Pasta de peste cu maioneza

Pasta de peste cu maioneza retete: cum gatesti pasta de peste cu maioneza si cele mai gustoase retete de pasta de peste afumat, piept de pui cu maioneza, salata de hering marinat cu maioneza, cartofi cu maioneza, salata piept de pui cu maioneza si ceapa, pasta primavera jamie oliver, limba cu maioneza si hrean, oua umplute fara maioneza, ciorba de peste, saramura de peste macrou.

Pasta de peste cu maioneza

- 5 linguri de maioneza - 1 conserva de peste in ulei - 1 ceapa mica - 1 praf de sare

Grisine cu pasta de ton si sunca

Pasta de ton: 3 lg maioneza, 100 g ton, scurs de ulei, 1 lg capere, 1-2 lg zeama de lamaie, sare, piper.Grisine, sunca (prosciutto)

Pasta de peste crud si afumat

Ingrediente:- 1 kg cod fiert si dezosat;- 2 pesti afumati (macrou sau hering), curatat de piele si oase;- 500 gr macrou/hering marinat,- 3-4 linguri de maioneza de casa (1 ou si aproximativ 100 -150 ml ulei);- 3-4 linguri de iaurt;- 100 gr unt;- sare si piper dupa gust.

Pasta delicioasa de peste

2 conserve peste in ulei (sardine, ton), 100 g unt, sare , piper dupa gust, zeama lamaie, 1 ceapa mica

Salau cu sos de maioneza si cartofi

1 kg salau, 1 ceapa, 1 morcov 2 cartofi mai mari, Pentru sosul de maioneza: 2 oua, 100 g ulei, 100 g smantana,

Salata de cartofi cu peste afumat

8 cartofi,4 oua,200 g peste afumat (eu am avut macrou),2 cepe,maioneza,sare,ulei,otet.

Salata de crochete de peste cu ceapa si sos de maioneza- Reteta casei

300 g peste dezosat 1-2 cepe o felie de paine un ou faina sare, o legatura de marar o lamaie pentru sosul de maioneza : un galbenus fiert un galbenus crud 2 lingurite de mustar jumatate de lingurita hrean in otet zeama de lamaie ulei

File de peste

Pentru 4 portii: 2 felii de paine integrala, 4 linguri parmezan ras, 2 linguri patrunjel verde tocat, 500 grame fileu de peste (orice peste alb, eu am folosit file de calcan), 4 linguri iaurt, 4 linguri maioneza, 2 lingurite mustar de Dijon.

Peste Surpriza

500 gr.cartofi 250 gr.ton din conserva in ulei sau natural maioneza 2-3 catei usturoi sare si piper Pentru a decora: maioneza castraveti murati in otet sau saramura

Peste cu maioneza

500 g file salau maioneza zeama de lamaie, sare, piper alb dupa gust, masline pentru ornat 1-2 fire de ceapa verde tocata marunt sau putin usturoi.

Salata mimoza

400 gr sprot afumat5 cartofi3 morocovi5 ouamaioneza

Creveti pane cu sos de maioneza cu usturoi

500gr creveti(eu nu am gasit Jumbo asa ca am cumparat ce aveau) 2 oua sare,piper putina faina Pentru maioneza -2 galbenusuri -ulei -sare -zeama lamaie -usturoi pisat

Salată de ton cu porumb și maioneză

Știm că vă plac rețetele rapide și ușoare, care nu necesită prea mare efort sau ingrediente prea sofisticate. De aceea, astăzi vă propunem o salată ușoară cu ton și maioneză, cu un gust fresh și foarte simplu de făcut.

Salata cu peste afumat

sfecla rosie 3-4 buc mediicartofi - 4-5 buc mediioua - 2 bucceapa - 1 buc mediescrumbie la saramura 1-2 buc mediimaioneza

Pasta de salau

Un peste salau un morcov o ceapa 2-3 catei usturoi boabe de piper enibahar,foaie de dafin,. 200 ml otet 300 ml apa Pentru pasta: 50 ml ulei piper macinat nucsoara macinata,sare dupa gust

Salata de ton si ceapa cu maioneza din cartofi

2-3 cartofi2 cepe2 conserve de peste (ton) in apa1-2 lingurite mustar1 lingurita zeama de lamaie2 linguri apa foarte receUlei, sare, piper

Salata de cruditati cu atun si sos de maioneza cu pasta de rosii

3 feluri de salata -verde rosie si creata 1 lingura de morcov razalit 1 lingura de fire de soia 1 lingura de sfecla rosie razalita 1/2 rosie 1/2 ardei 1 conserva de ton 1 ou fiert 2 felii de sunca presata Pentru sos 1 lingura de maioneza 1 lingur de pasta de rosii

Ou~a umplute cu past~a de ton si maionez~a

8-10 ou~a fierte 1 ceap~a mare 2-3 c~atei de usturoi 1 cutie mare de ton ^in ulei de m~asline maionez~a piper p~atrunjel suc de l~am^aie cepsoar~a

Curry de peste

Daca ai copii mofturosi, poti "ascunde" pestele in acest curry cremos.

Salata de macrou sau hering afumat

300 g peste afumat (macrou sau hering)300 g cartofi potriviti2-3 morcovi100 g mazareMaioneza dupa gustZeama de lamaie1 lingurita mustarCeapa taiata julien sau cubulete

Salata cu file de hering

File hering5 cartofi3 morcovi1 sfecla rosie1 ceapaMaioneza1 ouSarePiper

Pasta de somon

Ingrediente pentru aprox. 12 sandwich-uri: 1. 160 gr de somon roz din conserva 2. 3 linguri de cas putin sarat 3. 1-2 lingurite de pasta de hrean (fara maioneza) 4. piper sare 5. marar dupa pofta

Pasta de peste

2 cutii hering in ulei 1 pachet margarina/unt 2 ceape albe/ rosii 2 catei usturoi zeama de la 1/2 de lamaie condimente pt peste.

Salata de salau cu maioneza

- 1 salau mare - 3 oua - 5 castraveti in otet - sare, piper - 150 ml ulei - patrunjel verde - 1 morcov - sare de lamaie - 2 linguri mustar clasic - 1 capatana usturoi

Peste la cuptor cu sos si garnitura de legume

Peste 1kg (cod sau merluciu), 2 cepe, 2 morcovi 2 adei grasi, pasta de gogosari, 5 catei de usturoi, sare piper zeama de lamaie, ulei, o cana de vin alb o cana suc de rosii.

Marinata de peste (fitofag)

1 kg peste (fitofag) 5 morcovi 1 telina 2 pastirnaci 2 cepe mari 1-2 pahar ulei (100ml) 1-2 otet de mere cu miere (otet de vin) sare piper boabe foi de dafin 1 borcan rosii in bulion (pasta de tomatae)

Plachie dobrogeana (din crap sau alt peste)

1,4 kg Crap (sau alt peste) fara cap3 cepe100ml ulei Arpis100ml pasta de tomate2g boia de ardei100ml vin alb3g usturoi2g piper macinat4 foi de dafin500g rosii proaspete50g patrunjel verdesare

Fileuri de peste la cuptor

1 kg file peste (acum am folosit pangacius) 1 lingura pasta de ardei 4 catei de usturoi 1 lamaie 2 oua 50g mac 50g seminte de susan 200 g faina alba 200 g faina de malai 50 g ulei de masline

Salata de scrumbie cu sfecla

1 scrumbie marinata, dezosata, 2 cartofi mijlocii, fierti, 2 morcovi, fierti, 1 ceapa, tocata marunt, 2-3 oua fierte, 2 sfecle mijlocii, fierte, maioneza.

Salata cu macrou si porumb

1 macrou afumat de aproximativ 250 grame 1 lamaie boabe de porumb 150 grame ceapa verde maioneza din 2 galbenusuri

Salata Flori de liliac

2 cutii de conserva de peste in ulei (am folosit o conserva de ton si una de sardina)2 cartofi potriviti2 morcovi mai mari sau3 mai mici5 oua fierte250 g branza (am folosit ascaval)300 g maionezacateva caperecateva maslinesarepiperotet balsamiczeama de la 1/2 lamaiecateva fire de patrunjel verde

Chiftele De Peste Cu Hrean Si Lamaie

Serveste aceasta reteta cu legume trase la tigaie sau salata pentru o masa sanatoasa pentru doi.

Salata Greceasca Din Hering Marinat

250 gr hering marinat 200 gr maioneza de casa (facuta din 2 galbenuse, 1 lingura mustar, 100 gr iaurt, ulei) 2 castraveti in otet patrunjel sare, piper dupa gust

Fillet de peste cu bacon afumat, lemon mayonnaise si sparanghel

Ingrediente:- 4 fileuri de peste (cod, haddock, monkfish) a cate 200g fiecare- 2 crengute de rozmarin, frunzele rupte si tocate fin- coaja rasa si sucul de la doua lamai- piper negru, macinat- 10-12 felii de bacon afumat (depinde cat de mari sunt fileurile si va orientati cat bacon trebuie) sau pancetta- ulei de masline- 4 linguri maioneza- 2 buchete marisoare de sparanghel

Salata cu ciuperci, maioneza si usturoi

300 g ciuperci champignon 150 g maioneza de casa sau puteti folosi maioneza din comert 1-2 catei de usturoi sare

Peste in sos de rosii cu vin

1 kg peste 100 g ceapa rosie 100 ml ulei de masline 600 g rosii 70 ml vin alb sec Putina faina ( facultativ) 1/2 legatura verdeata 50 g pasta concentrat de tomate Cateva foi de dafin Boia dulce Un praf de curry Cimbru Piper Condimente pentru peste Cateva felii de lamaie Cativa catei de usturoi

Saramura de peste cu maioneza

1 kg peste 4 catei de usturoi 1 ardei iute 75 g ardei gras 2 linguri ulei 50 ml otet de 4 grade 200 g rosii 1-2 tulpini de telina cu frunze 5 fire de patrunjel 10 boabe de piper o foaie de dafin sare

Chiftele Thailandeze De Peste

Un preparat usor si picant, pe care il poti pregati ca aperitiv sau starter.

Penne cu masline si peste

2 bucati potrivite de peste (macrou, hering)300 g paste60 ml ulei100 g masline (eu am folosit din acelea maro)1 ceapa albaI ceapa rosiePasta de tomate sau o cutie cu rosii in bullionCativa catei de usturoiCimbruMenta proaspata tocatabusuiocCondimente pentru paste1 pahar vin alb sau supa de carneParmezan ras

Pasta de ton

1 conserva de ton in ulei 1 ceapa mica rosie suc de lamaie dupa gust sare, piper un cartof mic, fiert

Peste Alb la Cuptor in Felii de Costita Afumata

6 fileuri de cate 200 gr. de peste alb de circa 2,5 cm grosime frunzele de la doua fire de rozmarin proaspat coaja rasa de la doua lamai 20 de felii de costita afumata sau de pancetta 2 linguri de ulei de masline piper proaspat macinat sos de maioneza sau de mustar pentru servit

Salata cu ton si porumb dulce

- 1 conserva ton,- 1 conserva porumb dulce,- 1 iaurt mic cremos sau maioneza,- sare si piper.

Macrou in sos de rosii

2 bucati mari de macrou2 cepe mari2 capatani de usturoi1 cana de vin½ cana de apaPasta de rosii dupa gust4 felii de lamaiFoi de dafinBoabe de piperCondimente pentru pestePatrunjel verdefaina

Zacusca de peste (Reteta originala preluata de la Manastirea Varatec)

4 kg de peste (se poate folosi orice fel de peste intreg sau file) 4 kg ceapa curatata si taiata pestisori 1 kg morcov 1 l ulei 1 kg ardei capia sau gogosari copti 3-4 linguri bulion sau pasta de tomate sare, dupa gust 4-5 linguri zahar

Saramura de peste cu fructe de mare

Saramura de peste:1 rosie, 1 ardei gras, 1 ceapa, 1/2 ardei iute, 2 linguri pasta de rosii, file de cod, sare, piper, busuioc, patrunjel, ulei de masline.Creveti si Surimi:3-4 catei de usturoi, creveti, surimi, ulei de maslineCiuperci sote:ciuperci, unt, patrunjel, sare,piper

Avocado umplut cu ton

1/2 ceapa rosie, 1 conserva ton (200 g), 1/2 dl smantana groasa, 1/2 dl maioneza, sare, piper, 4 frunze da salata, 1 rosie, 1 ou fiert tare, 2 avocado mari, suc de lime sau lamaie, masline, patrunjel

Spaghete cu sos de peste

un pachet de spaghete de 400 g 3 cutii de ton de peste sare boia piper ulei 1 ceapa 1 morcov 1 ardel galben jumate de ardel rosu oregano si busuioc pasta de rosii sau bulion

Peste Cu Tartar Si Salata De Cereale

1 ou 150g arorut 1 lingurita de turmeric 1 lamaie - coaja rasa, plus 2 linguri de suc lamaie 280g iaurt grecesc dregresat 2 linguri de maioneza degresata 16 castraveciori, fin tocati 2 linguri de marar tocat, plus crengute, pentru a servi 2 linguri capere, clatite, scurse, tocate 200g cuscus 1 lingurita patrunjel 1/2 ceapa rosie, taiata in felii subtiri ulei de floarea soarelui 8 x 110g file de peste felii de lamaie, pentru a servi

Chiftele de somon cu capere

800 g somon proaspat 2 frunze dafino legatura marar proaspat, tocat fin500 ml lapte600 g cartofi noi, curatati si taiati cubuletesuc de la 1 lamaie4 linguri maioneza1 lingurita mustar Dijon4 linguri caperefaina - pt modelat

Salata de andive cu surimi

1-2 andive200 gr boabe porumb7 batoane surimi1 salata verde mica1/2 legatura patrunjelulei de maslinezeama de lamaieIngrediente Maioneza2 oua150 ml ulei1 lamaie1 lingura mustarsare,piper