Lava cake cu ciocolata alba

Lava cake cu ciocolata alba retete: cum gatesti lava cake cu ciocolata alba si cele mai gustoase retete de lava cake cu ciocolata alba in interior, lava cake cu ciocolata alba si neagra, prajitura cu ciocolata alba, prajitura alba ca zapada cu crema de ciocolata, red velvet mud cake, prajitura alba, ciorba de perisoare alba, pateuri cu ciocolata, babka cu ciocolata, prajitura desteapta cu ciocolata.

Lava Cake Cu Ciocolata Alba Si Neagra

Aceasta prajitura are un interior de ciocolata alba, care se topeste in gura.

Lava cake - cea mai simplă rețetă

Cine nu iubește deserturile cu ciocolată?! Mai ales când se fac ușor, sunt gata de servit în jumătate de oră și vă învăluie simțurile cu aroma inconfundabilă de ciocolată? Lava cake poate părea un desert dificil, la prima vedere. Asta pentru că trebuie să rămână moale și cremos în interior, în timp ce la exterior trebuie să fie copt. Totul ține de timpul de coacere, pe care dacă nu îl respectați, riscați să nu obțineți rezultatul dorit.  Astăzi vă propunem cea mai simplă rețetă posibilă de lava cake, atât de simplă încât până și un începător în materie de deserturi o poate face. Aveți nevoie doar de câteva ingrediente, o formă pentru brioșe și să respectați timpul de coacere. 

Lava Cake Cu Fondant De Castane

In numai 10 minute este gata acest desert divin.

Prajitura cu lava de ciocolata

BLATUL:150g faina120g zahar3 oua60g. ulei1/2 lingurita praf de copt2 linguri de romaproximativ 50 ml suc de lamaiecoaja rasa de lamaie Topping: 100 g de ciocolata amara50 g ciocolata alba4 linguri lapte

Marble Bundt Cake

1 ceasca unt sau margarina Rama (la tepmeratura camerei) 2 cesti zahar 4 oua (la tepmeratura camerei) 2 cesti smantana (18% grasime) 2 lingurite esenta de vanilie 4 cesti faina 2 lingurite praf de copt 2 lingurite bicarbonat 1 lingurita sare fina 100 gr ciocolata amaruie (topita) 3/4 ceasca fulgi de ciocolata amaruie 3/4 ceasca fulgi de ciocolata alba

La Tour Eiffel Cake

Pentru blatul maro 400 gr faina 75 gr pudra de cacao 3 lingurite praf de copt 2 lingurite scortisoara macinata un praf de sare 6 oua 500 gr zahar brun 300 gr unt 300 gr ciocolata cu lapte si menta 300 gr ciocolata amaruie cu coji de portocale confiate Pentru blatul alb 500 gr faina 3 lingurite praf de copt un praf de sare 2 lingurite zahar vanilat bourbon 6 oua 400 gr zahar alb 300 gr unt 240 gr ciocolata alba cu cocos 300 gr ciocolata alba Pentru crema maro 1L frisca lichida 500 gr ciocolata amaruie cu menta topita si racita Pentru crema alba 1L frisca lichida 500 gr ciocolata alba topita si racita coaja rasa de la 3 portocale zeama de la 1 portocala Pentru sirop suc proaspat de portocale

Tort cu ciocolata/ Triple chocolate cake

Blat: 2 oua, 1 cana zahar, 1/2 cana zahar, 1 1/4 cana faina, 1/2 cana cacao, 1/2 cana ulei, 1 cana lapte batut sau 1 cana lapte + 1 lingura otet, 3/4 lingurita bicarbonat, 1/2 lingurita sare.Crema: 2/3 cana zahar, 1/3 cana cacao, 1 1/2 cana frisca lichida, Galzura: 1 cana ciocolata neagra, 1 cana ciocolata alba, 1/4 cana + 1/4 cana smantana lichida, 1 1/2 lingura extract vanilie.

Inghetata de iaurt cu ciocolata alba

o100 gr ciocolata alba (eu am folosit 50 gr ciocolata alba cu bucati de banane si 50 gr ciocolata alba cu bucati de capsuni) o400 gr iaurt o200 ml lapte o5 linguri zahar pudra o2 lingurite esenta de vanilie

Rulada Cu Ciocolata Alba Si Zmeura

80g ciocolata alba 4 oua 1/2 lingurita esenta de migdale 100g zahar pudra 75g faina Pentru umplutura: 80g ciocolata alba 300ml frisca lichida esenta de vanilie 180g zmeura

Passion cake

Blat: 150g faina, 2 pliculete budinca de vanilie, 2 linguri cacao, 1 pachet praf de copt, 150g zahar, 4 oua, 200g unt, 4 linguri de lapteMousse de ciocolata cu zmeura: 150g ciocolata alba cu picaturi de zmeura, 150g ciocolata de lapte, 200ml smantana lichida, 300g purè de zmeuraMousse caramel: 60 ml apa rece, 12g gelatina foi, 2 linguri brandy, 150 gr zahar, 2 linguri apa, 6 galbenusuri, 480 gr friscaGlazura de ciocolata: 200gr ciocolata cu lapte, 100ml smantanaGlazura de zmeura: 300g zmeura, 200g zahar pudra, 10 g gelatina foi

Mud Cake - cel mai bun tort de ciocolată

Ești fan al ciocolatei? Nu rata Mud Cake, tortul de ciocolată care te va cuceri de la prima încercare. Descoperă rețeta simplă și ingredientele care îl fac de neuitat.

Trufe Oreo cu ciocolată albă

Deserturile simple, fără coacere, care se fac din câteva ingrediente sunt cele mai iubite și mai apreciate. Este și cazul bomboanelor pe care vi le propunem astăzi. O rețetă simplă și rapidă de bomboane cu Oreo, învelite în glazură de ciocolată albă. Pe cât de simplu se prepară, pe atât de gustoase sunt și vă veți impresiona musafirii cu ele. 

trandafiri din ciocolata

454 g ciocolata ( neagra sau de lapte) 224 gr glucoza (sau in functie de tara - energizant miere artificiala Pentru ciocolata alba, 454 g ciocolata alba 168 g glucoza

Ganache de ciocolată albă

Ganache-ul este cea mai populară cremă de tort, care se face din ingrediente la îndemână, simplă și rapidă. Fie că vorbim despre ganache de ciocolată neagră sau albă, aveți nevoie de ingrediente de calitate pentru o cremă deliciosă și pufoasă. Secretul este ca ganache-ul să fie rece de la frigider atunci când îl bateți cu mixerul și să nu mixați mai mult decât trebuie, pentru că altfel se va tăia. Un minut în plus de mixat și frișca se va separa, iar crema va fi compromisă.

Double Chocolate Cake

Pentru blatul cu ciocolata amaruie 100 gr unt plus pentru forma 150 gr zahar alb 50 gr zahar brun 1 plic zahar vanilat bourbon 150 gr ciocolata amaruie 1 lingura de miere 3 oua separate 1 lingurita esenta de vanilie 1 lingurita esenta de rom 100 gr faina 30 gr pudra de cacao 1 lingurita scortisoara macinata 1 lingurita praf de copt un praf de sare Pentru blatul cu ciocolata alba 100 gr unt plus pentru forma 150 gr zahar alb 1 plic zahar vanilat bourbon 180 gr ciocolata alba cu alune de padure si fulgi de porumb 1 lingura de miere 3 oua separate 1 lingurita esenta de vanilie 100 gr faina 1 lingurita praf de copt un praf de sare

Mousse De Ciocolata Alba Si Neagra

O combinatie perfecta, de ciocolata alba si ciocolata cu lapte intr-un desert cremos, usor, care arata uimitor!

Tiramisu Ice Cake

500 g mascarpone 115 g zahar pudra 6 linguri coniac 50 g ciocolata amaruie bucatele mici 150 ml frisca batuta usor 2 linguri cafea macinata 200 g piscoturi

Bombite De Ciocolata

Baza: 200 g ciocolata de lapte sau amaruie 150 g nutella 200 g de fulgi de orez Crema: 1) de ciocolata amaruie: 500 ml smanatana pt frisca 400 g ciocolata amaruie daca vreti-putin ness 2)de ciocolata alba si mocca 500 ml smantana pt frisca 300 g ciocolata alba 1 lingura de ness Glazura 350 g ciocolata amaruie 3 linguri unt topit sau ulei

Fudge de ciocolată albă

Deserturile pe bază de ciocolată, fie că este albă, neagră, sau amăruie, sunt deosebite și irezistibile. Iar dacă se fac ușor și rapid, sunt întotdeauna bine-venite.  Astăzi vă propunem o rețetă de fudge de ciocolată albă, simplu, fără coacere, gata în câteva minute. Îl puteți savura sub formă de batoane sau bomboane, de orice dimensiune. De asemenea, poate fi păstrat câteva zile în frigider. 

Fondue de ciocolata alba

Pentru 4 persoane: 200 g ciocolata alba de calitate 50 g unt nesarat 142 ml frisca lichida neindulcita 1 lingurita extract de vanilie fructe banane kiwi mandarie pandoro

Tort cu capsuni si panna cotta de ciocolata alba

Ingrediente pentru blat:2 oua,100ml lapte,100g unt,150g zahar,100g faina,3 lg cacao,1/2 plic praf de copt.Ingrediente pentru panna cotta:1 kg de capsuni,400ml lapte,400ml frisca lichida,60g zahar,400g ciocolata alba,2 plicuri gelatina.Ingrediente pentru decor:200g ciocolata amaruie,50g ciocolata cu lapte,50g ciocolata alba,9-10 capsuni cu tot cu frunzulite.

Inghetata de ciocolata cu lapte si fulgi de ciocolata alba

o500 ml crema de vanilie o100 gr ciocolata cu lapte, topita o100 gr fulgi de ciocolata alba

Jaffa Cake

Ora ceaiului va fi minunata cu aceasta prajitura. Cu o baza moale, jeleu de portocale, iti va potoli pofta de "ceva bun".

Tort de inghetata cu blat de bezea

Ingrediente blat:- 3 albușuri- un praf sare- 175 g zahăr- 1 linguriță suc de lămâieINGREDIENTE CREMA- 375g zmeură- 75g ciocolata albă- 5 galbenușuri- 125 ml lapte- 120g zahăr- 3 foi gelatină albă- 400ml frișcăPENTRU DECOR- spirale de ciocolată albă- fructe de pădure- frunze de izmușoara

Mousse De Ciocolata Alba Si Menta

Un desert fin, care te transforma rapid in maestrul cofetar al familiei.

Prajitura Cu Ciocolata Alba Si Jeleu De Afine

Combinatia perfecta intre ciocolata cremoasa si jeleu racoritor, intr-un desert fin.

Prajitura cu ciocolata alba si zmeura

Asemanatoare ca textura cu negresele, aceste prajituri sunt pline de fructe si ciocolata alba, asa ca te poti bucura de ele dupa un pranz copios.

Tort cu mascarpone, ciocolata alba si glazura de zmeura

Pentru blat am folosit:180 g biscuiti simpli macinati ,o lingura de zahar si100 g ciocolata alba topita.Pt crema:300 ml lapte condensat ,200 g ciocolata alba ,300 ml frisca ,o lingurita de esenta de vanilie ,4 foi de gelatina ,1 cutie mascarpone Delaco30 g lichior(eu am folosit cherry ).Glazura :350 g zmeura congelate200 g zahar1 lamaie

Cheesecake Cu Ciocolata Alba Si Zmeura

Aceasta reteta fara coacere este gata in 15 minute si are doar sase ingrediente, dar este suficient de sofisticata pentru a-ti impresiona invitatii.

Capsuni trase-n ciocolata

10 capsuni mari.50g ciocolata alba,50g ciocolata cu lapte,50g ciocolata neagra,10 bete pt. frigarui,bomboane colorate

Truffle cake

Pentru foi: 6 galbenusuri, 5 albusuri, 2/3 pah. zahar (150 g), 1/2 lingurita tartar sau suc de lamiie, 2 linguri apa fierbinte, 2 linguri cacao, 5 linguri faina, 2 linguri amidonPentru sirop:3 linguri apa, 2 linguri zahar, 1 lingura lichior Pentru crema: 150 g ciocolata (de preferinta amaruie), 2 pahare frisca lichida (minim 30% grasime)Pentru trufe: 150 g ciocolata, 1/3 pah. frisca lichida, 1 lingurita lichior, 200 g ciocolata pentru glasarea bomboanelor si ornarea tortului

Praline de ciocolata

160g ciocolata (oricare va este pe plac:) ) 40ml frisca lichida esenta de vanilie nuca macinata incing sau ciocolata alba topita (pentru decor)

Trandafiri de ciocolata

Pentru plastelina de ciocolata neagra: 100 gr ciocolata amaruie 50 gr miere/energizant Pentru plastelina de ciocolata alba: 100 gr ciocolata alba 50 gr miere/energizant

Tort cu mousse de ciocolata alba si lamaie

Blat:6 oua, 12 linguri zahar, 6 linguri ulei, 1 lingurita praf de copt,coaja rasa da lamaie, esenta de vanilie, 10 linguri fainaSirop:100 g zahar, 200 ml apa, zeama de lamaie, esenta de vanilieCrema:500 ml frisca lichida, 300 g ciocolata alba simpla, 2 lingurite gelatina, 4 linguri nuca de cocos, 2-3 linguri cu zeama de lamaieDecor:frisca, ciocolata alba, fulgi de migdale

Prajitura din ciocolata si capsuni

Pentru blat: 3 oua 3 linguri zahar 3 linguri faina o priza sare 1 plic zahar vanilat Pentru spuma de ciocolata: 200 g ciocolata amaruie 75 ml ness 4 galbenusuri de ou 1plic zahar vanilat 250 g frisca lichida 4 linguri zahar 1/2 lingurita coaja de portocala 1 plic gelatina pudra alba Pentru deocr: 250 g capsuni fulgi de ciocolata alba si neagra

Mousse de ciocolată în două culori

Ciocolata rămâne, fără îndoială, cel mai iubit și sofisticat desert. Vă puteți bucura de aroma și cremozitatea ei într-o mulțime de feluri, ca să nu mai vorbim despre faptul că este delicioasă și simplă. De aceea, deserturile pe bază de ciocolată vor fi întotdeauna bine-venite. Mai ales dacă se fac ușor și rapid și nu aveți nevoie de prea multă experiență sau îndemânare în bucătărie. Un astfel de desert vă propunem și noi astăzi: mousse de ciocolată în două culori, cremos, fin și aerat. Alegeți ciocolată de calitate și veți obține un desert care îi va da pe spate până și pe cei mai pretențioși și mai fini cunoscători ai ciocolatei. 

Rulada cu nuca si ciocolata alba

Blat:4 oua;100 gr zahar;1 lingura amidon;3 linguri faina;un varf de sare;Crema:150 gr branza-crema;100 gr ciocolata alba topita;100 gr nuci prajite si macinate;

Tort black&white

- 2 x 400 ml smintina de separator - 1 plic zahar pudra vanilat Dr. Oetker - 200 grame ciocolata alba - 200 grame ciocolata neagra - 1 plic gelatina alba granulata Dr. Oetker (puteti sa suplimentati putin pentru siguranta reusitei) - 8 - 10 piscoturi sampanie - 1 pahar lapte

Inghetata de vanilie si ciocolata

500 ml frisca lichida, 100 g ciocolata alba, 100 g ciocolata cu lapte, 1 esenta vanilie, 2 foi gelatina pentru prajituri.

Tort cu 3 feluri de ciocolata

Blatul de ciocolata: 60 g de migdale pudra 100 g zahar pudra (60+40) 20 g cacao4 albusuriun varf de sareMousse de ciocolata alba:125 ml de smantana lichida dulce --eu am inlocuit cu frisca 250g ciocolata alba2g gelatina -1 foaie300 ml frisca neindulcita .Mousse de ciocolata cu lapte:125 ml frisca lichida160 gr, ciocolata cu lapte1 foaie gelatina100 grame frisca batutaMousse de ciocolata amaruie:125 ml de frisca lichida200 g ciocolata amaruie110 ml frisca batuta1 foaie de gelatina

Tort de ciocolata alba cu banana

Pentru blat 6 oua separate 150 gr zahar 2 lingurite zahar vanilat bourbon 100 gr ciocolata alba topita 50 ml lapte 180 gr faina 1 lingurita praf de copt un praf de sare 100 ml lichior de ciocolata Pentru umplutura 4 banane 4-6 linguri sirop de caramel 200 ml frisca lichida batuta

Muffins cu cappuccino si fulgi de ciocolata alba

Ingrediente:1 lingurita cu varf de praf de copt, chiar si o lingurita si jumatate,13 forme (hartii de briose/muffins din hipermarket- eu am luat de la Zenker),1 cana sau o jumatate de cana cu faina alba,75 de ml de ulei de floarea-soarelui,3 oua mari,1 pliculet de 12 grame de cappuccino de la La Festa (cu ciocolata),cateva cubulete de ciocolata alba rasa,1 pliculet de zahar vanilat1 cana cu zahar alb.

Briose Cu Ciocolata Alba Si Capsuni

Ar putea arata ca briosele de ciocolata alba obisnuite, dar centrul are o surpriza nemaipomenita.

Prajitura ciocolata si branza

200 gr biscuiti cu unt,100 gr unt sarat,5 linguri zahar,600 gr branza grasa,300 ml frisca,300 gr ciocolata alba,200 gr ciocolata cu lapte,40 gr bomboane de ciocolata alba

Terina de ciocolata alba cu fructe de padure

225g ciocolata alba 300ml frisca lichida 225g branza grasa de vaci bine scursa 2 linguri coaja rasa de portocala 125g zahar pudra 350g fructe de padure (capsuni zmeura mure) 1 lingura coniac frunze de menta pentru ornat

Tarte Cu Ciocolata Alba Si Zmeura

Tarte cremoase, cu fructe, care arata atat de bine incat ai fi convins ca sunt cumparate de la cofetarie.

Tarta Cu Ciocolata Alba Si Afine

Aceasta prajitura decadenta este desert ideal pentru Ziua Indragostitilor. Se poate folosi aluatul gata preparat, pentru a fi si mai usor de facut.

Tort plin de ciocolata

Blat: 100 g ciocolata amaruie 50 g ciocolata cu lapte 100 g unt 5 oua un praf de sare 100 g miez de nuca 100 g faina 1 plic praf de copt 1/2 lingurita praf de cafea 1 lingurita stafide negre 1 lingurita stafide galbene 1 lingura rom 2 linguri cognac 100 g zahar Crema ganache neagra: 300 g ciocolata amaruie 200 ml smantana lichida Cateva visine Cateva bucatele de ciocolata taiate marunt Esenta de rom Crema ganache alba: 300 g ciocolata alba primola sau heidi 200 ml frisca lichida Esenta de vanilie

Rulada cu trei feluri de ciocolata

Pt. blat avem nevoie de:-20 de biscuiti digestivi sau 230 gr pesmet- 3 linguri de zahar- 100 gr de untCremele sunt trei mousse-uri de ciocolata (alba, neagra si cu lapte), dupa cum urmeaza: Mousse de ciocolata alba:- 200 ml frisca lichida- 200g ciocolata alba- 2g gelatina -1 foaie, muiata in 30 ml apa rece- 100 ml frisca batuta Mousse de ciocolata cu lapte:- 200 ml frisca lichida- 200 g. ciocolata cu lapte- 1 foaie gelatina, muiata in 30 ml apa rece- 100 ml frisca batuta Mousse de ciocolata amaruie:- 200 ml de frisca lichida- 200 g ciocolata amaruie- 1 foaie de gelatina, muiata in 30 ml apa rece- 100 ml frisca batuta

Tort de biscuiți cu ganache de ciocolată - cel mai simplu tort

Un tort poate fi un desert provocator și intimidant pentru multe persoane, mai ales dacă sunteți începători într-ale bucătăriei. Cremele, blatul, glazura vă pot pune în dificultate dacă nu aveți experiență. Dar există și rețete de tort extrem de simple, pe care le puteți prepara chiar dacă nu ați mai făcut deserturi până acum. Un astfel de tort este și cel de biscuiți cu ganache de ciocolată. Nu necesită coacere, aveți nevoie doar de câteva ingrediente și puteți face o surpriză dulce cuiva drag, de ziua lui și nu numai.