Garnituri pentru carne de porc

Garnitura pentru carne de porc retete: cum gatesti garnitura pentru carne de porc si cele mai gustoase retete de garnitura pentru piept de pui, garnitura pentru somon, garnitura pentru pui la cuptor, sos pentru muschi de porc, carne de porc la cuptor, risotto cu carne de porc, carne de porc cu cartofi la cuptor in punga, retete carne porc jamie oliver, garnitura de conopida, ciuperci pane cu garnitura.

Rulada umpluta de porc cu garnitura de orez

Pentru rulada de porc: 1 muschi de porc 1 gogosar acru sau un ardei gras rosu Cateva boabe de mazare 1 morcov mic Cateva ciuperci Castravecior murat 1/2 pahar vin alb sec Pentru garnitura: 1 pahar de orez cu bob lung 1 mana de mazare 1 morcov 1 ardei rosu 1 ceapa

Ciolan cu bere si garnitura de cartofi

Pentru prepararea ciolanului de porc:un ciolan de porc;cativa catei de usturoi;200 ml supa de carne;Garnitura:cartofi taiati felii;usturoi necuratat ; sare, piper; patrunjel;mustar dijon; otet de vin alb; ulei de masline;cateva cubulete de unt; sare, piper;1 cutie de bere blonda (500 ml);

Friptura de porc umpluta cu ficatei, cu garnitura de varza dulce si cartofi

1,5 kg carne porc sare piper Umplutura: 200 g ficatei de pui 200 g carne tocata 1 legatura ceapa verde ardei gras colorat 150 g ciupercute fierte 1-2 oua amestec condimente cu boia afumata Texas BBQ Rub sare de mare iodata Kamis salvie patrunjel verde 2 linguri ulei 200 ml vin alb Garnitura: Cantitati in functie de cata garnitura doriti sa faceti: varza proaspata cartofi usturoi ceapa smantana marar verde patrunjel verde sare de mare iodata Kamis piper

Rulada de porc cu garnitura de cartofi

1 muschi de porc-1 kg 1 bucata de carnat cam 250g 2-3 filete de pipt de pui sare,piper,delikat knor sfoara de bucatarie garnitura de cartofi: -4-5 cartofi fierti 150g cascaval 20 g unt 150g smantana patrunjel tocat fin

Cotlete de porc, sos dovleac si caise

8 cotlete de porc,1 lingurita sare,1/2 lingurita piper macinat (eu am pus boabe),2 lingurite ulei,2 cepe,700 ml suc mere,2 1/2 cani de dovleac taiat bucatele (eu am luat 2 dovleci Acorn si i-am taiat transversal pe jumatate. Cate o jumatate din fiecare am folosit la sos si cealalta jumatate din fiecare le-am folosit ca garnitura).1/4 cana caise uscate, taiate in bucatele,fasole verde pentru garnitura.

Rulouri de carne cu garnitura de couscous

Pt garnitura avem nevoie de250 g couscous;300 g rosii cherry (mergsi din celelaltedr astea sint mai gustoase);citiva catei de usturoi;60 ml apa;30 ml c + 1 lg;1 lg de suc de lamiie (daca va place, eu nu am pus);150 g masline negre;patrunjel;cimbru;sare, piper;Facem acum rulourilecarne de porc (eu am avut cotlete);capere;seminte de pin;usturoi;sare;piper;

Muschi de porc cu sos de mere si legume sote

pentru muschi: 1 muschi de porc cca 1 kg 200 ml vin alb 1 crenguta rozmarin 1 lingura condiment pt carne de porc praf de usturoi boia de ardei piper 3 linguri miere 1 lingura otet balsamic pentru sosul de mere: 2 mere mari dulci-acrisoare 1 lingura zahar brun 50 ml vin alb pentru garnitura: 500 gr legume (mazare morcov conopida brocolli) 50 gr unt 1 lingurita condiment pt legume

Muschiulet De Porc Invelit In Bacon

1 muschiulet de porc 10 felii de bacon 3 linguri smantana 1/2 pahar vin alb sare si piper dupa gust 1 lingurita boia dulce ulei de masline pentru prajit Pentru garnitura: 400 g cartofi 2 oua 2 linguri de faina 1 lingura unt 2 linguri parmezan ras 1/2 legatura patrunjel sare si piper 4 forme de tarta

Cotlet de porc cu varza rosie si sampanie

1 kg. cotlet de porc, sare, piper, 3 catei de usturoi, 1 ceapa rosie, 2 dl. vin rosu, 2 dl. supa de carne (cubulet), 1 ramurica de rozmarin; pentru garnitura de varza: 1 kg. varza rosie, 3 linguri de ulei, 2 linguri zahar, 1 dl. sampanie

Friptura de porc cu ghimbir

800 gr carne porc 1 rosie 1 ceapa mica 3 catei usturoi 1 ardei gras rosu 1 ardei gras verde 1 lingurita ghimbir 1 lingura miere de albine 3 linguri vin rosu 25 gr unt 3-4 linguri ulei masline pentru garnitura : 300 - 400 gr cartofi noi ulei de palmier pt prajit sare dupa gust

Pulpa de porc inabusita, cu garnitura de orez salbatic

800 g pulpa de porc fara os si fara grasime 1/2 lg ulei 2 ardei kapia 150 g rosii chery sare 2 foi de dafin 200 g orez salbatic apa

Porc stir-fry cu garnitura de cartofi la cuptor

Cartofi la cuptor(4 portii)-6-7 cartofi-1/2 lingurita boia-1/2 lingurita patrunjel-un praf de cimbru-2 linguri uleisare, piperPorc stir-fry-1/2 kg carne porc taiata in bucati subtiri-1/2 lingurita ghimbir-2 catei de usturoi zdrobiti-2 linguri sos de soia-o mana de bean sprout ( germeni de fasole)-2 oua-sare, piper

Pui Umplut Cu Garnitura Si Sos

piept de pui, branza Gouda (in loc de cascaval), branza Feta, smantana, marar, usturoi, condimente (la alegere), coniac, cartofi pentru garnitura

Toba de porc traditionala

2 urechi de porc 2 rinichi de porc 1 limba de porc 1 muschi mic de porc 1 imima de porc 1 stomac de porc 250 g slanina cu carne o jumatate de kilogram de pulpa porc 4 catei usturoi sare piper macinat piper boabe foi de dafin

Fajitas cu garnitura de fasole rosie

300 g gulas porc 300 g ficat porc 4 ciuperci mari 2 felii de cap piept ceapa verde 2 bucati 1 ardei gras rosu fasole rosie (1 conserva) 1 capatana usturoi 100 g fasole verde pastai 100 g porumb 6 lipii sare si piper

Pulpa de porc cu legume si orez natur

800 g pulpa de porc 1/2 kg rosii bine coapte 2 cepe 2 gogosari (eu am avut verde dar puteti folosi orice fel de gogosar) piper sare 2 catei de usturoi patrunjel verde. Pt garnitura: 200 g orez apa sare.

Rulada de porc si ciuperci la cuptor

Ieri cand faceam cateva snitele din pulpa de porc m-am gandit sa opresc 2 bucati de carne pentru un graterel...,dar astazi am schimbat brusc gratarelul cu 2 bucati de rulada...Vom vedea impreuna ce o sa iasa si daca preparatul final va fi gustos si aratos... cca 400 g pulpa de porc o lingurita mustar 6 felii de sunca de pui. folosi sunca de Praga,sunca presata sau orice aveti in frigider 6 feliute de cascaval 2 castraveciori murati 2 buc. cabanos sau carnaciori oltenesti cca 100 g un pahar vin alb (100ml) sare, 4-5 catei de usturoi ulei de masline pentru uns tava Pentru garnitura am folosit 6 ciuperci proaspete

Muschi de porc impletit pe pat de ciuperci

* 1 kg muschi de porc* cimbru uscat* oregano uscat* maghiran uscat* busuioc uscat* boabe piper mozaic* coriandru boabe* 4 catei usturoi* 100 ml vin* ulei de masline* sare de marePentru garnitura:* 500 g ciuperci de padure* ceapa verde* 50 ml vin alb* 2 rosii* sare, piper

Friptura de porc cu mirodenii indiene si garnitura de orez

600gr carne porc 1 iaurt mic 2 catei de usturoi 1/2 lingurita turmric 1/2 lingurita garam masala sare un praf de scortisoara boia iute o ceapa pudra coriandru pasta de usturoi pasta de ginger (pudra) 2 seminte de cardamon 3 cuisoare orez 300g

Sarmalute si praz umplut cu garnitura de piure

1/2 kg carne tocata porc si vita 15-20 foi de vita 2 fire prez 250 gr de afumatura 6-7 cartofi mari sare ulei piper Decor: castravete si rosie

Rulou de peste cu garnitura de legume

4 fileuri de pangasius, 100 g ciuperci, 50 g cascaval 8 fisii de ardei copt. Pentru garnitura: 4-5 cartofi, 1-2 morcovi mazare.

Carnati proaspeti de porc

Pentru 6 kg:carne de porc - 3,250 kggrasime bucati - 1,5 kgcarne de vita - 800 gusturoi - 25 gcimbru - 20 gsare si piper dupa gustmate de porc - 12 m.

Tobă de porc - rețetă tradițională

Toba, caltaboșul, lebărul și cârnații sunt printre preparatele tradiționale de Crăciun care nu lipsesc de pe mesele românilor iarna. Le puteți cumpăra gata făcute sau le puteți prepara în casă, dacă aveți la îndemână carne proaspătă de porc. Astăzi vă prezentăm o rețetă tradițională de tobă, ușor de făcut și perfectă pentru masa de sărbători și nu numai. 

Ficat de porc cu ciuperci si sos de mere servit cu garnitura de orez si stafide in cosulete de gogosari la otet

-1 kg de ficat de porc -3 bucati ceapa mare - 300 grame ciuperci de cultura -ulei -6 mere mari -piper mozaicat - o cana de vin alb sau roze Garnitura de orez cu stafide-o canita de cafea plina cu orez -o ceapa mare - ulei -piper mozaicat -100 grame stafide

Galantina de pui/cu garnitura

-Un pui -o lingura mustar -satfide 50 g -un morcov -piper 10 g -condimente de pui -mazare 50 g -pastirnac taiat cuburi -2 oua -un plic gelatina Pentru garnitura - cartofi noi 350g taiati in lung -bacon /costota 300g taiata julien -capa 100g tatata solzisori -cascaval ras 200g -busuioc20g -delikat 15 g -ulei de masline,10 g boia dulce

Tochitura moldoveneasca

500 gr ficat porc 500 gr rinichi porc 500 gr inima porc 500 gr carne porc macra 500 gr carnaciori de porc 1 capatana de usturoi 300 ml ulei

Ficatei de pui cu garnitura de orez

400 g ficatei de pui 3 linguri ulei de masline piper,sare Garnitura: 100 g orez- Unkle Ben la pungutza 50 g unt sare,piper

Friptura de porc cu sos de piper verde

o bucata frumoasa de carne de porc condimente pentru carne de porc O punga speciala pentru friptura la cuptor 2 linguri piper verde boabe 2 linguri smantana pentru gatit 1 lingura mustar cu boabe

Toba de casa din carne de porc

una capatana de porc,una buc inimina,2-3 picioare porc,3-4 urechi,sorici,ficat,rinichi,putina gresime,piper (boabe),foi de dafin,un morcov (mare),doua cepe,o burta de porc.

Piept De Porc Umplut Si Tapetat

-1 kg piept de porc -Unt cat o nuca -3 rosii -2 linguri ulei -3 linguri sos de soia Pentru umplutura: - 1/2 kg carne tocata ( 250 g carne porc si 250 g carne vita ) -O legatura patrunjel -O ceapa -Un ou -Sare piper Pentru "tapet": -O lingurita mustar uscat rasnit -O lingurita cimbru -O lingurita boia dulce -Coaja rasa de la o lamaie -O lingura malai -Sare

Chifteluțe hawaiene cu carne de porc

Dacă v-ați plictisit de rețeta clasică de chifteluțe de porc, vă propunem astăzi o rețetă originală, cu aromă exotică. O rețetă de chifteluțe în sos de ananas, dulce-acrișor, ca să dați o notă de originalitate mesei voastre. Dacă nu vă place combinația de mâncare cu sosuri dulci, pe bază de fructe, atunci această modalitate de a servi chifteluțele s-ar putea să nu fie pe placul vostru. În schimb, dacă sunteți adepții combinațiilor originale de gusturi, o să vă placă gustul de chifteluțe cu sos de ananas. 

Piftie de porc portionata

Pentru aproximativ 10-15 portii: 2 kg carne de porc pentru piftie: 1-2 urechi 4 picioare 1 ciolan proaspat carne de la cap 1 ceapa 2 morcovi 1 castravete acru 1/2 gogosar acru (pentru decor) hrean ras 1 capatana usturoi cateva fire patrunjel verde sare piper (optional 1 cub de costita afumata)

Carnati de porc

1 kg carne tocata de porc, 4-5 catei de usturoi, sare, piper, boia de ardei dupa gust 50-100 ml apa, intestine subtiri de porc

Crema de fasole boabe cu sunca afumata de porc

Va invit la o masa delicioasa si foarte satioasa ! Sper ca va place fasolea cu sunca si ceapa calita rosie ! 1kg fasole uscata alba 2 bucati morcovi 2 buc. pastarnac 2 buc. patrunjel 1/2 buc. telina 2 fire ceapa verde 1 kg sunca de porc afumata (de casa) Sare Piper Garnitura: 4 cepe rosii mari 60ml ulei 1 lingurita boia dulce de ardei Ardei iute murat Gogonele murate

Snitel pane din carne de porc Bucegi

Ingrediente pentru 4 persoane:2 cutii de carne de porc Bucegi de 300 g3 oua batute cu un praf de sare3 linguri de faina1 cana de pesmet grunjosUn varf de cutit de piper negru macinat1 cana de ulei pentru prajit

Piept de porc cu legume la cuptor

* 3 felii de piept de porc * 1 dovlecel * 3 morcovi * 2 cepe rosii * 1 ardei gras * 6 ciuperci mai mari * 5 cartofi * cimbru * busuioc * condimente pentru porc * piper * vegeta * ulei

Varza dulce calita cu carne de porc

Daca nu sunteti in zilele de post o puteti gati cu carne de pui sau porc. Eu am gatit varzica de data aceasta cu carne de lucru macra de porc si putina gusa de porc. 2 kg varza varza sau verzele sa fie de marime mijlocie si mai "indesate" 2 cepe 1-2 buc ardei gras un morcov rosii,suc de rosii sau pasta de tomate putin bors pentru acrit ulei sare,piper boabe,condimente 2-3 foi de dafin 1-2 legaturi marar Daca nu sunteti in zilele de post o puteti gati cu carne de pui sau porc. Eu am gatit varzica de data aceasta cu carne de lucru macra de porc si putina gusa de porc.

Tocanita acra,reteta traditionala

7-8 buc carnat de porc 7-8 buc costite de porc 200 gr carne de picior afumat de porc o sticla de bulion de casa(cam 400ml) o lingura de faina ulei pt prajit sare,piper

Friptura de porc sau "Pomana porcului",cu mamaliguta

Pentru 4 portii: -1 kg carne de porc mai grasa(se folosesc resturi de carne ramase,la taierea porcului,in urma fasonarii bucatilor de slanina,suncilor,etc). -4-5 catei de usturoi. -2-3 linguri de ulei. -1 lingurita de boia de ardei dulce.Piper.Sare.Pentru mamaliguta: -500g faina de malai.Sare.

Pui pane cu morcov ras si garnitura

1 pui fiert portionat 1 morcov ras 4 linguri faina 4 linguri pesmet 3 oua condimente: sare piper paprika chili usturoi granulat condimente pentru friptura 100 ml ulei pentru garnitura: 2 morcovi 1 cartof 1 ceapa cateva frunze de spanac sau loboda cateva frunze de patrunjel pentru garnisit 2-3 linguri ulei

Gratar de porc cu ceapa rosie

cateva felii carne de porc pentru gratar 2 cepe rosii 6 cartofi condimente pentru gratar-sare boia piper.

Pui cu garnitura de legume

4 copane de pui 1 pahar cu vin alb 2 pahare de apa Ulei Condimente: sare piper cimbru oregano boia de ardei dulce rozmarin Garnitura: amestec de legume cu orez mazare morcov si porumb

Carne impletita cu garnitura de legume si usturoi copt

500 g carne frageda de vitel (vrabioara sau muschi)1 dovlecel marisorCateva rosii potrivite4 capatani de usturoi2 cepe2 morcoviCondimenteCativa catei de usturoi1 lingurita mustarUnt pentru servit

Rulou de carne de porc

Filet de carne porc cca. 1 kg 100gr. spek sau prosciutto crudo un buchetel de patrunjel,50gr. pesmet,50gr. parmezan,50 ml.vin alb,fir alimentar.

Friptura de porc cu nectarine

1 nectarina1 castravete mare1 ardei iute1/2 ardei gras galbenpatrunjel verdesareuleicarne de porc condimente specifice pentru friptura sa porc sau traditionalul sare si piper

Feijoada - tocana braziliana cu fasole

800g fasole neagra boabe250g carne de vita250g coaste de porccoada de la porc (sau 1 ureche)100g spate afumat de porc80g sunca afumata2 carnati de porc1 carnat portughez1 ceapa3 catei de usturoi1 lingura ulei de masline2 frunze de dafin1 portocala

Mâncare din pulpă de porc cu castraveţi muraţi

-1,200 Kg de pulpa de porc slaba -1,200 Kg de castraveti murati exclusiv IN SARAMURA ( cantitatea de carne trebuie sa fie egala cu cantitatea de castraveti) -600 grame de ceapa ( jumatate din cantitatea de carne) -bulion sau suc de rosii -ulei -cimbru, amestec de piper proaspat macinat, dafin, un praf de pulbere de salvie, o lingurita pulbere de frunze de telina uscata sau telina frunze proaspata -o lingurita de faina -o lingura de miere de albine -250 ml vin natural mai dulce,alb sau roze - sare dupa gust daca mai trebuie - patrunjel verde de decorGarnitura-ardei sau gogosari copti -smantana dulce. -sare, piper

Budinca de varza cu carne de porc si costita

500 g carne de porc slaba (sau 250 g carne de porc si 250 g carne de vaca),1 varza potrivit de mare,1 ceasca orez,100 g costita afumata,1 dl ulei,3 -4 rosii,1 cescuta smantana,sare,piper,cimbru

Lebar

Lista ingrediente:4 bucati de rinichi de porc,1 bucata de ficat de porc de jumatate de kilogram,o inima,carne de la capul porcului (putina carne),1 capatana cu usturoi pisata,1 metru de intestin subtire de porc,boia de ardei iute (1 lingurita),cimbru uscat (1 lingurita si sare dupa gust).

Porc Cacciatore

750 g cuburi pulpa de porc 1 ceapa 2 morcovi 2-3 catei usturoi 1/4 telina rozmarin uscat 1 pahar cu vin rosu 400 g pulpa de rosii o cana supa de carne sau apa sare piper macinat ulei pentru prajit