Retete cu Crema De Branza

Bruschete cu somon afumat și cremă de brânză

Pentru bruschetele cu somon afumat și cremă de brânză. aveți nevoie de o baghetă, somon afumat, ierburi, cremă de brânză și câteva ingrediente care dau aromă.

Ruladă de spanac cu șuncă și cremă de brânză. Rețeta unui aperitiv ușor și incredibil de gustos

Rulada cu spanac, șuncă și cremă de brânză este un aperitiv ușor și incredibil de gustos.  La fel de bine poate fi și o gustare delicioasă pentru copii, la școală sau în vacanță.

Trufe Oreo cu ciocolată albă

Deserturile simple, fără coacere, care se fac din câteva ingrediente sunt cele mai iubite și mai apreciate. Este și cazul bomboanelor pe care vi le propunem astăzi. O rețetă simplă și rapidă de bomboane cu Oreo, învelite în glazură de ciocolată albă. Pe cât de simplu se prepară, pe atât de gustoase sunt și vă veți impresiona musafirii cu ele. 

Cheesecake cu avocado și lime

Chiar dacă este folosit în general la salate și sosuri, la bază, avocado este un fruct, așa că nu este de mirare integrarea lui în atât de multe deserturi delicioase. Textura grasă și gustul neutru îl fac extrem de versatil pentru prăjituri, cheesecake, budinci și chiar înghețată.  Rețeta pe care v-o propunem astăzi este un cheesecake delicios și cremos, un echilibru perfect între dulce și acrișor, pentru că el conține avocado și lime. Aromat, ușor de preparat și fără coacere, acest cheesecake este desertul perfect pentru orice ocazie. 

Ruladă de somon afumat cu cremă de brânză și avocado

Rulada de somon afumat, umplută cu cremă de brânză, este o idee excelentă de aperitiv sau gustare. Se face foarte ușor, este o rețetă fără preparare termică și arată foarte bine atunci când este tăiată și servită pe un platou cu aperitive. 

Șnițel de porc gratinat la cuptor

Carnea de porc poate fi gătită într-o mulțime de feluri, care mai de care mai delicioase. Iar rețeta pe care v-o propunem astăzi merită încercată, pentru că este delicioasă și se face foarte ușor.  Este o rețetă de inspirație alsaciană, care chiar așa se mai numește: șnițel alsacian. Este vorba despre o bucată de carne de porc, cu crustă de brânzeturi, rumenită la cuptor, delicioasă și potrivită pentru orice ocazie.

Cheesecake cu afine, la pahar

Atunci când vă e poftă de ceva dulce și ușor de făcut, deserturile fără coacere sunt cele care vă scot cel mai repede din încurcătură. Se fac ușor, nu aveți cum să dați greș, pentru că nu există riscul să coaceți prea mult sau prea puțin desertul. În plus, le puteți face oriunde, fără să fie nevoie de un cuptor. Astăzi vă propunem o rețetă simplă de cheesecake cu topping de afine, servit în cupe sau pahare individuale, perfect pentru atunci când aveți musafiri. Dulceața prăjiturii și toppingul acrișor se combină perfect, iar echilibrul de arome este nemaipomenit. 

Ruladă din pâine cu cremă de brânză și somon

O ruladă aperitiv este o alegere excelentă pentru o ocazie când aveți musafiri și nu știți ce să pregătiți mai repede. Arată spectaculos pe platou, este delicioasă, rapidă și simplu de făcut. O puteți prepara fără să fie o ocazie specială, și savura ca gustare, mic dejun sau o puteți lua la pachet, pentru că este foarte bună și rece.

Cheesecake cu creme brulee

Rețeta pe care v-o propunem astăzi este una de cheesecake cu coacere, cu o crustă crocantă de zahăr caramelizat deasupra. Se face ușor și este foarte potrivită pentru orice ocazie.

Cheesecake rețetă

Cheesecake-ul, acest desert delicios pe bază de cremă de brânză, a devenit popular în toată lumea. Se poate face sub o mulțime de forme și există mai multe rețete, cu sau fără coacere, cu fructe, cu ciocolată sau cu diverse topping-uri. Cel mai bun rămâne însă cheesecake-ul simplu, rumenit în cuptor, servit simplu sau cu topping. Crema de brânză cu aromă de vanilie, crocantă la exterior și cremoasă la interior este secretul unui cheesecake reușit. 

Prăjitură "Sex la tavă"

La ce te gândești atunci când auzi de o prăjitură cu numele ”Sex la tavă”? La un desert irezistibil, care îți învăluie papilele gustative în plăcere, nu-i așa? Ei bine, această prăjitură, pe cât de controversată este din cauza numelui, pe atât de gustoasă și ușor de făcut este.  Prăjitura ”Sex la tavă” este o combinație de blat simplu, crocant, cu nucă, budincă de ciocolată și vanilie și frișcă. Se face foarte ușor, pentru că blatul este unul simplu, iar cremele sunt instant. Trebuie doar să aveți răbdare ca prăjitura să stea la rece înainte de a o savura.

Cheesecake cu piure de dovleac

Deserturile fără coacere sunt printre cele mai iubite dulciuri pe care le puteți prepara acasă. Sunt gata în timp record și nu necesită cine știe ce experiență culinară pentru un rezultat ca la carte.  Și pentru că dovleacul este vedeta toamnei, astăzi vă propunem o rețetă de cheesecake cu piure de dovleac, delicios, aromat și simplu de făcut. Îl puteți prepara pentru orice ocazie, inclusiv pe post de tort. Aroma de dovleac copt se combină perfect cu mirodeniile și brânza cremoasă, iar rezultatul este un deliciu!

Cheesecake Twix

Deserturile făcute în casă și inspirate din dulciuri care se găsesc în magazine au un farmec aparte. Să ne gândim numai la batoanele Bounty făcute în casă, prăjitura Kinder sau cheesecake-ul Oreo. Din aceeași categorie, astăzi vă prezentăm o rețetă de cheesecake inspirată de la celebrul baton Twix.  Rețeta este una simplă și urmează ingredientele batonului: bază crocantă de biscuite, topping de caramel și topping de ciocolată. Numai că între bază și toppinguri este intercalat un strat cremos, fin și aerat de brânză. Puteți face prăjitura aceasta pentru orice ocazie, chiar și sub formă de tort pentru o zi de naștere. Vă promitem că efectul va fi unul wow!

Salată cu ouă și maioneză

Fie că aveți de pregătit o salată pentru musafiri, pentru aperitiv sau pur și simplu vă plac alimentele combinate într-o salată pe care să o puteți savura cu pâine prăjită, vă propunem o rețetă foarte simplă, delicioasă, ieftină și sățioasă.  Salata de ouă fierte cu maioneză și cremă de brânză se face rapid, este o sursă excelentă de proteine, datorită ouălor, și o puteți pregăti pentru orice ocazie, de la o zi banală până la o masă de sărbătoare. 

Ciuperci cu sos de smântână și parmezan

Ciupercile sunt o legumă foarte versatilă, delicioasă și o sursă excelentă de proteine. Le puteți include în tot felul de rețete cu sau fără carne, le puteți servi pe post de garnitură, în salate, cu paste sau pe pizza. Astăzi vă propunem o rețetă de ciuperci cu sos cremos de brânză și parmezan, aromat cu puțin usturoi și pătrunjel proaspăt. 

Baghetă umplută cu brânză și bacon

Rețetele rapide și ușoare, care nu necesită preparare termică, sunt nemaipomenite atunci când aveți de preparat o masă pentru musafiri sau pur și simplu vreți ceva rapid și delicios.Din această categorie face parte și această baghetă umplută cu brânză, bacon și legume. Este delicioasă, se face extraordinar de ușor și nu aveți nevoie de cine știe ce experiență în bucătărie. În plus, arată senzațional și în secțiune, atunci când este feliată. 

Cheesecake cu Oreo

Dintre toate tipurile de desert, acelea fără coacere sunt cel mai simplu de făcut. Nu ai cum să dai greș, nu există riscul să coci prea mult sau prea puțin blatul și nu stai niciodată cu emoții că nu îți va ieși cum trebuie. Iar cheesecake-ul fără coacere face parte din acea categorie de prăjituri de care nu ai cum să te plictisești. Cu sau fără topping, cu sau fără arome, cu fructe, simplu sau cu ciocolată... Iată doar câteva sortimente de cheesecake pe care merită să le încercați. Astăzi vă propunem însă un cheesecake cu bază de Oreo, delicios, ușor de făcut și cu care vă veți impresiona garantat orice fel de musafiri. 

Rulouri cu somon afumat și cremă de brânză

Aperitivele simple și rapide, care sunt gata în câteva minute și pentru care nu ai nevoie de multe ingrediente, sunt ideale atunci când ai de pregătit o masă pentru musafiri sau prentru sărbători. În această categorie se încadrează și această rețetă de rulouri de somon cu pâine și cremă de brânză.  Aveți nevoie de fix trei ingrediente plus mirodenii (pe care le puteți omite), pentru a obține niște aperitive delicioase și de efect, care îi vor cuceri pe cei care le vor gusta. 

Piept de pui umplut cu brânză și spanac

Pieptul de pui este una dintre cele mai ofertante cărnuri. Îl poți include într-o mulțime de rețete și mâncăruri și te poți bucura de gustul lui indiferent de ocazie, de la cele mai simple preparate până la unele mai complexe. Astăzi vă propunem să încercați o rețetă de piept de pui umplut cu brânză cremoasă și spanac, un preparat delicios și sănătos, care se face la cuptor. Îi puteți da o notă fresh cu puțină zeamă de lămâie sau o salată de crudități și este o idee excelentă pentru prânz sau cină. 

Prăjitură cu cremă de lămâie și afine

Fructele de pădure sunt o sursă excelentă de vitamine și antioxidanți, iar acum este sezonul lor. Le puteți integra în deserturi, le puteți transforma în dulceață sau vă puteți bucura de aroma lor, simple.  Rețeta pe care v-o propunem astăzi este o prăjitură foarte arătoasă, datorită contrastului: blatul gălbui, crema albă și topping-ul de afine, violet, arată extrem de apetisant puse împreună. Este un desert deloc pretențios, nu foarte dulce, ideal pentru orice ocazie.   

Sărățele cu spanac și brânzeturi

Spanacul este o sursă excelentă de vitamine și substanțe nutritive, dar nu toată lumea agreează gustul lui. De aceea, rețetele care includ spanac fără să aibă gust pregnant de spanac sunt ideale.  Plăcintă, sărățele, salate, sosuri și lista poate continua. Astăzi vă propunem o rețetă de sărățele cu spanac și brânzeturi, crocante și cremoase, în același timp, delicioase și perfecte de savurat alături de un pahar de bere, pe post de gustare. Se fac ușor și vă asigurăm că vor fi și pe placul celor mici care fac mofturi atunci când văd spanac în farfurie. 

Piept de pui cu sos salsa verde

Carnea de pui este una foarte versatilă și permisivă, astfel că o puteți găti într-o mulțime de feluri, fără să vă plictisiți de gustul ei. Dacă nu vă place pieptul de pui simplu, îl puteți înnobila oricând cu un sos. Puteți prepara o mulțime de rețete pornind de la un banal piept de pui, de fiecare dată cu un gust diferit.  Rețeta pe care v-o propunem astăzi este una simplă și delicioasă. O porție de piept de pui cu sos de brânză și salsa verde, numai bun pentru o cină rapidă sau un prânz delicios. Se face ușor și îi puteți da o notă fresh, cu lămâie și pătrunjel după gust. 

Cheesecake cu portocală, la pahar

Ce faci când ai de pregătit un desert rapid și cu care să impresionezi? Faci un cheesecake răsturnat, la pahar, cu aromă de portocale. Sună bine, nu-i așa? Și arată demențial și, bonus, este gata în 10 minute.  Știți momentul acela când se anunță musafiri pe ultima sută de metri și nu ai timp să pregătești nimic elaborat. Sau când ți se face, subit, poftă de ceva dulce, dar nu ai prea multe ingrediente la îndemână. Acest cheesecake la pahar vă scoate din încurcătură, indiferent de situație sau ocazie.  Se face din exact patru ingrediente, arată excelent și nu diferă cu nimic la gust de un desert elaborat, de la cofetărie, sau unul căruia i-ați dedicat mai mult timp și energie pentru preparare. Pentru un plus de efect, puteți folosi biscuiți Oreo. Vă garantăm că îi veți cuceri pe copii cu acest desert și că îl veți mai pregăti și cu alte ocazii. 

Tartine cu ciuperci și cremă de brânză

Aperitivele cu ciuperci sunt delicioase, aromate și foarte simplu de făcut. Nu necesită preparare termică, iar o cremă cu ciuperci, pe felii de pâine prăjită, te poate scoate din încurcătură atunci când ai de pregătit un aperitiv.  Astăzi vă propunem o rețetă foarte simplă de tartine cu ciuperci, ușor de făcut și foarte gustoase. Le puteți pregăti pentru orice ocazie, ca aperitiv sau pe post de gustare rapidă, atunci când nu aveți mult timp sau dispoziție pentru gătit. 

Cheesecake Raffaello

Cheesecake combinat cu Raffaello. Cât de bine sună? Pe cât de bine sună și arată, pe atât de gustos este. Un cheesecake elaborat, care are nevoie de puțină atenție și răbdare, dar vă asigurăm că rezultatul final merită efortul.  Sunt o mulțime de rețete de cheesecake, cu sau fără coacere, mai simple sau mai elaborate. Rețeta despre care vorbim astăzi este una dintre cele mai spectaculoase feluri de cheesecake. O puteți prepara pentru orice ocazie, chiar și pe post de tort aniversar, pentru că este delicioasă și arată senzațional. 

Cheesecake cu cremă de cocos

Atunci când aveți poftă de un desert cu brânză, cheesecake-ul este cea mai bună alegere. O prăjitură pretențioasă în opinia unora, mai ales dacă vorbim despre varianta cu coacere, dar delicioasă și potrivită pentru absolut orice ocazie.  Rețeta pe care v-o propunem astăzi este una ceva mai elaborată. Un cheesecake cu coacere, servit cu o cremă ușoară de cocos. Un desert ideal mai ales în sezonul cald, cu o notă fresh și o aromă subtilă de cocos. 

Cheesecake cu topping de afine (fără coacere)

Atunci când vă e poftă de ceva dulce și ușor de făcut, deserturile fără coacere sunt cele care vă scot cel mai repede din încurcătură. Se fac ușor, nu aveți cum să dați greș, pentru că nu există riscul să coaceți prea mult sau prea puțin desertul. În plus, le puteți face oriunde, fără să fie nevoie de un cuptor. Astăzi vă propunem o rețetă simplă de cheesecake cu topping de afine. Dulceața prăjiturii și toppingul acrișor se combină perfect, iar echilibrul de arome este nemaipomenit. 

Cremă de brânză cu somon afumat și mărar

Ce faci atunci când vrei să prepari un aperitiv sau o gustare rapidă, fresh, cu gust proaspăt și răcoritor? Apelezi la aceste tartine cu somon afumat și cremă de brânză, ideale atât ca gustare, cât și atunci când aveți musafiri.  Se fac ușor, sunt delicioase, sunt sățioase și nu ai cum să dai greș cu ele. Ce îți poți dori mai mult de la o gustare sau de la un aperitiv?  Puteți servi această cremă de brânză cu somon afumat pe pâine prăjită, pe tartine de foietaj sau pe biscuiți sărați. 

Cheesecake cu topping de caramel

Cheesecake-ul este genul acela de desert pe care nu ai cum să-l refuzi. Cu atât mai mult dacă are un topping de fructe de pădure, ciocolată sau caramel.  Astăzi vă propunem o rețetă de cheesecake cu coacere, îmbrăcat într-un sos delicios de caramel. Este un desert care necesită puțină răbdare și atenție, dar rezultatul final merită! Sosul caramel e cel mai solicitant, pentru că trebuie să aveți grijă să nu ardeți zahărul. În caz contrar, sosul va fi amar și nu va avea acea textură cremoasă de caramel. 

Ciuperci umplute, gratinate cu parmezan

Ciupercile sunt unele dintre cele mai hrănitoare și sănătoase legume. Sunt pline de nutrienți, proteine vegetale, vitamine, au puține calorii și pot fi consumate într-o mulțime de feluri. În plus, sunt ieftine și vă puteți bucura de ele în orice perioadă a anului, dacă e să ne gândim la ciupercile Champignon, cele mai comune de pe piață. Astăzi vă propunem o rețetă de ciuperci umplute, gratinate cu parmezan. Sunt perfecte ca garnitură lângă un grătar, dar sunt excelente și ca masă în sine. Sățioase și hrănitoare, o porție de ciuperci umplute este suficientă pentru o masă copioasă. 

Pască cu cremă de brânză și smântână

O rețetă de pască cu cremă de brânză și smântână, cu aluat de cozonac, o alternativă la pasca clasică cu brânză de vaci.

Cheesecake cu cafea

Cheesecake-ul este genul acela de desert căruia nu ai cum să-i reziști. De la clasicul cheesecake simplu, au apărut atât de multe variante, încât nici nu știi pe care să o încerci mai întâi. Astăzi vă propunem o rețetă de cheesecake cu cafea și ciocolată, foarte cremos, cu un gust subtil de cafea. Dacă nu vă plac deserturile exagerat de dulci, aceasta este alegerea perfectă pentru voi.

Cheesecake cu caramel si nuci

Un cheesecake cu gust de Snickers pe care sigur il vei adora.

Cheesecake Banana Split

Cele mai bune prajituri se fac din combinatii de retete delicioase.

Tort italienesc cu crema de branza

Un tort cremos pentru evenimente speciale.

Ciuperci umplute

O combinatie savuroasa de ciuperci, bacon, parmezan si sos Worcestershire pentru mese delicioase.

Briose aromate cu dovleac

Briose pufoase, cu glazura de crema de branza si scortisoara.

Cheesecake Irish Cream cu ciocolata

Un desert fin, pe care il poti prepara la ocazii speciale.

Cheesecake negresa cu caramel

E atat de bun incat merita sa risti cateva calorii in plus!

Cheesecake cu cirese - fara coacere

Foarte usor de facut si rapid. Singura problema este ca trebuie sa ai rabdare 2 ore pentru a se intari.

Prajitura Cheesecake

Nu poti sa te hotarasti intre o prajitura si un cheesecake? Mai bine le combini.

Ciuperci umplute cu bacon

Ciupercile umplute cu bacon, branza, ceapa caramelizata si usturoi sunt un aperitiv delicios.

Cheesecake cu lichior de oua

Daca esti fan al lichiorului de oua, atunci acest cheesecake va deveni prajitura ta preferata.

Prajitura cu banane

O prajitura pufoasa, perfecta pentru Craciun.

Cheesecake cu miere

Cheesecake cu biscuitii graham cu miere, perfect pentru masa de sarbatori.

Cheesecake caramel

Dureaza ceva pana prepari acest desert, insa merita fiecare minut!

Mocha cheesecake fara zahar

Cel mai cremos cheesecake pe care l-ai incercat vreodata, mai prietenos cu silueta ta decat ai putea crede.

Cheesecake racoros si usor

Usor, racoros si cremos - un cheesecake perfect pentru momente speciale.

Burek cu branza

Unul dintre cele mai apreciate preparate din Balcani, care se poate face cu carne, legume sau branza.

Negresa cu cheesecake

O prajitura simpla, dar gustoasa care se face prin inlocuirea stratului de biscuiti din cheesecake, cu un blat aerat, de negresa.