Pandispan japonez

Pandispan japonez retete: cum gatesti pandispan japonez si cele mai gustoase retete de pandispan cu rahat, pandispan cu banane, pandispan cu fructe din compot.

Spanac in stil japonez

o jumatate de kg de spanac proaspat2 linguri de sos de soia light1 lingurita de dashi instant (dashi este un fel de delicat japonez)fulgi de peste bonito

Pandispan Pufos Japonez Sau Din Ce Sunt Facute Visele

Acest pandispan japonez cu siguranta isi va gasi loc in inima...si stomacul tau.

Prajitura de mere cu pandispan

-4-5 mere de Michigan rase si puse cu putin zahar si scortisoara -350g biscuiti macinati -ptr pandispan: am folosit -4 oua -4 ling faina -4 linguri zahar -4 linguri ulei si praf de copt

Panko - Pesmet japonez

2 felii de paine putina apa ptr inmuiat painea

Tort din foi de pandispan cu fructe de padure

Pentru foile de pandispan250g zahar pudra8 oua medii250g faina alba50g untPentru umplutura:500ml frisca lichida(din smantana) batuta2lg zahar vanilat (bourbon)fructe de padure (dupa gust)zahar pudra pentru decor

Prajitura Albina cu foi de pandispan

Ingrediente foi de pandispan:250g zahar pudra8 oua medii250g faina albaIngrediente crema de gris:250ml lapte1 zahar vanilat180g zahar (brun pentru o aroma deosebita)1 lingura de miere (cu varf)200g untAditional:gem acrisorzahar pudra

Prajitura cu foi si pandispan

Pentru 2 foi:1 ou, 4 linguri zahar, 4 linguri ulei, 4 linguri lapte, 1 lingura cacao, 1 lingura amoniac stins, faina cat cuprinde; Pandispan: 6 oua, 6 linguri zahar, 6 linguri ulei, 6 linguri cu varf de faina; Crema:1/3 margarina, 1/2 lapte, 3 linguri faina, 3 linguri cacao, 4 linguri zahar, mirodenii. Glazura: cacao, zahar, margarina lapte.

Rulada de pandispan cu ananas si cocos

Aluat de pandispan: 4 oua 100 gr zahar 1 plic zahar vanilinat 100 gr faina25 gr amidon60 gr fulgi de cocosCrema si ornat:1 conserva rondele de ananas (340 gr)400 ml frisca1 plic intaritor de frisca100 gr fulgi de cocoscirese confiate

Sushi

orez cu bob lung somon sau ton crud foaie de alga de mare uscata o lingurita de otet wassabi sos de soia Ingredientele se gasesc si in supermarketuri insa mai sigur gasiti in magazinele cu specific japonez.

Orez japonez

1 cup orez cu bobul rotund 1 1/4 cup apa sare

Omleta rulata in stil japonez

-4 oua-1 lingurita sos soia-1 lingurita mirin (care este un vin de orez,mai )-1 lingurita de zahar-2 linguri de dashi( supa de peste si alge,specific japoneza,folosita la gatit)

Pandispan pufos

5 oua 5 linguri ulei 1 cana zahar 1 cana faina arome

Yakimeshi - orez prăjit în stil japonez

Dacă există un preparat la care asiaticii se pricep de minune, atunci acela este, fără doar și poate, orezul. Pe post de garnitură, desert sau fel principal, sunt o mulțime de modalități de a prepara orezul, care mai de care mai aromate și mai delicioase.  Astăzi vă propunem o rețetă tipic japoneză, yakimeshi, adică orez prăjit, cu ou, legume și sos de soia. Puteți adăuga și alte legume care vă plac și puteți servi orezul ca atare sau pe post de garnitură. 

Nigiri Sushi

Incearca gustul Japoniei cu aceasta reteta de Nigiri sushi, un preparat din orez, ton si somon.

Pandispan cu fulgi de ciocolata

6 oua 6 linguri de zahar 6 linguri faina 150 g ciocolata menaj

Pandispan vesel cu prune

8 oua300g zahar300g de faina8 linguri uleiun plic zahar vanilatun kg prune

Pandispan cu nectarine

4 nectarine, 4 oua, 4 linguri zahar, 4 linguri faina, un praf de sare, un praf scortisoara

Pandispan tigrat

* 6 oua (eu am avut prin frigider si 3 albusuri) * 1 cana zahar * 1 cana faina * 1/2 cescuta ulei * cacao * esente la alegere eu am folosit portocala lamaie vanilie

Tarta cu prune personalizata

1 blat de pandispan 1 plic crema de vanilie 1 plic tort jele transparent 500 gr prune

Tarta cu banane si nectarine

un blat de pandispan din 6 oua 1 plic crema de vanilie 2 -3 nectarine 1 banana 1 plic tort jele transparent

Tavalita cu pandispan

blat-10 oua,10 linguri faina,10 linguri zahar sos de ciocolata-20 linguri lapte,6 linguri cacao,1 pachet margarina,400 g zahar nuca cocos-200 g

Pandispan cu caise

10 oua 250g zahar 250g faina 75ml ulei 600g caise 1 lingurita extract de vanilie 1 praf de sare Unt pt uns tava

Pandispan cu rahat

6 oua,6 linguri de faina,6 linguri zahar,6 linguri ulei,rahat rosu,cacao,un praf de sare

Trifle englezesc cu cirese

300g pandispan300g cirese6lg lichior de cirese500ml crema englezeasca500ml frisca lichidamigdale

Pandispan alb cu sirop de lapte

7 oua,300 g zahar,zeama si coaja de la o lamaie,4 linguri de ulei,250 g fainao cana lapte100g lapte condensat

Pandispan cu visine

5 oua 6 linguri de zahar 6 linguri de faina 5 linguri unt topit 1 lingura de cacao 500 g visine

Royal tiramisu

un blat de pandispan 100 ml cafea tare 2 linguri lichior amaretto 500 g mascarpone 250 ml frisca lichida 150g ciocolata amara 2 galbenusuri 2 linguri cu varf zahar 4 grame(2 foi) gelatina cacao pt ornat

Pandispan simplu cu vanilie si fructe de padure

6 oua,6 linguri zahar vanilat,6 linguri faina,unt pentru uns formacrema patisierefructe de padure (dupa preferinte)

Trifle De Vara

Cu coacaze, zmeura si capsuni, acest preparata este un desert de vara usor.

Inghetata coapta

-biscuite de pandispan -3 cupe de inghetata de care dorim -1 ling. de gem de fructe de padure -bezea dintr-un albus de ou si 1 ling. de zahar -toping de ciocolata

Prajitura cu crema de nuca

1 blat de pandispan mai inalt. Crema: o cana de nuci prajite si sfaramate, o cana de zahar, 2 Lg cacao, o cescuta de lapte, un sfert de unt-margarina (60g).

Bomboane paianjen cu ciocolata

1 tableta ciocolata cu lapte1/2 tableta ciocolata neagra300g pandispan sau negresajeleu negru, rolabomboane mici negrecreioane cu pasta zahar

Pandișpan pufos din 10 ouă - desertul perfect pentru orice ocazie!

Pandișpan pufos din 10 ouă - desertul clasic care nu se demodează niciodată! Cu o textură incredibil de pufoasă și un gust delicat, acest pandispan este perfect pentru o seară dulce acasă sau pentru o petrecere festivă.

Pandispan cu portocale

¾ pahar de suc de portocale1/3 pahar ulei1 ½ pahar zahar1 lingurita praf de copt2 pahare faina, 6 oua1 lingurita coaja de portocale

Pachetele de vara

(pentru 2 persoane rezulta 16 bucati) 100 g carne de porc sau bacon tocata marunt 1/4 varza mica 1 morcov curatat 100 g fidea subtire de supa (fara ou) 2 cepe verzi 4 catei mari de usturoi piper dupa gust 15 boabe coriandru sos de soia dupa gust sos de stridie dupa gust 1 lingurita de otet japonez 1/2 lingurita ghimbir ras 16 patrate de 20x20 cm din foi de placinta 3 lingurite amidon de porumb 1 litru de ulei pentru prajit tigaie adanca sau wok pentru prajit

Prajitura Rapida Cu Capsuni

1 blat facut din pandispan 250 de grame crema de branza (mascarpone sau philadelphia) 1 canita de zahar alb 250 de grame frisca lichida 1kg capsuni proaspete, feliate 200g glazura de capsuni

Pandispan cu cirese

4 oua,200 gr zahar,200 gr faina,150 ml apa,150 ml ulei,250 gr cirese fara samburicoaja rasa de lamaie,zahar pudra,sare

Pandispan cu cacao si fructe confiate

7oua 7 linguri zahar pudra 7 linguri faina ,un praf de sare 2 linguri cacao 2 plicuri zahar vanilat fructe confiate(eu am folosit cirese si mango) si bomboane m&m putin unt pentru uns tavile

Tort alb cu pepene galben

1 blat de pandispan (cu diametrul de 26 cm) - eu l-am cumparat.Crema: 1 pepene galben ( cca. 1 kg) al meu a avut 1,400,5 linguri suc de lamaie,1 lingura lichior de cocos,75 g. zahar,20 g. gelatina,500 g. frisca.

Pandispan pufos cu cirese

4 oua 4 lg zahar 4 lg ulei 5-6 lg faina 2 plicuri zahar vanilat 1 lg esenta de vanilie un praf de sare 2 lgte praf de copt cirese de la un borcan de compot mic

Cheesecake japonez - cel mai pufos și aerat desert

Savurează un delicios cheesecake japonez, un desert aerat și cremos ce îmbină tradiția niponă cu gustul irezistibil al brânzei.

Tort Inima de primavara

Blatul este pandispan simplu:-5 oua-150 gr zahar-zahar vanilat(2 pliculete)-125 gr. faina albaPt. crema:- 1 pachet de unt-zahar pudra (dupa gust)-3 linguri cacao-1 pliculet cafea solubila-1 lingurita extract de cafea-2 fiole esenta de rom

Pandispan pufos cu cacao

8 oua 8 linguri de ulei 2 cani de zahar(cana are 250 ml) 2 cani si un sfert de faina 16 linguri apa 1 plic si jumatate praf de copt 1 plic zahar vanilat esenta de vanilie 2-3 linguri de cacao

Prajitura Morena

2 foi de pandispan cu cacao (din comert) Pentru blatul cu nuca : 5 oua 5 linguri de zahar 3 linguri de faina 1 plic praf de copt 4 linguri de nuca Crema: 2 plicuri budinca Dr.Oetker cu vanilie 600 ml lapte 5 linguri de zahar

Pandispan in sos de lamaie

Aceasta reteta este inspirata din revista "Secretele bucatariei"Avem nevoie de:-300 gr. zahar tos-2 fiole esenta de lamaie-1 fiola esenta de portocale-120 gr. faina-6 oua-1 cubulet de unt-3 albusuri-50 gr. zahar praf-1 lamaie

Pandispan

* 7 linguri de apa * 1 cana si jumatate de zahar * 1 cana si jumatate de faina * 7 oua * 7 linguri de ulei * 7 linguri de apa * 1 plic de praf de copt * caise ( congelate sau din compot)

Pandișpan cu prune

Prăjiturile cu fructe sunt o alegere delicioasă pentru un desert ușor și la îndemână. Gustul dulce al prăjiturii se potrivește perfect cu fructele ușor acrișoare. Iar dacă avem la îndemână fructe de sezon, ne putem baza pe un desert delicios, pentru orice ocazie. Astăzi vă propunem un pandișpan simplu, pufos, cu prune. Puteți face și varianta cu cacao, caz în care veți înlocui 2-3 linguri din cantitatea de făină cu cacao. Ambele variante sunt delicioase și merită încercate, cu orice combinație de fructe. 

Tort Stele pe zapada

Blat:1 blat inalt de pandispan (diam. 26 cm),2 linguri gem de caise,2 linguri gem de capsuniCrema si decor:10 g. gelatina,250 g. branza de vaci,250 g. mascarpone,100 g. zahar,200 g. piureu de piersici,400 ml. frisca,200 g. piersici taiate,20 g. zahar pudra,100 g. fulgi de cocos,cacao,samburi de la 1/2 rodie,stele decorative de zahar

Pandispan Cu Pere Si Migdale

Un pandispan parfumat, cu mere si pere si aromat cu migdale. Il poti servi cu frisca, pentru un rasfat complet.

Cremă de zahăr ars cu blat pufos de pandișpan

Crema de zahăr ars cu blat pufos de pandișpan se poate transforma rapid în desertul vostru preferat, odată ce ați preparat-o și gustat-o.