Red velvet mud cake

Red velvet mud cake retete: cum gatesti red velvet mud cake si cele mai gustoase retete de lava cake cu ciocolata alba, lava cake cu ciocolata alba in interior, lava cake cu ciocolata alba si neagra.

Red velvet cake

-4 oua -2 cesti zahar pudra -1 ceasca faina -1/2 ceasca ulei -1/2 lingurita colorant alimentar rosu praf -1 paharel iaurt -2 fiole esenta de migdale amare -1 pachet unt -1 fiola esenta de vanilie

Red Velvet smoothie

Avem nevoie de:- 1 banana-1 lingura miere-cateva rondele de sfecla rosie-50 gr. fructe goji

Red velvet sandwich cookies

150gr unt moale 200gr zahar 2 oua esenta vanilie 150ml lapte batut 2 lingurite colorant alimentar rosu 400gr faina 100gr cacao de foarte buna calitate Pentru crema: 200gr unt la temperatura camerei 500gr zahar pudra 3 linguri de lapte esenta de migdale un albus de ou

Mud Cake - cel mai bun tort de ciocolată

Ești fan al ciocolatei? Nu rata Mud Cake, tortul de ciocolată care te va cuceri de la prima încercare. Descoperă rețeta simplă și ingredientele care îl fac de neuitat.

Red Velvet Cupcakes

- 250 gr faina - 1 praf de sare - 1 lingura rasa cacao - 120 gr unt (la temperatura camerei) - 300 gr zahar - 2 oua mari - pudra de vanilie - 240 ml lapte batut - 2 lingurite colorant rosu - 1 lingurita otet - 1 lingurita bicarbonat de sodiu Pentru frosting: - 125 gr crema de branza (la temperatura camerei) - 125 gr mascarpone (la temperatura camerei) - 60 gr zahar pudra - 200 ml frisca - 2 linguri lapte condensat - pudra de vanilie

Briose Red Velvet cu glazura de crema de branza

Pentru briose115 gr margarina, la temperatura camerei100 gr zahar tos,3 oua,200 gr faina,1 lingura si jumatate cacao,1 lingurita si jumatate praf de copt,1 lingurita de esenta de vanilie,120 ml lapte1 lingurita si jumatate de colorant alimentar rosuPentru glazura226 g de crema de branza5 lingurite de unt la temperatura camerei2 lingurite extract de vanilie320 g zahar pudra

Red Antioxidant

200g sfecla rosie 150 mar verde 150 morcovi 150 g ananas

Cocktail Red Rudolph

In cazul in care vrei o versiune mai puternica a acestui cocktail, trebuie doar sa schimbi sucul de afine cu vodca. Este cu siguranta o reteta pe care te poti simti liber sa o optimizezi.

Cocktail Red Hot Santa Tini

Aceasta bautura este dulce-picanta ca un baton de ciocolata cu aroma de ardei iute. Desigur, pentru oaspeții carora nu le plac condimentele, puteți folosi doar vodca simpla in loc de infuzata in ardei.

Vita cu sos thai red si orez arlechino

Ingrediente pentru 4 persoane :Pentru marinata :1 lingura sos de peste1 lingura sos de soia1 lingura ulei de maslinePutin piper proaspat macinatpraf de curryPentru preparare :300 g carne frageda de vita (vrabioara sau muschi)Ulei pentru calit4 catei zdraveni de usturoi4 ardei capiacateva boabe de mustarcateva felii subtiri de ghimbir proaspat1 lingurita sos de peste1 ceapa alba1 ceapa rosie1 radacina telina mica2 morcovi potriviti2 lingurite pasta de curry sau un pliculet de sos gata preparatSofran sau cardamon1 pahar mic orez alb cu bob lung (jasmine sau basmati) + 2 masuri de apa1 pahar orez brun + 2 si 1/4 masuri de apa1 pahar orez rosu ( thai red )+ 2 si 1/2 masuri de apa

Tiramisu Ice Cake

500 g mascarpone 115 g zahar pudra 6 linguri coniac 50 g ciocolata amaruie bucatele mici 150 ml frisca batuta usor 2 linguri cafea macinata 200 g piscoturi

Kofta (chiftele) tajine

500 gr carne tocata de vita sau oaieo ceapa potrivita tocata marunt2 catei usturoiciteva fire de coriandru verde1 lingurita cumin1/2 lingurita coriandru1/2 lingurita ardei iute uscat(crushed red chilli)sare si piperulei pentru prajit.

Tort Sponge Cake - simplu și rapid

De multe ori, atunci când vrem să facem un tort, sărim peste pasul cu preparatul blatului și apelăm la blat din comerț, gata făcut. Dar blatul de tort făcut în casă rămâne cel mai gustos și nu ar trebui să fie o bătaie de cap, dimpotrivă.  Astăzi vă prezentăm o rețetă de blat foarte simplă, care în patiserie poartă numele de ”sponge cake” și asta datorită texturii. Blatul este pufos, aerat, exact ca un burete. Este un blat universal, care poate fi folosit ca bază pentru orice fel de tort. Umpleți cu crema sau cremele preferate, decorați și aveți un tort nemaipomenit. 

Mississippi Mud Pie, Un Desert Uimitor Care Va Suci Mintile Oricui

O prajitura fabuloasa formata dintr-o baza de biscuiti, un blat cu ciocolata si mousse de ciocolata.

Mississippi mud pie

pentru blat: 200 gr biscuiti obisnuiti 60 gr unt 60 gr ciocolata neagra (70% cacao) pentru crema: 180 gr ciocolata neagra (70% cacao) 180 gr unt 4 oua 90 gr zahar tos 90 gr zahar brun 200 ml frisca (reteta zice ca smantana dar eu nu gasesc smantana de buna calitate si grasa) pentru topping: 100 ml frisca 3 linguri zahar pudra ciocolata rasa

Pineapple cake

350 g ananas din compot 50 g unt 100 g zahar brun pentru blat: 80 g unt 220 g zahar 4 oua 260 g faina 1 pliculet praf de copt 250 ml lapte batut esenta de rom

Bundt Cake Cu Vanilie

Aceasta prajitura cu vanilie este... pur si simplu vanilie, daca stii la ce ne referim. Bucura-te de ea cu niste fructe de padure proaspete.

Chec (cake) Cu Masline

oua-4 buc faina-100 g masline verzi-75 g masline negre-75 g kaizer-250 g mozzarella-150 g ulei-3 linguri praf de copt -3 g

Lava cake - cea mai simplă rețetă

Cine nu iubește deserturile cu ciocolată?! Mai ales când se fac ușor, sunt gata de servit în jumătate de oră și vă învăluie simțurile cu aroma inconfundabilă de ciocolată? Lava cake poate părea un desert dificil, la prima vedere. Asta pentru că trebuie să rămână moale și cremos în interior, în timp ce la exterior trebuie să fie copt. Totul ține de timpul de coacere, pe care dacă nu îl respectați, riscați să nu obțineți rezultatul dorit.  Astăzi vă propunem cea mai simplă rețetă posibilă de lava cake, atât de simplă încât până și un începător în materie de deserturi o poate face. Aveți nevoie doar de câteva ingrediente, o formă pentru brioșe și să respectați timpul de coacere. 

Sherry Cake, Un Desert Uimitor, Incredibil De Pufos

O prajitura pufoasa pentru zilele in care ai neaparat nevoie de ceva dulce.

Orange cake

200 gr Navel portocala (sau alt soi dulce) taiata bucatzi cu tot cu coaja, 175 gr.unt la temperatura camerei, 3 oua, 1 cup caster zahar(sau praf), 2 cups faina care crestePentru glazura: 1 cup zahar cu amidon, 2 linguri suc de portocala

Dutch apple cake

3-4 mere medii, 3 linguri de zahar, 1 lingurita scortisoara *** 200g unt sau margarina, 200g zahar, 4 oua, 300 g faina, 1 lingurita praf de copt (se poate si fara), 1 lingurita esenta de vanilie, un praf de sare.

Lava Cake Cu Fondant De Castane

In numai 10 minute este gata acest desert divin.

Rhubarb Cake

200 gr rubarba (aprox 3 tije subtiri)50 gr unt2 oua50 gr zahar2 pliculete zahar vanilat100 gr branza de vaci100 gr marmelada de portocale½ lingurita coaja de lamaie rasa½ lingurita ghimbir ras proaspat/ macinat250 gr faina simpla2 lingurite praf de coptzahar pudra

Happy cake

100 gr unt la temperatura camerei 100 gr zahar 1 plic zahar vanilat bourbon 3 oua separate 150 gr iaurt 200 gr faina 1 lingurita praf de copt un praf de sare 100 gr fulgi de ciocolata 50 gr sirop Nesquik

Bundt Cake cu Ghimbir

4 oua250 g faina3 linguri cacao200 g zahar100ml lapte100 ml ulei1 praf de copt1 lingurita ghimbir razuit1 lingurita scortisoara2 cuisoare si un anason stelat pisatePentru glazura:4 linguri zahar pudraputin lapteoptional: cereale cu ciocolata

Tarta cu 3 feluri de branza si ceapa

Zilele aglomerate de la birou te fac, de multe ori, sa uiti de masa de pranz. Nu si daca pregatesti, cu o seara inainte, aceasta tarta care poate fi servita in cazul unui pranz pe fuga.

Lava Cake Cu Ciocolata Alba Si Neagra

Aceasta prajitura are un interior de ciocolata alba, care se topeste in gura.

Jaffa Cake

Ora ceaiului va fi minunata cu aceasta prajitura. Cu o baza moale, jeleu de portocale, iti va potoli pofta de "ceva bun".

Lemon Drizzle Cake

Blat : -225 gr unt la temperature camerei -200 gr zahar -225 gr faina -1 praf de copt -4oua -praf de sare -coaja rasa de la o lamaie -2-3 linguri mac Siropul: -sucul de la 2 lamai -200 gr zahar -100 ml apa

Banana Roll Cake

Ingrediente pentru blat: - 5 oua - 5 linguri de zahar - 5 linguri de faina - 1 praf de copt - gem de capsuni pentru rulada Ingrediente pentru crema: - 1l lapte - 2 budinci de vanilie - 5 linguri de faina - 8 linguri de zahar - 150 g margarina sau unt - 200 ml frisca - 2-3 banane

Happy cake cu fructe de padure

Blat:5 oua, 5 linguri de ulei, 150 g faina, 150 g zahar,Crema: 100 g. zahar, 100 g. cacao, 100 g. unt, 4-5 linguri de lapte, 2 pliculete de zahar vanilat, o fiola de esenta de rom/vanilie, 150 g fructe de padure proaspete sau congelate

Five o'clock cake

Iti trebuie: * 4 oua * 1 cana zahar * 1 cana nuci macinate(eu am folosit o cana cu mac) * 10 linguri de cafea preparata(aprox o ceasca de cafea) * 200 gr faina * 1 plic praf de copt/amoniac Pentru sirop: * 6 linguri zahar * 700 ml apa Pentru glazura: * 3 linguri cacao * 5 linguri zahar * 3 linguri apa * 50 gr unt

Princess Cake

Pentru blat 160 gr faina 100 gr praf Nesquik 1 lingurita praf de copt un praf de sare 100 gr unt,la temperatura camerei 1 ou 100 ml lapte 2 lingurite esenta de vanilie 1 lingurita esenta de ciocolata (optional) Pentru umplutura 100 ml frisca lichida 48 gr bomboane M&ampMs Penrtru decor fondant

Lazy cake

pentru blat: 5 oua 5 linguri de zahar 5 linguri de faina pentru umplutura: 1 plic crema pentru prajituri, de lamaie, de la dr. Oetker 300 ml lapte rece 3 linguri zahar pudra pentru insiropat blat niste zeama de compot de pere, ananas sau ce va mai face voua placere pentru topping: 50 ml lapte 8 patratele de ciocolata de menaj o mana de alune sfaramate grosier

Marble Bundt Cake

1 ceasca unt sau margarina Rama (la tepmeratura camerei) 2 cesti zahar 4 oua (la tepmeratura camerei) 2 cesti smantana (18% grasime) 2 lingurite esenta de vanilie 4 cesti faina 2 lingurite praf de copt 2 lingurite bicarbonat 1 lingurita sare fina 100 gr ciocolata amaruie (topita) 3/4 ceasca fulgi de ciocolata amaruie 3/4 ceasca fulgi de ciocolata alba

Cardamom coffee cake

Ingrediente:* 1 cup smintina* 1/4 cup cafea instant dizolvat in 1/4 cup apa* 1 cup zahar tos* 113.5 g unt la temperatura camerei (1 butter stick pentru cine e in America de Nord)* 2 oua* 1 lingurita extract de vanilie* 2 cups faina* 1 lingura praf de copt* 1/2 lingurita sare (sau dupa gust)* 1 lingura cardamonAdaugare de la mine: 1 banana foarte coapta1 cup este o unitate de masura volumica echivalenta cu o cana gradata de 240 ml.

Bundt Cake De Morcovi, Cu Glazura De Branza

N-ai cum sa-ti dai seama cat de buna este o prajitura de morcovi pana cand n-o incerci.

Prajitura Ingerilor - Angels Cake

12 albusuri (oua marimea M) 175 gr zahar pudra 150 gr faina 1/2 lingurita praf de copt 1/2 lingurita esenta migdale 1/2 lingurita esenta vanilie un praf de sare 200 gr zahar fin (Margaritar - vezi foto) Pentru toppingul de fructe de padure avem nevoie de 200 gr fructe de padure 150 gr zahar 2 portocale 2 lingurite amidon

Tort cu ciocolata/ Triple chocolate cake

Blat: 2 oua, 1 cana zahar, 1/2 cana zahar, 1 1/4 cana faina, 1/2 cana cacao, 1/2 cana ulei, 1 cana lapte batut sau 1 cana lapte + 1 lingura otet, 3/4 lingurita bicarbonat, 1/2 lingurita sare.Crema: 2/3 cana zahar, 1/3 cana cacao, 1 1/2 cana frisca lichida, Galzura: 1 cana ciocolata neagra, 1 cana ciocolata alba, 1/4 cana + 1/4 cana smantana lichida, 1 1/2 lingura extract vanilie.

Bundt Cake Cu Unt De Arahide Si Zmeura

Un desert usor, potrivit atat pentru cafeaua de dimineata, cat si pentru ceaiul de dupa-amiaza.

Bundt Cake Cu Ciocolata, Baileys Si Caramel

Perfect langa cafea, acest bundt cake este un amestec decadent de ciocolata si Baileys cu combinatie perfecta intre dulce si sarat.

Truffle cake

Pentru foi: 6 galbenusuri, 5 albusuri, 2/3 pah. zahar (150 g), 1/2 lingurita tartar sau suc de lamiie, 2 linguri apa fierbinte, 2 linguri cacao, 5 linguri faina, 2 linguri amidonPentru sirop:3 linguri apa, 2 linguri zahar, 1 lingura lichior Pentru crema: 150 g ciocolata (de preferinta amaruie), 2 pahare frisca lichida (minim 30% grasime)Pentru trufe: 150 g ciocolata, 1/3 pah. frisca lichida, 1 lingurita lichior, 200 g ciocolata pentru glasarea bomboanelor si ornarea tortului

Ultimate chocolate cake

Pentru chec o200 gr ciocolata amaruie o200 gr unt sau margarina Rama Maestro taiat(a) cubulete o125 ml cafea gata preparata o170 gr faina o 1/4 lingurita bicarbonat de sodiu o1 lingurita praf de copt o150 gr zahar alb pudra o150 gr zahar brun pudra o25 gr pudra de cacao o3 oua o75 ml rom Pentru crema si d'ecor o100 gr ciocolata amaruie o100 gr cocolata cu lapte o300 ml smantana o2 linguri zahar brun ociocolata rasa pentru d'ecor

Passion cake

Blat: 150g faina, 2 pliculete budinca de vanilie, 2 linguri cacao, 1 pachet praf de copt, 150g zahar, 4 oua, 200g unt, 4 linguri de lapteMousse de ciocolata cu zmeura: 150g ciocolata alba cu picaturi de zmeura, 150g ciocolata de lapte, 200ml smantana lichida, 300g purè de zmeuraMousse caramel: 60 ml apa rece, 12g gelatina foi, 2 linguri brandy, 150 gr zahar, 2 linguri apa, 6 galbenusuri, 480 gr friscaGlazura de ciocolata: 200gr ciocolata cu lapte, 100ml smantanaGlazura de zmeura: 300g zmeura, 200g zahar pudra, 10 g gelatina foi

Lamb cake

Ingrediente blat: 7 oua 7 linguri de apa 14 linguri de zahar 14 linguri de faina tip 000 jumatate de plic praf de copt esenta de vanilie Ingrediente crema: 300g ciocolata 100ml frisca lichida 4 linguri zahar pudra 200g margarina pentru prajituri Ingrediente sirop: 5 linguri zahar o cana de apa esenta de rom Ingrediente gelatina: eu am folosit gelatina de cirese din Germania,dar puteti folosi Tort-gelee rosu Imgrediente decor: 600 ml frisca lichida (depinde de marimea tortului frisca poate sa fie mai putina sau mai multa) 1 plic Tort-gelee rosu 1 plic gelatina 200ml apa rece pasta de zahar roz 2 bomboane mari de ciocolata un alt blat preparat la fel ca mai sus(blatul trebuie sa fie micut,din 3 oua)

Double Chocolate Cake

Pentru blatul cu ciocolata amaruie 100 gr unt plus pentru forma 150 gr zahar alb 50 gr zahar brun 1 plic zahar vanilat bourbon 150 gr ciocolata amaruie 1 lingura de miere 3 oua separate 1 lingurita esenta de vanilie 1 lingurita esenta de rom 100 gr faina 30 gr pudra de cacao 1 lingurita scortisoara macinata 1 lingurita praf de copt un praf de sare Pentru blatul cu ciocolata alba 100 gr unt plus pentru forma 150 gr zahar alb 1 plic zahar vanilat bourbon 180 gr ciocolata alba cu alune de padure si fulgi de porumb 1 lingura de miere 3 oua separate 1 lingurita esenta de vanilie 100 gr faina 1 lingurita praf de copt un praf de sare

La Tour Eiffel Cake

Pentru blatul maro 400 gr faina 75 gr pudra de cacao 3 lingurite praf de copt 2 lingurite scortisoara macinata un praf de sare 6 oua 500 gr zahar brun 300 gr unt 300 gr ciocolata cu lapte si menta 300 gr ciocolata amaruie cu coji de portocale confiate Pentru blatul alb 500 gr faina 3 lingurite praf de copt un praf de sare 2 lingurite zahar vanilat bourbon 6 oua 400 gr zahar alb 300 gr unt 240 gr ciocolata alba cu cocos 300 gr ciocolata alba Pentru crema maro 1L frisca lichida 500 gr ciocolata amaruie cu menta topita si racita Pentru crema alba 1L frisca lichida 500 gr ciocolata alba topita si racita coaja rasa de la 3 portocale zeama de la 1 portocala Pentru sirop suc proaspat de portocale