Cascaval vegan reteta

Cascaval vegan reteta

Bomboane Raw Vegan

Lista ingrediente: 4 linguri cu stafide, 4 linguri cu zahar, 2 linguri de unt, 3-4 biscuiti zdrobiti (nu se folosesc biscuiti cu crema! Se pot folosi si piscoturi zdrobite) 1 lingura cu varf de cacao de cea mai buna calitate.

Rețetă Trufe Raw

-10 curmale fara samburi -10 caise dezhidratate -100 gr migdale -100 gr nuci -50 gr fulgi cocos -1 lingura pudra roscove -50 gr seminte canepa -100 gr unt cacao -2 linguri miere (daca se cere)

Pate De Ciuperci Raw Vegan

avem nevoie de: -1 palarii mari de ciuperci champignon maruntite -1 lingurita pudra de susan cred (sau putina pasta de susan cruda) -1 praf de sare neiodata -1 lingurita mica-mica pudra de busuioc si cimbru in amestec -1 praf pudra de chimen -1 praf pudra de ghimbir -1 fir ceapa verde -putin marar proaspat (optional)

Pasta Picanta Din Cartofi Dulci (raw Vegan)

1 cartof dulce taiat cubulete 1 avocado taiat cubulete 1 lingurita mustar raw 1/2 cana pulpa de nuca (rezultata de la lapte) 1/2 lamaie zeama 1/2 ceapa taiata marunt 1/2 legatura patrunjel taiat marunt 5 linguri ulei de floarea soarelui presat la rece 1/2 lingurita chimen macinat sare de Himalaya dupa gust piper dupa gust sos de soia Shoyu

5 restaurante din București unde să mănânci dacă ești raw-vegan

Veganii, vegetarienii sau raw-veganii au la dispoziție câteva locuri interesante unde pot ieși la masă sau de unde pot comanda mâncare delicioasă.

Desert Raw Vegan

100 g curmale 50 g goji 50 g s^amburi de nuca 30 g s^amburi de caise 20 g fulgi de ovaz 20 g fulgi de secara 20 g fulgi de nuca de cocos 20 g seminte de floarea soarelui 20 g seminte de in 20 g seminte de c^anepa 10 g pudra de roscove doua linguri cu ulei de nuca presat la rece doua linguri cu ulei de sofranel 50 ml lapte din soia nemodificta genetic

Cornulete Cu Sunca Si Cascaval

100g smantana , 200g faina, 100g sunca de Praga, 100g cascaval sare, piper, 1 ou (ingredientele din reteta sunt pentru o portie mica, respectiv 25 de bucati)

Salata De Fennel Cu Sos Picant De Avocado (raw Vegan)

Salata 3 bucati fennel taiat felii subtiri 2 morcovi taiati cu Feliator legume orizontal 2 linguri ulei de migdale presat la rece sare de Himalaya dupa gust Se amesteca. Sos 2 linguri mustar raw 1 avocado taiat cubulete 1 lamaie zeama 5 linguri ulei de migdale presat la rece sare de Himalaya dupa gust piper dupa gust

Piure De Hrisca Cu Legume Uscate Si Mirodenii (raw Vegan)

300 g hrisca hidratata 8 de ore in apa de izvor 1 pahar apa de izvor 2 linguri sos de soia (Shoyu) 3 linguri rosii uscate conservate in ulei de masline 2 linguri ardei capia uscati macinati fin 3 catei de usturoi pisati sau 1/2 lingura pulbere usturoi deshidratat 1 lingura de patrunjel verde tocat marunt sau 1/2 lingura patrunjel uscat maruntit 3 linguri ulei de floarea soarelui presat la rece sau ulei extra virgin de masline piper negru macinat dupa gust piper rosu boabe pentru ornare

Clătite americane de post - rețetă vegană

Clătitele americane (pancakes) de post sunt ușoare, foarte pufoase și sunt făcute cu câteva ingrediente simple pe care, cel mai probabil, le aveți deja prin bucătărie!

Cheesecake vegan - un desert irezistibil

Alege să te răsfeți cu un cheesecake vegan, desertul perfect pentru iubitorii de cheesecake și vegani deopotrivă.

Cornulete Cu Cascaval Si Mac

1 kg. de faina, un sfert de kg. de cascaval, 5 linguri margarina, 6 linguri smintina, (2 linguri chimen macinat era in reteta) mac.

Paine Rustica (raw Vegan)

6 cani hrisca hidratata 8 ore in apa si macinata 2 cani faina integrala de orez rosu 1 cana seminte chia hidratate 2 ore in apa de izvor 1 cana nuca de brazilia hidratata 8 ore si maruntita in robotul cu lama in S 1/2 cana faina de migdale 2 cani pulpa de morcov (rezultata de la suc) 1/2 cana pulpa de cartof dulce (rezultata de la suc) 1/2 cana faina din seminte de in 1/4 cana seminte de in hidratate 30 min in 1/2 cana apa de izvor 3 linguri ulei de floarea soarelui presat la rece sare de Himalaya dupa gust

Ciocolată de casă fara foc. Rețetă vegană și de post (5 minute)

Rețetă simplă și rapidă de ciocolată de casă vegană și de post, fără foc. Pregătită în doar 5 minute din ingrediente naturale. Ideală pentru un desert delicios și sănătos!

Crema De Cocos Raw Cu Zmeura

Avem nevoie de: -1 cocos proaspat -1 lingura miere -zmeura congelata

Quiche lorraine - cea mai simplă rețetă

Atunci când auzi de un preparat inspirat din bucătăria franceză, te gândești la ceva foarte complex, nu-i așa? Ei bine, nu este deloc cazul acestei rețete de quiche lorraine. Dimpotrivă, este un preparat foarte simplu, pe care îl puteți face ca mic dejun sau brunch, pentru toată familia.  Quiche lorraine nu este altceva decât omletă cu bacon și cașcaval, cu bază de aluat de tartă, rumenită în cuptor. Nu este greu de făcut, dar necesită ceva răbdare, pentru că aluatul trebuie să stea odată singur la cuptor, și apoi împreună cu ouăle. 

Sos de smantana cu marar (raw vegan)

200 ml smantana de caju 1 lingura mustar bio 1 lingurita pudra de usturoi 1 legatura marar tocat sare de Himalaya dupa gust

Supa De Legume Cu Varza De Bruxelles Si Smantana Din Caju (raw Vegan)

20 bucati varza de Bruxelles taiate fiecare in 4 bucati 2 morcovi taiati cubulete mici 1/4 conopida maruntita in robotul cu lama in S 10 rosii cherry taiate in cuburi mici 8 ciuperci champignon taiate felii subtiri 1 bucata de aproximativ 10 cm de praz taiat rondele subtiri 1 legatura de patrunjel tocat marunt smantana din caju dulce completare apa de izvor dupa gust pentru marinata: 5 linguri sos de soia Shoyu sau Tamari zeama de la 1 lamaie 2 linguri amestec de condimente si flori Adevarata Picanterie de la Sonnentor (Ingrediente: boia dulce usturoi chili petale de trandafir oregano cimbru busuioc rozmarin piper negru petale de floarea soarelui si galbenele.) piper macinat dupa gust 1 litru apa de izvor

Rosii umplute si invelite

4 rosii 4 oua 4 feli prosciutto crudo cubulete de cascaval sare ulei Reteta inspirata din "Mic dejun regal" postata de Varadi Silvia.

Branza Raw Din Caju

1+1/2 cani caju 1/3 cana apa 2 lingurite suc de lamaie (proaspat stors) 2 catei usturoi un varf de sare

Telemea Braziliana Raw Vegana

* 2 cani nuci braziliene inmuiate timp de 2 h sau chiar uscate * 3 cani de apa sau cat cere compozitia * 2-3 pastile probiotice

Paine Mediteraneana (raw Vegan)

1 cana pulpa de nuca (rezulatata de la lapte de nuca 1 cana pulpa de migdale (rezultata de la lapte de nuca) 1/4 cana seminte de in hidratate 30 min in 1/2 cana apa de izvor 1/2 cana faina din seminte de in 1/4 cana faina de nuca de macadamia 1/4 cana faina de migdale 1/2 cana faina din grau germinat deshidratat si macinat 1 cana faina de hrisca 3 cani pulpa de morcov (rezultata de la suc) 3 cani pulpa de dovlecel zucchini (rezulatat de la suc) 1/2 cana rosii deshidratate hidratate 30 min in 3/4 cana apa de izvor 1/4 cana ardei capia deshidratat macinat marunt 6 linguri ulei extra virgin de masline piper dupa gust 1 lingura pulbere de usturoi sare de Himalaya dupa gust 3 linguri oregano 1 lingura maghiran 1 lingura busuioc

Crema De Cocos Raw Vegana

Asadar, avem nevoie de: -1 nuca de cocos -75 gr. faina de migdale -miere, dupa gust (eu am avut miere de menta) - zeama de la 1/2 lamaie

Reteta de primavara cu cartofi copti

4-5 cartofi 1 ardei gras rosu 100 g cascaval ras Putin ulei Condimente: oregano rozmarin sare si piper dupa gust.

Tartă franțuzească cu mere caramelizate, de post

Tarta franțuzească cu mere caramelizate, de post, se numără printre cele mai cunoscute deserturi din Franța, ceea ce nu este deloc întâmplător.

Bulete de cartofi - rețeta simplă, fără cașcaval

Buletele de cartofi sunt delicioase, mai ales dacă sunt preparate în mod corect. Ele pot fi crocante și savuroase dacă sunt prăjite pana devin aurii, sau pot fi moi dacă sunt coapte.

Spaghetti Raw Din Dovlecei

2 zuchini sau 2 dovlecei curatati de coaja 1 kg rosii pentru sos 1-2 catei usturoi 1/2 lingura ulei presat la rece 1/4 lingurita mix de condimente 1 crenguta din urmatoarele: marar, cimbru, patrunjel sare dupa gust

Negresa Raw

200g nuci 200g nuci pecan, injumatatite 170g curmale inmuiate in apa pt 10 minute 1/2 banana 110g pudra de cacao un vf de sare 2lg de apa (cat sa ajute la procesarea ingredientelor) 2lg extract de vanilie

Tarta Raw Cu Ciocolata Si Curmale

Pentru crusta ( “blatul” ): o cana de curmala, o cana de seminte de floarea soarelui, cacao (2- 3 linguri); Pentru crema: 1/2 cana de miere, 1 banana, cacao (2-3 linguri); Pentru ornat: fructe diverse ( kiwi, in cazul meu).

Tiramisu Vegan Cu Seminte De Chia

150g prune uscate fara samburi, faramitate 60 ml vin 125 ml espresso 2 linguri cacao 1 lingurita cafea proaspat macinata 80 ml sirop de orez 80g seminte de chia 400ml lapte de cocos 2 lingurite esenta de vanilie 40g fulgi de cacao

Ochiuri cu cascaval la cuptor

2 oua 100 g cascaval sare,piper,cimbru dupa gust ulei de masline

Painica umpluta, By Jamie Oliver

prosciutto crudo sau sunculita afumata,mozzarella sau cascaval, 3 oua fierte, parmezan, rosii uscate, busuioc proaspat (uscat), rozmarin, ulei de masline, aluat de paine (dupa reteta lu Alis explicata mai jos)

Grisine cu cascaval si sunculita taraneasca

Ingrediente 6 buc: 6 grisine lungi 3 felii cascaval afumat&nbsp 3 felii cascaval clasic&nbsp 6 felii subtiri sunculita taraneasca 1 castravete mic 1 lingurita ulei de masline 2 lingurite susan negru 2 linguri mustar boabe

Triunghiuri cu cascaval

Pentru aluat: faina 2 linguri margarina/unt 1 lingurita sare 40 g cascaval ras 150 ml lapte 1 lingurita praf de copt Pentru deasupra: 2 linguri lapte cascaval ras

frigarui cu branza

100 g cascaval afumat 100 g de cascaval cu verdeata 100 g telemea 100 g cascaval picant 1 ardei rosu 1 ardei verde 1 ardei galben 100 g masline fara samburi.

Briose cu cascaval (din aluat de foi)

1 pachet aluat cu foi20 dkg cascaval razuit10 dkg cascaval afumat razuit3 galbenusuri2 linguri faina2 dl friscasarepiper

Zacusca Raw (fara Foc)

* 1 cana rosii uscate din timpul verii * 1 cana ardei uscati * 1/2 ceasca vinete uscate * 2 catei usturoi * 3 Lg ulei masline presat la rece * 1 lg cimbru proaspat tocat * 1/2 lg frunze telina proaspata tocata * sare dupa gust * 1/2 ceasca apa filtrata

Gogoase din mamaliga in sos cu cascaval

mamaliga 250-300 gr. brinza alba de vaci 100 gr., marar prospat 1 lingurita rosie 1 cascaval ras 50gr. oregano pentru sos: lapte 200 ml, cascaval ras 50gr. piper negru, sare.

Penne la cuptor (reteta rapida)

un pachet de penne cateva felii de sunca/ salam/ bacon 250 de gr smantana pulpa de la 5 rosii/ sos de rosii cumparat busuioc o ceapa sare piper cascaval masline (optional) ciuperci champignon (optional)

Snitel cu cascaval

1 kg cotlet de porc 3-4 oua 100 g faina 150 g cascaval ulei pentru prajit sare piper boia

Piept de pui gratinat

4 oua,piept de pui,300ml sos alb (dau reteta mai jos),unt,piure de cartofi (am folosit 2 cartofi maricei),cascaval,condimente (eu am folosit curry ca i-mi place la carnea de pui),sare.

Pui Valdostana. Rețeta pas cu pas, ca la restaurantele de lux

Puiul Valdostana este o rețetă italiană delicioasă, făcută cu bucăți subțiri de piept de pui, șuncă presată, roșii și felii de cașcaval într-un sos ușor de vin alb.

Cascaval pane crocant

1 cascaval2 ouafainafulgi de porumb

Specialitate de cascaval

O roata de cascaval Dalia (sau orice sortiment moale) si 3-4 carnati cabanos.

Snitel umplut cu cascaval

-400 g snitel porc, -4 felii cascaval, -sare, -piper alb macinat, -cimbru uscat,

Pateuri cu ciuperci si cascaval

o foaie aluat foietaj, 6 ciuperci champignon, cascaval, 1 ou, mac, oregano, sare

Saleuri cu cascaval

aluat foietaj piper sare boia de ardei unt topit 100 g de cascaval

Turnulet cu vinete , rosii si cascaval

1 vanata 2 rosii 150 g cascaval ulei de masline oregano sare

Sufleu de bruccoli

Am gasit reteta asta minunata de sufleu,pe internet,pe un blogmultumesc proprietarei(ului),bloguluiare retete excelente. Pun,aici,linkulpoate intereseaza pe cineva: http://leofloriblog.blogspot.com/2009/10/sufleu-de-broccoli-si-ciuperci.html -300 g broccoli -350 g ciuperci(eu am pus o conserva) -200 g cascaval -3 oua -4 linguri de smintina(eu am folosit vreo 6 de ceva,asemanator cu smintina) -delikat(n-am pus),piper,usturoi granulat(am folosit usturoi proaspat,batutcam 3 catei),sare,rozmarin

Specialitate de cascaval - 2

- cca 150-200 g cascaval - 100 g branza feta sau urda o lingurita de unt (optional) marar tocat.