Timp total 2 ore

Ingrediente

  • 1. Umplutura cu branzeturi
  • 0 bagheta mare , branza de vaci sau telemea, urda, un pic de unt sau margarina, 1 bucatica de salam uscat, 1 morcov mic fiert, cateva masline negre, putin ardei gras verde si rosu, 1 lingura de smantana, sare, piper, o lingurita de chimion oparit, un snop de marar verde
  • 2. Umplutura cu pateu de casa
  • o bagheta, 500 grame ficatei de pasare, 4 cepe, ulei, masline taiate cubulete, trei castraveti murati, gogosari la otet, rosii sau ardei gras crud, margarina sau unt, sare si piper.
  • 3. Umplutura cu conserva de ton
  • o bagheta, o conserva de ton, 3 castraveti acri, 1 ardei gras rosu, 100 g de sunca, masline fara samburi, o lamaie, un pic de unt sau margarina, sare ,piper
  • 4. Umplutura cu mozaic de afumaturi si alte mezeluri
  • o bagheta, -cate o bucatica de ce dorim :muschi,pastrama,cabanos, parizer,carnati,piept de pasare -afumat, salam, sunca....etc.., ciuperci de cultura vreo 200 grame, castraveti acri, gogosari la otet, maioneza de casa, doua oua fierte si maruntite cu furcurlita, sare,piper