Spaghete milaneze cu pui
Spaghete milaneze cu pui retete: cum gatesti spaghete milaneze cu pui si cele mai gustoase retete de spaghete cu ciuperci si piept de pui, spaghete cu creveti, pui cu miere chinezesc, pui teriyaki cu legume, orez chinezesc cu pui, cuscus cu pui si smantana, pulpe de pui cu legume, pui cu smantana si marar, ficatei pui lionezi cu piure, ciorba de pui cu iaurt.Spaghete milaneze
Ingredientele nu sunt 100% cele pe care le folosesc italienii la pregatirea acestor paste sunt ingrediente alese de mine pentru a pregati varianta mea de spaghete milaneze:) 500 gr spaghete 300 gr sunca presata 300 gr ciuperci 1 ardei gras 3 rosii 3-4 catei de usturoi oregano busuioc sare cascaval (parmezan)
Spaghete milaneze cu pui
500 g carne de pui bucati (piept), 300 g spaghete, 1 lingurita menta, 1 lingurita cimbru, 1 lingurita busuioc, 1 lingurita secretul gustului, 1 varf lingurita sare, 1 lingurita piper, 200 g bulion, 1 pumn patrunjel, 2 buc. ardei, 1 buc. rosie, 1 ceapa mare, 200 g ulei de masline
Spaghete milaneze cu copanele
300 gr cascaval pentru ras. 3 copanele intregi. 100 gr sunca de Praga. 1 ceapa mica pentru tocat fin. 1 cutie Pomodore rosii cubulete in sos tomat. 1 cutie ciuperci intregi,pentru tocat. 1 lingura ulei de nuca. 2 linguri de smantana. 2 linguri de ulei de masline extravirgin. 1 punga spaghete Barilla(din cele mai mici). 50 gr unt President. 3 cubulete mici de unt de pus pe copanele. sare de mare si piper roz proaspat macinat. cateva frunzulite de menta pentru ornat.
Spaghete cu sos din carne de pui
1 ceapa 1 morcov 1 ardel 2 piepti de pui 1 pachet de spaghete sare piper ierburi suc de rosii
Pui Cu Spaghete Si Morcovi Copti
Dovada clara ca, de multe ori, cele mai simple retete sunt si si cele mai delicioase.
Pui umplut cu spaghete
un pui pentru umplut,un pachet de spaghete, 50 gr cas, 150 gr de kaizer, oregano, sare, piper, boia, ac si ata pentru cusut.
Spaghete cu sos de smantana, pui si ciuperci
300 g spaghete 1 piept de pui 1 ceapa 250 g ciuperci proaspete 300 ml smantana 3-4 catei de usturoi 2 lingurite busuioc uscat 1 mana de mazare (optional) sare piper vegeta ulei/ unt
Pui cu spaghete (Frango com Esparguete)
1 pui sare piper,chimion sau ierburi Provence 4-5 c~atei de usturoi 1 ceap~a 3 dl vin alb 1 dl ulei de m~asline 2 rosii (f~ar~a piele) 5 dl ap~a fierbinte 350 gr. spaghete 1 leg~atur~a coriandru sau busuioc proasp~at optional Sweet Chili sos
Spaghete cu pipote de pui
500g pipote de pui (puteti adauga si inimi) 400g spaghete O ceapa O jumatate ardei gras verde O jumatate ardei gras rosu 2 catei usturoi O mana patrunjel O lingura bulion 2 linguri ulei masline Boia Cimbru Piper sare
Spaghete cu pui si legume
1 sfert pachet de spaghete 1 morcov potrivit 1/2 piept de la un pui 2 cepe potrivite 4 catei de usturoi 1 ardei gras rosu 1 ardei gras verde 1 mana de varza 1 mana de porumb sare piper curry sos de soia
Crenvusti " dantelati " din piept de pui cu spaghete
Iata o idee rapida pentru micul dejun sau cina un pic de distractie pentru cei mici sau chiar pentru cei mari nu?Nimic mai simplu...Aveti nevoie doar de crenvusti din piept de pui si spaghete (de preferinta integrale).
Spaghete cu sos bolognesse si piept de pui la gratar
4 piepti de pui. 500 gr spaghete. 1 cutie sos gros de rosii(Passata Di Pomodoro). 50 gr unt pentru apa in care fierb spaghetele. 2 catei de usturoi pisati. o ceapa mica rosie. sare,piper roz proaspat macinat,tarhon uscat,cimbru maruntit(Kotanyi),plante aromatice pentru carne de pasare(Kamis-condimente).Toate aceste plante se pun dupa preferinte.
Spaghete la cuptor
-250 g spaghete -100 g piept de pui -30 g salam -150 g pasta de tomate -2 rosii -1 ardei gras -1 ceapa -masline -1 catel usturoi -1 ou -100 g telemea de vaca ( sau cascaval ) -ulei de masline -sare si piper
Spaghete cu castraveti si ficat
200 g spaghete, 250 g ficat de pui, 1 ceapa alba, 1 ceapa rosie, 1 ceapa verde, 1 castravete, 1 ardei galben, 2 catei usturoi, patrunjel verde, 2 linguri sos de soia, ulei, 1 lingura miere, sare,piper.
Spaghete cu chiftele
½ kg piept de pui1 ceapa 1 ou1 morcovCativa catei de usturoiVerdeataCondimente (curry, boia, condimente pentru pui)Putina menta proaspata1 felie paine inmuiata in lapte si stoarsaspagheteSarePiperVegetaPentru sos:Cateva fire de ceapa verde1 ceapa rosie1 ceapa albaRosii in sosCimbruBusuioc proaspatVegetaCondimente
Spaghete Cu Sos Alb
1/2 pachet spaghete branza de vaci proaspata si telemea fara sare (pentru spaghetele tip desert) branza de vaci proaspata,telemea cu sare si putin cascaval(pentru spaghete aperitiv sau fel principal)condimente-cimbru,busuioc lapte iaurt 1 ou
Spaghete cu peste
500 g spaghete 4 file de cod 1 ceapa 6 rosii 4 catei usturoi ulei patrunjel verde piper sare
Spaghete carbonara vegetale
400g spaghete 4 dovlecei medi 50g parmezan 3 oua medi ca marime ulei de masline
Spaghete cu crenvursti
100-200g de spaghete 5-6 crenvursti
Frittata De Spaghete, Un Mod Creativ De A Folosi Resturile De Spaghete
Iata un mod creativ de a folosi resturile de spaghete. Incearca sa le amesteci cu oua pentru o omleta italiana.
Spaghete cu sos de portocale
400 g spaghete 4 galbenusuri de ou 250 ml smântâna o lingura de unt o portocala 75 g cascaval sau parmezan patrunjel sare
Spaghete cu avocado si creveti
1 avocado bine copt 50g creveti 3 catei de usturoi spaghete (pentru o portie) sare piper
Briose aperitiv cu spaghete si branza
200 g spaghete , 250 g telemea, 1 lingura zahar, 3 oua, chimen
Oua in cuib de spaghete cu smantana
500 g spaghete 150 g smantana sare piper 4 oua 2 catei usturoi un pic de ulei
Spaghete bologneze traditionale
500 g spaghete,300 g carne tocata,o ceapa,2 catei usturoi,1 ardei gras,un morcov,400 g bulion,vegeta,dafin,frunze de busuioc tocate,sare,piper,ulei de masline.
Spaghete Bologneze cu carnat de casa
250 grame spaghete 1 canat de casa 1 ceapa 3 catei usturoi 300 ml de bulion apa Busuioc Oregano Sare Ulei
Spaghete cu spanac
500 g spanac1 ceapa2 catei de usturoi1 ardei iute, 400 g spaghetesare, 4 linguri ulei de maslinepiper, 3 linguri parmezan ras
Spaghete Cu Branza Feta
250 g spaghete 100 g branza feta o cutie rosii decojite 2 catei mari de usturoi ulei de masline sare piper cimbru busuioc menta
Spaghete cu ciuperci
- un pachet de spaghete - 250 gr ciuperci - 2 rosii - o ceapa - ulei de masline - condimente - masline
Spaghete cu castraveti si surimi
200 g surimi 400 g spaghete 2 castraveti busuioc ulei 1 lingura unt 2 linguri faina 3 linguri smantana apa sare
Spaghete cu creveti si pesto
8 bucati creveti 2 linguri cu sos pesto 50ml vin alb 5 rosii uscate spaghete
Spaghete cu legume si carne tocata
- 200-300 gr spaghete - 500 gr carne tocata - 2 ardei grasi sau gogosari - 2 cepe - 1 morcov - 1 lingura bulion - 1/2 legatura patrunjel - sare piper
Tocanita cu spaghete
5-6 pulpe 200g de kaizer 500g ciuperci un ardei rosu o ceapa mare sau doua mai mici ,ulei pentru prajit o sticla de sos de rosii sare piper o cana cu vin si spaghete
Spaghete alla carbonara cu ciuperci
400g spaghete (eu am folosit fussili) 150g pancetta 100g ciuperci 5 linguri smantana dulce pentru gatit/frisca lichida/double cream 4 oua 150g branza pecorino sau ceddar rasa 50g parmezan 2 linguri unt
Spaghete chinezesti
de obicei se folosesc legume dupa preferinta eu am folosit o cutiuta cu ciuperci 2 cepe 2-3 morcovi 2-3 ardei grasi codite de telina sos soia sare si piper dupa gust un pachet de spaghete fierte si clatite
Spaghete cu sardine
Stafidele adauga gustul Siciliei la aceasta reteta usoara de paste cu sardine.
Spaghete cu sos de urzici
5 catei de usturoi 2 lingura ulei de masline 1 ceapa 1 varf sare 200 gr spaghete 500 gr urzici 1 varf piper
spaghete cu sos de rosii
300-400g antricot de vita 300g spaghete 2 linguri ulei 100 g ciuperci o ceapa mica 3-4catei de usturoi 400 g rosii,oregano 1 lingurita pasta de rosii 50 g masline taiate rondele sare piper,patrunjel verde
Spaghete cu rosii,dovlecei si cascaval
400g spaghete 3 linguri ulei de masline 1 dovlecel 1 conserva de rosii in suc de rosii 250g cascaval sare si piper parmezan
Spaghete picante cu chorizo
50 gr chorizo1 ceapa mare2 rosii mariun varf lingurita de fulgi de chilli(sau cat de iute va place)ulei de masline1/2 pachet spagheteparmezan ras pentru serviresare, piper
Spaghete carbonara la cuptor
6 oua 100gr cascaval 300gr branza telemea de oaie 300gr smatana 21% grasime trei linguri de ulei de masline 600 gr kaiser sau sunculita taraneasca 4-5 catei de usturoi un pachet de spaghete cu ou
Sos dulce cu pui
400 g piept de pui cimbru uscat si macinat patrunjel verde 150 g unt sare grunjoasa piper negru macinat ulei pentru prajit 300 g piure de rosii o lingurita de miere 100 g parmezan
Penne milaneze (cu bacon și ciuperci)
Atunci când vrei să prepari ceva simplu și rapid, pastele te scot întotdeauna din încurcătură. Astăzi vă propunem o rețete pe cât de simplă, pe atât de gustoasă și aromată: penne milaneze cu ciuperci, bacon și parmezan. Rețeta de penne milaneze combină câteva ingrediente care se regăsesc în mod obișnuit în rețetele de paste. Sigur că puteți face rețeta aceasta cu orice fel de paste vă plac sau aveți la îndemână în momentul respectiv, nu neapărat penne. Opțional, puteți înlocui parmezanul cu mozzarella și să gratinați la final pastele. Asta înseamnă că veți reduce timpul de fierbere, iar la final veți pune mozzarella peste paste și veți da la cuptor pentru 10 minute, cât să se topească.
Spaghete cu sos de carne de vita
500 g carne tocata de vita/vitel 500 g spaghete 2 morcovi 2 cepe 1 ardel in sfert de telina 3 linguri de paste de tomate sare piper vegeta boia oregano busuioc
Spaghete cu usturoi, ulei si ardei iute
Ingrediente pt. 4 persoane: 350 gr spaghete 2 catei de usturoi patrunjel ulei de masline ardei iute.
Spaghete cu sos de smantana si sunca
- 500 g spaghete de la Barilla- 500 ml smantana de gatit- 2 linguri unt- 1 lingura coaja lamaie rasa- 150 g sunca- 100 gr cascaval ras- Sare, piper
Spaghete cu carne tocata
Un pachet de spaghete 250 g carne tocata 2 linguri pasta de tomata 2 cepe mici ardei iute (optional) busuioc oregano 2-3 catei de usturoi 1/2 morcov sare piper 200 ml vin alb/rosu Pentru servit: branza tare/parmezan sau cascaval
Spaghete cu mazare si ciuperci
400 g spaghete (fara ou) 300 g mazare fina verde Casa Taraneasca 4 ciuperci champgnion 2 catei usturoi 50 ml ulei masline 50 ml vin 1/2 lingurita oregano delikat si piper macinat dupa gust