Rulada cu sunca

Rulada cu sunca retete: cum gatesti rulada cu sunca si cele mai gustoase retete de rulada cu sunca si cascaval, varza calita cu sunca, sunca fiarta in vin, rulada cu frisca, rulada cu nuca de cocos, rulada de biscuiti cu banane, rulada din omleta cu spanac, rulada de porc cu carnati afumati, rulada din foi de napolitana cu biscuiti, rulada cu mere cu foietaj.

Ruladă simplă cu șuncă și cașcaval

Nu știm voi cum preferați, dar nouă cel mai mult ne plac rețetele simple, pentru care ai nevoie de puține ingrediente, dar cu gust wow. Dacă și voi preferați la fel, atunci această ruladă este fix ce vă trebuie. O ruladă delicioasă umplută cu șuncă și cașcaval, pe care o puteți pregăti ca aperitiv, ca gustare atunci când aveți musafiri sau pur și simplu, pentru o masă rapidă și delicioasă. Rulada poate fi păstrată și savurată și rece, vă asigurăm că este la fel de gustoasă și că se potrivește perfect a doua zi, pe post de mic dejun. 

Rulada aperitiv cu oua de prepelita

10 oua de prepelita 1 morcov 50 g spanac 150 g sunca 300 g maioneza facuta in casa 5 foi gelatina 6 felii sunca Praga ardei rosu sare piper

Rulada din piept de pui umpluta

1 piept maricel de pui mustar castraveti murati gogosari acri sau ardei gras rosu cascaval carnaciori mici sau sunca morcov sotat sau fiert sare piper dupa gust scobitori pentru fixat rulada (se poate si lega dar e mai mult de lucru)

Salata rusa cu ton si rulada cu sunca

Pt salata rusa: 5 cartofi 4 oua 4 morcovi 4-5 castraveti in otet 2-3 cutii de ton in ulei 300 gr maioneza 200 gr mazare fiarta sare piper Pt rulouri cu sunca: 2 felii de paine pt sandvisuri(tramezzini) 50 gr sunca presata in felii subtiri 2 frunze de salata verde 2 lingurite de maioneza

Ruladă de spanac cu șuncă și cremă de brânză. Rețeta unui aperitiv ușor și incredibil de gustos

Rulada cu spanac, șuncă și cremă de brânză este un aperitiv ușor și incredibil de gustos.  La fel de bine poate fi și o gustare delicioasă pentru copii, la școală sau în vacanță.

Ruladă aperitiv cu brânză și șuncă de pui

O ruladă de pui cu măsline și cașcaval, învelită în șuncă, ce se prepară foarte repede. Mai exact, aveți nevoie de doar 10 minute și apoi se dă la cuptor.

Rulada de pui cu sunca si cascaval

500 g piept de pui cu os100g sunca de Praga100 gr cascaval De Senvis -Delaco1 ou2 lg cu ardei gras taiat cubulete2 lg ulei de masline4-5 codite de ceapa verdesarepiperboia dulcefulgi de ardei iute50 ml vin alb demisec

Rulada aperitiv calda

250 g unt 6 linguri cu varf faina+1 lingura 1 l lapte 6 oua 300 g cascaval felii 200 g sunca 100 ml smantana 12 oua de prepelita 1 gogosar rosu sare piper

Rulada cu creier

70 g faina 70 g unt 350 ml lapte 6 oua 1 pachet branza Ementaler 100 g sunca Praga 200 g creier 1 ceapa ardei gras( mai multe culori) 2 linguri ulei

Rulada aperitiv MIMI

6 oua 6 linguri de faina 300 gr brinza telemea 0 ceapa verde un ardei rosu - sau gogosar 3 felii de sunca pui sare piper vegeta o lingura de ulei un praf de copt

Rulouri De Sunca

Sunca presata sunca de Praga,sunca de pui, etc feliata branza topita mai moale felii de cascaval

Rulada de conopida

Ingrediente:1 conopida medie 4 oua 90g branza rasa(chedar gouda),60g branza vaci 1 priza de nucsoara 1/2 lingurita mustar macinat. Umplutura: 100g branza proastapa 1 ardel copt 50g sunca serano

Rulada de piept de pui

piept de puicrenvusti (de pui)suncacascavaluntsare, piper

Rulada de Pasti

Pentru rulada: 2 legaturi patrunjel proaspat, 4 oua 1 v&acircrf de cutit cu sare, 100 g sm&acircnt&acircna, 1 v&acircrf de cutit cu piper negru, 80 g faina, 1 lingurita rasa de praf de copt cu Sofran&nbsp 20 g amidon din porumb&nbsp Pentru umplutura: 70 g br&acircnza albastra 200 g sm&acircnt&acircna, 250 g br&acircnza de vaci proaspata, 1 v&acircrf de lingurita de mustar, 25 g verdeata &ndash am folosit marar si patrunjel 1 v&acircrf de cutit cu sare, 1 v&acircrf de cutit cu piper negru, 4 felii de sunca sau bacon

Pizza a la Adriana :)

2 blaturi din comert cascaval afumat mozzarella ardel rosu ardel verde ceapa masline sunca de pui rulada de pui sare oregano ketchup dulce si picant

Crochete cu cas si sunca

- cartofi fierti - cas - oua - ulei de masline - sunca sau salam cu sunca - sare - piper - ulei de floarea soarelui pentru prajit

Rulada colorata cu spanac

200 g sunca presata feliata f. subtire 250 g branza de vaca 500 g spanac 2 oua 1 legatura marar verde 1 legatura ceapa verde 1 legatura usturoi verde(eu am pus 3 catei nu am avut verde) 2 linguri faina piper macinat putina sare.

Rulada Serrano de curcan

700 g piept de curcan 150 g sunca crud uscata Serrano 150 g cascaval feliat 100 g baby carrots sare cu aroma de fum chili piper de Cayenne condimente Gratar Kotany 1 ardei gras verde patrunjel verde

Rulada de carne cu cascaval si caizer

carne de porc (muschi, cotlet)cascavalcaizer (sunca)sare piperoua batutefainapesmet (fulgi de porumb maruntiti)

Rulada aperitiv cu branza albastra si sunca

Pentru aluat: 2 legaturi patrunjel proaspat, 4 oua 1 v^arf de cutit cu sare, 100 g sm^ant^ana, 1 v^arf de cutit cu piper negru, 80 g faina, 1 lingurita rasa de Praf de copt cu Sofran Dr.Oetker, 20 g amidon din porumb Gustin Dr.Oetker. Pentru umplutura: 70 g br^anza albastra ( Roquefort), 200 g sm^ant^ana, 250 g br^anza de vaci proaspata, 1 v^arf de lingurita de mustar, 25 g verdeata (marar si patrunjel)tocata (proaspete sau congelate), 1 v^arf de cutit cu sare, 1 v^arf de cutit cu piper negru, 4 felii de sunca

Rulada Alex

5 oua 100 g unt 4 linguri faina 450 ml lapte 200 g telemea 200 g cascaval 70 g masline negre 2 linguri mustar 2 linguri smantana 4 oua fierte 250 g cabanos 1 ardei verde 1 gogosar 200 g sunca 1 ceapa rosie 6 felii cascaval Hockland patrunjel verde sare piper

Cartofi aurii cu rulada de pui

1 piept de pui 1 ou fiertfasii de morcov fiertfasii de ardeisuncacascavalsare,piperrosmarinboia dulce1 kg cartofi mici

Rulouri din dovlecel si sunca

1 dovlecel felii de sunca cascaval piper sare ulei

Frittatta de cartofi cu sunca

-10 cartofi -1 ceapa mare -250g sunca afumata (pancetta) -5 oua -ulei

Rulouri cu branza si sunca

800 g aluat foietaj 200 g crema de branza 10 felii sunca Praga 1 ou pentru uns

Portofele din muschi de porc cu sunca si cascaval

Pentru 8 portii: 1 kg muschi de porc file. -150g sunca de Praga sau sunca presata. -150g cascaval -3 oua. -150 ml ulei. -Sare piper Vegeta faina si pesmet.

Rulada pentru Paste

Pentru blat: 500 ml lapte fiert 5 oua 5-6 linguri faina 80 g unt 100 g masline negre rondele patrunjel verde sare piper Pentru umplutura: 400 g branza cu smantana 150 g sunca ardei gras ( 2 culori)3 linguri maioneza 2 oua fierte 2 linguri maioneza sare piper cozi de ceapa verde

Rulouri su sunca si pasta de branza

sunca de praga 200gr 1cutie de almete cu marar castravete proaspat

Oua ochiuri cu sunca

2 oua 4 felii de sunca ulei pentru prajit sare

Rulada cu branza

3 oua5 linguri iaurt1/2 lingurita sare1/2 praf de copt400 g faina100 ml lapte50 ml ulei1 lingurita pasta de ardeiUmplutura:300 g branza de vaci1 legatura ceapa verde1 ardei rosu100 g smantanasunca

Fornetti cu sunca, branza si susan

1 aluat foietaj 1 ou 300g sunca pui branza topita susan

Paste cu sunca

150g sunca afumata 1 ceapa mica 400g bulion 1 cub de delicat ardei iute uscat dupa gust 180g paste

Frigarui cu porumb, cartofi si sunca

4 cartofi 4 stiuleti de porumb fiert un dovlecel 4 felu sunca taraneasca 4 crengute cimbru/rozmarin, dupa gust sare ulei

Rulada De Ciocolata Cu Cirese Si Vanilie

Un desert racoritor este binevenit dupa un pranz satios, iar aceasta reteta este fix ce iti trebuie!

Rulada din omleta cu spanac

Pentru 2 portii:3 oua8-10 rosii cherryjumatate de pachet de spanac verde – puteti folosi 150 g spanac congelat daca nu aveti proaspat150 g muschi file sau sunca presata, ce aveti la indemana50 ml smantana2-3 linguri de ulei de maslinesare si piper dupa gust

Mamaliguta cu branza si sunca

malai- 300gapa- 1litrubranza sarata (burduf)- 200gsunca afumata (slanina)-100gsare-1/2 lingurita

Polpettone, doar o rulada de carne

500 g carne macinata (amestec porc si vita)2 cartofi albi potrivit de mari2 oua2 catei de usturoisare, piper150 g sunca de Praga feliata1 pachet de branza topita feliata (pentru sandwich-uri)50 g faina de malaifasii de ardei rosu si verde (din ala congelat, de la Billa)patrunjel tocat

Ouă umplute cu șuncă

Ouă umplute cu șuncă: descoperiți această rețetă rapidă și delicioasă de aperitiv, perfectă pentru petreceri și ocazii speciale.

Tarta cu legume si sunca

aluat foetaj 400g mazare cu morcovi 2oua 100g smantana 1cana lapte branza feta 150g piper busuioc 100g sunca de curcan.

Tort rulada

Rulada :5 oua,5 linguri de faina,5 linguri de zahar,1 praf de copt,coaja de lamaie rasa sau conifiata.Crema:600ml lapte,2 plicuri budinca vanilie,6 – 7 linguri zahar,70 g margarina,5 banane mariOrnare:150 ml frisca batuta

Crantanele cu sunca

Foietajul congelat din magazin este uneori o solutie salvatoare in anumite situatii si in criza de timp. Se poate prepara in multe feluri depinde de imaginatie si de proviziile din frigider. De aceasta data am preparat ceva de rontait: crantanele cu sunca Ingrediente: 1 pachet aluat foietaj Linco 1 cutie branza monor felii de sunca (eu am avut afumata) 1 ou pt uns.

Sos cu şuncă şi ciuperci

100 g şuncă 100 g ciuperci roşii bulion sare piper oregano

Salata cu sunca si cruditati

- 1 salata verde mica - 1 telina mica - 1-2 morcovi - 1 mar verde - 1 castravete - 3-4 felii de sunca - 1-2 linguri maioneza - sare piper.

Cornuri cu sunca

150 ml lapte, 1 lingurita zahar, 3 oua, 6 linguri ulei, 1 plic drojdie uscata, un praf de sare, aprox. 500 g faina, sunca sau parizer,chimen

Budinca de paste cu branza si sunca

500 g paste,150 g sunca felii,200 g telemea,100 g cascaval,2 linguri smantana,1 lingura unt

Rulouri de sunca pane umplute cu cascaval

Se pot folosi feliute de sunca de Praga de pui sau parizer cascaval oua pesmet faina condimente (piper busuioc,

Sparangel Cu Sos Alb Si Sunca De Curcan

sparanghel sunca ulei de masline lapte faina unt usturoi sare, piper, rozmarin, chilli,

Rulada aperitiv Kaprice

Coca: 8 linguri faina 6 oua 3 linguri ulei un praf de copt 3 linguri smantana o lingurita de sare si o lingura de vegeta Umplutura: 200 g telemea 8 felii de salam de sunca un borcan de ciuperci conservate 100 gr cascaval 3 cepe verzi 2 ardei (unul verde si unul rosu) un ardei rosu si frunze de patrunjel pentru decor sare piper patrunjel si marar

Budinca de paste cu sunca

300 g paste200 g sunca10-12 ciuperci proaspete potrivite3 oua3-4 linguri smantana3-4 linguri cascaval rassare,piperbusuiocpatrunjel tocat marunt