Pasca fara aluat cuptor

Pasca fara aluat cuptor retete: cum gatesti pasca fara aluat cuptor si cele mai gustoase retete de quiche fara aluat, pasca cu branza si smantana, aluat filo, aluat filo chisinau, aluat de post, aluat foietaj cu mac, placinta din aluat filo, aluat filo casa noastra, pizza cu aluat de clatite, prajitura cu aluat razuit de post.

Pască fără aluat - cea mai simplă rețetă de pască

Pasca fără aluat se face foarte ușor și, dacă alegeți această variantă, ați scăpat de 50% din bătaia de cap pe care o aveți cu frământatul și dospitul aluatului.

Ce brânză se folosește la pască. Cum alegi ingredientele pentru cea mai bună pască

Descoperă cum să alegi brânza potrivită, cum să o pregătești și ce alte ingrediente sunt necesare pentru a obține pasca perfectă pentru sărbători.

Pască fără aluat cu nucă și miere. Un desert sănătos și gustos pentru Paște

Descoperă rețeta simplă și delicioasă de pască fără aluat cu nucă și miere. Savurează aroma bogată de miere și nucă într-un desert moale și cremos, fără aluat și fără gluten.

Pască fără aluat cu iaurt. O opțiune sănătoasă pentru cei care doresc să evite făina

Pască fără aluat cu iaurt poate fi o opțiune interesantă pentru cei care doresc să încerce ceva nou sau care caută o opțiune mai ușoară și mai sănătoasă la pasca tradițională cu aluat.

Pască fără aluat cu gem de caise. O variantă dulce și delicioasă pentru Paște

Pasca fără aluat cu gem de caise este o alternativă simplă și delicioasă la pasca tradițională.

Pască dietetică fără aluat - rețeta simplă și rapidă

Pasca dietetică fără aluat este o alternativă sănătoasă și delicioasă de pască, potrivită pentru cei care evită grăsimile și zahărul, sau care urmează o dietă.

Aluat Fara Gluten

Un aluat potrivit poate fi o alegere complicata pentru persoanele cu alergii alimentare si cele care sufera de intoleranta, insa aceasta reteta rezolva problema.

Muschi la cuptor cu conopida

1 kg muschi de porc fara grasime si fara os 1 borcan mic cu ciuperci intregi cateva buchetele de conopida 1/2 cana de vin rosu sare piper un praf boia de ardei 2 foi de dafin 4 catei usturoi 2 linguri ulei 3/4 de cana pasta de rosii de casa

Pască cu cremă de brânză și smântână

O rețetă de pască cu cremă de brânză și smântână, cu aluat de cozonac, o alternativă la pasca clasică cu brânză de vaci.

Pască tradițională cu brânză și stafide

Puține lucruri se compară cu preparatele tradiționale românești, mai ales cu pasca cu brânză și stafide de pe masa de Paște. Există mai multe feluri de a prepara pască, cu sau fără aluat.

Fougasse Riviera

Aluat: 500 g faina, 290 ml apa ,15 g drojdie, 1 lgt zahar, 2 lgt sare, 2 lg ulei. Umplutura: 500 g aluat, rosii uscate, ceapa rosie, frunze de busuioc, ardei galben, ardei rosu, masline negre fara samburi, usturoi, ansoa, parmezan, ulei de masline.

Pască dietetică, cu aluat

Pască dietetică cu aluat din făină integrală - o opțiune sănătoasă și delicioasă pentru sărbătorile de Paște. Încearcă această rețetă simplă și sănătoasă pentru a te bucura de tradiționala pască într-un mod mai sănătos.

Melci cu visine

aluat foietaj un borcan visine fara samburi esenta de migdale ( optional) un ou 2 pachetele zahar vanilat

"Pere" de g~ain~a (Peras de galinha)

Aluat: 500 gr. f~ain~a 50 gr.unt sup~a de g~ain~a Umplutur~a: carne fiart~a sau pr~ajit~a de pas~are chiar de porc sau vit~a... 1 ceap~a 3 c~atei de usturoi 2 linguri unt 2 rosii f~ar~a piele 1 lingurit~a cepsoar~a tocat~a p~atrunjel Pt. aluat pane: f~ain~a 2 ou~a si pesmet piper nucsoar~a sofran,ervas provence (cimbrisor oregano...)

Placinta cu varza la cuptor

aluat de paine , 4 cepe, varza murata, sare, piper, boia, lapte

Pulpe in aluat de bere si tagliatelle cu sos de smantana

Pentru pulpele in aluat avem nevoie de: 4 pulpe de pui fara pielita 2 oua 1 pahar de bere condimente dupa preferinta faina cat sa iasa un aluat mai gros decat cel de clatite Pentru garnitura avem nevoie de: tagliatelle 200 ml smantana 1 ceapa 2-3 catei usturoi 1 lingurita faina 200 ml supa de carne 50 g branza topita

Gatisoare cu visine

1 aluat foietaj fara drojdii, 1 borcan de 350gr. dulceata de visine mac pentru presarat

Ardei umpluti la cuptor

8 ardei grasi200g ciuperi (conserva)2 cepe500g orez4-5 rosii4 linguri de ulei1 legatura patrunjel1 legatura mararsare si piper dupa gust

Prajitura cu lapte fara cuptor

5 oua l lapte 26 linguri zahar 10 linguri faina 300 g biscuiti 1 plic ness 200 g margarina 5 pliculete zahar vanilat 1 lingura zeama de lamaie

Frigarui de pui cu legume la cuptor

2 piepti pui fara os4 ardei gras rosu2-3 cepe3-4 dovlecei2 morcovi2 linguri sos soia2 linguri uleipiper macinatoregano uscatfrigaruie din lemn

Pulpe de pui cu nuca de cocos la cuptor

6 pulpe fara pielita 700 g cartofi 1 morcov 1 ceapa rosie 1 gogosar 100 g mazare verde 70 g nuca cocos 2-3 albusuri sare piper rozmarin

Palmieri cu curmale

Pentru aluat:4 cani de faina (250ml)1/2 cana margarina/ unt topit1/2 cana de ulei fara gust1 lingura de zahar macinat1/2 ceasca de ceai apa de flori de portocaleApaMiere1 pumn de seminte de susan prajitepentru umplutura:1kg de curmale ( fara simbure)3 linguri apap de flori de portocale1 lingurita de scortisoara ( doar daca vrei)

Pulpe de pui la punga

4 ciocanele4 aripi1 punga pentru cuptorsarepiperboia de ardei iuterozmarincondimente pentru puiusturoi granulat

Medalion de rechin cu legume la cuptor

2 medalioane de rechin. 1 kg cartofi. 1 ardei capia rosu. 1 ardei iute. sare, fara sare bio,piper roz proaspat macinat.

Plăcintă cu somon și pesto

O plăcintă sărată, făcută în casă și aburindă este alegerea perfectă pentru o cină ușoară în familie sau pentru atunci când aveți musafiri. Puteți face plăcintă sau tartă din orice, de la brânză, până la carne, pește, legume sau carne tocată. Aveți nevoie doar de un aluat foietaj cumpărat, care să vă scutească de mare parte din bătaia de cap și ingredientele cu care să o umpleți. Astăzi vă propunem o plăcintă simplă și delicioasă cu somon și pesto. Este o alternativă excelentă dacă v-ați săturat de somonul clasic, la cuptor. Tot ce aveți de făcut este să îl ungeți cu sos pesto și să îl îmbrăcați în aluat foietaj. 

Mini surprize cu pui si cascaval

6 bucati de aluat (facut in casa din alimente naturale inclusiv faina integrala lasat sa creasca aluatul nu trebuie sa fie prea subtire insa nici foarte gros) putina sare boia iute 50 de grame de pui (fara piele fara os fara grasimea vizibila bine spalat fiert si taiat in bucati mici dupa ce s-a racit) 50 de grame de cascaval (taiat in bucati mici de tot sau daca vreti sa obtineti mini suprizele mai repede cascavalul topindu-se mai repede dati cascavalul pe razatoare obtinand astfel de fulgi de cascaval).

Flori De Salcam In Aluat De Clatite De Post Si Fara Gluten

Cantitatile se pot mari in functie de numarul de portii. 1 cana (250g) faina fara gluten (eu am folosit de orez ) sau faina de grau daca nu aveti intoleranta la gluten un varf de lingurita bicarbonat de sodiu 4 linguri sirop de agave miere sau zahar apa sau lapte vegetal un praf de sare roz de Himalaya ulei pentru prajit ( am folosit ulei de rapita)

10 secrete pentru pasca perfectă. Trucuri și sfaturi pentru desertul tău de Paște

Descoperă cele mai bune trucuri și sfaturi pentru a prepara pasca perfectă de Paște!  Cu acest ghid util, vei învăța cum să pregătești aluatul perfect, cum să îl frămânți și cum să adaugi ingredientele potrivite pentru a obține un desert delicios și pufos.

Spaghete sanatoase cu branza

Pentru 3 persoane:circa 200 de grame de branza de vaca, degresata, sare, apa 500 de grame de spaghete fara colesterol, fara grasimi, fara ou, fara coloranti si cu foarte putin gluten.

Pizza rapida fara aluat dospit

Blat: -250 ml lapte, -2 oua -100 gr faina -un pumn de cascaval ras Alte ingrediente: kaiser, mozzarella, spanac, rosii si masline

Suberec dietetic

Pentru aluat: aprox 300-400 ml apa calda faina cat cuprinde pentru a iesi un aluat bun de intins(in jur de 700-800 g faina) un praf de sare 1-2 lingurite de zahar Pentru umplutura: 500 g carne tocata de vita 3 cepe sare piper menta 1 ou 1-2 linguri marar verde tocat marunt Aceste suberecuri preparate cu umplutura putin inabusita sunt bune pentru persoanele care au anumite probleme de sanatate. Se pot coace si la cuptor sunt la fel de gustoase.

Dovlecei crocanti la cuptor

3 dovlecei250 ml de iaurt50 ml ulei de maslinepesmet50 de grame de branza telemea mai uscata sare

Lichiu Cu Varza

Pt aluat: 1 kg faina de grau 2 cubulete de drojdiuta proaspata 1 lingura zahar 1 lingurita sare 2 linguri ulei apa calduta pt framantat Pt umplutura: un kg de varza proaspata care sa caleste putin in ulei se condimenteaza cu piper sau ardei iute Vara eu pun si cate o rosie bine coapta peste varza. Varza nu se caleste mult deoarece ea va sta si in cuptor cu aluatul. Atentie pe aluat punem varza calita care s-a racit deja.

Somon cu parmezan și pătrunjel la cuptor

Există o vorbă din popor care spune: nicio masă fără pește. Lucrurile s-au mai schimbat de atunci, dar peștele nu trebuie să lipsească nici acum din alimentația noastră. Una-două porții de pește pe săptămână ne asigură o cantitate corectă de proteine și acizi grași Omega 3 și Omega 6, necesari pentru o bună funcționare a organismului.  Astăzi vă propunem o rețetă foarte simplă de somon la cuptor, cu crustă de parmezan și pătrunjel. Este foarte potrivită și pentru cei care urmează diete low-carb sau diete bogate în proteine și grăsimi. 

Aperitiv de sarbatoare cu crema de branza Ceva Fin

Ingrediente aluat:· 250 g faina· 10 g drojdie· 1 lingurita sare· 1/2 lingurita zahar· 1galbenus de ou· 1 ou intreg pentru uns aluatul inainte sa il punem in cuptor· Lapte· Smantana· 50 g unt pentru aluat· 50 g unt pentru uns aluatul intins(Din cantitatile date la ingrediente aluat ies circa 7-8 morcovei de aluat. Depinde si de marimea conurilor confectionate)Ingrediente umplutura :· 150g Crema de branza Ceva fin cu smantana· 140 g Crema de branza Ceva fin cu hrean· 2 castraveti mai maricei, murati in otet· 1 ceapa mica· sare, piper dupa gust· boia de ardei dulce· chimen macinat· 1/2 legatura frunze de patrunjel verde· 2 oua fierte· 150 g sunca presata (este deosebit daca puneti chiar si bucatele de carnati afumati sau pastrama)

Crochete crocante din piept de pui

un piept de pui dezosat cereale integrale fara zahar care contin fulgi de porumb ovaz,orz,secara etc. 2 felii de paine pesmet 3 oua sare,piper,oregano,nucsoara dupa gust ulei pentru prajit sau pentru uns tava daca se coc in cuptor..

Rulouri De Cod La Cuptor

- file de cod fara piele - spanac proaspat - dovlecei - ardei gras rosu si galben - ulei masline - busuioc - sare piper - condimente pentru peste ( in amestec: curry rozmarin cimbru boia dulce ) - smantana lichida - lamai - vin alb - capere marinate

Macaroane cu nuca

6 albuse proaspete 2 pahare de zahar 4pahare de nuca macinata coaja de lamaie rasa 2/3 pahar faina de pasca sau amidon de porumb 1/2 pahar

Peste la cuptor cu rosii si vin alb

3 catei usturoi Ulei masline 2 conserve rosii tocate 1 pahar vin rosu 2 linguri capere 1 mana masline 8 fileuri de peste alb fara piele

Special Halloween: Mumii la cuptor

1 ceap~a mic~a 2 c~atei de usturoi ulei de m~asline sare si piper 2 rosii 100 ml vin alb 2 linguri de ketchup 200 gr de aluat pentru pizza sau foietaj 200 gr br^anz~a flamengo feliute m~asline oregano

Foietaj cu visine,banane si lichior de cocos

1 aluat foietaj (eu am folosit o singura foaie) 300 gr visine fara samburi 30 ml apa 1 banana(preferabil destul de coapta) 6 lgte lichior cocos sos afine 3 lg zahar

Pulpe de pui umplute,in foietaj

8 pulpe superioare de pui dezosate si fara pielita 1 foaie aluat foietaj susan oregano ulei de masline 1 ardei gras rosu 3 linguri de cascaval ras 1 ou sare piper macinat

Pască poloneză cu ciocolată

Încearcă rețeta de pască poloneză cu ciocolată și explorează gusturile unice și deosebite ale acestui desert tradițional de Paște!

Pască poloneză clasică

Descoperă pasca poloneză clasică, desertul tradițional de Paște, care reprezintă un simbol al renașterii și ospitalității.

Pasare la cuptor cu rosii

ptr 6-8 portii 1pasare de 2kg curatata si fara pielita (cui ii place o lasa) 6 rosii taiate in felii subtiri 1ceapa mare taiata in rondele 3-4 usturoi taiati 1/2 pahar de ulei putina scortisoara macinata 2pahare de vin rosu semi dulce sare ,piper ,putin zahar

Pulpa imbracata in verdeata la cuptor

1 pulpa de porc fara os de 800 gr 1 lingura cu varf unt 1 lingura zeama de lamaie 5 catei usturoi sare piper 1 lingurita boia de ardei dulce busuioc uscat marar uscat 1 lingura ulei 1 legatura patrunjel verde 1 pahar vin rosu