voastre. Puteți adapta această rețetă și să o faceți cu paste sau puteți adăuga ciuperci spre final. Orice este permis, totul ține de gusturile voastre și de ce ingrediente aveți la îndemână. Sosul gorgonzola se complimentează perfect cu carnea de pui, îi dă o savoare aparte și veți scăpa de pieptul de pui fad și uscat făcut pe tigaie.
Piept de pui acordeon în crustă de pesmet
Dacă v-ați plictisit de modalitatea clasică de a găti și savura pieptul de pui, vă propunem o rețetă care nu are cum să nu vă placă. Piept de pui acordeon, în crustă de pesmet cu parmezan, crocant, delicios și extrem de arătos. Se face la fel de simplu ca șnițelul și poate fi savurat alături de piure, cartofi prăjiți sau orice garnitură vă place.
Snitel din piept de pui si cascaval
un piept de pui 100 g cascaval 2 oua faina de grau sare,piper ulei pentru prajit
Piept de pui în crustă de parmezan
Dacă v-ați plictisit de rețata banală, clasică de șnițele, aceasta este o alternativă excelentă. Pieptul de pui în crustă de parmezan este delicios, ușor de făcut și foarte spornic, așa că vă invităm să îl încercați. Practic, pașii pe care trebuie să îi urmați sunt aceiași ca la șnițele, doar că veți înlocui făina cu parmezanul. În acest fel, obțineți o crustă delicioasă, care va îmbrăca bucata de carne și îi va da o aromă aparte.
Piept de pui la gratar cu piure de cartofi
1 piept de pui, ulei pentru uns, condimente pentru carnea de pui, 500 g cartofi, 30 g unt, o cescuta lapte, un praf de sare