Rețete
Aperitive și gustări
Aluaturi
Băuturi
Condimente
Compoturi
Conserve și murături
Dulciuri și prăjituri
Friptură / grătar
Garnituri
Mic dejun
Paste
Pâine și produse de patiserie
Pește
Pizza
Salate și dressing-uri
Sosuri
Supe și ciorbe
Rețete rapide și ușoare
Mâncăruri cu carne
Mancaruri cu legume
Trucuri și sfaturi culinare
Chimie în bucătărie
Sănătate și nutriție
Alimentație sănătoasă
Stil de viață
Nutriție
Cereale
Fructe
Legume
Lactate și brânzeturi
Nuci și semințe
Vitamine și minerale
Alimentația în sarcină
Calculator Indice de Masă Corporală
Diete
20 Diete de slăbit rapid
Dieta mediteraneană
Dieta ketogenică
Dieta Rina
Dieta disociată
Dieta daneză
Dieta cu ouă
Dieta balerina
Dieta cu cartofi
Dieta indiană
Dieta cu mere
Dieta Atkins
Efectul yo-yo
Trebuie să mergi
Mâncăruri cu carne
Mâncăruri
Cotlet de berbecut in crusta aromata, gatit sous vide, millefeuille de sfecla rosie si branza de capra, usturoi negru si spuma usoara de cimbru
Timp total
3 ore
Ingrediente
250 gr cotlet de berbecut
100 gr branza de capra
150 gr sfecla rosie
10 gr usturoi
30 ml otet balsamic
15gr de verdeturi
50 gr pesmet
cimbru proaspat o crenguta
lecitina de soia 1 gr
sare
piper
Recomandări
1
Murăturile tale sunt băloase? Rezolvă problema acum!
2
Gem de gutui fără zahăr
3
Orez cu lapte la slow cooker
4
Rinichi de porc cu usturoi
5
16 creme delicioase pentru foi de napolitană
6
Batoane De Malai Cu Gem
7
Câte smochine poți mânca pe zi. Ce spun specialiștii
8
Cotlet de porc marinat în saramură
9
46 Cele mai bune garnituri pentru friptura de porc
10
Somon la cuptor – cea mai ușoară rețetă
Trending
Rețete de garnituri
Orez la slow cooker - rețete delicioase
Dulciuri și prăjituri
Orez cu lapte la slow cooker
Mâncăruri cu legume
Orez cu ciuperci la slow cooker
Mâncăruri cu legume
Orez cu legume la slow cooker
Spume si creme dulci
Glazură de ciocolată la rece - rapidă și delicioasă
Prăjituri
Brioșe cu gutui - rețetă ușoară, de toamnă