Rulada cu sunca

Rulada cu sunca retete: cum gatesti rulada cu sunca si cele mai gustoase retete de rulada cu sunca si cascaval, varza calita cu sunca, sunca fiarta in vin, rulada cu frisca, rulada cu nuca de cocos, rulada de biscuiti cu banane, rulada din omleta cu spanac, rulada de porc cu carnati afumati, rulada din foi de napolitana cu biscuiti, rulada cu mere cu foietaj.

Ruladă simplă cu șuncă și cașcaval

Nu știm voi cum preferați, dar nouă cel mai mult ne plac rețetele simple, pentru care ai nevoie de puține ingrediente, dar cu gust wow. Dacă și voi preferați la fel, atunci această ruladă este fix ce vă trebuie. O ruladă delicioasă umplută cu șuncă și cașcaval, pe care o puteți pregăti ca aperitiv, ca gustare atunci când aveți musafiri sau pur și simplu, pentru o masă rapidă și delicioasă. Rulada poate fi păstrată și savurată și rece, vă asigurăm că este la fel de gustoasă și că se potrivește perfect a doua zi, pe post de mic dejun. 

Ruladă aperitiv cu ouă de prepeliță

Dacă îți place să gătești sau doar cauți o rețetă simplă și de efect, rulada aperitiv cu ouă de prepeliță e o alegere perfectă. Nu e complicată și nici nu ai nevoie de cine știe ce experiență în bucătărie. Doar urmezi pașii simpli și te vei bucura de un aperitiv gustos și arătos.

Rulada din piept de pui umpluta

1 piept maricel de pui mustar castraveti murati gogosari acri sau ardei gras rosu cascaval carnaciori mici sau sunca morcov sotat sau fiert sare piper dupa gust scobitori pentru fixat rulada (se poate si lega dar e mai mult de lucru)

Salata rusa cu ton si rulada cu sunca

Pt salata rusa: 5 cartofi 4 oua 4 morcovi 4-5 castraveti in otet 2-3 cutii de ton in ulei 300 gr maioneza 200 gr mazare fiarta sare piper Pt rulouri cu sunca: 2 felii de paine pt sandvisuri(tramezzini) 50 gr sunca presata in felii subtiri 2 frunze de salata verde 2 lingurite de maioneza

Ruladă de spanac cu șuncă și cremă de brânză. Rețeta unui aperitiv ușor și incredibil de gustos

Rulada cu spanac, șuncă și cremă de brânză este un aperitiv ușor și incredibil de gustos.  La fel de bine poate fi și o gustare delicioasă pentru copii, la școală sau în vacanță.

Ruladă aperitiv cu brânză și șuncă de pui

O ruladă de pui cu măsline și cașcaval, învelită în șuncă, ce se prepară foarte repede. Mai exact, aveți nevoie de doar 10 minute și apoi se dă la cuptor.

Rulada de pui cu sunca si cascaval

500 g piept de pui cu os100g sunca de Praga100 gr cascaval De Senvis -Delaco1 ou2 lg cu ardei gras taiat cubulete2 lg ulei de masline4-5 codite de ceapa verdesarepiperboia dulcefulgi de ardei iute50 ml vin alb demisec

Rulada aperitiv calda

250 g unt 6 linguri cu varf faina+1 lingura 1 l lapte 6 oua 300 g cascaval felii 200 g sunca 100 ml smantana 12 oua de prepelita 1 gogosar rosu sare piper

Rulada cu creier

70 g faina 70 g unt 350 ml lapte 6 oua 1 pachet branza Ementaler 100 g sunca Praga 200 g creier 1 ceapa ardei gras( mai multe culori) 2 linguri ulei

Rulouri De Sunca

Sunca presata sunca de Praga,sunca de pui, etc feliata branza topita mai moale felii de cascaval

Rulada de conopida

Ingrediente:1 conopida medie 4 oua 90g branza rasa(chedar gouda),60g branza vaci 1 priza de nucsoara 1/2 lingurita mustar macinat. Umplutura: 100g branza proastapa 1 ardel copt 50g sunca serano

Ruladă de dovlecei cu brânză și șuncă

Ruladă de dovlecei cu brânză și șuncă - un aperitiv simplu, gustos și versatil, ideal pentru mese festive sau gustări rapide.

Rulada de piept de pui

piept de puicrenvusti (de pui)suncacascavaluntsare, piper

Crochete cu cas si sunca

- cartofi fierti - cas - oua - ulei de masline - sunca sau salam cu sunca - sare - piper - ulei de floarea soarelui pentru prajit

Rulada colorata cu spanac

200 g sunca presata feliata f. subtire 250 g branza de vaca 500 g spanac 2 oua 1 legatura marar verde 1 legatura ceapa verde 1 legatura usturoi verde(eu am pus 3 catei nu am avut verde) 2 linguri faina piper macinat putina sare.

Rulada Serrano de curcan

700 g piept de curcan 150 g sunca crud uscata Serrano 150 g cascaval feliat 100 g baby carrots sare cu aroma de fum chili piper de Cayenne condimente Gratar Kotany 1 ardei gras verde patrunjel verde

Rulada de carne cu cascaval si caizer

carne de porc (muschi, cotlet)cascavalcaizer (sunca)sare piperoua batutefainapesmet (fulgi de porumb maruntiti)

Rulada aperitiv cu branza albastra si sunca

Pentru aluat: 2 legaturi patrunjel proaspat, 4 oua 1 v^arf de cutit cu sare, 100 g sm^ant^ana, 1 v^arf de cutit cu piper negru, 80 g faina, 1 lingurita rasa de Praf de copt cu Sofran Dr.Oetker, 20 g amidon din porumb Gustin Dr.Oetker. Pentru umplutura: 70 g br^anza albastra ( Roquefort), 200 g sm^ant^ana, 250 g br^anza de vaci proaspata, 1 v^arf de lingurita de mustar, 25 g verdeata (marar si patrunjel)tocata (proaspete sau congelate), 1 v^arf de cutit cu sare, 1 v^arf de cutit cu piper negru, 4 felii de sunca

Cartofi aurii cu rulada de pui

1 piept de pui 1 ou fiertfasii de morcov fiertfasii de ardeisuncacascavalsare,piperrosmarinboia dulce1 kg cartofi mici

Rulouri din dovlecel si sunca

1 dovlecel felii de sunca cascaval piper sare ulei

Frittatta de cartofi cu sunca

-10 cartofi -1 ceapa mare -250g sunca afumata (pancetta) -5 oua -ulei

Rulouri cu branza si sunca

800 g aluat foietaj 200 g crema de branza 10 felii sunca Praga 1 ou pentru uns

Portofele din muschi de porc cu sunca si cascaval

Pentru 8 portii: 1 kg muschi de porc file. -150g sunca de Praga sau sunca presata. -150g cascaval -3 oua. -150 ml ulei. -Sare piper Vegeta faina si pesmet.

Rulouri su sunca si pasta de branza

sunca de praga 200gr 1cutie de almete cu marar castravete proaspat

Oua ochiuri cu sunca

2 oua 4 felii de sunca ulei pentru prajit sare

Rulada cu branza

3 oua5 linguri iaurt1/2 lingurita sare1/2 praf de copt400 g faina100 ml lapte50 ml ulei1 lingurita pasta de ardeiUmplutura:300 g branza de vaci1 legatura ceapa verde1 ardei rosu100 g smantanasunca

Fornetti cu sunca, branza si susan

1 aluat foietaj 1 ou 300g sunca pui branza topita susan

Paste cu sunca

150g sunca afumata 1 ceapa mica 400g bulion 1 cub de delicat ardei iute uscat dupa gust 180g paste

Frigarui cu porumb, cartofi si sunca

4 cartofi 4 stiuleti de porumb fiert un dovlecel 4 felu sunca taraneasca 4 crengute cimbru/rozmarin, dupa gust sare ulei

Rulada De Ciocolata Cu Cirese Si Vanilie

Un desert racoritor este binevenit dupa un pranz satios, iar aceasta reteta este fix ce iti trebuie!

Rulada din omleta cu spanac

Pentru 2 portii:3 oua8-10 rosii cherryjumatate de pachet de spanac verde – puteti folosi 150 g spanac congelat daca nu aveti proaspat150 g muschi file sau sunca presata, ce aveti la indemana50 ml smantana2-3 linguri de ulei de maslinesare si piper dupa gust

Mamaliguta cu branza si sunca

malai- 300gapa- 1litrubranza sarata (burduf)- 200gsunca afumata (slanina)-100gsare-1/2 lingurita

Polpettone, doar o rulada de carne

500 g carne macinata (amestec porc si vita)2 cartofi albi potrivit de mari2 oua2 catei de usturoisare, piper150 g sunca de Praga feliata1 pachet de branza topita feliata (pentru sandwich-uri)50 g faina de malaifasii de ardei rosu si verde (din ala congelat, de la Billa)patrunjel tocat

Ouă umplute cu șuncă

Ouă umplute cu șuncă: descoperiți această rețetă rapidă și delicioasă de aperitiv, perfectă pentru petreceri și ocazii speciale.

Tarta cu legume si sunca

aluat foetaj 400g mazare cu morcovi 2oua 100g smantana 1cana lapte branza feta 150g piper busuioc 100g sunca de curcan.

Tort rulada

Rulada :5 oua,5 linguri de faina,5 linguri de zahar,1 praf de copt,coaja de lamaie rasa sau conifiata.Crema:600ml lapte,2 plicuri budinca vanilie,6 – 7 linguri zahar,70 g margarina,5 banane mariOrnare:150 ml frisca batuta

Crantanele cu sunca

Foietajul congelat din magazin este uneori o solutie salvatoare in anumite situatii si in criza de timp. Se poate prepara in multe feluri depinde de imaginatie si de proviziile din frigider. De aceasta data am preparat ceva de rontait: crantanele cu sunca Ingrediente: 1 pachet aluat foietaj Linco 1 cutie branza monor felii de sunca (eu am avut afumata) 1 ou pt uns.

Sos cu şuncă şi ciuperci

100 g şuncă 100 g ciuperci roşii bulion sare piper oregano

Salata cu sunca si cruditati

- 1 salata verde mica - 1 telina mica - 1-2 morcovi - 1 mar verde - 1 castravete - 3-4 felii de sunca - 1-2 linguri maioneza - sare piper.

Cornuri cu sunca

150 ml lapte, 1 lingurita zahar, 3 oua, 6 linguri ulei, 1 plic drojdie uscata, un praf de sare, aprox. 500 g faina, sunca sau parizer,chimen

Budinca de paste cu branza si sunca

500 g paste,150 g sunca felii,200 g telemea,100 g cascaval,2 linguri smantana,1 lingura unt

Rulouri de sunca pane umplute cu cascaval

Se pot folosi feliute de sunca de Praga de pui sau parizer cascaval oua pesmet faina condimente (piper busuioc,

Sparangel Cu Sos Alb Si Sunca De Curcan

sparanghel sunca ulei de masline lapte faina unt usturoi sare, piper, rozmarin, chilli,

Ruladă aperitiv cu cremă de brânză

Rulada aperitiv cu cremă de brânză este o rețetă simplă și rapidă, ideală pentru orice masă. E potrivită atât pentru petreceri, cât și pentru o gustare de zi cu zi. Blatul pufos se combină perfect cu crema de brânză, iar legumele și șunca îi dau un gust proaspăt și echilibrat.

Budinca de paste cu sunca

300 g paste200 g sunca10-12 ciuperci proaspete potrivite3 oua3-4 linguri smantana3-4 linguri cascaval rassare,piperbusuiocpatrunjel tocat marunt

Penne prosciuto, piseli (penne cu smintina, sunca si mazare)

Pentru 4 portii: -300g penne (sau ori ce pasta scurta) -200 ml smintina dulce -100g prosciuto cotto (sunca presata sau sunca de praga) -150g mazare bob -30 ml lapte -unt cit o nuca -30 ml ulei de masline -Sare si piper.

Rulada de muschi de porc cu mix de legume ca la adjud

Pentru rulada: - o bucata de muschi de porc (aproximativ jumatate de kilogram) - 3-4 felii de sunca afumata - 1-2 catei de usturoi - mirodenii: sare piper cimbru salvie coriandru etc - un pahar de vin alb (de preferinta Chardonnay) - ulei de masline extravirgin. Pentru garnitura: - mix de legume frantuzesti( poti folosi legume proaspete cum ar fi: morcovi cartofi mazare fasole verde etc sau un mix de legume congelate de la magazin) - unt (aproximativ 50 de grame) - mirodenii: sare piper cibru - o lingurita de delikat - un strop de zeama de lamaie. Pentru sos: 1- ardei gras rosu sau gogosari 2 ulei de masline extravirgin 3- jumate de lingurita de aceto balsamico (otet balsamic) 4- sugar brown( zahar brun) 5- o lingurita de sos de rosii 6- mirodenii: sare si piper. Pentru decor: 1- patrunjel 2- ardei gras rosu si galben.

Pachetele de pui cu sunca si cascaval

piept de pui1 buc sunca de praga 2-3 felii cascaval feliat 2-3 felii ou 2buc sare piper faina pesmet

Spatzle Cu Ciuperci Si Sunca

-Spatzle -ciuperci feliate -sunca afumata,taiata cubulete -ceapa rosie taiata marunt(cine poate) -smantana lichida(pt frisca) -ulei de masline -sare,piper,patrunjel(uscat in cazul meu)