Pandispan japonez

Pandispan japonez retete: cum gatesti pandispan japonez si cele mai gustoase retete de pandispan cu rahat, pandispan cu banane, pandispan cu fructe din compot.

Spanac in stil japonez

o jumatate de kg de spanac proaspat2 linguri de sos de soia light1 lingurita de dashi instant (dashi este un fel de delicat japonez)fulgi de peste bonito

Pandispan Pufos Japonez Sau Din Ce Sunt Facute Visele

Acest pandispan japonez cu siguranta isi va gasi loc in inima...si stomacul tau.

Prajitura de mere cu pandispan

-4-5 mere de Michigan rase si puse cu putin zahar si scortisoara -350g biscuiti macinati -ptr pandispan: am folosit -4 oua -4 ling faina -4 linguri zahar -4 linguri ulei si praf de copt

Panko - Pesmet japonez

2 felii de paine putina apa ptr inmuiat painea

Tort din foi de pandispan cu fructe de padure

Pentru foile de pandispan250g zahar pudra8 oua medii250g faina alba50g untPentru umplutura:500ml frisca lichida(din smantana) batuta2lg zahar vanilat (bourbon)fructe de padure (dupa gust)zahar pudra pentru decor

Prajitura Albina cu foi de pandispan

Ingrediente foi de pandispan:250g zahar pudra8 oua medii250g faina albaIngrediente crema de gris:250ml lapte1 zahar vanilat180g zahar (brun pentru o aroma deosebita)1 lingura de miere (cu varf)200g untAditional:gem acrisorzahar pudra

Prajitura cu foi si pandispan

Pentru 2 foi:1 ou, 4 linguri zahar, 4 linguri ulei, 4 linguri lapte, 1 lingura cacao, 1 lingura amoniac stins, faina cat cuprinde; Pandispan: 6 oua, 6 linguri zahar, 6 linguri ulei, 6 linguri cu varf de faina; Crema:1/3 margarina, 1/2 lapte, 3 linguri faina, 3 linguri cacao, 4 linguri zahar, mirodenii. Glazura: cacao, zahar, margarina lapte.

Rulada de pandispan cu ananas si cocos

Aluat de pandispan: 4 oua 100 gr zahar 1 plic zahar vanilinat 100 gr faina25 gr amidon60 gr fulgi de cocosCrema si ornat:1 conserva rondele de ananas (340 gr)400 ml frisca1 plic intaritor de frisca100 gr fulgi de cocoscirese confiate

Sushi

orez cu bob lung somon sau ton crud foaie de alga de mare uscata o lingurita de otet wassabi sos de soia Ingredientele se gasesc si in supermarketuri insa mai sigur gasiti in magazinele cu specific japonez.

Orez japonez

1 cup orez cu bobul rotund 1 1/4 cup apa sare

Yakimeshi - orez prăjit în stil japonez

Dacă există un preparat la care asiaticii se pricep de minune, atunci acela este, fără doar și poate, orezul. Pe post de garnitură, desert sau fel principal, sunt o mulțime de modalități de a prepara orezul, care mai de care mai aromate și mai delicioase.  Astăzi vă propunem o rețetă tipic japoneză, yakimeshi, adică orez prăjit, cu ou, legume și sos de soia. Puteți adăuga și alte legume care vă plac și puteți servi orezul ca atare sau pe post de garnitură. 

Nigiri Sushi

Incearca gustul Japoniei cu aceasta reteta de Nigiri sushi, un preparat din orez, ton si somon.

Pandispan cu fulgi de ciocolata

6 oua 6 linguri de zahar 6 linguri faina 150 g ciocolata menaj

Pandispan vesel cu prune

8 oua300g zahar300g de faina8 linguri uleiun plic zahar vanilatun kg prune

Pandispan cu nectarine

4 nectarine, 4 oua, 4 linguri zahar, 4 linguri faina, un praf de sare, un praf scortisoara

Pandispan tigrat

* 6 oua (eu am avut prin frigider si 3 albusuri) * 1 cana zahar * 1 cana faina * 1/2 cescuta ulei * cacao * esente la alegere eu am folosit portocala lamaie vanilie

Șnițel japonez - Tonkatsu - rețeta originală

Află cum să prepari Tonkatsu – șnițel japonez de porc, crocant și savuros, servit cu sos dulce-acrișor, varză și orez. O rețetă japoneză simplă și delicioasă!

Tarta cu banane si nectarine

un blat de pandispan din 6 oua 1 plic crema de vanilie 2 -3 nectarine 1 banana 1 plic tort jele transparent

Tavalita cu pandispan

blat-10 oua,10 linguri faina,10 linguri zahar sos de ciocolata-20 linguri lapte,6 linguri cacao,1 pachet margarina,400 g zahar nuca cocos-200 g

Pandispan cu caise

10 oua 250g zahar 250g faina 75ml ulei 600g caise 1 lingurita extract de vanilie 1 praf de sare Unt pt uns tava

Pandispan cu rahat

6 oua,6 linguri de faina,6 linguri zahar,6 linguri ulei,rahat rosu,cacao,un praf de sare

Trifle englezesc cu cirese

300g pandispan300g cirese6lg lichior de cirese500ml crema englezeasca500ml frisca lichidamigdale

Pandispan alb cu sirop de lapte

7 oua,300 g zahar,zeama si coaja de la o lamaie,4 linguri de ulei,250 g fainao cana lapte100g lapte condensat

Pandispan cu visine

5 oua 6 linguri de zahar 6 linguri de faina 5 linguri unt topit 1 lingura de cacao 500 g visine

Royal tiramisu

un blat de pandispan 100 ml cafea tare 2 linguri lichior amaretto 500 g mascarpone 250 ml frisca lichida 150g ciocolata amara 2 galbenusuri 2 linguri cu varf zahar 4 grame(2 foi) gelatina cacao pt ornat

Pandispan simplu cu vanilie si fructe de padure

6 oua,6 linguri zahar vanilat,6 linguri faina,unt pentru uns formacrema patisierefructe de padure (dupa preferinte)

Trifle De Vara

Cu coacaze, zmeura si capsuni, acest preparata este un desert de vara usor.

Prajitura cu crema de nuca

1 blat de pandispan mai inalt. Crema: o cana de nuci prajite si sfaramate, o cana de zahar, 2 Lg cacao, o cescuta de lapte, un sfert de unt-margarina (60g).

Bomboane paianjen cu ciocolata

1 tableta ciocolata cu lapte1/2 tableta ciocolata neagra300g pandispan sau negresajeleu negru, rolabomboane mici negrecreioane cu pasta zahar

Pandișpan pufos din 10 ouă - desertul perfect pentru orice ocazie!

Pandișpan pufos din 10 ouă - desertul clasic care nu se demodează niciodată! Cu o textură incredibil de pufoasă și un gust delicat, acest pandispan este perfect pentru o seară dulce acasă sau pentru o petrecere festivă.

Pandispan cu portocale

¾ pahar de suc de portocale1/3 pahar ulei1 ½ pahar zahar1 lingurita praf de copt2 pahare faina, 6 oua1 lingurita coaja de portocale

Sandviș japonez cu șnițel de porc

Descoperă rețeta autentică de Katsu Sando, sandvișul japonez crocant și delicios, cu cotlet de porc prăjit și sos tonkatsu. Perfect pentru un prânz rapid și sățios, gata în doar 30 de minute!

Prajitura Rapida Cu Capsuni

1 blat facut din pandispan 250 de grame crema de branza (mascarpone sau philadelphia) 1 canita de zahar alb 250 de grame frisca lichida 1kg capsuni proaspete, feliate 200g glazura de capsuni

Pandispan cu cirese

4 oua,200 gr zahar,200 gr faina,150 ml apa,150 ml ulei,250 gr cirese fara samburicoaja rasa de lamaie,zahar pudra,sare

Tort alb cu pepene galben

1 blat de pandispan (cu diametrul de 26 cm) - eu l-am cumparat.Crema: 1 pepene galben ( cca. 1 kg) al meu a avut 1,400,5 linguri suc de lamaie,1 lingura lichior de cocos,75 g. zahar,20 g. gelatina,500 g. frisca.

Pachetele de vara

(pentru 2 persoane rezulta 16 bucati) 100 g carne de porc sau bacon tocata marunt 1/4 varza mica 1 morcov curatat 100 g fidea subtire de supa (fara ou) 2 cepe verzi 4 catei mari de usturoi piper dupa gust 15 boabe coriandru sos de soia dupa gust sos de stridie dupa gust 1 lingurita de otet japonez 1/2 lingurita ghimbir ras 16 patrate de 20x20 cm din foi de placinta 3 lingurite amidon de porumb 1 litru de ulei pentru prajit tigaie adanca sau wok pentru prajit

Pandispan in sos de lamaie

Aceasta reteta este inspirata din revista "Secretele bucatariei"Avem nevoie de:-300 gr. zahar tos-2 fiole esenta de lamaie-1 fiola esenta de portocale-120 gr. faina-6 oua-1 cubulet de unt-3 albusuri-50 gr. zahar praf-1 lamaie

Pandispan

* 7 linguri de apa * 1 cana si jumatate de zahar * 1 cana si jumatate de faina * 7 oua * 7 linguri de ulei * 7 linguri de apa * 1 plic de praf de copt * caise ( congelate sau din compot)

Pandișpan cu prune

Prăjiturile cu fructe sunt o alegere delicioasă pentru un desert ușor și la îndemână. Gustul dulce al prăjiturii se potrivește perfect cu fructele ușor acrișoare. Iar dacă avem la îndemână fructe de sezon, ne putem baza pe un desert delicios, pentru orice ocazie. Astăzi vă propunem un pandișpan simplu, pufos, cu prune. Puteți face și varianta cu cacao, caz în care veți înlocui 2-3 linguri din cantitatea de făină cu cacao. Ambele variante sunt delicioase și merită încercate, cu orice combinație de fructe. 

Cheesecake japonez - cel mai pufos și aerat desert

Savurează un delicios cheesecake japonez, un desert aerat și cremos ce îmbină tradiția niponă cu gustul irezistibil al brânzei.

Pandispan Cu Pere Si Migdale

Un pandispan parfumat, cu mere si pere si aromat cu migdale. Il poti servi cu frisca, pentru un rasfat complet.

Pandispan cu visine si glazura de capsuni

4 oua 200g de zahar 150g ulei 200g faina o lingura de cacao si un pahar de visine din compot 100g glazura de capsuni un praf de copt esenta de lamaie coaja de la o lamie 2 plicuri de zahar vanilat

Pandispan cu afine si sos de capsuni

4 oua5 linguri faina3 linguri ulei1 praf de sare5 linguri zahar1/2 praf de coptesenta de vanilieafineSos de capsuni300 g capsuni50 g zahar100 ml apa

Pandispan cu dovlecei

Un pandispan cu foarte dulce, care poate fi glazurat cu crema de ciocolata sau de branza.

Prajitura pandispan cu caise

&nbsp1 kg de caise &nbsp120 g zahar &nbsp120 g faina &nbsp6 oua &nbsp1 praf de sare &nbsp1/2 lam&acircie &nbsp100 g unt &nbsp100 g zahar pentru tava &nbsp1 plic praf de copt - optional &nbsp1 plic zahar vanilat

Cremă de zahăr ars cu blat pufos de pandișpan

Crema de zahăr ars cu blat pufos de pandișpan se poate transforma rapid în desertul vostru preferat, odată ce ați preparat-o și gustat-o.

Semifreddo cu fructe uscat, alune si nuci

6 oua intregi si 3 galbenusuri 275 g zahar tos 25 g miere 50 ml marsala sau rom 500 ml frisca lichida fructe uscate cam 200 g: caise prune curmale smochine fara samburi stafide alune si nuci: 150 g faramitate felii de pandispan sau savoiardi inmuiate in marsala

Pandispan cu zahar brun si ornamente de cacao

5oua 5 linguri de ulei 220 gr zahar brun 180 gr faina esenta de vanilie coaja rasa de la o lamaie 2 linguri cu ornamente(bombonele) de cacao un praf de sare zahar pudra-pentru ornat unt-pentru tapetat forma

Pandispan Cu Vanilie Si Capsuni

Vanilie si capsuni... combinatia perfecta pentru deserturi in sezonul estival!

Supă udon cu carne de vită

Descoperă cum să pregătești o delicioasă supă cu tăiței udon și carne de vită, un clasic al bucătăriei japoneze. Rețetă autentică, simplă și plină de savoare.