Unde se mananca bine in bucuresti

Unde se mananca bine in bucuresti retete: cum gatesti unde se mananca bine in bucuresti si cele mai gustoase retete de edamame unde gasesc, unde gasesc biscuiti graham, tort bezea bucuresti, tort de bezea bucuresti, mancare livrare la domiciliu bucuresti, cea mai picanta mancare din bucuresti.

5 restaurante din București unde să mănânci dacă ești raw-vegan

Veganii, vegetarienii sau raw-veganii au la dispoziție câteva locuri interesante unde pot ieși la masă sau de unde pot comanda mâncare delicioasă.

Unde mănânci cel mai bun Tort De Bezea din București

În București, există un loc cu deserturi de poveste, toate cu bezea la bază.

Trei Locuri Unde Poti Manca Inghetata Buna In Bucuresti

Inghetata este desertul perfect pentru vara. Aceste locuri te duc cu gandul la inghetata autentica, italiana, si vei gasi arome pe care nu le-ai mai incercat inainte.

French Revolution, locul unde mănânci cele mai bune ecleruri din București

Un loc care a scos banalitatea din ecler și l-a ridicat la rang de artă, cu arome originale și combinații neașteptate de gusturi.

5 Locuri Unde Mananci Burgeri GENIALI In Bucuresti

Cei mai buni burgeri din Bucuresti, in functie de ingrediente, raport pret-calitate si locatie.

Urda - ce este, cum se face și cu ce se mănâncă

Urda este o brânză sănătoasă și delicioasă, bogată în proteine de calitate superioară și cu un conținut redus de grăsimi saturate. Este destul de sățioasă și poate fi consumată atât la micul dejun cât și la cină.

Brânza Feta. Cum se face și cu ce se mănâncă

Vrei să știi totul despre brânza feta? Află cum să o alegi, cum să o folosești în rețete și ce beneficii are. 

Tăiței de orez. Ce sunt, cât timp se fierb și cum se mănâncă

Tăițeii de orez sunt un ingredient popular în bucătăria asiatică. În principal, sunt făcuți din făină de orez și apă, dar unele produse includ și amidon de porumb și tapioca pentru a îmbunătăți textura și aspectul tăițeilor.

Edamame. Ce sunt și cum se mănâncă

Ce sunt edamame și cum se mănâncă. Desi la noi destul de putin cunoscut, edamame este popular in Asia, in special in bucataria chineza, japoneza, indoneziana sau coreeana.

Rucola. Beneficii, ce gust are si cum se mănâncă

Tot ce trebuie să știi despre rucola. Ce este, ce gust are, cum se mănâncă și ce beneficii are pentru sănătate. Vezi și ce contraindicații are și cum poate fi adăugată in dieta zilnică.

Descoperă Jackfruit - Cum se mănâncă și ce beneficii are

Jackfruit este noua senzație în bucătărie! Află cum să-l prepari și să te bucuri de beneficiile sale nutritive.

Langustine - Ce sunt și cum se mănâncă

Află totul despre langustine: ce sunt, cum le alegi, le prepari și le savurezi.

Cu ce se mănâncă jumările pentru a nu fi grețoase

Jumările de porc sunt un deliciu în sezonul rece și mai ales în preajma sărbătorilor de iarnă. Află cu ce se pot mânca jumările și ce beneficii au pentru sănătate.

Tortellini - cum îi faci acasă și cu ce se mănâncă

Tortellini sunt niște paste italiene în formă de inel, umplute cu brânză sau carne, care se servesc în mod tradițional în bulion (broth), deși sunt populare și alte sosuri - inclusiv cele din roșii, ciuperci sau carne.

Semințe de pepene roșu. Ce beneficii au și cum se mănâncă

Vezi care sunt beneficiile comsumului de semințelor se pepene roșu, cum se coc sau cum se prăjesc. Semințele de pepene sunt sărace în calorii și sunt pline de nutrienți. 

Sos chipotle - ce este, cum se prepară și cu ce se mănâncă

Sosul Chipotle este un sos mexican și o modalitate ușoară de a adăuga o aromă afumată și picantă oricărui fel de mâncare. Această rețetă este incredibil de ușor de făcut.

Granite

Ce este ? Paiete/aschii ^inghetate pe care le pui ^intr-un pahar le man^anci cu lingura le lasi sa se topeasca pe limba si te racoresti. ^In mare e o bautura ^inghetata care se man^anca.

Anșoa - ce este și cu ce se mănâncă

Află ce este anșoa, cum se prepară și cu ce se mănâncă. Rețete delicioase și sfaturi pentru un gust desăvârșit.

Ce este litchi? Cum se mănâncă și ce beneficii are

Vrei să încerci ceva nou și sănătos? Află totul despre litchi, fructul exotic care e nu doar delicios, dar și bogat în vitamine și antioxidanți.

Burrata - Ce este și cu ce se mănâncă

Burrata este o brânză moale și cremoasă, originară din regiunea Puglia din sudul Italiei. Este făcută din smântână și mozzarella solidă, pliată într-o formă ovală sau rotundă.

Cu ce se mănâncă untul de arahide. Idei de gustări delicioase

Untul de arahide este o cremă tartinabilă, foarte gustoasă, care poate fi mâncat ca atare sau folosit într-o mulțime de rețete. Dacă îți place gustul untului de arahide iată cum îl poți include în dieta ta pentru a obține o alimentație echilibrată.

Cu ce se mănâncă hummusul. Ce combinații reușite să faci

Descoperă cele mai bune combinații cu hummus pentru gustări savuroase. Idei creative de servire, de la aperitive la mese principale. Sfaturi pentru a potrivi hummusul cu diverse alimente.

Ce NU se mănâncă de Revelion. Superstiții de Anul Nou

Ești curios ce alimente să eviți de Revelion? Descoperă superstițiile și tradițiile de Anul Nou legate de mâncare. Sfaturi pentru a începe anul cu noroc și prosperitate.

Brânza Gouda. Ce gust are și cu ce se mănâncă

Vrei să știi mai multe despre brânza gouda? Află ce o face unică, ce gust are, cum să o folosești în rețete savuroase și care sunt secretele ce o fac atât de irezistibilă.

Gorgonzola: Ce gust are și cu ce se mănâncă

Vrei să știi mai multe despre brânza gorgonzola? Află ce o face unică, ce gust are, cum să o folosești în rețete savuroase și care sunt secretele ce o fac atât de irezistibilă. 

Maison des Crêpes - Raiul clătitelor din București

Dacă iubești clătitele, Maison des Crêpes este locul unde trebuie să mergi. De la dulce la sărat și de la topping de fructe la lămâie și lavandă, sigur găsești ceva pe gustul tău.

Am gustat cea mai PICANTĂ mâncare indiană din București. Ai curaj să o încerci și tu?

Există un fel de mâncare despre care se spune că este cel mai iute care se găsește în București. Am vrut să ne convingem, așa că l-am încercat.

Floare De Camp

Pentru aluat: se amesteca 150 gr. faina cu 90 gr. apa calduta si 30 gr. drojdie se acopera si se lasa la crescut 30-40 min.Separat se framanta 350 gr. faina 50 ml. apa 100 gr. unt moale 30 gr. zahar 10 gr. sare 2 oua. Dupa ce a crescut primul aluat se amesteca cu cel de-al doilea si se framanta bine dupa care se impacheteaza cu folie si se pune la rece jumatate de ora.Pentru umplutura: 200 gr de sunca in felii subtiri 50 gr parmezan ras 1 ou pentru uns deasupra.

Eat like an Animaletto | Am găsit cea mai bună pizza din București!

Îți place pizza? Avem o recomandare pentru tine: acesta este localul pe care nu ai voie să îl ratezi!

Sos tartar - cum se face și cu ce se mănâncă

Sos tartar, ce este și cum se prepară cel mai bun sos tartar de casă. Cu ce se mănâncă sosul tartar. Rețeta clasică de sos tartar. Rețeta vegană de sos tartar. Originea sosului tartar.

Weekend break în Veliko Tarnovo. Ce și unde mâncăm?

Veliko Tarnovo, una dintre cele mai populare destinații din Bulgaria, este și un adevărat rai culinar pentru turiști. Am fost acolo și îți spunem unde se mănâncă cel mai bine.

Ciabatta - rețeta originală de pâine italiană. Cum se prepară și cu se se mănâncă

Nimic nu se compară cu o pâine ciabatta artizanală de casă, care este moale la interior și crocantă la exterior și are o aromă extraordinară.

Sare roz de Himalaya: Beneficii, utilizări și unde să o găsești

Totul despre sarea roz de Himalaya. Află despre beneficiile unice și cum poți folosi acest condiment natural pentru sănătate și gătit.

Îți place mâncarea libaneză? Uite unde o găsești pe cea mai bună!

Dacă ești în căutarea unui loc cu mâncare libaneză ca la ”mama ei” acasă, acesta este localul la care trebuie să mergi!

Paste Cu Unt

O reteta foarte usor de preparat pentru mese in fuga.

Peste "Scandarani"

-2 kg de peste,ori ce fel de peste proaspat (cred eu ca se poate folosi si congelat) -2 lamii sucul lor si coaja - doua cepi medii taiata solzisor, - vreo 3-4cepi verzi taiata rondele mici, - o mina buna de patrunjel,maruntita bine, - jumate de mina de marar,maruntit bine, - un chiper verde mare,taiat cubulete, - 3 morcovi medii,dati prin razatoare, - 5-7 rosii medii,taiate cubulete mici, - o capatina de usturoi tocata bine, - 2 ardei iuti,taiati marunt (optional aceasta varianta) - 3-5 linguri ulei de masline, - sare,dupa gust, - jumate de lingura pudra de curry, - o lingura de pudra de coriandru, - o lingurita de tarragon(tarhon)

Dulceață de ceapă. Cum se face și cu ce se mănâncă

Dulceața de ceapă este minunat de dulce și savuroasă, de la ceapa caramelizată, dar și mai aromată datorită adaosului de oțet balsamic, zahăr și cimbru.

Sosul Veloute - Ce este și cu ce se mănâncă. Rețeta originală explicată pas cu pas

Sosul Velouté este destul de ușor de preparat cu doar trei ingrediente de bază și mai puțin de 10 minute. Vezi rețeta originală explicată pas cu pas și la ce feluri se mâncare se potrivește.

Pirjoale de peste

- 1kg de fileu de peste taiat cubulete foarte-foarte mici sau daca aveti robot de bucatarie tocati marunt fileul, - jumate pahar de patrunjel verde bine maruntit, - o patrime de pahar de coriandru verde bine maruntit, - 5 catei de usturoi tocati, - doua felii de pine folositi ori ce fel de pine aveti la indemina important sa vi se primeasca un pahar de miez de piine, - 1-2 oua, - jumate lingurita de pudra de coriandru - jumate de lingurita de tarhon, - un pic de oregano rose marry busuioc uscat sare chiper negru dupa gust. - pesmete sfarimat pentru a se inveli pirjoalele. - Ulei pentru prajit.

Unde mănânci cea mai bună pizza DIN LUME!

Cât de mult îți place pizza? Suficient de mult încât să faci o călătorie culinară pentru a mânca cea mai renumită pizza din lume?

Mancare De Ardei Capia Copti

La borcan se pot pastra astfel: Se preincalzesc borcanele,se toarna mancarea si deasupra se toarna cateva picaturi de ulei.Se leaga bine borcanele si se mai fierb in bain marie 20-25 min.Daca doriti puteti pune si conservant ,daca locul de depozitare este mai caldut. O puteti servi si ca mancare de post si garnitura la preparate din carne,peste. ardei capia 1-2 cepe 1 morcov pasta de tomate sau suc de rosii 2-3 lingurite miere de albine in functie de cantitate si gust ardei iute verde si rosu sare,piper,tarhon,cimbru,foi dafin

Sos curry - ce este, cum se face și cu ce se mănâncă

Rețeta de sos curry, gata în mai puțin de 20 minute. Dacă vă plac mâncărurile orientale, ușor picante, în care aromele și condimentele se combină, adăugați acest sos curry cremos.

Tarta inghetata de lamaie in crusta de ciocolata

Ingrediente pentru un tort (8 portii zic ei dar aici se mananca portii-mamut)200 grame ciocolata de menaj20 g unt4 oua180 g zahar prafsuc si coaja de la 2 lamai12 foi de gelatina250 ml smantana lichidaunt (suplimentar)fructe proaspete (optional)