Rasol de vita la cuptor

Rasol de vita la cuptor retete: cum gatesti rasol de vita la cuptor si cele mai gustoase retete de rasol de porc la cuptor, rasol de vita cu sos de rosii, chiftele de porc si vita la cuptor, rasol de curcan, rasol de peste sarat, fleica de vita, ciorba de vita, gulas de vita, coada de vita inabusita, tigaie picanta de vita.

Rasol de vită la slow cooker

Secretul unei fripturi fragede, suculente și aromate este gătirea lentă, la temperaturi mici. În acest fel, carnea își păstrează culoarea și proprietățile și capătă acea textură despre care spunem că ”se topește în gură”.  Acest efect îl puteți obține gătind carnea la cuptor, la temperatură puțin peste 100 de grade, într-un vas cu capac, pentru 7-8 ore sau într-un aparat de tip slow cooker, dacă aveți așa ceva acasă. Avantajul la aparatul slow cooker este că menține temperatura constantă, până la maximum 100 de grade. De obicei are 3 trepte de temperatură și carnea va ieși perfect, fără să fie nevoie să îi puneți apă sau grăsime. 

Rasol de vita cu morcovi la cuptor in sos de bere neagra

1 rasol de vita 2-3 linguri ulei de masline 1 ceapa 2-3 catei de usturoi 1/2 kg morcovi 1 lingura faina 1 lingura concentrat de rosii sare si piper proaspat macinat 1 lingurita cimbru uscat 1-2 frunze de dafin 1 lingurita patrunjel uscat 1 sticla bere neagra Staropramen 300-400 ml apa sau supa de vita 1 lingura unt 1 praz pentru garnitura: 1 cutie paste proaspete

Rasol de porc la cuptor

2 ciolane afumate, 3 rasol porc, 2 capatani usturoi, 100 ml vin alb, sare piper dafin cimbru.

rasol de vita cu sos de rosii

4 buc rasol de vita (mai subtiri) 1 pahar vin alb putina faina 250 ml suc de rosii,ulei de masline sare,salvie,piper alb

Snitele din burta de vita prajite sau coapte la cuptor

1 kg burta de vita jumatate morcov,cateva felii de albitura,jumatate ceapa,cateva boabe de piper,o frunza de dafin pesmet ulei pentru prajit sau pentru uns tava daca se coc in cuptor 4 oua sare,piper,cimbru Snitelele se pot praji in ulei sau se pot coace la cuptor...Cele coapte la cuptor sunt dietetice si sunt recomandate celor care au restrictie la prajeli...

Mititei gustosi

500 g carne oaie 200 g carne porc 300 g carne vita 1-2 buc rasol de vita 2-3 catei de usturoi o lingurita bicarbonat sare piper cimbru tarhon,chimen,oregano ienibahar

Limba de porc rasol cu hrean

Se poate folosi atat limba de porc cat si limba de vita. Ex.3 buc limba de porc o ceapa,jumatate morcov,cateva felii de telina se pun la fiert pentru gust sare,piper,cimbru De data aceasta am servit limba rasol cu hrean amestecat cu sfecla rosie...A fost pofta sotului meu si avand inca 2 borcane preparate gata,mi-a fost foarte usor sa-i satisfac aceasta pofta...

Muschi de vita la cuptor

muschi de vita bacon,unt,cascaval vin alb,busuioc,salvie sare piper

Mititei Pregatiti In Casa

500 g carne porc 700 g carne vita 300 g carne oaie 1-2 buc rasol de vita o lingurita bicarbonat sare dupa gust condimente rasnite dupa gust : piper ienibahar coriandru cimbru tarhon,chimen,oregano usturoi dupa gust

Friptura de vita la cuptor

Carne de vita taiata bucatiardei taiati fasiirosii taiate cuburiusturoi taiat cubuletesarepiperunt bucatele.

Varza la cuptor cu rasol de porc

Ingredientele sunt: * 1 varza dulce mai mare ( aprox 1- 1,5 kg) * 1 gogosar sau 1 ardei gras rosu * 2 cepe * 2- 3 rosii * ulei * cimbru foi de dafin * sare si piper

Rasol Cu Cartofi

rasol afumat boabe de piper 2 foi de dafin leustean,ceapa verde cartofi sare marar si patrunjel tocat

Mancare De Vinete Cu Carne

1 kg vinete 800 g rasol alb vitel 500 g rosii 4-5 cepe o capatana usturoi un morcov potrivit 250 ml ulei pentru prajit o legatura patrunjel sare,piper ,cimbru dupa gust o lingurita rasa de miere de albine un paharel de vin alb bulion sau pasta de tomate Cea mai gustoasa iese mancarica este cea pregatita cu carne de vita(vitel),rasol cu os sau rasol alb de vitel (vita) si carne de porc.

Muschi de vita cu legume la cuptor

300 grame de muschi de vita 200 gr mazare prefiarta 2 morcovi 1 ceapa rosie 1 fir praz 4 morcovi potriviti sare ulei piper unt

Limba rasol cu ciuperci si sos

Pentru rasol: 500 g limba de porc 1 morcov 1 patrunjel 1 ceapa 1 cartof sare Pentru umplutura de ciuperci: 300 g ciuperci 1 legatura ceapa verde 1 lingurita concentrat cu gust de ciuperci marar patrunjel verde piper 50 ml ulei Pentru decor (ciupercutele): 4-5 rosii de marimi diferite 1/2 castravete crud 1/2 ardei rosu cateva foi de salata verde (folosim si legumele pe care le-am fiert la rasol) Pentru sos: 1 galbenus 2 lingurite mustar zeama de la 1/2 lamaie sare piper 100 ml ulei 150 ml smantana

Snitele din burta de vita in mujdei de usturoi

Snitele prajite sau coapte usturoi pentru mujdei Reteta pentru snitele: 1 kg burta de vita jumatate morcov,cateva felii de albitura,jumatate ceapa,cateva boabe de piper,o frunza de dafin pesmet ulei pentru prajit sau pentru uns tava daca se coc in cuptor 4 oua sare,piper,cimbru usturoi pentru mujdei Snitelele se pot praji in ulei sau se pot coace la cuptor...Cele coapte la cuptor sunt dietetice si sunt recomandate celor care au restrictie la prajeli...

Rasol impletit cu cartofi copti si sos de usturoi

1 bucata rasol alb de vrabioara1 legatura ceapa verde1 carnat de oaie si vitacondimente pentru gratarulei de maslinepipervegeta2 cartofi potriviti2 frunze salata verde pentru decorSos de usturoi:1 capatana de usturoi1 lingura otet sau zeama de lamaie10 linguri de ulei1 galbenus1 lingurita mustarmiezul unei felii de paine inmuiate in lapte si stoarsa100 - 150 ml smantanasarepiper

Carne de vita cu orez la cuptor

1kg carne de vita ( pulpa), 2-3 cepe, 2 morcovi, 1 ardei sau gogosar, 2 cani orez, condimente.

Osso bucco milanez

4 buc rasol de vita faina cateva linguri ulei de masline in care sa rumenim cotletele unt cat o nuca 2 cepe 1 pastarnac 2 morcovi 1 ardei gras rosu 3 rosii 1-2 linguri pasta de tomate 2 catei de usturoi patrunjel verde 2-3 foi de dafin 1 pahar cu vin alb demi-sec circa 500 ml supa de vita sare piper macinat piper boabe

Rasol alb de porc cu ciuperci champignion

1 1/2 ciuperci champignion. 2 bucati de rasol alb de porc. 2 cepe rosii. 2 sau 3 linguri de ulei de masline presat la rece. 5 cateii de usturoi(graunte de usturoi). 2 linguri amidon alimentar. sare, roz proaspat macinat,marar uscat,patrunjel uscat,vegeta fara sare(plafar bio).

Friptura de vita cu cartofi noi la cuptor

1 kg cartofi noi ( din cei mici) 1 kg carne vita proaspata 200 gr arpagic cateva fire usturoi 1 cana vin condimente friptura dafin ulei masline condimente cartofi 1 cana apa

Friptura de vita cu legume la cuptor si piure de cartofi

Pt. friptura de vita trebuie urmatoarele: 500g carne de vita 2 cepe 1 ardei 2 gogosari 2 morcovi 2 catei de usturoi un pahar de vin alb ulei sare piper busuioc oregano o rosie sau suc de rosii Pt. piureul de cartofi trebuie: 10 cartofi potriviti lapte ulei sare 3-4 catei de usturoi

Rendang (cu rasol de oaie)

1 rasol de oaie (sau berbecut) MARINADA pentru rasol 1 ceapa rosie 3 cm ghimbir proaspat 3 cm turmeric proaspat 3 catei usturoi 1 ardei gras 1 ardei iute (optional afumat) 1 LG ulei de floare 1 lg ulei de susan sare piper MIRODENII pentru varza 1 fir lemongrass 2 buc. anason stelat 1 buc scortisoara 3 pastai cardamom 6-7 frunze lime kafir 1 ceapa alba ulei 1 kg varza murata Taitei lati de casa

Pulpa de Vita cu legume la cuptor

4-6 bucati de pulpa de vita cu un pic de grasime 2 cepe 1-2 ardei 6-7 buchetele de spanac 6-8 rosii cherry 1 fir de praz 150-200 ml bulion(pasta de tomate)facuta in casa 20 ml otet balsamic 1 cana vin rosu 1-2 catei de usturoi boia dulce sare piper ulei

Vita la cuptor in sos de rosii

300 g pulpa vitel Delikat Piper Boia iute Sare Oregano Ulei Suc rosii Usturoi

Rasol in aluat

Un rasol afumat Aluatul: 500g faina un ou 50 g unt drojdie cat o maslina (dizolvata cu un varf de cutit de zahar si o lungurita de lapte caldut) 2-3 linguri lapte apa sare Condimente: o ceapa 4 catei de usturoi piper macinat ienibahar macinat rozmarin cimbru un ou pentru uns

Ciorba de vacuta cu ardei copti

2 buc. rasol de vita + 200 gr pulpa de vitel;3-4 ardei copti;1 ceapa;1 morcov;1 pastarnac;1/4 telina;2-3 cartofi;1 leg patrunjel;500 ml de bors;3-4 rosii in suc propriu;sare

pulpa de vita la cuptor cu cartofi natur

1kg pulpa vita,usturoi,sare,piper,2foi dafin,4-5 catei usturoi, vin, Garnitura:1,5kg cartofi,sare,unt ,verdeata

Chiftele din carne de porc si vita, la cuptor

Carne de vita, carne de porc, verdeturi si cateva ingrediente-cheie. Toate date prin faina si rumenite in cuptor, rezultand cele mai gustoase chiftele.

Ciorbă de burtă ardelenească

Ciorba de burtă este una dintre cele mai iubite și populare ciorbe din meniul românilor. Aproape că nu există reutaurant în meniul căruia să nu se regăsească. Astăzi vă propunem să încercați o ciorbă de burtă după rețeta ardelenească. Ce are aceasta în plus față de ciorba de burtă obișnuită? Rasol sau picioare de porc, care aduc un plus de gust și puțină grăsime, cât să îi dea aroma care trebuie. 

Peste sarat si uscat rasol cu legume la cuptor

10 buc. caras uscat si sarat 2 mere 2 buc. morcov 4 cartofi potriviti 2 lamai o legatura patrunjel o capatana mai mare de usturoi sau dupa gust cateva buchetele de conopida ( Eu am avut conopida gata fiarta) 100 ml vin alb ulei de masline piper, dupa gust

Ciorbă de văcuță - rețeta cu care nu ai cum să dai greș

Ciorba de văcuță, atât de iubită și apreciată în bucătăria românească, dar în egală măsură una dintre cele mai dificile. Asta pentru că gospodinele se feresc de ea, nu din cauză că ar fi greu de făcut, ci pentru că necesită foarte mult timp de preparare și răbdare.  În funcție de cât de ”bătrână” este carnea, ciorba de văcuță va trebui să stea la foc mai mult timp. De aceea, dacă este vită cumpărată, va fi o loterie, pentru că nu veți ști cât trebuie fiartă. Dacă aveți carnea de vită dintr-o sursă pe care o cunoașteți, atunci veți ști din start de cât timp are nevoie ciorba de văcuță pentru a fi gata.  Trebuie să mai știți că puteți folosi și oala sub presiune pentru această rețetă. Va scurta semnificativ timpul de pregătire a ciorbei, dar zeama va fi tulbure. Dacă nu vă deranjează, fierbeți carnea de vită în oala sub presiune, iar apoi urmați indicațiile din rețetă. 

Vita Cu Broccoli Si Cartofi La Cuptor

O reteta simpla si gustoasa pentru un pranz in familie.

Perisoare la cuptor

1 kg carne tocata (preferabil mixta ,amestec de porc si vita) o ceasca de orez doua oua o legatura de marar un borcan mediu de pasta de tomate o ceapa mare un catel de usturoi, sare, piper o lingura de boia de ardei dulce

Vita Chinezeasca Cu Legume La Slow Cooker

400 gr carne de vita 1 cana supa de vita (sau un cub concentrat de vita) 1/2 cana sos de soia 2 lingurite zahar 1 lingura ulei de susan 3 catei de usturoi 1/2 lingurita de fulgi de ardei iuti (sau 1 lingurita boia iute) legume (pot fi si congelate) - broccoli sau 1 pachet legume chinezesti 2 linguri amidon de porumb/cartofi 4 linguri de apa

Praz cu carne la cuptor

- 500g carne tocata - de vita - 500g cartofi - 1 fir praz - 1 ceasca lapte - cascaval vechi ras - sare piper curry condimente pentru carne.

Contrafile (antricot) de vita la gratar

antricot de vitasarepipersalata verde

Daoud Pasha- Chiftelute la cuptor cu sos de rosii

Numele ii vine de la turcul Daoud Pasha care a trait in Liban si a fost cucerit de acest fel de mancare. Avem nevoie de: - 1/2 kg carne de vita ( sau de miel) macinata -1 legatura de patrunjel -2 cepe medii -condimente de kofta( piper, -2 cartofi -1 ardei verde -2 rosii -1 morcov -pasta de rosii( 3 linguri) -1 lingurita sare

Somon la cuptor cu ciuperci și roșii, în folie de aluminiu

Rețeta de somon la cuptor cu ciuperci și roșii, în folie de aluminiu este foarte usoara si foarte gustoasa. Trebuie neaparat sa o incerci!

Tocanita de ceapa cu rasol de vitel,ceapa si rosii

3 buc. rasol vitel cu os 1 kg ceapa plus o ceapa separat 1 kg rosii 7-8 buc ardei gras sau capia (eu am folosit ardei capia copt si congelat) un morcov mic putina telina 2 lingurite de ulei de masline 2 lingurite boia dulce de ardei un varf de lingurita cu miere de albine 2 frunze de dafin cateva boabe de coriandru cateva boabe de piper sare piper macinat,cimbru patrunjel tocat

Dovlecei umpluti si sarmalute din frunze de vita de vie(specific arab)

-1 kg dovlecei(cca 15 la kg)(vezi foto) -250 g foi de vita -3 pahare de orez(pahar de apa) -300 g carne de miel sau vita -sare -piper,ienibahar,cardamom(putin)pudra,cca1/2 lingurita curcuma(turmeric)pudracurcuma se foloseste,mai mult pt. culoare -ulei de masline(cca 4-6 linguri) -cca 1 lingurita de menta(verde sau uscata),f marunta -4-5 catei de usturoi -4 rosii

Tocanita de vita cu ciuperci la slow cooker

O reteta gatita la foc mic, pentru un plus de savoare.

Rasol Din Carne De Vitel Cu Legume Asortate

1 kg rasol de vitel 8-10 cartofi noi micuti 4-5 fire de ceapa verde sau o ceapa uscata Legume proaspete: ardei gras,telina,porumb,fasole verde,mazare boabe sau o punga de 400 g de legume mexicane congelate din comert care contin aceleasi legume : ardei gras,telina,porumb,fasole verde,mazare boabe. lamaie sare, rasnit cimbru,busuioc dupa gust 5-6 boabe de piper, boabe de coriandru 2-3 foi de dafin un paharel cu vin alb o legatura patrunjel verde

Rasol alb de manzat cu cartofi noi in vas roman

700g rasol alb de manzat 2 linguri ulei de masline 100ml vin alb demisec 3 cepe rosii 500g cartofi noi 1 lingura pasta de tomate sare si piper dupa gust 3 pahare supa de carne sau apa 1 foaie dafin cimbru proaspar cateva frunze oregano proaspat cateva frunze 1/2 lingurita chimen macinat 1/2 lingurita sumac(condiment arabesc-optional) 1 capatana usturoi proaspat 1 lingurita faina de orez 1 legatura marar proaspat tocat

Pulpă de miel cu cartofi noi, la cuptor

Paștele înseamnă carne de miel, sub orice formă. Ciorbă, drob, stufat sau o friptură simplă, rumenită pe îndelete la cuptor.  Rețeta pe care v-o propunem astăzi este una foarte simplă, delicioasă atât în ziua de Paște, cât și în orice altă zi. Carnea de miel poate fi înlocuită cu carne de ied sau de vițel.  Friptura de miel cu cartofi noi, la cuptor, merge foarte bine alături de o salată verde sau un sos de usturoi. În funcție de cât de mare este bucata de carne și cât de fraged mielul, timpul de gătire poate să difere. Testați carnea de fiecare dată când o întoarceți și vă veți da seama dacă s-a gătit mai repede sau este nevoie să mai stea la cuptor. 

Supa de vita cu galuste la Slow Cooker

300 g carne de vita 250 g ciuperci champignon 2 morcovi 1 ceapa alba 1 felie telina 1 ou 4 linguri de faina 1 lingura ulei 1 lingura boia de ardei dulce sare si piper

Tocata De Vita, La Foc Mic

Un preparat consistent, savuros cu cartofi, morcovi, telina, bulion, ierburi si condimente.

Muschi de vita cu portocale

- muschi de vita- morcovi cruzi taiati rondele- 1 lingura miere- sare- piper- putin busuioc- sucul stors de la o portocala

Sarmale cu costita de miel in cuptor

- 1.5kg costita de miel - 700-800gr frunze vita de vie - 500gr carne tocata - 100gr orez american - o ceapa mare - 2 ardei rosii dulci mari - 1-1.1/2 lingurita sare - 1/2 lingurita piper negru - sucul de la 2 sau 3 lamai - 2 cubulete knorr - 200gr apa

Mititei la gratar

60% carne de porc muschi 40% carne de vita muschi oase de vita (picioare) 2 3 catei de usturoi 0 ceapa mica ienibahar mix de legume sare pier bicarbonat