Retete cu Margarina

Napolitană cu cremă de caramel și nuci - de post

În perioada postului, pofta de dulce ne poate supune la încercări grele. Vestea bună este că vă puteți bucura în continuare de dulciuri și prăjituri, în varianta de post. Napolitana cu cremă de caramel și nucă este o idee foarte la îndemână și, pe cât de ușor de făcut, pe atât de gustoasă. Napolitana cu caramel și nucă se face din câteva ingrediente, foarte simplu, nu necesită coacere și este ideală în post. Dacă sunteți la dietă, ar trebui să știți că trebuie să vă bucurați cu moderație de această prăjitură. Combinația de foaie de napolitană cu caramel și nucă este una destul de calorică, deloc prietenă cu silueta. 

Tort italienesc cu crema de branza

Un tort cremos pentru evenimente speciale.

Briose cu crema

Ai nevoie numai de o punga de cofetarie pentru a umple aceste briose cu o crema delicioasa.

Batoane cu nuci pecan

Prajiturile cu nuci si seminte sunt intotdeauna o alegere putin mai sanatoasa.

Cheesecake cu cirese - fara coacere

Foarte usor de facut si rapid. Singura problema este ca trebuie sa ai rabdare 2 ore pentru a se intari.

Batoane de ciocolata

O prajitura la care poti folosi alune, arahide, nuci pecan, in functie de preferinte.

Chec cu stafide

Chiar daca nu esti priceput ca un cofetar, nu trebuie sa renunti la ideea de a prepara "ceva bun" pentru cei dragi. Noi am gasit cea mai usoara reteta.

Prajitura Tandy

O prajitura cu un gust delicios pentru a ne indulci in serile reci.

Mini Cheesecake

Un desert cu dimensiunea perfecta pentru a fi luat la munca.

Supa de broccoli cu branza

Supa nu ar trebui sa lispseasca de la masa de pranz, asa ca ti-am pregatit o reteta delicioasa.

Fursecuri cu ghimbir

Fursecurile moi, care se topesc in gura, sunt intotdeauna o alegere buna.

Fursecuri fara coacere

Fursecuri delicioase cu unt de arahide si cacao si fara sa ai nevoie de cuptor.

Tarta cu ciocolata

Ciocolata este ingredientul perfect atunci cand vine vorba de dulciuri, iar o tarta pline de ciocolata nu poate fi decat un preparat perfect.

Briose Oreo

Desi par sofisicate, aceste briose sunt, de fapt, foarte usor de facut.

Briose cu rubarba si curmale

Cand vine vorba de micul dejun gustos, nu ai cum sa dai gres cu briosele, mai ales atunci cand sunt sanatoase si pline de fructe.

Placinte cu ciuperci

Acest aluat este folosit, in special, pentru placintele cu carne, insa merge de minune si alaturi de ciuperci.

Cheesecake Cu Iaurt

Cheesecake-ul nu este considerat, de obicei, un desert sanatos, dar aceasta versiune cu iaurt grecesc contine mai putine calorii si grasimi decat celelalte.

Tarta Cu Ciocolata Si Migdale

O tarta de ciocolata cu migdale, care este, de asemenea, scazuta de calorii - ce ti-ai mai putea dori?

Desert Cu Lime

Aceasta budinca usoara, este perfecta pentru zilele de vara, mai ales ca este scazuta in grasimi.

Fursecuri Cu Banane Si Ovaz

Aceste fursecuri contin ovaz si iti vor da o senzatie de satietate pentru mai mult timp. Mai mult, contin si putine calorii.

Batoane Cu Arahide Si Caramel

Aceasta prajitura are tot ce ii trebuie - caramel lipicios, orez expandat si o glazura de ciocolata fina.

Briose Cu Zmeura Si Alune

Un mix de zmeura si bucatele de ciocolata alba intr-o reteta sofisticata, dar usor de preparat.

Batoane De Cereale Cu Ciocolata

Un desert adorat de copii, iar tu poti sa stai fara grija, ca nu contine zahar.

Pretzel Cu Branza

Perfecti pentru o seara petrecuta in fata televizorului, acesti covrigi sunt extrem de usor de facut.

Fursecuri Umplute Cu Unt De Arahide

Fursecuri de ciocolata cu o umplutura minunata de unt de arahide, un desert care iti va indulci serile geroase de iarna.

Chec Cu Portocale Si Afine

Aromele de portocale si afine din acest desert, te vor duce cu gandul la vacanta. Checul este si mai gustos a doua zi.

Prajitura Cu Crema De Branza

O prajitura simpla si delicioasa ce poate deveni, in scurt timp, desertul preferat al familiei tale.

Cookies Fara Coacere

Prajiturelele pot fi o gustare minunata, iar aceasta reteta este prea simpla ca sa nu o incerci.

5 Alimente Pe Care Nutritionistii Nu Le-ar Consuma Niciodata

Cei mai multi dintre noi stim ce alimente nu ar trebui sa consumam, cum ar fi sucurile indulcite sau prajelile in ulei, dar v-ati intrebat vreodata ce alimente evita nutritionistii?

Lasagna Mediteraneana Cu Legume (Reteta Vegetariana)

Incercati aceasta reteta de lasagna vegetariana, facuta cu vinete, dovlecei si ardei, cu un sos bogat si cremos.

Fursecuri "Gandacei"

500g margarina, 300g zahar pudra, 2 lingurite amoniac, esenta de rom, 600-700g faina, 200g gem de prune, 200ml lapte (sau apa daca tineti post), 3 linguri zahar, 3 linguri cacao, nuca macinata o farfurie cu varf.

Paine impletita

400 g faina alba 210 ml.lapte 50 g margarina 60 ml. apa un plic drojdie o lingurita sare si una de zahar un ou si doua linguri de lapte pentru uns

Fursecuri cu vanilie si glazura de ciocolata

180 g margarina 3 linguri de zahar 1 ou 1 lingurita zahar vanilat Bourbon 1 lingurita esenta vanilie 1 pahar mic iaurt (125 g) 12 linguri faina 1 lingura praf de copt un varf lingurita sare pentru decor: 1 lingura lapte + cateva patratele ciocolata neagra

Pateuri cu branza (aluat facut in casa)

Pentru foaie: 1 kg de faina alba 400g margarina 1 lingurita de sare 5 lingurite de otet 500ml de apa calduta Pentru umplutura: branza 1 ou putin lapte.

Pizza aperitiv

500g faina 50 g margarina 100 ml apa calduta 1 lingurita zahar drojdie sare bulion cascaval salam

Scovergi umplute cu peste

1kg de faina 50g margarina 500ml lapte 50g drojdie 2oua sare. Pentru umplutura: 1ceapa 2conserve de ton in suc propriu 1ou sare piper

Tarta cu banane caramelizate

1 foaie aluat foietaj 5 banane 100 g zahar brun 70 g margarina 2 pliculete vanilie cateva picaturi esenta de rom

Biscuiti De Post

3 cani de zahar, 2 pachete de margarina, 2 cani ulei, 3 cani de bors, 2 lingurite bicarbonat, faina(cat cuprinde) , mirodenii, esente, 3 linguri cacao, fistic pentru decor

Trigoane

un pachet foi de placinta 250 gr nuca macinata 30 gr pesmet 150 ml lapte 100 gr zahar coaja de lamaie esenta de rom unt/margarina topita pt uns foile

Covrigei Peruzele

drojdie cat o nuca(proaspata) sau 2 pliculete,2 oua,2 lingurite sare,o ceasca iaurt(reteta originala era cu 3 linguri otet),3 linguri apa rece,1 kg. faina(pentru un aluat potrivita),125 gr. margarina.

Prajitura cu mere, rapida si pufoasa

Mere (cam un kg, functie de tava si de mere), Zahar, Scortisoara, Margarina,N-am scris cantitatile, fiindca difera de la tava la tava. Tava e de 20x30 cm. Au fost cam 6 mere.Blat:4 oua,4 linguri zahar,4 linguri faina,nuca (1/2 din pachet, cata vrea fiecare),sare.

Coronite fragede

3 pahare si jumatate de faina (paharul sa fie normal, nu foarte mare), 1 cana de lapte caldut, jumatate de lingura cu drojdie uscata, jumatate pahar ulei, 1 lingura si jumatate de zahar, jumatate lingurita sare, mac, susan, 50g. margarina.

Napolitane cu rahat

1 pachet de napolitane ( 10 foi mici sau 5 mari), 150 gr margarina, 1 kg rahat, 1 lamaie mare.

Prajitura cu mar si iaurt de ananas

Ingrediente: 3 oua de marime medie, 114 gr margarina, 250 gr iaurt de ananas, vreo 6 lg de zahar, am pus mai mult dupa ochi ca sa nu fie prea dulce, esente, 3 mere (golden am avut eu ), 1 lingurita si jumatate de praf de copt si 1 lingurita de bicarbonat de sodiu, 1 pahar jumatate de faina alba (atentie in schimb la ce pahar folositi, eu am avut de ala mare de whisky, deci cam 2 de alea mai mici).

Placinte Englezesti

Ingrediente pentru aluat:225g faina;1 lingurita praf de copt;½ lingurita sare;60g unt/margarina;60ml apa(aprox);Ingrediente pentru umplutura:150g cartofi, taiat cuburi;50g ceapa taiata fin;100g carne de vita proaspata,frageda,taiata ;cubulete;1 lingura patrunjel verde(optional);1 ou

Cocostar

Aluat:3 linguri cu varf cacao2 oua ( - 1 albus care se va folosi la umplutura)250 gr. margarina4 linguri zahar pudra (cu varf)1 pachet praf de copt1 pachet zahar vanilat400 gr. faina Umplutura:120 gr. nuca de cocos200 gr. zahar pudra1 albus

Cornulete Dospite

1 ou 1 pahar mic de lapte caldut ( cam 100 ml lapte) 550-600 gr. faina 1 pachet margarina (250 gr) 1 pachetel de drojdie proaspata (25 gr.) 2 pliculete zahar vanilat

Cocostar

3 linguri cu varf cacao, 2 oua, 250 g margarina, 4 linguri zahar pudra , 1 pachet praf de copt, 1 pachet zahar vanilat, 400 gr. faina ( nici-un gram mai mult) 120 gr. nuca de cocos, 200 gr. zahar pudra, 1 albus

Merdenele cu branza

Aluat: faina 400 gr, o lingurita sare, o lingurita drojdie uscata, apa rece, margarina si ulei Umplutura: gris fiert cu putina sare si apoi amestecat cu branza rasa.

Prajitura cu Prune

300 gr faina 180 ml lapte 40 gr zahar 60 gr margarina 1 galbenus 20 gr drojdie putina sare 700 gr prune 250 gr mere Pentru crema 100 gr unt 100 gr zahar pudra 60 gr faina 1 plic zahar vaniliat