Retete cu Sparanghel

Sparanghel cu parmezan la cuptor - rețeta dietetică

Încearcă rețeta noastră de sparanghel cu parmezan la cuptor pentru o experiență culinară sănătoasă, fără a compromite gustul. Ideal pentru o cină rapidă sau un prânz nutritiv.

Sparanghelul în sarcină. Tot ce trebuie să știi

Cu sparanghelul în bucătărie, vei fi cu un pas mai aproape de o sarcină fericită și lipsită de griji! Descoperă beneficiile sale neașteptate și îndrăznește să îl incluzi în alimentația ta zilnică. 

Risotto cu legume. Varianta mai sănatoasă și cu puține calorii

Risotto cu legume, o variantă mai sănătoasă care nu conține ulei sau unt. O rețetă ușoară, gata în 30 de minute, cu 8 ingrediente, perfectă ca antreu sau ca garnitură.

Sparanghel la cuptor - simplu, savuros și de dietă

Cea mai bună modalitate de a găti sparanghel la cuptor. Este gata în mai puțin de 20 de minute și se realizează cu doar câteva ingrediente de bază.

Sparanghel la tigaie cu unt, usturoi și parmezan

Sparanghel sotat în puțin unt, aromat cu usturoi și presărat cu parmezan ras, aceasta este garnitura perfectă pentru orice perioadă a anului.

Sparanghel la tigaie, cu parmezan

Sparanghelul tras la tigaie, cu un strop de parmezan este o garnitură gustoasă gata în câteva minute. Crocant și cu aromă de brânză, se potrivește cu orice fel de carne - pește, pui, vită, curcan sau porc.

Sparanghel la cuptor cu lămâie, unt și parmezan

Sparanghel la cuptor, cu sos de unt și lămâie, ușor condimentat cu parmezan. O rețetă ușoară care se potrivește bine cu orice.

Sparanghel în crustă de parmezan

Sparanghelul face parte din categoria legumelor cu super proprietăți nutritive. Are puține calorii, dar este o sursă importantă de calciu, vitaminele A, B și D și este excelent ca garnitură pentru o friptură. Cea mai comună modalitate de a găti sparanghelul este să-l blanșați, apoi să îl trageți puțin la tigaie. Astăzi vă propunem o rețetă originală cu sparanghel pane, în crustă de parmezan, pregătit la cuptor, rumenit și crocant. 

Risoni Cu Creveti, Lamaie Si Busuioc

Surprinde pe toata lumea cu acest risoni cu creveti. Busuiocul si sparanghelul adauga o aroma proaspata uimitoare acestei cine.

Cuscus Cu Verdeata

Prepara acest cuscus pentru un pranz rapid si sanatos. Este gata in numai 20 de minute.

Somon cu sos de muștar, cartofi noi și sparanghel

O reteta simpla, bine echilibrata pentru o cina sanatoasa.

Pui tailandez cu sparanghel și curry

O reteta aromata pentru un pranz usor.

Pui Cu Sos Balsamic Si Legume

Daca te-ai saturat de preparatele clasice din piept de pui, incearca aceasta reteta.

Cartofi cu sparanghel și bacon

O reteta delicioasa care poate inlocui o masa de pranz. Foloseste o alta leguma in loc de sparanghel, cum ar fi broccoli, daca preferi.

Somon cu sparanghel

3 cani apa 3/4 cana grau spelta 1 lingura ulei de masline 2 cani praz, taiat rondele 1 legatura sparanghel, taiat bucatele 2 catei de usturoi, zdrobiti 2 cani supa de pui 550g file de somon 3 linguri busuioc 1/4 lingurita piper

Supă cremă de sparanghel, simplă și rapidă

400ml supa de pui 1/4 cana apa 1 cartof curatat si taiat cubulete 1 ceapa, taiata marunt 1 catel de usturoi, maruntit 1/2 lingurita cimbru 1/2 lingurita menta uscata 1/8 lingurita sare 350g sparanghel 45g prosciutto, taiat piper

Lasagna Cu Sparanghel Si Ricotta

O reteta simpla de lasagna vegetariana, cu sparanghel, care va satisface si cele mai exigente gusturi.

Supa Gazpacho cu sparanghel

Gazpacho este o reteta spaniola pentru supa rece, cu tot felul de legume. Aceasta versiune contine sparanghel si castravete.

Salata De Primavara Cu Sos De Lamaie

450g orez basmati 300g fasole boabe - conserva 2 legaturi de sparanghel 1 lamaie patrunjel menta zahar 3 linguri ulei de masline

Sparanghel cu brânză de capră și toast cu verdeață

250g sparanghel ulei 2 felii de paine 1 catel de usturoi 75g branza de capra fistic nesarat 1/2 lamaie - coaja Pentru amestecul de ierburi: cimbru menta oregano coriandru 1/2 lamaie - sucul 100ml ulei de masline

Salata De Vara Cu Dressing De Lamaie

450g orez salbatic sparanghel 1 lamaie patrunjel proaspat cateva frunze de menta zahar 3 linguri de ulei de masline

Ficat de vitel umplut si sparanghel

100 gr seminte de pin, 1 legatura patrunjel, 4 fire cimbru proaspat, 2 cepe verzi, 1 albus, sare, piper negru, 1 lingurita coriandru, 50gr unt, 1 kg ficat de vitel bucati.Pentru garnitura: 275gr brocoli, 1,5kg sparanghel, 1/4L frisca lichida, 50gr unt, sare, piper.

Somon imbracat in aluat cu sos de sparanghel

500 g file de somon 700 g spanaco ceapa mica aluat de foietajo ceasca de vin albo ceasca + 2 linguri de smantana dulcesofran500 g sparanghelun ou 20 g untsare, piper, seminte de susan, sare de mare (grunjoasa)iarba ciorii (chives)ardei rosu