Fa propria versiune de humus. Este mult mai sanatos decat cel cumparat si poate fi chiar distractiv sa-l prepari.

Humus
Timp total 10 minute

Ingrediente

600g naut, clatit 1 lingurita chimen macinat 2 linguri de pasta tahini 3 catei de usturoi, zdrobiti 1 lamaie - sucul 1/4 cana apa 100ml ulei de masline frunze de coriandru, pentru a servi paine prajita, pentru a servi

Mod de preparare

1. Se pune nautul, un varf de cutit de sare, chimen, pasta tahini, usturoi si suc de lamaie intr-un blender si se amesteca bine. Se adauga 1/4 cana de apa si se amesteca din nou.

2. Cu motorul in functiune, se adauga ulei de masline si se amesteca pana cand capata consistenta dorita.

3. Se pune hummus intr-un castron, se stropeste cu ulei de masline si se adauga frunze de coriandru. Se serveste cu paine prajita.