Chec cu ciuperci si verdeata

Chec cu ciuperci si verdeata retete: cum gatesti chec cu ciuperci si verdeata si cele mai gustoase retete de chec cu banane si iaurt, chec cu mac si cocos, chec cu banane si ciocolata, sarmale cu hrisca si ciuperci, mancare cu ciuperci si cartofi, spaghete cu ciuperci si piept de pui, escalop de pui cu ciuperci si smantana, muschi de vita cu sos gorgonzola si ciuperci, chec cu nesquik, chec cu inimioare.

Chec aperitiv cu șuncă și ciuperci

Checul aperitiv este pe cât de arătos și de gustos pe cât îi spune și numele. Un chec sărat, o combinație irezistibilă de arome și de culori, perfect pentru când aveți musafiri.  Checul aperitiv poate fi făcut și păstrat câteva zile la frigider, și savurat dimineața, la micul dejun, sau ca gustare. 

Chec de ciuperci si marar

3 cepe medii taiate cubulete (400 g) 2 cutii ciuperci sau 450 g ciuperci proaspete 5 oua la temperatura camerei 5 linguri de faina (100-125 g) 5 linguri de smantana (100ml) 1 legatura mare de marar 3 linguri de ulei sare si piper

Ficatei cu ciuperci

500 g ficatei proaspeti de pui 200 g ciuperci proaspete 8 rosii cherry 1 lingurita ulei verdeata 3-4 catei usturoi 1 ramurica rozmarin sare

Rulada cu ciuperci si verdeata

6 oua 400g ciuperci 2 cepe mari o legatura patrunjel o legatura marar 2 linguri smantana 6 linguri faina o lingura condimente uscate ("Secretul gustului" sau altele)

Plăcintă cu carne și ciuperci

O plăcintă sărată, cu carne și ciuperci, este ideală atunci când vreți să preparați o masă delicioasă pentru întreaga familie sau un aperitiv cald. Pentru această plăcintă, puteți folosi orice fel de carne: de porc, vită sau pui, trebuie doar să țineți cont de timpul de gătire al fiecăreia.

Rulada de carne cu ciuperci

500g carne de porc 500g carne de vitel un pate de ficat 2 cepe 2-3 felii de paine 4 oua 200 g ciuperci verdeata ulei condimente

Chec aperitiv cu dovlecei

Checul aperitiv este o idee nemaipomenită de preparat atunci când aveți musafiri, pe post de mic dejun sau gustare sau chiar de luat la pachet la serviciu sau la școală. Varianta de chec sărat se poate face cu orice ingrediente: șuncă, măsline, cașcaval, dar astăzi vă prezentăm o rețetă simplă și delicioasă de chec cu dovlecei. 

Chec de carne

1kg carne tocata de porc si vita, 200gr pesmet, 200gr morcovi, 1 ceapa medie, 2 catei usturoi, cimbru sau alta verdeata, dupa gusturi, 2 linguri ketchup, 3 oua, 2 linguri unt, sare, piper.

Pulpe de pui cu smântână și ciuperci

Nimic nu se compară cu un sos cremos și delicios de ciuperci cu smântână. O combinație de arome și texturi potrivită pentru aproape orice fel de carne, de la cea de pui până la vită și porc. Astăzi vă propunem o rețetă de pulpe de pui cu smântână și ciuperci, potrivită pentru o cină în familie sau un prânz delicios. Puteți servi preparatul simplu sau cu mămăligă, sau orice altă garnitură vă place. 

Pate de ficat de porc

350-400 g ficat de porc 2 cepe optional cateva ciuperci 200 g margarina (unt) 1 cub concentrat de ciuperci sare piper 1-2 lingurite ulei de masline cateva feliute de ardei rosu verde galben o feliuta de lamaie si verdeata pentru decor

Pastrav cu sos de ciuperci

2 pastravi proaspeti 100 g faina de grau 4 linguri cu uleiulei Sos: 300 g ciuperci proaspete o ceapa 20 ml ulei 1 lingura sos iute 300 g smantana 2 linguri wisky sare piper rozmarin foaie de dafin verdeata lamaie - pentru ornat

Chec pufos la 2 tăvi. Rețeta unui chec perfect, fără efort!

Vrei un chec pufos și delicios? Descoperă rețeta pentru 2 tavi de chec pufos. Simplu, rapid și extrem de gustos. Perfect pentru orice ocazie!

Omleta rapida cu verdeata

6 oua,2 linguri lapte,2 linguri verdeata,sare,1 lingura unt sau untura.

Parizer de casa, special pentru copii

800 g carne porc sau de pui 4 felii paine o canuta de lapte apa minerala sare 1 lingurita rasa de bicarbonat de sodiu condimente de care iti plac 2 oua verdeata (patrunjel) o cescuta de ulei ciuperci masline sau ardei (se pun la sfarsit peste carne cand intanzi amestecul pe folie). Eu am pus doar ciuperci. folie alimentara folie de aluminiu

Omleta cu verdeata

6 oua,2 linguri lapte,o lingura unt,sare,2 linguri verdeata tocata

Frittata Cu Verdeata, Cartofi Si Chilli

Frittata cu verdeata de primavara, branza de capra, cartofi dulci si ardei iute, este o cina vegetariana care este la fel de buna de servit rece a doua zi.

Chec de legume

pate vegetal (o cutie)5 cartofi1 cutie ciuperci1 ardei gras1 ceapa50g fistic1lg pesmet2lg margarinasare, piperboabe de piper de diferite culori (optional)

Chec rasturnat cu banane

Ingredientele pentru o forma de chec: 4 banane normale (sau 3 gigantice, cum s-au nimerit) 5 linguri de miere 75 gr unt moale 100 gr zahar alb fin 175 gr faina o lingurita praf de copt 1 ou esenta de vanilie 70 gr nuci pisate

Chec cu zmeura

Checurile sunt deserturi extrem de simple, iar reteta de mai jos are o aroma fructata, irezistibila.

Rulouri cu hering si legume

10 fileuri hering, 300 g ciuperci ,2 morcovi ,1 lingura boabe porumb din conserva ,1 lamaie,50 ml ulei măsline, sare - piper 100 ml vin alb, verdeață

Chec cu fistic - rețeta unui chec simplu și super gustos

Checul cu fistic este un desert incredibil de delicios și satisfăcător care îți va încânta simțurile și îți va oferi o experiență culinară memorabilă.

Chec aperitiv cu legume si leurda

4 oua4 linguri de faina200g ciuperci200g dovlecel1 legatura de leurda2 ardei grasi rosii (sau de diferite culori)seminte de insare si piper

Tocanita de pasare cu legume

o pasare(fara piept) Eu am avut o curca mai t^anara. legume de sezon ceapa verde cartofi c^ateva ciuperci ulei sau unsoare verdeata piper sare boia faina pentru sos

Chec cu nuci pecan caramelizate

Checul este unul dintre cele mai ușoare și comune deserturi pe care le puteți face atunci când aveți poftă de ceva dulce. Pornind de la rețeta clasică, simplă, de chec, puteți varia și îl puteți transforma într-un desert care să fie de fiecare dată altfel.  Cu nuci, cu fructe, cu ciocolată, cu sau fără cacao... iată doar câteva idei de chec personalizat. Astăzi vă propunem o rețetă de chec cu nuci pecan, caramelizare și crocante. Puteți folosi orice alte fructe oleaginoase în loc de nuci pecan. Nuci simple, caju, migdale, fistic, orice vă place și aveți la îndemână în momentul respectiv. 

Cotlet de vitel in crusta de verdeata

500 g ciuperci1 kg cotlet de vitel200 g smantanaghimbir100 g mustar dulceuleisos de usturoipiper mozaic100 ml vin alb secfoi de dafinfainafrunze de patrunjel si marar

Ciuperci la cuptor pentru vegetarieni.

1/2 kg ciuperci champignon2 pahare lapte2 oua ciuperci uscate ( sare cu ciuperci )sarepiper mozaic macinatmarar uscatpatrunjel uscat1 pahar ulei+unt topit

Chec de piept de pui - cel mai bun chec aperitiv

Dacă îți dorești un aperitiv delicios, hrănitor și rapid de făcut, checul de piept de pui este alegerea perfectă. Ușor de pregătit și plin de arome, acest chec aperitiv cu piept de pui este ideal pentru mese festive, gustări rapide sau chiar pentru picnicuri.

Chec delicios Aperitiv

• 6 oua• 200 ml lapte• 4 linguri ulei• 150 gr telemea• 80 gr cascaval• 200 gr faina• 1 praf copt• 100 gr masline verzi• 100 gr masline negre• 100 gr ciuperci• 1 gogosar murat• 300 gr piept de pui afumat (sau orice altceva preferati)• sare, piper

Muschi umplut

1 kg muschi 50 g ciuperci 50 g sunca inca 100 g muschi 100 g ficat o bucatica de slanina o ceapa mare ulei/unt pt ceapa verdeata sare piper arome un pahar de vin rosu (sau de care aveti) nucsoara rasa o lingura de faina 50 ml coniac.

Rulouri din piept de pui cu sos de smantana

Materie prima ptr 4 portii 2 buc piept de pui 150 gr muschi file afumat 8 felii branza topita 400 gr ciuperci proaspete 400 ml smantana 100 gr unt cartofi verdeata piper sare

Piept de pui cu verdeata si cascaval

400 g piept de pui dezosat o leg. patrunjel tocat o leg. marar tocat 150-200 g ciuperci din conserva sau proaspete cascaval dupa gust sare piper cimbru dupa gust 50 g unt topit 3-4 linguri ulei de masline

Supa De Peste Cu Verdeata Si Spanac

100ml whisky (optional) 2 linguri unt 1 ceapa 2 teline 1 catel de usturoi 200g ciuperci champignon pudra de curry sofran 600ml lapte 900g file de peste afumat, taiat in cuburi de 2cm piper suc de lamaie 80g spanac coriandru

Praz umplut

2 buc. Praz 1 ceapa 1 ceasca orez 1 morcov 1 ardei gras 2 rosii 200 g ciuperci 100 g soia (sau 100g carne tocata) verdeata (marar patrunjel) cine doreste o gramada de urzici sare piper 1 cub supa legume 200 ml bulion sau bors 1 pahar vin (sau otet cu apa si o lingurita zahar).

Chec cu malai

Ingrediente pentru chec:• 6 oua• 250 gr. zahar• 5 linguri whisky (rom)• 2 linguri miere• 200 gr. unt topit• 150 gr. faina de malai• 100 gr. faina de grau• 1 lingura amidon• 1 lingurita Prat de copt• 2 linguri cacao (optional)• Unt si faina pentru tavaPentru sos de chocolate:• 200 frisca• 125 ciocolata neagra (70% cacao)

Chec cu iaurt. Rețeta clasică de chec fraged, pufos și aromat

Checul cu iaurt este extrem de ușor de preparat, din doar câteva ingrediente ieftine, pe care cel mai probabil le aveți deja în bucătărie.

Ciuperci la tava

Pentru 6 portii:1 kg ciuperci2 oua100 g unt1 legatura de patrunjelsare si piper dupa gust

Iahnie de ciuperci

Pentru 5 portiiciuperci proaspete/conserva - 700 g/500 gulei - 100 mlceapa - 250 gvin alb - 50 mlpatrunjel verde - 1 legaturalamaie - 1 bucatapasta de tomate - 100 gsare1/2 cub MAGGI de ciuperci

Ciuperci deshidratate pentru iarnă

Ciupercile sunt o sursă excelentă de proteine vegetale și pot fi incluse într-o mulțime de rețete. Proaspete, murate sau deshidratate, ciupercile sunt delicioase indiferent de soi și de combinație.  Astăzi vă propunem o metodă simplă prin care puteți deshidrata ciupercile. Se păstrează foarte bine peste iarnă și, astfel, aveți oricând la îndemână ciuperci pe care le puteți rehidrata. Puteți aplica metoda pentru orice soi de ciuperci, singura condiție este să aveți grijă să nu fie ciuperci otrăvitoare sau provenite din surse necunoscute. 

Budinca de ciuperci cu cascaval

Pentru 10 portiiciuperci din conserva - 900 gceapa - 150 gmargarina - 250 gfaina - 150 gcascaval - 200 goua - 5 bucatilapte - 700 ml1 cub MAGGI de ciupercipesmet - 50 gsare si piper

Gulas de ciuperci

1 kg ciuperci proaspete, 3-4 cartofi, 1-2 cepe, 100 ml ulei, 1 lingura boia dulce, 1 lingurita coriandru, 1 lingurita faina, sare, piper.

Ciuperci coapte in aluat

ciuperci champignon - vreo 15, cred ca au fost un ou delikat vreo 60-70 gr faina 100 ml lapte 3 linguri de ulei

Chec - rulada

pt. chec (forma folosita are dimens. 20x7cm):80g unt moale80g zahar2 oua80g faina1/2 lingurita praf de copt50g migdale macinate fin1 lingura romzeama si coaja de la 1/2 lamaie200g fructe uscate taiate aprox. cat o stafidapt. rulada (tava in care am copt este de 30x30cm):2 oua2 galbenusuri70g zaharesenta de vanilie60g faina10g cacao1 lingura laptept. finalizare3-4 linguri gem (eu am folosit de zmeura pe care l-am trecut prin sita)2 lingurita amaretto (sau alt lichior)

Ciuperci cu usturoi

1 kg ciuperci2 cepe mari1 capatina usturoi10 gr untsare si amestec de piper.

Ciuperci umplute cu spanac

o cutie ciuperci 500g,1 ceapa mare2 catei usturoispanac (o mana buna) oparit tocato rosiecascavalcondimente.

Palmieri din foietaj cu ciuperci

Știm că vă plac rețetele cu ciuperci, iar aceste gustări pe care vi le propunem astăzi sunt pur și simplu irezistibile. Combinația de aluat foietaj cu ciuperci este delicioasă, atât ca aperitiv, ca gustare sau atunci când aveți musafiri.  Palmierii de foietaj cu ciuperci se fac foarte simplu, arată extrem de bine și pot fi savurați și reci, a doua zi, la micul dejun. Le puteți prepara și păstra câteva zile, într-un loc uscat și răcoros. 

Burgeri cu ciuperci

Atunci când te gândești la burgeri, automat te gândești la acea bucată suculentă de carne, rumenită pe grătar și cu aromă de fum. Dar burgerii nu trebuie neapărat să conțină carne, ci pot fi făcuți și în varianta vegetală, cu ciuperci, brânză halloumi sau chiar pește.  Astăzi vă prezentăm o rețetă foarte simplă de burgeri cu ciuperci. Este potrivită și pentru perioadele de post, pentru că puteți renunța la emmentaller și aveți un burger numai cu legume. 

Spaghete cu chiftele in sos vanatoresc

300 g spaghete Ingrediente chiftele: 500 g carne tocata (amestec) o ceapa un ou 2 linguri pesmet verdeata (marar si patrunjel cate o legatura) sare piper Ingrediente sos v&acircnatoresc: un morcov o radacina mica de telina un ardei gras o ceapa 2-3 ciuperci o lingura de mustar o frunza de dafin o lingura bulion (rosii) 1 pahar cu vin 50 ml ulei 300 ml supa(apa) sare piper