Oua umplute pane
Oua umplute pane retete: cum gatesti oua umplute pane si cele mai gustoase retete de oua umplute de craciun, oua umplute fara maioneza, ciuperci pane umplute, pulpe de pui umplute la cuptor, zucchini pane, omleta cu oua de prepelita, omleta din oua de prepelita, prajitura cu lichior de oua, dovlecei pane grecesti, ficat de porc pane.Ciuperci pane umplute
20 ciuperci, 2 linguri pate 1/2 ardei gras rosu, ceapa verde, sare, piper, 2 oua,faina, pesmet
Rulouri de sunca pane umplute cu cascaval
Se pot folosi feliute de sunca de Praga de pui sau parizer cascaval oua pesmet faina condimente (piper busuioc,
Rondele de dovlecel umplute cu carne tocata ,pane
2 dovlecei potriviti 500g carne de porc 3-4 fire ceapa verde 1 legatura marar 1 ou sare piper macinat Mai avem nevoie ulei pentru prajit faina 2 oua mici
Rosii umplute, ciuperci de padure pane si aripioare grill
6 rosii de gradina 6 oua ulei 100 gr de cascaval 70 branza de oaie 400 gr de ciuperci de padure albi(bureti iuti) 150 ml lapte 100 gr de faina alba 6-7 aripioare de pui sare piper, pt gril,praf de usturoi
Pastai pane cu mujdei
Pastai pane: - 350 grame pastai de fasole - 2 oua - 2 linguri faina - 2 linguri pesmet - 2 linguri lapte - sare piper - ulei Mujdei: - 1 capatana de usturoi - 1 lingurita ulei de masline - sare piper - 1 ceasca apa
Salata de cruditati cu surimi pane
Salata verde Ridichi Rosii Ceapa verde Praz Ardei kapia Castravete masline Branza telemea Surimi pane Dresing Mustar Zeama de lamiae Ulei din samburi de struguri
Flori de dovleac pane
cam 10-20 buc. faina - 200gr. oua - 2buc. sare - un praf
Mini Cascaval Pané cu salata de vara
4 rosii de marime medie, bine coaptecateva frunze de salata proaspatao jumatate de legatură de patrunjelo lingură de ulei de maslinezeama de la o jumătate de lamâieo cutie de Delaco Mini Cascaval pané.
Gogonele pane
gogonele oua faina sare piper ulei
Zucchini pane
-2 zucchini curatati si taiati felii -pesmet -oua batute -sare piper -ulei ptr prajit
Chifle umplute cu spanac, pui, brânză și ouă
Pregătește chifle umplute cu un amestec de spanac, pui, brânză și ouă - o rețetă ușoară și delicioasă, perfectă pentru micul dejun. Bogate în proteine și fibre, te vor ține sătul și energic!
Rosii umplute cu oua
6 rosii,6 oua,2-3 catei de usturoi, ulei si sare.
Rechin pane
2 bucati cotlete rechin sare condiment peste granule usturoi 2 oua faina pesmet ulei pentru prajit
Pui Backhendl - pui pane în stil vienez
Bucătăria austriacă este foarte bogată în preparate de tip pane. Să ne gândim numai la șnițelul vienez, devenit celebru în toată lumea. Dar nu numai pieptul de pui sau mușchiul de vită sau de porc pot fi gătite pane, ci și bucățile întregi de carne de pui, cum este și rețeta pe care v-o propunem astăzi. Puiul Backhendl nu este altceva decât pui pane, prăjit. Puteți prăji o jumătate de pui odată sau pe bucăți, depinde de dimensiunea puiului și de preferințele voastre. Puteți pregăti pui Backhendl pentru orice masă și orice ocazie, alături de o porție de cartofi și un sos de usturoi.
Spanac fiert in lapte cu chiftelute umplute cu cascaval
1 kg spanac crud sau 600g congelat 4-5 catei usturoi 2 cani cu lapte 2 linguri ulei sare chiftelute umplute cu cascaval
Peste pane
500 gr peste de diferite marimi 2 oua 50 gr gr faina sare piper ulei pentru prajit.
Rulouri de pui pane la cuptor
2 bucati piept pui,1 ardei rosu(sau alte legume la alegere), branza feta, unt, faina, pesmet, 2 oua
Ficatei de pui pane
500 g ficat de pui 2 oua 6-7 linguri faina 150 ml ulei 1 lingurita patrunjel tocat sau uscat sare piper cimbru
Creier pane - rețeta simplă și rapidă
Descoperă o rețetă delicioasa de creier pane, un preparat tradițional din bucătăria românească. Explorează variantele de servire și află mai multe despre beneficiile și aspectele de sănătate asociate consumului de creier pane.
Ouă umplute cu avocado
Descoperă ouăle umplute cu avocado, o combinație delicioasă și sănătoasă ce reinventează un aperitiv clasic. Află de ce această rețetă merită încercată și cum se compară cu alte preparate similare.
Vinete si rosii pane
-2 vinete(cca 700 g)eu am avut una mare,am taiat-o in 2. -3-4 rosii -cca 100 g brinza telemea -sare,piper,nucsoara(dupa gust) -3 oua -faina -pesmet -ulei
Ouă umplute cu șuncă
Ouă umplute cu șuncă: descoperiți această rețetă rapidă și delicioasă de aperitiv, perfectă pentru petreceri și ocazii speciale.
Portofele cu ciuperci si carne
Deoarece mi-a ramas din amestecul pregatit pentru ciuperci umplute si ave-am si foi de placinta in frigider m-am gandit sa fac cateva portofele. Foi de placinta Umplutura (vezi aici: http://www.gustos.ro/retete-culinare/ciuperci-umplute-50.html) 1 ou 100g cascaval ras Seminte de susan
Nuferi de ceapă pane
Ingredientele simple, la îndemână, pot fi transformate în preparate spectaculoase, cu care să vă impresionați familia și musafirii. De exemplu, acești nuferi de ceapă sunt o gustare crocantă, delicioasă, ieftină și foarte ușor de făcut. Pot fi serviți alături de sosul preferat, ca aperitiv sau în timp ce vedeți un film.
Vinete pane cu urda si ardei gras
1 vanata mare 1/2 ardei gras rosu 150g urda 50g smantana grasa 2 oua 100g pesmet 30g faina 100ml ulei Sare Piper
Flori de salcam pane
flori de salcam 10-20 bucati 0,5 l lapte 2 oua faina o cescuta zahar ulei zahar pudra.
dovlecei pane cu sos de usturoi
2 dovlecei 3 oua faina 6-8 catei de usturoi 200 g smantana sare piper
Vinete umplute, reteta irakiana
- vanata- carne tocata- oua- faina- rosii decojite din conserva
Cum să faci cașcaval pane PERFECT
Cauți rețeta perfectă de cașcaval pane? Aici găsești o metodă pas-cu-pas pentru un cașcaval pane crocant și delicios. Simplu, rapid și irezistibil.
Ficatei pane cu piure de cartofi
500 g ficatei 700 g cartofi 1-2 oua 100g faina 100 ml ulei 1 linguta unt 70 ml lapte sare piper
Pangasius pane - cea mai simplă rețetă
Cea mai simplă rețetă? Pangasius pane, evident! O crustă aurie și crocantă, care ascunde un interior fraged și suculent. Merge de minune cu o felie de lămâie și un sos tartar făcut în casă. Sau, dacă vrei să fii creativ, poți să-l bagi într-un burger cu maioneză picantă și salată coleslaw.
Păstăi de fasole verde pane
Atunci când vreți o alternativă mai sănătoasă pentru cartofii prăjiți, păstăile de fasole verde pane sunt o alegere delicioasă. Folosiți fasole verde fideluță, păstăi întregi, proaspete sau congelate și, într-o jumătate de oră, veți obține o gustare sau o garnitură delicioasă, depinde cum vreți să le savurați. Puteți alege să le rumeniți în cuptor, dacă vreți varianta mai light, sau să le prăjiți în baie de ulei.
Piept de pui pane. Cum îl faci crocant și suculent
Gata cu pieptul de pui uscat și fad! Descoperă secretul unui piept de pui pane crocant, aromat și atât de suculent încât se topește în gură.
Cornete umplute
2 oua, 5 linguri zahar, 100 ml lapte, 1 lingurita bicarbonat de amoniu,zeama de lamaie, faina cat cuprinde
Masline panne
1/2 kg masline verzi umplute cu gogosari 2 oua 100 g faina 100 g pesmet fin 150 ml ulei pentru prajit piper alb
Creveti pane cu sos de maioneza cu usturoi
500gr creveti(eu nu am gasit Jumbo asa ca am cumparat ce aveau) 2 oua sare,piper putina faina Pentru maioneza -2 galbenusuri -ulei -sare -zeama lamaie -usturoi pisat
File de peste pane cu legume natur
500gr file peste 4-5 cartofi mari 2-3 morcovi potriviti 4 oua 2 lingurite pesmet faina 1 lingura ulei masline sucul de la o lamaie/helas 3-4 fire patrunjel proaspat sare piper
Rondele de ceapa pane
2 oua o ceapa uscata alba o ceapa uscata rosie cca 100 ml lapte sare piper negru macinat cimbru macinat boia de ardei dulce ulei de masline extravirgin faina pesmet
Fenicul pane
 2-3 bulbi de fenicul tanar cu verdeata  2 oua  un praf de sare  1 lingura de chimen  100 g faina alba  150 g pesmet  20 g unt  100 ml ulei de floarea soarelui
Ciuperci pane - rețeta simplă și rapidă
Descoperă secretul ciupercilor pane crocante și savuroase cu rețeta noastră simplă și ușoară. Transformă o masă obișnuită într-o experiență culinară memorabilă.
Fileuri de Cod pane
5.buc file cod condimente naturale / busuioc oregano cimbru, piper proaspat macinat si sare dupa gust o lamaie ulei de masline extravirgin si 50 g unt pentru prajit 2 oua o cana faina 1/2 cana pesmet
Trandafiri Pane
boboci de trandafiri cu codite si frunzulite, pesmet, faina, ulei, zahar pudra
Calamari Pane (cu bere neagra)
•500 gr inele de calamari•2 oua•250 ml bere NEAGRA•faina•sare•piper•ulei pentru prajit
Crap pane cu pesmet
Pentru 5 portii:crap fara cap - 600 gulei - 100 mlfaina - 50 gpesmet - 100 goua - 2 bucatisare dupa gust
Ou~a umplute cu past~a de ton si maionez~a
8-10 ou~a fierte 1 ceap~a mare 2-3 c~atei de usturoi 1 cutie mare de ton ^in ulei de m~asline maionez~a piper p~atrunjel suc de l~am^aie cepsoar~a