Peste la cuptor pe pat de cartofi

Peste la cuptor pe pat de cartofi retete: cum gatesti peste la cuptor pe pat de cartofi si cele mai gustoase retete de rata caramelizata pe pat de varza rosie, pui la cuptor pe sare, pui la cuptor pe sticla, pui pe sticla la cuptor, pui pe sare la cuptor electric, pui pe sticla la cuptor electric, peste la cuptor, cartofi la cuptor, carne de porc cu cartofi la cuptor in punga, cartofi dulci la cuptor calorii.

Crap la cuptor pe pat de legume

Crap la cuptor cu legume este una dintre cele mai cunoscute și mai sănătoase rețete. Crapul gătit la cuptor este foarte gustos și cu puține calorii, ideal pentru întreaga familie.

File de cod la cuptor pe pat de cartofi. Rețetă ușoară și sățioasă

Descoperă cum să prepari un file de cod la cuptor pe un pat de cartofi cu rețeta noastră delicioasă. O mâncare sănătoasă și gustoasă, perfectă pentru cină sau prânzul de duminică în familie.

Somon pe pat de orez, la cuptor

-orez cu pregatire rapida -mustar de Dijon (eu am original) -smantana -broccoli -somon proaspat -unt -tarhon -sare -piper

Spanac pe pat de cartofi noi cu ochiuri la cuptor

1 kg spanac 1 legatura mare usturoi verde 300 g cartofi noi 70 g prosciutto crudo 4 oua 500 ml lapte 30 g cascaval 2 linguri ulei de masline

Peste (somn) la cuptor pe pat de legume

(4 &ndash 6 portii) cca. 800 gr. peste (eu am avut 4 bucati mari file somn &ndash peste mare) 4 rosii 3 cepe 2 ardei iuti (unul rosu si unul verde) 1 ardei capia rosu c&acircteva fire de patrunjel c&acircteva fire de cimbru proaspat 1 pahar de vin alb 3-4 linguri ulei de masline 1-2 lingurite cimbru uscat sare piper (dupa gust) optional: 3-4 graunti de usturoi

File de somon pe pat de legume pe grill si sos olandez

200 g file somon,50 g dovlecel,50 g ardei rosu(kapia),50 g vanata,100 g brocoli,200 g cartofi,10 g sare,100 ml sos olandez,10 ml ulei masline,10 g sare

dorada la gratar pe pat de cus-cus

dorada sare ulei lamaie cus-cus apa sare unt

File De Pangasius Pe Pat De Legume

-500g file de pangasius(se poate folosi si alt peste) -300g dovlecei -4 rosii -200ml zeama de legume -4 feliute lamaie -2 catei de usturoi -100 g cascaval ras -150 g masline -cateva picaturi sos de peste -capere -verdeata(patrunjel) -sare piper

Peste cu cartofi si conopida la cuptor

4-5 cartofi mari, o conopida medie, o conserva mica rosii in suc propriu, un peste mediu intreg sau fileo capatana de usturoi, 3-4 linguri ulei, o cana de apa, 2-3 foi de dafin, sare piper

Peste pe sare la cuptor

Peste (dupa preferinte) sare de bucatarie condimente: sare piper maghiran boia sau curry busuioc unt sau ulei de masline

Peste pe pat de legume

-3 lingurite ulei de masline -4 fileuri de peste(pastrav sau pangasius) -2 cartofi albi -1 morcov -1 ceapa -4 catei de usturoi -porumb dulce,congelat sau din conserva -1 ardei gras -1 iaurt degresat-200 ml -1 ceasca de parmezan ras -Oregano -Sare -Castravete verde

Peste La Cuptor Cu Cartofi Prajiti

- 1 file peste - 4 cortofi medii - condimente: sare piper delikat putin unt chilli boia de ardei iute condiment pentru peste - 2 linguri pesmet - 1 catel usturoi - felii de lamaie.

Peste cu cartofi la cuptor

- un peste intreg cam de 2-3 kg curatat si taiat bucati (orice fel de peste) -un kg si jumatate de cartofi -2 cepe rosii -2 rosii -8-10 catei de usturoi -sare -piper -rozmarin -o lamaie taiata rondele -ulei de masline.

Pulpe de pui pe pat de sare la cuptor

-pulpe de pui -sare mare de bucatarie -piper,sare,o lingurita de miere

Cod pe pat de legume

1 kg rosii, piper cayenne, sare, 750gr cartofi mici, 1kg cod (2 filet), 4 linguri suc de lamaie, piper negru, 100gr telina, 1 legatura patrunjel, 100gr radacina de patrunjel, 100gr ceapa verde, 250gr cepe mici, 1 legatura busuioc, 10 linguri ulei de masline, putin unt sau margarina pentru uns forma.

File la cuptor cu cartofi natur.

2 fileuri de peste. 500 gr cartofi. 50 gr smantana. 4 catei de usturoi. sare, verde si alte condimente ce dorim.

Cubulete de porc pe pat de cartofi natur

- 600 g pulpa de porc - 200 ml vin alb - 1 ceapa - 200 g bacon/sunca - sare piper boia de ardei cimbru - 1 kg cartofi - 2-3 linguri ulei

Peste fitofag cu ardei, rosii, cartofi la cuptor

1 buc.peste fitofag,1-2 ardei grasi verzi,&nbsp1 rosie 5-6 cartofi 3-4 catei usturoi sare piper,1 lingurita busuioc 1 lingurita rozmarin zeama de lamaie de la o lamaie 5-6 linguri ulei

Pulpe de pui pe pat de legume la cuptor

4 pulpe intregi de pui 2 cepe rosii 4 catei de usturoi un ardei rosu un ardei alb un pahar de vin de casa condimente-grill pentru pui piper boia si sare 3-4 linguri de ulei

Peste la cuptor cu garnitura de cartofi natur

2 bucati macrou 2 bucati cod 100 ml vin alb 100 ml apa lamaie o frunza de dafin sare piper Pentru cartofi: 1 kg cartofi 75 g unt 1/2 legatura patrunjel sare

Bulgarasi de legume pe pat de branzica - telemea

- 1 morvov - 2 cartofi - 1 pastarnac - patrunjel - 200 gr telemea - lamaie - castraveti

Cartofi cu rozmarin la cuptor

coaja de la o lamaie, data pe razatoare2 linguri ulei de masline extra virgin1 lingurita rozmarin proaspat1 lingurita cimbru proaspat500 gr cartofisare, piper

Muschi de vita pe pat de creamy spinach si cartofi

- 1 muschi de vita taiat in 4 bucati - o punga spanac congelat - 4 cartofi - 60 ml smantana - o mana parmezan - 1 ceapa rosie sau normala - 2 catei de usturoi - 6 felii prosciutto - 100g unt - ulei de masline - sare de mare - piper

Creveti pe pat de rosii

Cantitate : 4 portii o20 creveti mari o8 cartofi oconserva pulpa de rosii decojite oun ardei iute osucul de la o lamaie verde oceapa olingurita curry olingurita ghimbir macinat olingura chimen o15 gr unt oulei de masline oputin zahar osare si piper

Peste la gratar cu cartofi

Peste (crap sau pastrav) 1 kg cartofi noi sare piper ulei otet cimbru curry patrunjel verde

Peste delicios la cuptor

1,500 kg peste, 1 lingura faina, 1 lingura unt, 2 cesti zeama, 2 linguri branza rasa, sare.

File De Biban Pe Pat De Linte

Serveste-ti oaspetii cu aceste fileuri de biban, cu sos cremos; un preparat impresionant, care nu este prea dificil de facut.

Rata caramelizata aromata pe pat de varza rosie

Pt rata la cuptor:1 rata3 mere acrisoare si tarisare, piperrozmarin5 catei de usturoi5 cuisoare1 baton scortisoara2 linguri miere1 lingura mustar Dijon1 portocalaPt salata de varza:1 varza rosie2 mere rosiiun varf de scortisoara1 lingura zahar

Platica cu sos la cuptor

-2 platici -2 cepe -1 morcov (pe care am uitat sa-l pun in poza) -1 ardei -1 legatura usturoi verde -1 legatura ceapa verde -5 rosii -500 ml bulion -patrunjel (pe care nu-l culesesem inca din gradina sa nu se ofileasca) -1 lamaie -piper Cayenne -maghiran -ghimbir -ulei

Peste cu legume la cuptor

2buc peste(cod,macrou),2 cepe, morcov, rosie,ulei,300ml suc de rosii,ardei rosu si galben,suc de la jumatate de lamaie,condimente pt peste

Peste cu ciuperci la cuptor

1kg peste (cod)1 kg ciuperci champion50g ulei de masline1 patrunjelsare, piper dupa gust

File de pangasius rulat pe pat de ciuperci

2 bucati de file de pangasius 1/2 kg cuperci(eu am folosit creasta cocosului) o ceapa un morcov sare, de dafin o ceasca de vin 1/2 lamaie 3 linguri ulei 0 lingura de ulei de palmier

Macrou cu cartofi si sos de usturoi

2 bucati de macrou taiate felii de 2 cm 1/2 capatana de usturoi 1 lingura de telina cruda data pe razatoarea cu gaurile mici 1-2 linguri smantana 3 cartofi taiati in 4 pe lung

Rata pe pat de ceapa la slow cooker Crock Pot

1 rata (aprox. 2 kg) 4 cepe albe mari 100 ml vin alb 3-4 linguri ulei de masline fulgi de chilli piper sare

Somon la cuptor, cu cartofi prajiti si salata Rucola

5 medalioane de somon. 1 lamaie. 1 kg cartofi. 300 ml ulei de palmier nehidrogenat. vegeta piper proaspat macinat un praf de menta uscata.

Medalion de somon cu cartofi natur la cuptor.

3 medalion de somon. 1 kg cartofi. 1 ceapa rosie. 2 rosii. 6-7 carnati oltenesti. 2 lingurite de unt. sare piper si alte condimente.

Somon cu garnitură de cartofi la cuptor

O reteta simpla si foarte sanatoasa.

Plachie la cuptor cu legume si vin

1,5 kg peste (stiuca, crap, salau etc.),7-8 cepe mari,2 cesti de ulei,3-4 rosii,1 pahar vin,patrunjel verde,sare,piper

File de peste la gratar cu garnitura de cartofi si cascaval

1 punga file de peste (eu folosesc in general cad sau merluciu) 3 cartofi Marar Cascaval lamaie Sare piper ulei de masline

Macrou la cuptor cu garnitura de orez si cartofi

4 bucati macrou orez 1 morcov 1 ceapa rosie 2 felii lamaie 1 frunza de dafin sare apa ulei condiment bors legume marar si patrunjel verde cartofi 1 felie branza 1 cubulet unt

Salata de cartofi cu peste afumat

8 cartofi,4 oua,200 g peste afumat (eu am avut macrou),2 cepe,maioneza,sare,ulei,otet.

File de Pangasius cu cartofi la cuptor

2 fileuri de Pangasius. 1 cutie de rosii Cherry. 1 kg cartofi. 2 cepe rosii. 1 pahar de vin alb. Sare piper, mine nu lipseste menta uscata) Sos de Tzatzichi facut in casa. 3 catei de usturoi,iaurt,mirodenii.

Peste cu cartofi si sos pesto

cativa cartofi potriviti2 legaturi patrunjel40 g cascaval60 ml uleisare piperpesteusturoi cativa cateilamaierozamrincondimente

hering la cuptor

4 buc hering 100 ml ulei 2 cepe 3 morcovi 3 foi dafin condimente de peste piper boabe sare

Pui pe pat de legume

500g ciupercute proaspete 3 ardei grasi diferite culori 2 cepe potrivite un gogosar mai mare 4-5 rosii un pui sare, apa o lingura bulion

Cuiburi de cartofi cu oua la cuptor

2 oua 2-3 cartofi (cca 200-250 g) 2-3 felii de ceapa rosie cascaval ras dupa gust 2 linguri ulei de masline sare, dupa gust putin unt pentru uns vasul de yena sau tavita in care se vor introduce la cuptor

Ochiuri pe pat de ceapa

Pentru o portie este nevoie de: o ceapa mare 2 oua sare piper ulei patrunjel verde ketchup sau bulion.

Cartofi franțuzești la cuptor

Ce poate fi mai gustos decât o combinație de cartofi, ou fiert, smântână și cașcaval, rumenite în cuptor și servite pe îndelete?  Astăzi vă propunem o rețetă de cartofi franțuzești, care nu este același lucru cu cartofii Dauphinoise. Este o rețetă preluată din bucătăria franceză și adaptată, o combinație de arome, perfectă atât ca garnitură, cât și ca fel de mâncare în sine.   

Dorada umpluta pe pat de legume

100 g de orez 50 g de ciuperci 30 g de masline 100 g de ardei gras rosu 100 g de ardei gras verde 100 g de praz knorr 200 g de ceapa 1 mango 8 rosii cherry 4 catei de usturoi 1/2 de portocala 1/2 de lamaie 150 ml vin rosu Sare piper ulei 1 morcov 8-9 pestisori anchovi(anchoise) 1 bucata peste(Dorada) aproximativ 900 g