Pizza de post

Pizza de post retete: cum gatesti pizza de post si cele mai gustoase retete de pizza de post cu ciuperci proaspete, pizza cu aluat de clatite, animaletto pizza, pizza japoneza, pizza din franzela, foietaj pizza lidl, tocanita de post, cannelloni de post, bucate de post, cremes de post.

Pizza Verde, O Varianta Sanatoasa Plina De Legume

Pizza nu este cel mai sanatos fel de mancare, dar daca totusi nu te poti abtine, incearca aceasta varianta plina de legume.

Pizza De Post Cu Ciuperci

Pt Aluat: 0.200 l ulei 0.200 l apa 0.600 Kg Faina Pt Compozitie: 1 Kg ciuperci champignon 2-3 cepe 2 rosii 50 g Ghimbir (eu am folosit fresh) 100 gr masline 150 gr porumb

Pizza Dany de post

Pentru aluat 200 grame apa minerala calduta, putina sare, o lingura de zahar, o bucatica de drojdie cam cat o nuca, o lingura de condiment pizza cu oregano (din comert), putin ulei de masline, faina alba cat cuprinde; Pentru garnitura 125 grame mozzarella de post, 300 grame de ciuperci, 2 cepe, un ardel gras rosu, putin ulei, sare, piper

Pizza de post

1 pahar apa 1 pahar ulei 20 linguri faina 2 dovlecei proaspeti sau congelati o vanata de marime mijlocie rosii proaspete,congelate,suc de rosii sau pasta de tomate 4-5ardei gras,capia proaspeti sau congelati 3 -4 ciuperci proaspete,congelate.Daca folositi ciuperci conservate la borcan puneti jumatate sau chiar un borcan. cateva bucati de telina 1 morcov 2 cepe 2-3 catei de usturoi masline cascaval de post sare, aveti la indemana) Iese un aluat extraordinar care se aseaza direct in tava si se modeleaza cu mainele forma tavii. Poate fi folosit atat pt pizza de post cat si pentru celelalte. Ca umplutura fiecare foloseste ce doreste.Consider ca aluatul este important Daca aveti tavite mici puteti modela mai multe pizza.

Pizza la cornet

Pizza este un preparat delicios și irezistibil, indiferent sub ce formă și cu ce ocazie am servi-o. De la cei mai mici, până la cei mai mari, nimeni nu poate rezista în fața unei felii de pizza aburinde. Dar ce-ați zice dacă v-am propune o altă modalitate de a prepara și servi pizza? Sub formă de cornete mai exact. Perfectă ca gustare, dar și pentru o petrecere sau atunci când aveți musafiri. 

Pizza împletită

Atunci când v-ați plictisit de pizza clasică, această variantă de pizza împletită este o alegere excelentă. Se face ușor, puteți pune orice ingrediente vă plac și este o idee nemaipomenită pentru o petrecere organizată acasă sau ca gustare.  Puteți folosi blat de pizza congelat, din comerț, sau blat făcut în casă. AICI găsiți o rețetă de blat pe care îl puteți face acasă. 

Pizza de post cu porumb

1/2 pahar apa minerala 1/2 pahar ulei 1 pachet praf de copt faina sare pt topping ceapa ciuperci bulion ardei rosu ardei verde rosii boabe de porumb masline

Pizza quatro formaggi

Pentru iubitorii de brânză, nu există ceva mai bun decât pizza sau pastele quatro formaggi. Adică preparate cu patru tipuri diferite de brânză. Veți obține o masă delicioasă, o explozie de arome și texturi care vă vor răsfăța papipele gustative.  Pentru pizza quatro formaggi puteți alege orice combinație de brânzeturi vă place, dar este ideal să aveți mozzarella și o brânză cremoasă, cu mucegai, de tip gorgonzola. Puteți adăuga și brânză feta, gouda sau cheddar, în funcție de preferințe.  Rețeta de pizza pe care v-o propunem astăzi este una extrem de simplă, gustoasă și pe care o veți face de câte ori veți avea ocazia.  Rețeta pentru blatul de pizza o gășiți AICI.

Pizza margherita la tigaie

Pizza poate fi un preparat foarte simpul și deloc pretențios, dacă nu vă abateți de la rețeta clasică. O pizza bună este simplă, cu ingrediente puține și de calitate și se poate prepara în orice condiții, chiar și într-o tigaie, pe aragaz.  Ați auzit bine, nu e nevoie de cuptor neapărat pentru a face pizza. Tot ce vă trebuie este o tigaie de fontă sau de teflon și câteva ingrediente de calitate. Pornind de la această rețetă simplă, puteți adăuga și alte toppinguri care vă plac.  Pentru blat, găsiți instrucțiunile de preparare AICI.

Pizza de post cu blat din mamaliga

- 2 dovlecei - 200 g. malai- 50 g. margarina- sos de rosii cu legume- 200 g. boabe de porumb fiert- 450 g. rosii, taiate sferturi- 200g ciuperci- 2 lingurite cimbru uscat- frunze de spanac- peste din conserva (optional)- tofu (optional)- ierburi

pizza prosciutto

150g prosciutto,50g mozzarela,olegatura patrunjel,4catei de usturoi, pt pizza.

Pizza Calzone Al Prosciuto (doar ca nu e ^impaturata)

Pt. o pizza medie: - 200g aluat dospit/blat de pizza - 1 lingura sos de rosii - 55g sunca - 50g salam - 15g ciuperci - 70g mozzarella.

Mini pizza - gustări rapide și delicioase

Dacă vă place pizza, veți adora această rețetă de mini pizza, apetisante și delicioase. Cu câteva ingrediente la dispoziție, puteți face o mulțime de combinații de arome și gusturi, care să fie pe placul întregii familii. Dacă în mod normal o pizza are aceleași ingrediente pe toată suprafața, aceste mini pizza le puteți face diferite, combinând câte 2-3 topping-uri. Sunt perfecte ca gustare într-o după-amiază în familie sau atunci când aveți musafiri. Ca să nu mai vorbim despre petrecerile pentru copii, unde îi veți cuceri pe cei mici cu pizza pe care o vor devora imediat.  Puteți folosi aluat pentru pizza cumpărat sau îl puteți face în casă. Aveți instrucțiunile AICI.

Aluat pentru pizza - rețeta lui Gennaro Contaldo

Atunci când vine vorba despre pizza, ingredientele și baza sunt secretele reușitei. Un blat ca la carte și ingrediente de calitate vă vor ajuta să obțineți o pizza ca în restaurantele italiene, la voi în bucătărie.  Și pentru că tot a venit vorba despre italieni și știm că ei sunt experții în pizza, astăzi vă propunem o rețetă de blat cu care nu veți da greș. Îi aparține celebrului bucătar Gennaro Contaldo și se face doar din patru ingrediente: făină, apă, drojdie și sare. 

Pizza de post - cea mai gustoasă rețetă

Chiar dacă a început postul, vă puteți bucura în continuare de unele dintre mâncărurile voastre preferate, în varianta de post sau în varianta vegetariană.  Pizza este una dintre acele mâncăruri care se pot adapta și pentru perioada postului. Renunțați la mozarella și la carne și vă bucurați, în schimb, de o pizza delicioasă cu legume și tofu. Vă asigurăm că și pizza de post este gustoasă, este foarte sănătoasă și vă puteți bucura de ea în orice perioadă a anului și cu orice ocazie, nu neapărat când/ dacă țineți post. Pizza de post se poate face cu orice legume vă plac/ aveți la îndemână în momentul respectiv. În funcție de gust și preferințe, puteți adăuga sau elimina unele legume din rețetă.  Preparați aluatul după instrucțiunile de AICI. 

Penne cu măsline și roșii cherry (de post)

Rețetele cu paste se numără printre cele mai simple mâncăruri pe care le puteți face. Sunt ideale dacă vreți să preparați o masă rapidă și delicioasă. În plus, dacă sunteți novice în bucătărie, puteți învăța să gătiți preparând paste.  Astăzi vă propunem o rețetă foarte simplă, de penne cu roșii și măsline, pe care o puteți prepara în varianta de post. Dacă nu țineți post, puteți adăuga parmezan ras, pentru un plus de savoare. 

Pizza cu pui

2 baze de pizza un piept de pui 1/2 ardei rosu o ceapa mai micuta 2 felii de ananas din compot 2 linguri cu bulion condimente pt pizza 2,3 picaturi de sos picant mozzarela

Aluat De Pizza

Aceasta este o reteta rapida, care presupune doar amestecarea catorva ingrediente de baza. Nu este nevoie sa astepti ca aluatul sa creasca.

Blat pentru pizza fără făină

Pizza este un preparat de care mulți care țin dietă se feresc, din cauza numărului mare de calorii. Blatul cu făină este problema, în cele mai multe cazuri, pentru cei care țin o dietă săracă în carbohidrați.  Astăzi vă propunem o rețetă de blat de pizza cu conopidă, cu puține calorii și ușor de făcut, să nu vă mai simțiți vinovați atunci când aveți poftă de pizza, dar nu vreți să afectați silueta. 

Pizza grecească

Indiferent de restaurantele cu pretenții, cea mai bună pizza rămâne cea făcută în casă. Aceea care conține doar ingredientele care vă plac și pe care o puteți personaliza și adapta la gusturile și nevoile din acel moment, de fiecare dată.  Astăzi vă propunem o rețetă de pizza inspirată din bucătăria mediteraneană. Nu degeaba se numește pizza grecească: conține, practic, ingredientele pe care le-ai pune în mod normal într-o salată grecească, dar pe un blat de pizza. O puteți face și cu tofu în loc de brânză feta, dacă doriți varianta vegetariană sau de post.  Instrucțiunile pentru prepararea blatului le găsiți AICI.

Penne cu legume coapte și pesto - de post

Pastele cu legume sunt una dintre cele mai rapide idei pentru un prânz sau o cină delicioase. Le puteți face cu orice legume aveți la îndemână în momentul respectiv și ce legume vă plac. Sunt ideale în post sau dacă sunteți vegetarieni, pentru că nu conțin carne, iar parmezanul de la final îl puteți omite. Pennele cu legume coapte reprezintă o masă ideală și pentru copii, pentru că sunt echilibrul perfect între carbohidrați și vitaminele și fibrele din legume. Puteți folosi paste integrale sau penne în trei culori, pentru că sunt mai sănătoase. Legumele coapte vor da o aromă deosebită preparatului și nici nu va mai fi nevoie de un sos special sau de parmezan pentru a le pune în valoare. 

pizza con tutto

50 g mozzarela,50 g salam ,50 g kaiser 50 g porumb,50g masline,50g ciuperci 30g ardei gras rosu,50g sos de rosii,aluat pt pizza.

Pizza Barbecue

Pizza este una dintre mâncărurile pe care cu greu le poți refuza. Este pe placul tuturor, indiferent de vârstă și, chiar dacă face parte din categoria junk food, o puteți face acasă, într-o variantă mai sănătoasă și mai light. Așadar, aveți scuza perfectă pentru a vă bucura de pizza oricând aveți poftă.  Astăzi vă propunem o rețetă care combină ideea de pizza și pe cea de grătar. O pizza cu bucățele de piept de pui și sos barbecue, delicioasă și aromată, pe care să o savurați alături de un pahar de bere. Puteți folosi aluat pentru pizza congelat sau făcut în casă. Găsiți AICI o rețetă de aluat cu care nu veți da greș!

Pizza in casa cu ciuperci

un blat de cumparat,300 g cascaval,200 g sunca presata,un borcan ciuperci,10 masline mari,1 ardei gras,ketchup pentru pizza,oregano

Pizza cu blat cumparat

2 blaturi de pizza cumparate 12 felii de salam 100 g cas ras un carnacior picant 2 oua fierte sos de rosii

Pizza la "fund de lemn"

1 blat de pizza din comert 100 grame mozzarella 2 linguri de smantana 1 ou 1/2 ardei rosu verdeata tocata sare piper

Pizza Cu Dovlecei, Ansoa Si Rucola

3 dovlecei 1 lingura ulei de masline 2 catei de usturoi 2 blaturi de pizza 200g mozzarella 2 maini de rucola 1 lamaie - sucul 16-20 fileuri de ansoa marinate

Pizza de casa

Aluat:1 kg faina+pentru framantat,2 plicuri drojdie uscata,1 lingurita sare, lingurite zahar,2 oua,50 ml ulei,lapte praf,apa. Salam,2 ardei,cascaval,ciuperci,4 oua,pasta de tomate,ardei iute optional,ketchup pt pizza.

Biscuiti De Post

3 cani de zahar, 2 pachete de margarina, 2 cani ulei, 3 cani de bors, 2 lingurite bicarbonat, faina(cat cuprinde) , mirodenii, esente, 3 linguri cacao, fistic pentru decor

Ștrudel cu fructe de pădure - de post

În perioada postului, este o adevărată provocare să ne putem bucura în continuare de mâncărurile care ne plac, în special de dulciuri.  Din fericire, există o mulțime de rețete de post, așa încât să ne putem bucura în continuare de deserturile preferate, chiar și în perioada postului. Acest ștrudel cu fructe de pădure se face foarte simplu și rapid și puteți folosi și dulceață gata făcută, pentru a vă ușura și mai mult munca. 

Pizza Margerita

Blat pizza: * 500 g faina * 250 ml apa * 3 linguri ulei * un plic drojdie * 1/2 lingurita zahar * 1/2 lingurita sare Topping pizza: * 200 g mozzarella sau cascaval * 3 linguri pasta de tomate * o lingura ulei * o lingura busuioc sau oregano * piper

Pizza blanca

aluat pentru pizza 2 cepe albe 1 ceapa rosie 3-4 catei de usturoi 1-2 linguri ulei condiment pizza (busuioc, oregano, rozmarin, cimbru) sare, piper cascaval ras

Pizza greceasca

aluat pentru pizza pasta de tomate ulei de masline extra virgin usturoi pudra oregano salam 1 rosie masline negre branza feta sfaramata cascaval

Pizza funghi (cu ciuperci)

: 2 portii aluat de pizza 10 linguri sos de rosii pentru pizza 100 grmozzarella 100 gr parmezan 100 gr felii de prosciutto crudo sau cubumete de jambon degresat 200 gr ciuperci albe oregano busuioc sare piper ulei de masline.

Pizza cu ardei si ciuperci

Blat pizza: 500 g faina 250 ml apa 3 linguri ulei un plic drojdie 1/2 lingurita zahar 1/2 lingurita sareTopping pizza: cascaval 3 linguri pasta de tomate o lingura ulei ciuperci ardei masline sunca presata piper oua

Pizza Rapida...la Tigaie

225 ml apa 1 lingurita sare 2 linguri ulei 450 g faina 7g drojdie uscata(liofilizata) 1 lingurita zahar pentru umplut: ketchup salam uscat bacon cascaval masline negre fara samburi oregano telemea ciuperci(optional)

Pizza Double Decadence

Pentru decor am folosit ( cantitatile si ingredientele variaza, fiecare poate pune ce vrea pe pizza lui) : 2 feluri de sunca, salam, cremwurst, masline,mozzarela, ardei gras , o cutie ciuperci, porumb din conserva.

Aluat pentru pizza - secretul pentru un blat de pizza PERFECT

Atunci când vine vorba despre pizza, aluatul este cheia succesului. Ca la orice preparat culinar, baza este cea mai importantă. Fie că vă place blatul subțire și crocant, sau gros și pufos, trebuie să știți cum să-l pregătiți, pentru un rezultat perfect. Indiferent ce topping-uri ați alege pentru pizza, un lucru e sigur: dacă blatul nu este de calitate, rezultatul final va fi unul nereușit.  Dacă vă place să faceți pizza acasă, primul pas este frământarea aluatului pentru blat. Acesta are nevoie de puțin timp și răbdare, dar vă garantăm că merită efortul!

Pizza cu cartofi

Blat pizza: 500 g faina 250 ml apa 3 linguri ulei un plic drojdie 1/2 lingurita zahar 1/2 lingurita sare Topping pizza: 200 g cascaval 3 linguri pasta de tomate o lingura ulei o lingura busuioc sau oregano piper ciperci cartofi prajiti salam rosii ceapa rosie masline

Pizza Rapida

Daca va e pofta de pizza si nu aveti chef de framantat aluat iata un blat rapid si foarte gustos. Veti avea o pizza gata de servit in mai putin de 30 minute. o4-5 felii de paine oketchup o2 oua o250ml lapte osalam uscat (cateva felii) ogogosar rosu (cateva felii) opraz feliat (cateva felii) o4 masline mari o100g cascaval ras o50g branza topita

Salată de vinete cu maioneză de post

Învață cum să prepari o salată de vinete cu maioneză de post, o variantă delicioasă și sănătoasă. Perfectă pentru zilele de post sau pentru un stil de viață vegetarian.

Pizza vegetariana - de post

Aluat: 15 grame de drojdie proaspata 250 ml. de apa calda 400 de grame de faina + ceva faina pentru presarat 3 linguri de ulei de masline Sos: 1 cutie de rosii decojite in bulion 3 catei de usturoi frunze proaspete de busuioc sare, piper ulei de masline (1-2 linguri) Umplutura: legume diverse cum ar fi: dovlecei, fenicul, anghinare, ciuperci etc. ulei de masline sare, piper se pot adauga felii de ceapa, de rosii, masline etc.

Tocanita De Ciuperci Si Soia - De Post

(3-4 persoane) 2 cepe medii 1-2 morcovi razaliti 1 ardei rosu usturoi patrunjel 300-400 g ciuperci (Champignon) o punga medie de soia cubulete putin bulion ulei vegeta sare piper boia

Prăjitură cu mere și aluat răzuit, de post

Căutai o prăjitură de post care să fie și delicioasă? Descoperă rețeta noastră de prăjitură cu mere și aluat răzuit, de post. Perfectă pentru orice ocazie, fără compromisuri la gust!

Pizza Puttanesca

O pizza fara branza? Incearca aceasta reteta cu ansoa, capere, masline verzi si negre si ardei proaspeti. O combinatie de arome care te va incanta cu siguranta.

Pizza cu ton si sunca

Aluat pizza( pt.2 pizza diametru 28 cm): 300 gr faina 50 ml apa calduta 20 gr drojdie 20 ml ulei 20 gr margarina un praf de sare Ingrediente pizza: o conserva ton maruntit in ulei (185 gr) 250 gr sunca presata 100 gr masline rondele 4 linguri suc de rosii o ceapa mare 300 gr mozzarella oregano busuioc

Pizza Cu Ceapa, Pere Si Nuci

2 linguri de ulei de masline 2 cepe rosii, taiate in felii subtiri 60 ml otet balsamic 65g pesto 1 blat de pizza 2 pere, decojite, fara samburi, unse cu suc de lamaie 150g mozzarella, felii 25g nuci, prajite, tocate rucola

Unde mănânci cea mai bună pizza DIN LUME!

Cât de mult îți place pizza? Suficient de mult încât să faci o călătorie culinară pentru a mânca cea mai renumită pizza din lume?

Mini Pizza Halloween

aluat pentru pizza,cascaval,branza telemea,oua,masline,ciuperci,salam,rosii,ardei.