Ceafa de porc la cuptor

Ceafa de porc la cuptor retete: cum gatesti ceafa de porc la cuptor si cele mai gustoase retete de ceafa de porc marinata, carne de porc la cuptor, pulpa de porc la cuptor, rasol de porc la cuptor, chiftele de porc si vita la cuptor, carne de porc cu cartofi la cuptor in punga, retete de muschiulet de porc la cuptor, coasta porc cuptor cu mujdei, muschi de porc la tava, snitele de pui la cuptor.

Friptura de ceafa de porc la cuptor

1 kg ceafa de porc, 1 plic cimbru, piper negru macinat, 100g masline negre, 50 g secretul gustului, 150 ml vin rosu, 1 ardei gras rosu, 30 ml ulei, 100 g pasta de tomate.

Friptura din ceafa de porc

2 kg de ceafa proaspata de porc 3-4 linguri mustar ulei condimente 2 cepe 3-4 catei de usturoi 500 ml vin

Gratar de ceafa de porc

4 felii de ceafa de porc sare piper si boia 4 cartofi

Friptura din ceafa de porc in vasul roman

2 kg ceafa de porc proaspata o ceapa 3 catei de usturoi piper, ienibahar,foaie de dafin 2 mere 50 ml vin alb

Friptura simpla din ceafa de porc

1 kg. ceafa de porc o capatana de usturoi 3 foi de dafin o lingurita boia de ardei ( iute sau dulce) sare piper boabe 2 linguri de ulei

Gratar din ceafa de porc

1 kg ceafa 200 ml vin o ceapa 4 catei usturoi sare piper condimente dupa placere

Ceafa de porc cu kaizer

ceafa de porc, kaiser, sare, piper, mustar.

Porcut la cuptor

400 gr ceafa de porc,2 cepe,1 capatana de usturoi,rozmarin,cimbru,rosii cherry,1 ardei iute,busuioc verde,ulei de masline,vin rosu,sare, piper.

Gratar din ceafa de porc cu cartofi

5 gratare din ceafa sare piper cartofi mujdei Pentru bait: 200 ml vin 3 linguri sos de soia oregano piper boia

Varza dulce cu carne de porc la cuptor

1,2 kg carne porc (pulpa ceafa jambon crud) 1 varza dulce 1,5-2 kg 1 ardei gras/gogosar 1 peperoni 4-5 rosii 1 ceapa 1 morcov 1 legatura marar si patrunjel 50 g ketchup 2 lingurite zahar 10 ml ulei foi de dafin cimbru sare piper paprika

Tocanita de cartofi cu ceafa de porc afumata

500 g ceafa de porc afumata un ardei gras alb un ardei gras rosu 4 catei de usturoi 2 cepe sare boia piper maghiran cimbru frunze de patrunjel 3 linguri ulei o lingura de faina 2 cani cu apa o lingura vegeta 5-6 cartofi un pahar de vin alb

Pilaf cu ceafa de porc marinata

-o ceasca (280 ml) orez bob lung Basmati -1 morcov marisor -1-2 cepe -400 g ceafa de porc marinata - eu am folosit cea care se gaseste in comert destinata pentru frigarui care este foarte frageda si nu necesita pregatire termica de lunga durata. -curry Fuchs -patrunjel -piper negru macinat -sare dupa gust -cca 4-5 linguri ulei deodorizat -apa fierbinte: un pic mai mult decat cuprinde compozitia

Frigarui de porc si pui la gratar

- 500 g pulpa porc sau ceafa de porc - 500 g piept de pui - 1 dovlecel - 1 mar - 10 ciuperci - 2 ardei grasi - 2 cepe mari - 2 morcovi - 2 rosii - 200 g kaizer sau slaninuta - piper, - zeama de la o lamaie - 100 ml ulei de masline - 100 ml vin - 2 liguri de mustar - 1 catel de usturoi - coriandru,rozmarin,boia de ardei dulce(se poate folosi amestec de condimente pentru barbecue)

Gratar de porc marinat in bere neagra

Pentru 4 persoane ai nevoie de: 4 felii ceafa de porc 2 linguri mustar picant 1 lingura miere bere neagra (cam 400 gr) maghiran sare grunjoasa (sau de mare) piper negru proaspat macinat

Friptura De Porc Jamaicana

500 grame ceafa de porc 1 pahar vin rosu zeama de la o lamaie 30 ml ulei de masline 50 ml sos de soia 2 lingurite oregano 1 lingurita chimion 1 lingurita nucsoara 1 lingurita de scortisoara 1 ardei iute, tocat marunt sare, piper

Sarmale în oală de lut

Sarmalele in vase de lut au mereu ceva in plus, o anumita fragezime, suculenta, o aroma mai adanca si mai bine conturata

Friptura cu pi`ure

2 cartofi mici, ceafa sau cotlet de porc, unt cat o nuca, sare.

Gratar de porc cu cartofi aurii

Felii de cotlet de porc sau ceafa cartofi sare piper delikat boia ulei.

Meniu la Dubletta

2 felii de ceafa de porc, 6 cartofi marisori piper, o varza pentru salata, linguri ulei de masline3 2 linguri otet balsamic o rosie.

Vinete umplute la cuptor

- 2 vinete 3 cepe mijlocii 2 ardei capia sau gogosari 100 grame ceafa afumata sau 10 ciuperci cascaval ras,1 ou crud pasta de ardei sau ketcup putin bulion sare piper cimbru

Rasol de porc la cuptor

2 ciolane afumate, 3 rasol porc, 2 capatani usturoi, 100 ml vin alb, sare piper dafin cimbru.

Friptura de porc la cuptor

6 felii de ceapa de porc 6 felii de pulpa de porc sare, macinat,cimbru,nucsoara dupa gust 7-8 boabe,3-4 foi de dafin,5-6 cuisoare o capatana usturoi suc de rosii 200-250 ml vin alb

Piept de porc cu legume la cuptor

* 3 felii de piept de porc * 1 dovlecel * 3 morcovi * 2 cepe rosii * 1 ardei gras * 6 ciuperci mai mari * 5 cartofi * cimbru * busuioc * condimente pentru porc * piper * vegeta * ulei

Friptura de porc cu cartofi prajiti si salata

Pentru 3 portii 900 grame carne porc (ceafa pulpa) 1 kg cartofi 3 rosii 1 ceapa ardei gras alte legume dorite pentru salata 500 gr. ulei sare piper si alte condimente dorite

Friptura de porc cu cartofi natur

-o ceafa de porc (cca 1500g cantitatea poate fi mai mica sau mai mare in functie de buget) -3-4 cartofi -1 ardei gras rosu -100ml ulei -1/2 kg costita afumata( cei care nu suporta afumatura pot renunta la costita) -usturoi -piper -doua crengute de rozmarin sau un pic de rozmarin maruntit si uscat -sare -busuioc (de preferat verde) -100ml vin alb

Friptura din piept de porc la cuptor

piept de porc fragedcartoficarnati proaspeticondimente (cimbru, rozmarin, sare, piper, boia etc.)vin alb

Muschi de porc la cuptor

o bucata muschi de porc cam de 1kg si jumatate 1 morcov 1 ceapa 1 catel usturoi 1 pahar vin alb rosmarin

Tochitura cu carne de porc si pui

ceafa de porcpiept de puicarnati proaspeticarnati afumatisunca afumata2 pahare de vin1 pahar de suc de rosiisarepipercimbruusturoimamaliguta

Pulpa de porc cu piper si carnati la cuptor

1 felie de pulpa de porc 1/2 kg carnati de porc grosi 2 linguri de amestec de piper mozaic(rosu,alb,verde,negru) 2 foi de dafin sare

Sarmale in foi de varza acra cu carne

1 1/2 kg varza acra,1/2 kg carne de porc 200 g ceafa de porc afumata 50-100 g orez 100 g ceapa piper ienibahar suc de rosii o foaie de dafin cimbru marar.

Friptura picanta de porc la cuptor

1,5 kg de carne de porc sare piper pasta de chili 3 catei de usturoi o ceapa o bucata de carnati afumati si cateva spaghete

Friptură de porc înăbușită, cu muștar și usturoi

O bucată de carne rumenită în cuptor, în tihnă, cu un sos delicios, poate fi o variantă perfectă de cină sau prânz. Avantajul cărnii gătite la cuptor este că rămâne fragedă și suculentă, se gătește pe îndelete și nu va fi fadă sau uscată, indiferent dacă este o carne cu mai multă sau mai puțină grăsime.

Rulada de porc in sos de rosii

3 bucati ceafa de porc 1 legatura patrunjel 6 fire de ceapa verde 3 ardei grasi rosii 1 pahar cu vin ulei de masline sare piper macinat oregano Pentru sos 1 cana cu bulion sare piper macinat 2 foi de dafin

Șnițel de porc gratinat la cuptor

Carnea de porc poate fi gătită într-o mulțime de feluri, care mai de care mai delicioase. Iar rețeta pe care v-o propunem astăzi merită încercată, pentru că este delicioasă și se face foarte ușor.  Este o rețetă de inspirație alsaciană, care chiar așa se mai numește: șnițel alsacian. Este vorba despre o bucată de carne de porc, cu crustă de brânzeturi, rumenită la cuptor, delicioasă și potrivită pentru orice ocazie.

Iahnie de fasole la ceaun

Ingrediente:- 700 g fasole boabe alba fiarta- 3 legaturi de ceapa verde- 200 g carnat proaspat- 400 g carnat afumat- 400 g pastrama de ceafa de porc- 1 ardei gras rosu- 700 ml suc de rosii - 1 lingura de untura de porc- 1 morcov- sare- piper- pasta de ardei iute- boia de ardei- cimbru- foi de dafin- 1 lingura faina alba- 2 cuburi concentrat cu gust de costita afumata

Specialitate de porc cu cartofi natur si salata de vara

5 ml otet balsamic 5 gr piper negru 10 gr ulei de masline 5 gr sare de mare 12 buc. ardei gras rosu 250 gr ceafa porc 150 gr cartofi albi pentru fiert 13 buc. castravete 2 gr oregano

Friptura tiganeasca

1 kg ceafa de porc 4 catei mari de usturoi pisati 300 ml de lapte boia de ardei maghiran sare,piper

Muschiulet De Porc Cu Legume La Cuptor

-1 muschiulet de porc spalat bine -ceapa tocata -rosie -ardei verde si rosu tocat -vanata proaspata taiata cubulete -1 zuchinni taiat cubulete -condimentele preferate

Friptura rapida la dubletta

2 felii ceafa cu os sare, cescuta vin,2 linguri ulei

Muschi de porc cu cartofi la cuptor

250g muschi de porc condimentat 1 fir de usturoi verde cartofi noi mici ierburi de Provence delikat patrunjel

Coaste porc la cuptor cu mujdei

2 kg coasta porc 100 ml ulei 2 capatani usturoi delikat piper macinat Kotanyi 1 lingura ketchup 1 lingura mustar cimbru tarhon marar boia 1 kg cartofi curatati 2-3 morcovi salata verde

Cuburi de pulpa de porc cu legume la cuptor

500 g pulpa de porc .4 cartofi .o mana de minicarote .cateva buchetele de conopida .2-3 catei de usturoi .cimbru .oregano .boia dulce/iute(dupa preferinta) .ulei de masline .sare piper

Fricass'ee de ca"ion/Carne de porc in sos de vin

1,5 kg de muschi si/sau ceafa de porc 6 linguri ulei de masline 125 ml vin alb 125 ml vin rosu 75 ml coniac 2 cepe 250 ml supa de legume (1 morcov telina ardei gras pastarnac cartof ciuperci etc.) tarhon cimbru verde si uscat faina alba un polonic de smantana proaspata sare piper

Costita de porc la cuptor

500 gr costita proaspata de porc, o ceapa mare, un ardei iute, 200 ml apa, 100 ml ulei, 100 ml vin alb, sare, piper, boia.

Friptura de porc la tava cu bere si inele glasate

1,2-1,5 kg carne de porc (cotlet pulpa muschiulet ceafa gusa) 1 morcov 1 pastarnac 1-2 cepe 300-350 g mazare (proaspata conservata sau congelata) 1 lingurita miere 2 linguri otet rosu 3-4 linguri ulei 1 lingura ulei de masline 1 lingurita boia dulce 1 varf de cutit boia iute 3-4 foi de dafin 500 ml bere blonda 2 linguri ketchup 3 lingurite zahar unt cat o nuca 1/2 ardei gras rosu 1/2 legatura marar sare piper cimbru

Legume la cuptor cu carne de porc

500gr carne de porc 2 vinete 2 dovlecei 3 ardei de diferite culori 3 cartofi/3 rosii, o ceapa 2 catei usturoi sare piper, cimbru si putina menta, ulei de masline.

Friptura asortata

2 felii de ceafa de porc 2 catei de usturoi 2 linguri ulei sare piper oregano 2 copanele de pui o ceapa 2 catei de usturoi 1 lingurita pasta de tomate Ingredientele sunt pentru doua portii

Pulpa de porc cu legume la cuptor

1 bucata pulpa de porc 1 -2 dovlecei 1 ceapa rosie 1 ardei gras rosu / verde 1 cutie rosii cubulete in suc de rosii usturoi patrunjel verde ulei sare si piper

Cotlet si carnati de porc in sos de vin la cuptor

4 buc cotlet de porc cu os 4 carnati proaspeti de casa o ceapa rosie o ceapa alba o capatana usturoi cca 500 ml vin alb sare, mustar dulce

Frigarui la tava

300 gr ficat de porc 2 ardei grasi 2 cepe medii o bucata de sunca ciuperci(aici depinde cate portii vrei sa faci oricum nu trebuiesc multe) 1 punga magica Knorr ptr friptura de porc bete ptr frigarui Foaie de hartie ptr cuptor