Mancaruri Cu Carne De Curcan
Piept de curcan la cuptor, cu muștar și condimente
Gătește un piept de curcan la cuptor suculent și delicios cu ajutorul muștarului și condimentelor. Urmărește rețeta și sfaturile noastre pentru un rezultat de invidiat!
Salată boeuf cu carne de curcan
Salată boeuf cu carne de curcan se pregătește la fel de ușor ca varianta clasică, ce conține carne de vită.
Ruladă din piept de curcan
Pieptul de curcan este o carne foarte gustoasă și sănătoasă, dacă știm cum să o punem în valoare. Atunci când este gătit corect, pieptul de curcan este fraged și suculent, nu se usucă și are un gust aparte. Rețeta pe care v-o propunem astăzi este una foarte simplă, o ruladă de curcan umplută cu țelină și măr și învelită în bacon. Se face ușor, este potrivită pentru orice masă și orice ocazie.
Chifteluțe italienești cu carne de vită și curcan
Există o mulțime de feluri de a face chifteluțe, fie că vorbim despre cele din carne sau cele vegetariene. Din carne de porc, vită, curcan, pui sau amestecate, secretul unor chifteluțe delicioase este să aibă procentul corect de grăsime, adică să nu fie nici prea grase, nici prea uscate, și să fie bine legate. Astăzi vă propunem o rețetă delicioasă de chifteluțe italienești, dintr-un amestec de carne de vită și curcan. Se fac în general pentru a fi servite cu sos de roșii și paste, dar le puteți savura cu orice garnitură vă place.
Piept de curcan în crustă de parmezan și usturoi
Carnea de curcan este o alegere delicioasă și sănătoasă pentru a prepara o masă pentru întreaga familie. Puteți înlocui pieptul de pui cu piept de curcan în aproape orice rețetă și rezultatul va fi, garantat, unul delicios. Astăzi vă propunem să încercați o rețetă pe cât de simplă, pe atât de gustoasă. Bucăți de piept de curcan într-o crustă aromată și crocantă de parmezan cu usturoi și pesmet. Puteți pregăti acest preparat pentru o cină în familie, alături de garnitura preferată sau o salată simplă și sănătoasă.
Piept de curcan cu ierburi aromatice
Pieptul de curcan este una dintre cele mai sănătoase și sățioase cărnuri. Este ideal mai ales în curele de slăbire, pentru alimentația copiilor sau dacă vreți să mâncați sănătos. Carnea de curcan are nevoie de mai mult timp de gătire, la foc mic, și răbdare, pentru a obține o friptură ca la carte. Astăzi vă propunem o rețetă de friptură de curcan la cuptor, cu vin și ierburi aromatice. Se face ușor și tot ce aveți de făcut este să pregătiți marinata și să o verificați din când în când, în timp ce este la cuptor.
Chifteluțe de curcan cu sos de ciuperci
Ce spuneți de o porție de chifteluțe delicioase, într-un sos la fel de gustos? Astăzi vă propunem o rețetă extrem de gustoasă, de chifteluțe în sos de ciuperci, pe care o puteți servi alături de o porție de piure de cartofi. Dacă vreți să reinterpretați puțin ideea de chiftele în sos și să încercați altceva, această rețetă vă va cuceri iremediabil. Le puteți face din orice fel de carne vă place, dar noi am ales varianta din curcan, pentru că sunt mai light și au mai puține calorii. Combinația cu sos de ciuperci este oricum sățioasă, așa că puteți folosi o carne slabă pentru chifteluțe. Vă recomandăm să le serviți alături de piure, deși sunt foarte bune și simple.
Ciorbă din aripi de curcan
Cirobele sunt alegerea preferată pentru un prânz sănătos și gustos a românilor. Se pot face într-o mulțime de feluri, cu sau fără carne, dulci sau acre. Cele mai gustoase rămân însă ciorbele de carne, acrite cu puțin borș. Ciorba de curcan, în special, este un extrem de gustoasă și sănătoasă. Aripile de curcan dau un gust nemaipomenit ciorbei, mai ales dacă folosiți carne de curcan de țară. Dar vă asigurăm că veți obține o ciorbă delicioasă și cu carne cumpărată.
Chiftele de curcan la cuptor
Carnea tocată este unul dintre cele mai versatile ingrediente din bucătărie. Se poate folosi într-o mulțime de feluri și rețete și nu ai cum să te plictisești de ea. Să ne gândim numai la chiftele, perișoare, sarmale, ardei umpluți, lasagna, musaca, spaghete bolognese și câte și mai câte. Chifteluțele sunt un preparat foarte simplu de făcut, rapid, pot fi folosite la aperitiv sau ca fel principal. Să nu mai spunem că le puteți face un sos de roșii și aveți încă o masă diferită, pornind de la același preparat. Astăzi vorbim despre chifteluțele din carne de curcan, mai ușoare pentru digestie decât cele de porc sau vită, cu mai puține calorii și mai puțină grăsime. Le puteți face prăjite sau la cuptor, cu sau fără garnitură, sunt spornice și vor fi pe placul tuturor din familie.
Curcan condimentat, la cuptor
Reteta perfecta prin care prepari un curcan fraged si condimentat.
Gulas de curcan
O reteta mai dietetica a clasicului preparat, pentru care ai nevoie de mai putin de o ora din timpul tau.
Chiftele de curcan cu orez
Fragede si usoare, aceste chiftele merg perfect langa o portie de orez cu sofran.
Risotto cu varza kale, lamaie si curcan
Kale, un super-aliment, incorporat intr-un mod delicios in dieta ta zilnica.
Curcan Cu Rosii Coapte Si Cartofi Cu Busuioc
O reteta de origine italieneasca, pentru un pranz usor, dar satios.
Spaghete De Zucchini Cu Chiftele Turcesti
O reteta care te va face sa uiti de pastele traditionale pentru ca se pastreaza aromele imbietoare, insa este saraca in carbohidrati.
Tocana De Curcan Cu Carnati
Aceasta reteta reprezinta o buna modalitate de a folosi mancarea ramasa de la petreceri sau intalniri cu prietenii.
Curcan La Cuptor
1 curcan de 4 kg 2 linguri suc de lamaie 3 cepe, fin tocate 2 morcovi, fin tocat 4 bete de telina, tocata marunt 1/2 legatura de patrunjel, fin tocata 80g unt 1 lamaie, coaja de ras fin 1 lingurita de ulei de masline 2 1/2 cani de vin alb sau supa de pui
Miel Cu Naut, O Mancare Picanta, De Origine Africana
O mancare picanta, de origine africana.
Burgeri De Curcan Cu Chutney De Mango
Sosul Chutney si ceapa gatita pe gratar dau savoare acestui burger. Il poti servi langa cartofi prajiti si bere.
Supa De Curcan Si Orez Salbatic, Foarte Satioasa Si Bogata In Nutrienti
O supa satioasa si bogata in nutrienti.
Tocanita de curcan cu galuste
Carne de curcan o ceapa mare pasta de ardei rosii 2 oua 4-5 linguri faina ulei,verdeata tocata sare si piper
Chiftelute Din Piept De Curcan
500g piept de curcan (poate fi si de pui) 50g parmezan ras 1 felie paine veche 1 ceapa potrivita 2 catei de usturoi putin piper negru putin piper alb un ou batut frunze de patrunjel sare pesmet
Medalioane Din Piept De Curcan
1 piept de curcan 1 morcov 2 linguri pesmet 50 ml lapte 1 ou 100 ml ulei 1 lamaie 50 g faina 1 legatura patrunjel verde sare,piper
Ragu de pui cu mango
piept de curcan sau pui, smantana lichida, ciuperci, usturoi, ceapa rosie, un praf curry, un mango taiat felioare, sare, piper, ulei de masline.Ragu: ceapa rosie, un fir doua de praz, o rosie, ketch up, otet balsamico lingurita cafea, ulei de masline.
Piept de curcan cu sos gorgonzola
piept de curcan ( sau de pui),gorgonzola ( cam 150g),1 cutie de smantana,putin unt,1 jumatate de cana de lapte dulce.
Teufel's Toast (Toastul diavolului)
Pentru sos:-ketchup-maioneza-whisky-boia iute-chili-putina apa-sare dupa gust-salata,de care doreste fiecare-rosii-ardei-piept de curcan sau de pui-toast (paine)-ciuperci
Friptura de curcan
1 pulpa mare de curcan2 linguri zahar bruncondimente specifice de pui (eu le folosesc pe cele facute de mine - retete aici)sare, piper3 linguri sos de soiaputina miere1 morcov mare1 patarnac2 catei de usturoi1 ceasca supa de pui100 ml vin alb dulce
Piept de curcan cu conopida
500 g piept de curcan1 conopida mare2-3 linguri de smantana2-3 linguri de iaurt100 g cascaval1 ou50 g pesmet3-4 linguri de ulei de masline2-3 fire de cimbru proaspat – daca nu aveti, puneti cimbru uscatsare si piper dupa gust
Pulpe de curcan la cuptor cu legume si zatar
2 pulpe curcan 500 gr cartofi 1 ardei gras rosu taiat fasii 1 morcov taiat rondele o ceapa medie taiata julien 2 rosii mici taiate rondele (eu am folosit rosii din conserva) 4 castraveti acri cornison taiati rondele zahar sare piper 3 catei de usturoi
Rotite cu br^anz~a si sunc~a de curcan
4 filete ( carne de pui curcan vit~a sau porc) 4 felii br^anz~a ( Edam,Flamengo...) 4 felii sunc~a de curcan... 2 ou~a f~ain~a pesmet suc de l~am^aie optional sare piper boia sau curcuma Ierburi aromate: ierburi Provence ment~a p~atrunjel
Snitel din piept de curcan
Piept de curcan 2 oua faina fulgi de porumb sare piper ulei
Salata berlineza
500 g de carne macra(porc pui curcan) 1 kg de ceapa 500 g castraveti murati 500 ml ulei 2 oua 1 cutiuta pasta de tomate sare,piper
Piept de curcan cu galbiori
piept de curcan galbiori ceapa usturoi ulei faina mirodenii patrunjel verde
Rasol Din Carne De Pasare
Se poate prepara din carne de pui gaina curcan gasca rata. cartofi morcov albitura telina ceapa uscata sau ceapa verde tarhon verde patrunjel verde sare, de dafin putin vin alb
Gat de curcan umplut
1 pipota curcan 1 ficat curcan 1 ceapa 1/2 cutie ciuperci ardei gras colorat 1 ou sare piper 2 linguri ulei.
Curcan la cuptor
un curcan mare ciuperci ardei de diferite culori si arome conopida cartofi condimente (cimbru busuioc sare grunjoasa piper verde rosu negru rozmarin nemacinat) ulei masline porumb la conserva morcovi usturoi vin alb