Garnituri pentru piept de pui

Garnitura pentru piept de pui retete: cum gatesti garnitura pentru piept de pui si cele mai gustoase retete de garnitura pentru pui la cuptor, marinata pentru piept de pui, garnitura pentru carne de porc, garnitura pentru somon, sos pentru pulpe de pui, bait pentru pulpe de pui la cuptor, piept de pui, condimente pentru pui, sosuri pentru pui, mancare pentru pui.

Frigarui cu piept de pui si legume

2 buc piept de pui dezosat2 ardei grasi1 ceapa1 rosiecondimenteGarnitura: Cartofi prajiti si ciuperci cu cascaval si ceapa verde la cuptor

Pui cu alune si garnitura de orez

1 piept de pui taiat bucatele mici 200 gr alune pajite si sarate 1 ceapa 1 morcov 3 catei de usturoi 2 linguri sos de soia 1 lingurita faina 1 lingura bulion 1 cana supa de pui 1 fir ceapa verde putin ulei sare piper Pentru garnitura: 1/2 cana orez basmati 2 rosii proaspete 1 ceapa mica 1 catel de usturoi o lingurita faina cateva rondele ardei iute putin ulei sare piper

Scalopina cu sos de lamaie

Pentru fiecare portie considerati 100-150 g piept de pui garnitura de cartofi prajiti sau legume diverse fierte zeama de la o jumatate de lamaie verdeata pentru decor sare arome.

Galantina de pui/cu garnitura

-Un pui -o lingura mustar -satfide 50 g -un morcov -piper 10 g -condimente de pui -mazare 50 g -pastirnac taiat cuburi -2 oua -un plic gelatina Pentru garnitura - cartofi noi 350g taiati in lung -bacon /costota 300g taiata julien -capa 100g tatata solzisori -cascaval ras 200g -busuioc20g -delikat 15 g -ulei de masline,10 g boia dulce

Piept de pui cu garnitura de orez si mazare

piept de pui fara os - 300 grame pesmet - 50 grame orez - o canita de cafea de 200 ml (vezi foto) apa - 3 canite de cafea ( aceeasi de mai sus) mazare - 300 grame unt - 50 grame sare delikat de legume ulei de floarea soarelui conopida in otet gogosari in otet

Pollo italiano

ingrediente pentru 4 portii 800gr piept de pui 200gr ciuperci 200gr cascaval o legatura patrunjel 1 gr piper pentru sos 100 gr smantana 100 gr maioneza 2 catei de usturoi 1 gr piper 5 gr sare Garnitura 500 gr cartofi

Halloumi prăjită - un deliciu unic. Preparare și trucuri utile

Halloumi prăjită la tigaie este un deliciu unic. Cu un gust specific și intens, se servește cel mai bine caldă.

Pui cu garnitura de legume

4 copane de pui 1 pahar cu vin alb 2 pahare de apa Ulei Condimente: sare piper cimbru oregano boia de ardei dulce rozmarin Garnitura: amestec de legume cu orez mazare morcov si porumb

Piept de pui umplut cu ardei si cascaval cu garnitura de legume la cuptor

Avem nevoie de : -3 piepti de pui -4 cartofi mari -50 g cascaval feliat -3 ardei:rosu verde si galben -2 rosii de marime medie -200 g broccoli -masline verzi -sare dupa gust -piper proaspat macinat dupa gust -"za'atar" -condiment de pui: all spice,cuisoare,coriandru,ghimbir cardamom,scortisoara,foi de dafin -ulei de masline virgin -1 cana de apa -1 cub de Maggi de pui

Rulouri din piept de pui cu ciuperci

Va ofer un preparat care nu este tocmai "de vara" dar ii putem pune alaturi ca si garnitura un sote din orice legume doriti. Eu prefer un sote de fasole verde cu ceapa si marar. Voi puteti sa ii alaturati ceea ce va place. Iata ingredientele: - un piept de pui pregatit ca pentru snitele - o cutie de ciuperci din conserva sau 500 g ciuperci crude - 2 cepe potrivite ca marime - 2 oua - un morcov mic fiert taiat fasii - marar patrunjel - sare piper

Piept de pui natur cu salata de rosii

1 piept de pui 4-5 rosii condimente pentru carnea de pui 5 linguri ulei de masline 1 lingura otet sare piper paprika

Pui cu curry în stil indian (Murgh Kari)

Dacă vă plac mâncărurile orientale, ușor picante, în care aromele și condimentele se combină, această rețetă de pui cu curry este una pe care trebuie neapărat să o încercați. O mulțime de condimente, piept de pui și iaurt, toate servite alături de o porție de orez simplu. Sună bine, nu-i așa? Baza acestei rețete o reprezintă mirodeniile. E vorba despre multe condimente, dar pe care le puteți găsi cu ușurință în supermarket și la prețuri accesibile. Singurul care se găsește mai greu este garam masala, așa că dacă nu îl aveți, îl puteți omite din rețetă. Puiul curry în stil indian se servește cu orez fiert, simplu. Puiul va fi suficient de condimentat și aromat, încât nu este nevoie să mai condimentați orezul deloc. Gusturile se vor combina perfect!

Piept de pui italian

Pentru 2 portii:1 piept de pui mare, cascaval (cateva felii), o rosie, busuioc, unt pentru prajit (50 gr), sare si piper, 4-5 cartofi potriviti.

Piept de pui cu sos

Pentru 2 persoane: 1 piept de pui, un morcov fiert, o telina fiarta, doua rosii, 3 linguri smantana, sare piper patrunjel verde.

Rulou de peste cu garnitura de legume

4 fileuri de pangasius, 100 g ciuperci, 50 g cascaval 8 fisii de ardei copt. Pentru garnitura: 4-5 cartofi, 1-2 morcovi mazare.

Rulada de curcan cu legume

1.5 kg piept de pui sau curcansarepiperuleicurryUmplutura:4 morcovi 1 ceapa rosie1 ceapa alba1 radacina de telina1 ou1 lingura cu faina Garnitura cativa cartofi un ardei gras verde rosu si galben catei de usturoi

Pui Kiev - piept de pui umplut cu unt aromatizat

Ce faci atunci când ai un piept de pui, dar nu vrei o simplă friptură sau o porție de șnițele? Faci un pui Kiev, delicios și aromat.  Rețeta de pui Kiev este o combinație de șnițel, cordon bleu și ruladă de pui. Un piept de pui umplut cu unt aromatizat și cu o crustă crocantă de pesmet. Se face foarte simplu și repede, nu este nevoie de prea mult efort și, cât timp puiul stă în cuptor, vă puteți ocupa de garnitură. Puiul Kiev poate fi servit simplu, cu cartofi, piure, orez sau salată și este nemaipomenit pentru o cină sau un prânz în familie. Arată senzațional, atunci când este tăiat în secțiune, ca să nu mai vorbim despre aroma de unt și verdețuri, care intră în toată bucata de carne. 

Piept de pui acordeon în crustă de pesmet

Dacă v-ați plictisit de modalitatea clasică de a găti și savura pieptul de pui, vă propunem o rețetă care nu are cum să nu vă placă. Piept de pui acordeon, în crustă de pesmet cu parmezan, crocant, delicios și extrem de arătos. Se face la fel de simplu ca șnițelul și poate fi savurat alături de piure, cartofi prăjiți sau orice garnitură vă place. 

Snitel din piept de pui si cascaval

un piept de pui 100 g cascaval 2 oua faina de grau sare,piper ulei pentru prajit

Piept de pui în crustă de parmezan

Dacă v-ați plictisit de rețata banală, clasică de șnițele, aceasta este o alternativă excelentă. Pieptul de pui în crustă de parmezan este delicios, ușor de făcut și foarte spornic, așa că vă invităm să îl încercați.  Practic, pașii pe care trebuie să îi urmați sunt aceiași ca la șnițele, doar că veți înlocui făina cu parmezanul. În acest fel, obțineți o crustă delicioasă, care va îmbrăca bucata de carne și îi va da o aromă aparte. 

Piept de pui Hawai

Pentru 4 persoane 1 conserva ananas 4 fileuri piept de pui dezosat (fara pielita) 4 felii sunca 100 gr cascaval (hipocaloric) sare piper curry ulei de masline extravirgin

Piept De Pui Cu Marar

piept de pui marar pesmet sare, si ulei pentru prajit

Pui întreg la cuptor electric - simplu, rapid și sănătos

Vrei să prepari un pui întreg la cuptor electric, dar nu știi de unde să începi? Ești în locul potrivit! Această rețetă îți oferă instrucțiuni clare, ușor de urmat, pentru un pui suculent și rumen, perfect pentru orice masă.

Piept De Pui Cu Orez

1 piept de pui mare 1 cana de orez(cam 250 g) rosii patrunjel verde ulei pt prajit pieptul de pui.

piept de pui milanez

piept de pui ciuperci rosii pomodori sare piper ulei

Cus-cus exotic

300 gr cuscus 600 gr piept de pui 1 avocado 1 lamaie 2 portocale 1 legatura de patrunjel 3 linguri cu ulei de masline pentru dressing + 3 linguri pentru fript piept de pui sare si piper

Piept de Rata in Crusta de Piper

1 piept de rata dezosat, cu piele2 linguri piper rosu si negru pisate in mojarsareGarnitura:1 cana cus-cus de granulatie mica1 si 1/2 cana supa de pui sau apa2 cani brocolisare, piperSos de fructe de padure:1 cana fructe de padure1/2 cana vin rosu1 lingura zahar brunrozmarin1 lingura unt

Piept de pui toscan

- 1 piept de pui - 6-7 felii bacon - 1 cutie pasta rosii (500ml) - 250 ml frisca pentru gatit - 1 lingura ketchup - 1 linurita pasta ardei iute - 2 catei usturoi - 1 lingurita busuioc - 1 lingurita rozmarin - sare piper

Piept de pui in cuib

un piept de pui 1/2 varza mica 200 g paste sare,piper, 2-3 linguri ulei de masline zeama unei lamai

Rulada de curcan umpluta

1.5 kg piept de pui sau curcansarepiperuleicurryUmplutura:4 morcovi 1 ceapa rosie1 ceapa alba1 radacina de telina1 ou1 lingura cu fainaGarnitura:cativa cartofiun ardei gras verde, rosu si galbencatei de usturoi

Piept de pui în sos Gorgonzola

Dacă te-ai plictisit de friptura de pui clasică și vrei să îi dai un alt gust, acest sos gorgonzola este alegerea perfectă. Se face repede, este foarte gustos și aromat și, dacă îți place combinația de carne cu sos de brânză, acest fel de mâncare se va transforma rapid într-unul dintre preferatele tale.

Piept de pui cu smantana

400 g piept de pui 200 ml smantana 2 linguri ulei sare piper

Piept De Pui La Gratar

piept de pui dezosat sare, 1-2 catei de usturoi vin alb,zeama de lamaie

Piept de pui picant

1 piept de pui 1 ardei iute sos de soia vin amestec de mirodenii ulei de masline

Piept de pui picant cu spanac

1 piept de pui (500-600 g) 300 g frunze de spanac 1-2 ardei peperoni rosii 1 legatura marar si patrunjel 50 ml ulei 5 linguri ulei de masline 6-7 catei de usturoi condimente pentru friptura sare piper chili paprika cimbru

Piept de pui in staniol

500g piept de pui 500g ficatei de pui 250g kaiser,costita etc 1 catel de usturoi 50ml ulei 50ml vin condimente-sare,piper,marar,patrunjel 4 cartofi potriviti

Piept de pui gratinat

4 oua,piept de pui,300ml sos alb (dau reteta mai jos),unt,piure de cartofi (am folosit 2 cartofi maricei),cascaval,condimente (eu am folosit curry ca i-mi place la carnea de pui),sare.

Cozonac din piept de pui

Știi sentimentul acela când vrei să impresionezi musafirii cu ceva delicios, dar nu ai chef să petreci ore întregi în bucătărie? Ei bine, cozonacul din piept de pui este soluția perfectă!Simplu, rapid și foarte gustos, acest aperitiv este ideal pentru mesele festive sau chiar pentru o cină rapidă în timpul săptămânii.

Pui umplut cu garnitura de legume

1 pui 1-1,2 kg 150 g sunca/costita de porc 1 ou 2 cepe 1 morcov 1 cartof 1/2 ardei gras rosu 1 rosie mica 2 felii de paine 1 mana frunze spanac 1 legatura patrunjel 1 plic Pui fraged la punga picant 3 linguri ulei de masline sare piper cimbru

Mancare Chinezeasca Cu Piept De Pui Si Legume(Chinese Food)

-4 ardei grasi in 4 culori(rosu galben portocaliu si verde) -2 bucati de piept de pui mai mari sau 3 mai mici -100 ml ulei de masline -3 morcovi potriviti -1 cutie de ciuperci feliate -1 cutie de porumb fiert -3 linguri sos de soia -3 linguri BBQ sauce-sos barbeque -2 linguri de melasa de rodii(pomegranate molasses) -2 linguri mirodenia sau vegeta -1/2 pahar apa + 1 lingura de amidon alimentar -sare -piper Sarea se adauga dupa ce punem sosul de soia si mirodenia pentru ca ele sunt deja sarate. Garnitura de orez Basmati Ingrediente: -300 g. orez, -6 linguri ulei masline, -2 lingurite de hell(cardamom)macinat -sare dupa gust, -o lingurita piper alb(facultativ). -apa fiarta(la fiecare 100 g. de orez se folosesc 200ml de apa plus 2 linguri de ulei sau unt)

Piept de pui Provolone (în stil italian)

Există atâtea rețete cu piept de pui, încât nu știi la care dintre ele să te oprești, atunci când vrei să pregătești o masă pornind de la această carne. Fie că vorbim despre feluri de mâncare simple sau mai complexe, autohtone sau de inspirație internațională, e imposibil să nu fie măcar câteva rețete și pe gustul vostru. Astăzi vă propunem o rețetă din bucătăria italiană, de piept de pui cu prosciutto și brânză provolone. Aceasta este și cea care dă numele preparatului, dar nu este obligatoriu să o folosiți pe aceasta. Dacă nu o găsiți sau nu vă place, o puteți înlocui cu orice fel de brânză doriți.

Piept De Pui Invelit In Cascaval

1 si jumatate piept de pui condimente: sare,piper vegeta boia iute chilli sos de soia 6 felii subtiri de cascaval

Rulouri din piept de pui bacon

* 1 piept de pui * 1 pachet sunca de padure / bacon feliat * unt * 2 morcovi * 1/2 ceasca de vin alb demisec

Piept de pui toscan cu bacon

- 1 piept de pui - 6-7 felii bacon - 1 cutie pasta rosii (500ml) - 250 ml frisca pentru gatit - 1 lingura ketchup - 1 linurita pasta ardei iute - 2 catei usturoi - 1 lingurita busuioc - 1 lingurita rozmarin - sare, piper

Rulada din piept de pui umpluta

1 piept maricel de pui mustar castraveti murati gogosari acri sau ardei gras rosu cascaval carnaciori mici sau sunca morcov sotat sau fiert sare piper dupa gust scobitori pentru fixat rulada (se poate si lega dar e mai mult de lucru)

Butter Chicken - piept de pui în stil indian

Pieptul de pui este o carne care poate fi inclusă în atât de multe rețete, încât nu ai cum să rămâi în pană de idei. Tradiționale, exotice, simple sau mai complexe, sunt o mulțime de mâncăruri pe care le puteți face pornind de la un banal piept de pui.  Rețeta pe care v-o propunem astăzi este una de inspirație indiană. Butter Chicken sau Chicken Makhani, cum se mai numește, este un preparat cu carne de pui, sos de roșii, smântână lichidă și multe condimente. Este gata în mai puțin de o oră și poate fi servit cu garnitură de orez, simplu. 

Piept de pui cu legume la slow cooker Crock Pot

1/2 piept de pui aproximativ 200 g 1/2 ciuperci feliate din conserva 200 g legume congelate: morcov brocoli pastarnac sare rozmarin frunze dafin boabe de piper 2 linguri de ulei pentru preparat carnea de pui: 2 linguri ulei de masline, 1 lingurita turmeric un strop de sare 1/4 lingurite ghimbir praf

Salată rapidă cu piept de pui, țelină și maioneză

Rețetă simplă și delicioasă de salată cu piept de pui, țelină și maioneză. Perfectă pentru orice ocazie. Gata în mai puțin de jumătate de oră.

Cum să prepari un pui Shanghai perfect. Trucuri si sfaturi utile

Descoperă rețeta originală de pui Shanghai! Bucură-te de gustul unic al bucătăriei chinezești cu ingrediente proaspete și aromate.

Piept de pui quatro formagi cu galuste

400g piept de pui 1 pachet knorr la fix pentru spaghete quatro formagi 2 cepe verzi mai mari 80ml smantana 20ml lapte maggi secretul gustului intensavor de legume piper ulei de masline patrunjel verde tocat pentru asezonare Pentru galuste: 2 oua faina cat cuprinde( insa sa rezulte o compozitie mai moale )