Foi cu miere si crema de vanilie
Foi cu miere si crema de vanilie retete: cum gatesti foi cu miere si crema de vanilie si cele mai gustoase retete de foietaj cu crema de vanilie si fructe, tarta cu mere si crema de vanilie, prajitura cu foi caramel si crema de ness, prajitura foi cu miere, crema fiarta de vanilie, cuib de viespi cu nuca si miere, rata cu portocale si miere, tort cu crema de iaurt si visine, prajitura foi peste foi, tort cu crema de zahar ars si mere.Prajitura cu foi de miere si crema de vanilie
Foi:1 ou50 g unt3 linguri miere150 g zahar450 g faina4 linguri lapte1 lingurita bicarbonatzeama de lamaieCrema:3 oua450 ml lapte vanilie150 g zahar5 linguri amidon100 g unt75 ml frisca lichida
Prajitura cu foi de miere
Ingrediente foi: 4 linguri miere de albina 2 oua 100 g unt 250 g zahar 600 g faina 1 lingurita bicarbonat de sodiu 1 lingura extract de vanilie coaja si zeama de lamaie Ingrediente crema de vanilie si lamaie 400 g zahar 5 linguri amidon 1 l lapte 300 g unt zeama de la o lamaie 1 lingura extract de vanilie Mai folosim : 300 g gem de coarne
Prajitura cu foi cu miere de albine
o foi cu miere de albine (eu le-am cumparat) o crema de tort cu gust de vanilie o zahar pudra vanilat o 100 g margarina o coaja de lam^aie o un borcan de gem de caise (se poate pune magiun sau gem de gutui oricum un gem un pic acrisor)
Prajitura cu foi de miere si crema de gris
Pentru Blat:6 linguri lapte4 linguri miere6 lingura ulei250 g zahar800 g faina1 lingurita praf de copt2 ouaCrema:750 ml lapte10 linguri gris200 g zahar250 g untvanilie2 linguri cacao
Prajitura cu foi de miere si crema de smantana
Pentru foi: 4 oua 250 g zahar 250 g miere 1 ceasca de ulei 1 lingurita bicarbonat de sodiu Faina cat cuprinde. Pentru crema: 500 g smantana 250 g zahar 1 plic zahar vanilat 8-10 linguri nuca macinata.
Desert Cu Crema De Vanilie Si Jeleu
Un desert destinat doar adultilor, cu textura cremoasa si un strop de alcool.
Prajitura cu foi cu miere si nuci
Pt FOI avem nevoie de:250 g zahar3 linguri de miere3 oua6 linguri ulei150 g nuci macinate(prajite initial)vanilie,coaja rasa de lamaieputina sare1 lingura rasa de bicarbonat pe care-l stingem500 g faina-apx(se mai pune daca aluatul se lipeste de maini)Pt CREMA dintre foi:750-800 ml smantana pt frisca150 g zaharvanilie150 g nuci macinate(prajite initial)
Prăjitură Marlenka
Prăjitura Marlenka este un desert fin, aromat și ușor de făcut. Este potrivit pentru orice ocazie, festivă sau nu, și poate fi făcută și pe post de tort, dacă alegeți o formă rotundă. Foile cu miere se vor înmuia în contact cu crema, iar desertul îi va cuceri pe cei care îl vor gusta.
Prajitura din foi cu miere cu crema de nuca
- pentru foi 2 oua 1 cana zahar praf 3 linguri miere 125 g unt( margarina) 500 g faina 1 lingurita bicarbonat se sodiu - pentru crema 200 g nuca 100 g zahar 150 ml -200 ml lapte esenta de rom 200 g unt -pentru ornat 3 linguri gem de caise 3 linguri nuca de cocos
Prajitura cu foi si crema de ness
Foi: 400 g faina 1 ou 75 g zahar 1 lingura miere 4 linguri lapte 1 praf de copt 125 g margarina Crema: 2 plicuri ness( 4 lingurite) 200 ml frisca lichida 200 g mascarpone 1 lingura apa 100 g zahar praf o esenta vanilie 150 g nucu prajite si sfaramate sare cateva fructe confiate Glazura: 100 g ciocolata menaj 125 g margarina fructe confiate pentru decor( mango)
Prajitura cu blat de cacao si crema de lapte
Pentru 2 foi:8 oua234g zahar206g faina28g cacaoPentru crema:200ml frisca lichida1 cutie lapte condensat100ml lapte6g gelatina (cantitatea necesara pentru 250ml lichid)50g miereesenta de vanilieCiocolata neagra pentru glazura
Prajitura in foi cu miere si nuca
Foi:500gr faina, 220gr zahar, 3 linguri miere, 3 oua, 1 lingurita scortisoara, 1 lingurita cuisoare pisate, 1 lingurita bicarbonat stins.Umplutura:1/2 l lapte, 2oua, 2 linguri faina, 2-3 linguri zahar, zahar vanilat sau esenta de vanilie, 50gr unt, gem de caise, o mana de nuca macinata.
Prajitura cu miere si crema caramel
Ingrediente: Pentru foi: 1 ou,120g zahar,80 g unt,2 linguri miere de albine,3 linguri lapte,1 lingurita bicarbonat de sodiu,2 linguri de cacao,300 g faina. Crema: 200 g zahar,200 ml apa,3 linguri faina,100 ml lapte,120 g unt
Prăjitură din foi de napolitane cu două creme
Descoperă rețeta pentru prăjitura cu foi de napolitană și două creme, un desert delicios cu vanilie și nucă, perfect pentru mesele festive.
Prajitura Albina (cu Miere Si Gem)
Ingrediente pentru foi: 400 gr. faina, 1 ou, 150 gr. zahar, 30 gr. unt (nesarat), 2 linguri miere de albine (incalzita), 2 1/2 linguri lapte, 1 lingurita bicarbonat. Crema: 170 gr. unt (nesarat), 1 plic vanilie, 200 gr. zahar, 250 ml lapte, 2 linguri gris, 1 gem de caise, Glazura: 3 linguri apa, 3 linguri zahar, 2 linguri cacao, 25 g unt (nesarat), 1/2 ciocolata menaj
Tort cu crema de iaurt si jeleu de fructe
Ingrediente pentru tort diametru 24cm:1 blat de tort preferat, eu am preparat dupa reteta de la tortul cu crema de vanilie din 6 oua, 180g zahar, 180gfaina, pentru detalii vedeti tortul cu crema de vaniliePentru jeleu fructe:400g fructe preferate50g zahar2 foi gelatinazeama de la o jumatate de lamaie (optional, eu am folosit pentru ca am facut jeleu de mere si nu am vrut sase oxideze)Pentru crema iaurt:400g iaurt gras simplu300ml frisca lichida sau 2 plicuri praf frisca preparate cu 300ml lapte rece conform instructiunilor de pe ambalaj80g zahar pudra cu aroma vanilie10g gelatinaPentru sirop:350ml apazeama si coaja de la o lamaie si de la o portocalaesenta de vaniliemiere de salcam
Prajitura cu crema de caramel
Pentru foi: 1ou,100g zahar,20 g unt,2 linguri miere de albine,3 linguri lapte, 1 lingurita bicarbonat de sodiu,2 linguri de cacao,300 g faina,zeama de lamaie. Crema: 200 g zahar,200 ml apa,3 linguri faina,2 oua,180 g unt
Tarta Raw Cu Nuci Si Mac
Pentru crusta: o cana de nuci; 1/2 cana de fulgi de cocos colorati; 3 linguri de miere; o sticluta mica de esenta de vanilie; Pentru crema: o lingura de miere o lingura de mac. Topping de ciocolata: 2 lingurite de miere, 2 lingurite de cacao zeama de lamaie dupa gust.
Prajitura dulsineea
Pentru foi: 1 ou 3 linguri smantana 20% grasime 650 de grame de faina 80 de grame de margarina 150 de grame de zahar 4 linguri de miere 1 lingura de bicarbonat cateva linguri de lapte atat cat e nevoie pentru a omogeniza aluatul Crema: 250 ml lapte zahar vanilat sau esenta de vanilie 1 lingura de miere 200 de grame de unt 150 de grame de zahar 80 de grame de gris 5-6 linguri de gem acrisor (caise macese prune)eu am folosit gem de caise zahar praf pentru finisat
Cheesecake Cu Prune Si Miere
Aceasta reteta de cheesecake se potriveste perfect cu aroma prunelor.
Prajitura mozaic cu foi de miere
INGREDIENTE pentru foi:300 g zahărun praf de sare2 ouă5 linguri lapte4 linguri miere2 linguriţe rase bicarbonat stins cu zeamă de lămâie50 gr unt2 plicuri zahăr vanilinatfăină cât cuprinde pentru un aluat bun de întins, aproximativ 450-500 gINGREDIENTE pentru cremă350 g margarină la temperatura camerei300 g zahăr pudră4 1/2 pahare lapte6 linguri amidono lingură cu vârf cacao1 plic zahăr vanilinatcâteva picături de colorant roşu
Cheesecake cu miere
Cheesecake cu biscuitii graham cu miere, perfect pentru masa de sarbatori.
Felii cu crema de castane
Ingrediente pentru foi -250 gr zahar -80 gr unt/margarina -2 oua -5 linguri lapte -3 linguri miere -1 lingura cacao -600 gr faina -1 lingurita bicarbonat Ingrediente pentru crema -600 ml lapte -2 budinci vanilie -2 linguri zahar -150 gr unt/margarina -150 gr zahar praf -250 gr piure castane -1 fiola esenta rom Ingrediente pentru glazura -150 gr ciocolata -50 ml frisca
Cremes
PENTRU FOI 200 g faina - un ou - 200 g margarina - 50 ml apa - 1 lingurita otet CREMA 1 l lapte - 350 g zahar - 100 g amidon - 5 oua - 200 g margarina - vanilie - o budinca de vanilie - 1 plic gelatina
Foietaj Cu Fructe De Padure Si Crema De Vanilie
Un desert care este gata in numai 30 de minute este oricand o alegere buna.
Prajitura cu foi de nuca si crema de unt
ingrediente 6 foi:3 oua intregi,3 linguri de miere,3 linguri de zahar,o farfurie adanca cu nuca macinata,un plic de amoniu stins cu zeama de la 1 lamaie, sifraza care ucide *faina cat cuprinde*Ingrediente crema de unt:500 gr unt din care se scoate apa (untul rece scos din frigider se framinta cu lingura de lemn pina iese tot zerul)3 oua batute pe abur cu 4 linguri de zahar pina incepe sa se ingroase( si bineinteles lasat la racit)400 gr de budinca de vanilie sau orice aroma vrei( sa fie la temperatura camerei)gem de caise
Foi cu miere de albine si nuci macinate
200 g zahar, 100 g nuci macinate, 2 oua intregi, 250 g miere lichida, o lingura rasa de bicarbonat si 500 g faina
Prajitura Cu Crema De Lapte
Un desert cremos si aromat, dar si foarte economic.
Prajitura Albina cu foi de pandispan
Ingrediente foi de pandispan:250g zahar pudra8 oua medii250g faina albaIngrediente crema de gris:250ml lapte1 zahar vanilat180g zahar (brun pentru o aroma deosebita)1 lingura de miere (cu varf)200g untAditional:gem acrisorzahar pudra
Prajitura de foi cu crema aromata
Pentru foi:2 linguri miere de albine,3 lg. zahar,2 oua,500 gr faina,20 gr. unt,5 lg lapte dulce1 plic amoniu sau praf de copt Pentru crema:250 gr. margarina sau unt,3 sticlute de rom,200 gr. nuca macinata,250 gr. zahar pudra Pentru decor:200 gr ciocolata alba,2 lg ulei
Crema de vanilie cu ciocolata si banane caramelizate
Baza de ciocolata o2 linguri unt sau margarina Rama o50 gr ciocolata amaruie taiata in bucati mari o50 ml cappuccino (optional) o1 1/2 lingura miere o90 gr zahar o50 gr cacao oun praf de sare o70 ml smantana o1 lingurita esenta de vanilie Crema de vanilie o500 ml frisca lichida o1 pastaie de vanilie o6 galbenusuri o90 gr zahar o30 ml rom Bananele o2-3 banane o3 linguri rom o50 gr zahar
Cubulete cu crema de branza, miere si migdale caramelizate
Pentru aluat:500g faina,1 cub drojdie proaspata sau1 plic drojdie uscata,50g zahar,220ml lapte cald,1 praf de sare,100g unt,1 ou.Pentru caramelul de migdale:200g zahar,100g unt,200g migdale,100ml smantana dulce.Pentru umplutura:600g branzica cu smantana Delaco,125g miere,150g iaurt,3 foi de gelatina sau1 plic gelatina,50ml suc proaspat de portocale sau lamaie,miere pentru decor.
Prajitura cu ricotta, nucă și miere
2-3 Foi din aluat foietaj – preparate ca in reteta de aici· faina Arpis· 50 g smantana dulce,· 100 g. zahar· 350 g branza ricotta,· nuci,· miere,· scortisoara
Nectarine la gratar cu miere
3 piersici sau nectarine coapte5 linguri miere2 linguri otet balsamic1 cutie de iaurt gras micaUlei de floarea soareluiEsenta de vanilieOptional lamaie
Tort de caise fara foc, cu glazura de ciocolata
Blat * 2 cani migdale crude macinate inmuiate cateva ore * 2 Lg miere sau dupa gust * 2 Lg cafea cereale (opt.) * 2 curmale (opt.) * 2-3 picaturi esenta vanilie * 3-5 linguri apa Umplutura * 2 cani caise * miere dupa gust * cateva picaturi esenta vanilie si rom * 5 Lg nuca de cocos si apa de cocos* Ciocolata 3 Lg cacao 3 Lg miere 2 picaturi vanilie 1 avocado
Prajitura cu fistic
Ingrediente foi:3 oua8 linguri zahar2 linguri miere3 linguri ulei1 lingura bicarbonat stinsfaina cat cuprindecolorant verdeIngrediente crema:3 galbenusuri170 gr zahar4 linguri amidon500 ml lapte200 gr fistic4 linguri zahar pudra200 gr untesenta de vanilieesenta de fisticIngrediente glazura:100 gr ciocolata alba50 ml frisca lichidacolorant verde
Mini-Cheesecake Cu Miere
Nu petrece ore intregi pentru pregatirea unui desert elaborat atunci cand poti face, in numai 10 minute, un cheesecake aromat.
Prajitura cu ciocolata si crema de lapte
FOI:10 oua; 200 grame zahar; 2 pachetele de zahar vanilat; 5 linguri pline cu gris pentru bebe - eu nu am avut asa ceva, presupun ca e vorba de gris instant pentru bebelusi, asa ca am pus; 5 linguri de pesmet alb fin; 5 linguri pline de faina; 5 linguri pline de cacao amara; 5 linguri de miere (de salcam); 1,5 pac. de praf de copt; 1 praf de sare; 50 ml lapte; 270 ml ulei;GLAZURA 1 (PESTE CREMA):120 grame ciocolata de menaj; 70 de grame de unt; 1 lingura de apa; 2 linguri de ulei;GLAZURA 2 (PENTRU FINISAREA PRAJITURII):220 de grame de ciocolata de menaj; 100 grame de unt; 3 linguri de ulei; 1 lingura de apa; 1 lingura zahar praf; 700 mililitri de smantana dulce 1 pachetel de gelatina instant sau 2 pachetele de intaritor de frisca 3 linguri de lapte (eu am folosit lapte condensat) 2 lingura de miere 1/2 de lingura de esenta de vanilie .
Napolitane cu miere și nuci
Învață cum să prepari napolitane cu miere și nuci, o gustare dulce care te va face să te simți ca un adevărat maestru patiser, direct în propria ta bucătărie!
Gateau Royale
Blat: 150 g biscuiti normali, 75g amaretti, 50g migdale prajite, 125g unt, esenta de migdale sau vanilie Crema de ciocolata alba+cioco capsuni: 200g cioco alba, 150g cioco alba cu picaturi de capsuni, 125ml smantana lichida, 700g creme-fraiche, 50g miere (sau zahar), 4 oua mari, 3 linguri brandy sau rumJeleu de vin rosu: 250ml vin rosu, ½ lingurita de gelatina praf, 1 lingurita scortisoara, 40g zaharCrema de ricotta: 4 foi gelatina, 2 galbenusuri, coaja de lamaie dupa gust, 80g zahar, 1 praf de sare, 125ml lapte, 240ml frisca, 250 g ricotta sau creme-fraiche
Mere, pere in ... aluat
4 mere 2 pere 50 gr migdale 4 linguri de unt 2 lingurite esenta de vanilie 4 linguri miere 1/2 lingurita scortisoara 4 foi de placinta 2 linguri zahar.
Tort cu crema de vanilie, capsuni si visine
Blat:3 oua1/2 cana lapte6 linguri ulei9 linguri zahar8 linguri faina2 linguri cacao1 praf de coptcoaja rasa de portocala Crema:400 ml lapte2 galbenusuri4 linguri faina4 linguri zahar4 linguri zahar pudra2 lingurite zahar pudra cu pastai de vanilie1 lingurita esenta de vanilie250 gr mascarpone4 linguri iaurt3 foi gelatina(5 gr in total)1 canita cu visine fara samburi1 castronel capsuni proaspete50 gr ciocolata amaruie1/2 cana ness preparat si rece
Prajitura cu mere nuca si crema de vanilie
- pentru aluat 200 g unt 1 ou 2 linguri zahar 3 linguri ulei 200 ml lapte 650 g faina coaja de la o lamaie 1 praf de copt sare - pentru umplutura 1 kg mere 2 linguri zahar 1 lingurita scortisoara 2 plicuri zahar vanilat 4 linguri gris -pentru uns aluatul 50 g unt 150 g nuca faramitata si prajita 100 ml sirop de artar( miere) 1 lingurita scortisoara -pentru crema de vanilie 3 galbenusuri 3 linguri zahar 500 ml lapte 5 linguri amidon 30 g unt esenta vanilie sare - pentru uns 1 galbenus 1 lingura lapte
Tort Ecler
Ingrediente pentru aluat: 300 ml apa 150 ml ulei 200 gr faina 7 oua Ingrediente crema de vanilie: 1 l lapte 250 gr zahar 6 galbenusuri 250 ml frisca lichida 2 foi de gelatina Esenta vanilie Ingrediente crema de ciocolata: 100 gr ciocolata 100 ml frisca lichida Ingrediente glazura: 100 gr ciocolata neagra 5 linguri zahar pentru caramel
Napolitane cu cremă albă de vanilie pufoasă și crocantă
Trebuie să încerci această rețetă de napolitane cu cremă albă de vanilie! E o prăjitură simplă, cu gust intens de vanilie și o textură crocantă, perfectă pentru orice ocazie.
Melci cu stafide si miere
1 pachet foitaj congelat 100 g stafide 100 g miere 50 g zahar pudra 1 esenta de vanilie 3 galbenusuri
tort cu rulada si crema de iaurt
2 rulade din comert una cu cacao si una cu gem de caise 500ml frisca lichida un iaurt de 500 g de fructe sau vanilie un pachet de foi de gelatina (12 foi de gelatina) compot de caise (125g) comopt de ananas(125g) 125 g zahar pudra
Prajitura cu foi din suc de rosii
Foi: 11 linguri zahar 11 linguri ulei 11 linguri suc de rosii 1 lingurita bicarbonat stins cu lamaie faina cat cuprinde. Crema: 1 pachet margarina Rama 1 cana zahar pudra 4 linguri gris apa vanilie zeama de lamaie