Gulas in paine

Gulas in paine retete: cum gatesti gulas in paine si cele mai gustoase retete de cococi de paine, paine cu masline, paine raw vegan, paine cu masline greceasca, paine prajita pe aragaz, prajitura la masina de paine, gulas ardelenesc, gulas vegetarian, gulas vienez, gulas de ciuperci.

Gulas de porc cu mazare

1 kg mazare congelata. 1 kg gulas de porc(carne macra de porc-gulas) . 1 cutie rosii tocate in suc de rosii Pomodore. 2 sau 3 linguri de ulei extravirgin. 1 ceapa mare rosie. 2 legaturi de marar verde. sare,tarhon uscat,piper roz proapat macinat(piper boabe roz). vegeta tip bio fara sare(plafar).

Gulas cu ciuperci

carne de vitaciupercicartoficeapaardeimorcovceva patrunjelpasta pentru gulaspaprika dulcesare, piper, oloi, apa o rosie

Gulas cu afumatura si cartofi

500 gr carne de porc pentru gulas portionata 8 bucatele de costita afumata dezosata 1 ceapa 1 morcov 1/2 ardei rosu 4 cartofi potriviti 200 gr rosii decojite 1 lingura pasta de tomate 2 linguri sos de legume sare piper 1 lingurita boia de ardei dulce 3 linguri ulei 3-4 crengute patrunjel verde

Gulas de vitel cu vodca

400 g carne de vitel 2 linguri ulei masline 1 ceapa mare 1/2 lingurita boia de ardei (paprika dulce) 1 varf de cutit paprika iute sare 1/2 lingurita chimen 1 fir cimbru 1 catel usturoi 500 g cartofi 4 rosii proaspete 1/2 ceasca vodca 1 lingura crema de gulas

Gulas in paine

-500 g muschi de porc (fara grasime)-6 cartofi medii-2 cepe mari sau 4 mici-1 morcov-1 ardei-1 lingurita boia de ardei dulce-sare de mare -chili dupa gust-piper -pasta de tomate/rosii in bulion/suc de rosii/3 rosii decojite-2 ligura faina-1 foaie de dafin-patrunjel-6 chifle mari

Paine in ghiveci

650 g faina de paine,16 g drojdie proaspata,200 g unt,3 oua,10 g sare,30 g zahar,apa,lapte.

Papară cu pâine și ouă

Atunci când auzi de papară, te gândești automat la omleta țărănească. Dar papară are și altă semnificație, fiind un preparat cu felii de pâine, ouă și brânză, rumenit la cuptor. Este ideală ca aperitiv, mic dejun sau pe post de gustare și este delicioasă atât caldă, cât și rece.  Papara este un preparat economic, pentru că se face din ingrediente la îndemână, pe care oricine le ar în frigider. Este o rețetă rapidă pe care o puteți prepara și savura de câte ori aveți poftă de ceva dulce. 

Paine cu mere

750 g faina de paine, 30 g drojdie, 5 mere mari, mai acrisoare1/2 lingura zahar, 1 lingurita cu varf sare.

Paine Cu Budinca De Unt

Desertul copilariei este acum reinventat intr-o reteta delicioasa.

Paine (la masina de facut paine)

Pentru o paine de 1kg: 400 ml apa calduta 1 1/2 lingurita sare 1 lingura zahar 2 linguri ulei de masline 600 gr faina 1 1/2 lingurita drojdie uscata

Sandvis cu ochiuri in paine

2 felii de paine 25 g unt 2 oua sare

Frigănele sau pâine dată prin ou - micul dejun al copilăriei

Dacă este un mic dejun care ne aduce aminte de copilărie, cu siguranță este vorba despre frigănele. Sau pâine în ou, sau oricum doriți să le numiți. Le făceau mamele și bunicile noastre, atunci când ceream ceva dulce sau ca mic dejun, cu zahăr tos deasupra și cu o cană de ceai sau lapte.  Nimic nu se compară, dimineața, cu mirosul de pâine prăjită în ou, dar mai ales cu gustul ei. Te duce instant cu gândul la copilărie, oricât de departe ai fi de casa părintească și oricât de mult timp a trecut de atunci.  Gustarea noastră preferată poate fi și gustarea preferată a copiilor noștri, așa că am adaptat puțin rețeta originală și astăzi vă propunem o variantă de frigănele aromată, parfumată cu zahăr vanilat, numai bună pentru o dimineață în familie.

Ruladă din pâine cu cremă de brânză și somon

O ruladă aperitiv este o alegere excelentă pentru o ocazie când aveți musafiri și nu știți ce să pregătiți mai repede. Arată spectaculos pe platou, este delicioasă, rapidă și simplu de făcut. O puteți prepara fără să fie o ocazie specială, și savura ca gustare, mic dejun sau o puteți lua la pachet, pentru că este foarte bună și rece.

Pâine de casă fără frământare

Mulți oameni se feresc de aluatul care necesită frământare și, implicit, de preparatele pentru care este nevoie de aluat făcut în casă. Dar există și rețete de aluat care nu necesită frământare și care se fac rapid și ușor.  Pâinea și chiar cozonacul sunt două exemple de astfel de preparate pentru care nu trebuie să vă bateți capul cu frământatul. O astfel de rețetă de pâine vă propunem și noi, astăzi. Tot ce aveți de făcut este să amestecați ingredientele și să le lăsați la dospit peste noapte, după care să coaceți pâinea. 

Gulas secuiesc

o varza murata (marime potrivita), 500 g carne de porc, 3 cepe potrivite, 300 ml bulion (se poate si mai mult), condimente (cimbru, piper).

Reteta de baza de paine

1kg faina alba pentru paine625ml apa calduta30g drojdie proaspata sau 3 pliculete a cate 7g2 linguri zahar2 linguri rase de sare de marefaina pentru presarat

Paine cu usturoi, reteta pe care ar trebui sa o incerci

Este cu siguranta cea mai buna reteta de paine cu usturoi si singura pe care ar trebui sa o incerci. O paine moale si plina de usturoi, in interior si crocanta în exterior.

Gulas de conopida

1 conopida 2 linguri ulei 1 ceapa si 2 cepe verzi 1 lingurita boia sare piper 1 lingurita otet frunze patrunjel verde

Budincă de pâine - rețeta simplă și rapidă

Vrei o rețetă de budincă de pâine fără bătăi de cap? Află cum să prepari o budincă de pâine delicioasă. Ingrediente simple, gust divin.

Gulas de ciuperci

1 kg ciuperci proaspete, 3-4 cartofi, 1-2 cepe, 100 ml ulei, 1 lingura boia dulce, 1 lingurita coriandru, 1 lingurita faina, sare, piper.

Intre tocana si gulas = ceaunita

2 pulpe de curcan 1 ceapa alba 2 ardei grasi verzi 2 morcovi 1 kg cartofi noi ulei sare piper boia ardei iute foi de dafin verdeturi tocate

PAINE CU IAURT

500g faina, 1cub drojdie proaspata, 300g iaurt simplu, sare.

Pizza cu paine

1 paine uscata lapte kecup Kaiser salam rosii ardei masline cascaval oua smantana

Paine prajita cu usturoi

1 paine feliata/ 1 bagheta 4 catei usturoi 3 linguri unt la temperatura camerei 1 lingura ulei masline 3 fire patrunjel

Budinca De Branza

Acest preparat este o combinatie intre sufleul de branza si budinca.

Gulas vienez

700 g carne vitel 2 cepe 2 linguri unt(untura) 2 lingurite chimen 2 lingurite maghiran 3-4 catei usturoi 350 ml bere 1 cana apa 1 lingurita sare 6 cartofi 2-3 lingurite boia 2-3 linguri pasta de ardei(gogosar) ulei

Gomboti( galuste) din paine

5-6 chifle sau felii de paine 200 ml lapte 3 linguri gris 2 oua patrunjel verde tocat sare piper

Paine prajita unsa cu untura

paine untura ceapa rosie boia mere jumari

Paine impletita de casa

1 kg faina 50 g drojdie proaspata 2 lingurite cu sare 2-3 linguri ulei apa calduta (cca. 600 ml.)

Paine Cu Ou La Cuptor

6 felii de paine toast 3 oua 2 ardei 1 ceapa mare 3 rosii 200 gr. cabans sau carnati de bere 50 gr.cascaval sare piper ulei

Gulas

Ingrediente: carne de vitel-1kg rosii la cutie- 500g cartofi-8 boia de ardei iute-1 lingura ceapa-2 ulei-1/2 pahar sare supa de concentrat-500ml.

Paine cu mac

700 g faina3 oua250 g lapte150 g unt1 lingurita sare1 lingurita zahar6 linguri mac1 cub drojdie

Pesmet de casă - cum să-l faci rapid și delicios

Învață cum să faci pesmet de casă, o modalitate economică și delicioasă de a prepara preparate pane. Rețeta este simplă și rapidă, iar rezultatul este un pesmet crocant și aromat.

Supa de gulas

300 gr carne de porc,80 gr morcovi,80 gr patrunjel,sare, piper,1 ceapa,1 galbenus,2 linguri faina,2 cartofi

Paine cu morcov si ardei (masina de facut paine)

350 ml apa 1 lingura ulei 500 gr faina 2 lingurite sare 1/2 cubulet drojdie 1 morcov 1 ardei rosu

Pâine prăjită cu guacamole și somon afumat

Pâine prăjită cu guacamole și somon afumat, o combinație delicioasă și nutritivă.

Sandvici cald cu ou și bacon

Un sandvici cald este o idee excelentă atunci când aveți poftă de o gustare mai consistentă sau pe post de mic dejun. Rumenit la exterior și umplut cu ce vă place, alături de o cafea caldă sau un ceai... sună ca un început de zi perfect, nu-i așa? Astăzi vă propunem o rețetă pe cât de simplă, pe atât de delicioasă. Un sandvici cald, cu bacon și ou ochi, cu cașcaval topit și rumenit în unt. Dacă deja v-am făcut poftă și aveți ingredientele la îndemână... ce mai așteptați?!

Gulas de cartofi

2 cepe potrivite 2 morcovi jumate de ardel rosu jumate de ardel verde 400-500 g carne de vita un carnat 800-1000 g cartofi ulei sare piper boia condimente pt cartofi 2 lg de secretul gustului

Paine integrala de secara

- 2 linguri de zahar brun- 330 ml apa- 2 linguri seminte de chimen- 4 linguri ulei de masline- 350 gr faina integrala de secara- 100 gr faina integrala de grau- 50 gr faina alba de paine 650- 1 lingurita sare- 1 pliculet de drojdie uscata

Friptura November

1 punga magica Knorr pentru pui sau porc cu vin 700 g carne porc gulas 2 -3 cartofi 1 carnat gras afumat 3 graunti de usturoi 1 pahar de vin rosu 3 linguri de bulion/ pasta de rosii 3 linguri ulei 2 linguri parmezan ras

Sandvis Cu Ou Si Branza

Cand nu poti alege intre oua si sandvis cu branza la micul dejun, combina cele doua variante pentru un preparat reconfortant.

Gulas de oaie

1 kg carne de oaie 50 g untura, 300 g ceapa 1 kg cartofi 50 g rosii 150 g ardei gras. boia de ardei (paprika) sare piper, foi de dafin chimen,

Cos Cu Paine

1,3 kg faina, 200 gr unt sau margarina moale, 600 ml lapte, 3 oua, sare, putin zahar, 1 cub drojdie, branza, chimen, un galbenus de ou.

Paine cu patrunjel uscat

230 ml apa 390 g faina 1 ½ lingurita drojdie uscata 1 lingura zahar 2 linguri ulei 1 lingurita sare Patrunjel uscat

Paine cu cartofi si patrunjel

600 g faina2-3 cartofi1 lingurita zaharsare1 cub drojdie1 legatura patrunjel50 g cascaval4 linguri uleiapa calduta