File de crap la cuptor
File de crap la cuptor retete: cum gatesti file de crap la cuptor si cele mai gustoase retete de medalioane de crap la cuptor, saramura de crap la cuptor, crap la cuptor in folie de aluminiu, plachie de crap taraneasca la cuptor, crap la gratar in folie de aluminiu, muschi file, pui de curte la cuptor, chiftele de pui la cuptor, piept de gaina la cuptor, ciocanele de pui la cuptor.Crap la cuptor pe pat de legume
Crap la cuptor cu legume este una dintre cele mai cunoscute și mai sănătoase rețete. Crapul gătit la cuptor este foarte gustos și cu puține calorii, ideal pentru întreaga familie.
File de Crap la gratar cu legume
2 bucati file crap 2-3 morcovi 200 gr mazare 200 gr fasole verde 1 telina 1 lamaie pudra usturoi sare piper 100-150gr de unt
Crap prăjit cu garnitură de cartofi natur
Nu mai știi ce să mai gătești pentru prânz sau cină? Încearcă crap prăjit, crocant, cu cartofi natur, o mâncare tradițională românească ușor de preparat acasă.
Crap la grătar cu mujdei de usturoi
Această rețetă simplă și gustoasă de crap la grătar cu mujdei de usturoi este ușor de urmărit și va fi cu siguranță un succes la următoarea masă.
Rețetă de crap prăjit cu mălai - crocant la exterior, fraged la interior
Crap prăjit cu mălai - o rețetă simplă, rapidă și delicioasă pe care o poți pregăti oricând.
File de crap cu sos salsa
Vrei să prepari un fel principal ușor și delicios? Încearcă fileul de crap cu sos salsa!Combinația dintre peștele fraged și sosul salsa proaspăt și aromat este pur și simplu irezistibilă.În plus, această rețetă este gata în aproximativ 30 de minute, așa că e ideală pentru o cină rapidă în timpul săptămânii sau pentru un prânz ușor în weekend.
Mici de pește (crap) picanți
Transformă crapul într-un fel de mâncare inedit cu acești mici de pește picanți. Perfectă pentru grătar, această rețetă aduce un gust picant iubitorilor de pește.
Sandwich cu file de peste la cuptor
file de peste albun catel usturoicateva bucati de untcoaja de lamaiesare si pipercrema de branzasalata verde (sau legume dupa gust)
Crap la punga maggi
6 bucati de crap 2 pungi maggi 3 catei de usturoi ulei de masline zeama de la o lamaie sos de soia sare piper macinat
Crap in crusta de susan
6 portii de crap zeama de la o lamaie susan 2 oua faina ulei pentru prajit sare piper macinat
Medalion de crap cu legume la cuptor
Medalionul de crap cu legume la cuptor este o rețetă rapidă și simplă, potrivită pentru oricine vrea să mănânce sănătos fără complicații.Crapul este un pește accesibil și ușor de preparat, iar legumele coapte completează perfect acest fel de mâncare. Tot ce îți trebuie sunt câteva ingrediente de bază și un cuptor.
File pangasius cu orez la cuptor - reteta proprie
~250 gr orez 3-4 bucati de peste file pangasius delikat knorr 1 cub knorr-legume 1 cub knorr-gaina sau pui ulei pentru prajit faina folie aluminiu
File de cod cu roșii cherry și usturoi
O rețetă cu pește este întotdeauna bine-venită, mai ales atunci când nu aveți prea mult timp de petrecut în bucătărie. Este sănătos, se face ușor și nu trebuie să depuneți prea mult efort, astfel că, în 30 de minute, aveți o masă delicioasă și sănătoasă, pentru întreaga familie. Astăzi vă propunem o rețetă cu file de cod, foarte simplă și aromată. Puteți pune și alte condimente în afară de cele recomandate în rețetă. De asemenea, puteți adăuga și alte legume în tavă și, astfel, veți avea și o garnitură perfectă pentru pește.
Crap la gratar cu sos de iaurt si usturoi
1 crap (cca 2 kg) 2 pahare iaurt natural 50 ml ulei 1 capatana usturoi 2 inguru sare gronjoasa otet - cateva picaturi
Crap la dubletta
- un crap proaspat - un morcov - o ceapa - 3 catei de usturoi - 2- 3 linguri de ulei de masline - zeama de lamaie(1/2 lamaie) - sare piper foaie de dafin (alte condimente dupa placere) - 30 ml vin alb
File de somon, cu crusta picanta, la cuptor cu cartofi natur si spanac
file de somonzeama de lamaiemararbusuioc (sau alta verdeata,in functie de gust)1 morcov1 ceapa violeta1/2 ardei granulat de usturoisare,piper2-3 linguri ulei de masline5 linguri faina de pane
File de șalău în crustă de fulgi de porumb
Rețetele cu pește sunt printre cele mai ușoare și rapide idei pentru o masă delicioasă și sănătoasă. Atunci când nu mai știți ce să gătiți, luați un file de pește și pregătiți-l cum vă place: la abur, la grătar, la cuptor sau prăjit. Dacă vă place peștele pane, în crustă, crocant și aromat, astăzi vă propunem un file de șalău în crustă de fulgi de porumb, perfect alături de o porție de cartofi, dacă vreți un fel de mâncare de tip fish & chips sau cu legume sote. Puteți înlocui șalăul cu orice alt pește doriți.
Plachie la cuptor cu legume si vin
1,5 kg peste (stiuca, crap, salau etc.),7-8 cepe mari,2 cesti de ulei,3-4 rosii,1 pahar vin,patrunjel verde,sare,piper
Varza cu crap
2 verze murate 1 crap piper boabe ulei usturoi crengi de visin sau alte crengi cimbru sare
Rondele de crap umplute cu sunca si cascaval
2 rondele de crap malai 4 felii suncade Praga(sau orice alta sunca) 4 felii cascaval migdale marar verde ulei zeama de la o jumatate de lamaie sare
Crap cu sos de rosii
4 bucati crap 3 rosii 4 catei usturoi 1 ceapa 2-3 linguri ulei de masline sare, 1/2 pahar vin alb
Crap in crusta de rosii deshidratate
1 crap (2-3kg) 2 linguri ulei de masline 5 linguri cu rosii deshidratate zeama de la o lamaie 1 lamaie sare partunjel verde Pentru garnitura 3 morcovi rozmarin ulei de masline
File de macrou la gratar
file de macrou(sau orice alt peste) suc de la o lamaie 2-3linguri de ulei 2-3catei de usturoi sare
Icre de crap prăjite. O gustare autentic românească
Icrele de crap prăjite sunt o delicatesă tradițională românească, apreciată pentru gustul lor bogat și ușor sărat. Prepararea lor este simplă și rapidă, perfectă pentru o gustare sau aperitiv.
Crap prajit cu sos gremaolata
6 felii crap sare faina si boia dulce pentru tavalit bucatile de peste ulei pentru prajit Pentru sos 1 legatura patrunjel 2 catei de usturoi coaja rasa de la 1 lam^aie 2 lingurite ulei de masline 2 lingurite zeama de lamaie
File de peste la cuptor cu mustar, patrunjel si rosii
600 gr. file de peste alb spalat bine (salau cod merluciu) 500 gr. de rosii spalate 2 cepe curatate si spalate 6-7 catei de usturoi curatati si spalati sare piper proaspat macinat 4 linguri de ulei 2 linguri de mustar 1 legatura de patrunjel verde spalat
Crap la gratar cu cartofi copti si cascaval ras
Ingrediente: 3 bucati de crap portionat. 1 kg cartofi de salata. 200 gr cascaval delaco ras. 25 sau 30 gr unt(1 lingura si jumatate de unt). condimente:sare,piper roz proaspat macinat,tarhon uscat si rozmarin uscat.
Crap ^in crusta de nuci
4 portii de crap (sau orice alt peste) o mana miez de nuca 2 oua 2 linguri cu pesmet cimbru uscat ulei pentru prajit sare piper macinat
Peste la cuptor cu sos de rosii
4 file de cod sau pangasius 6 rosii 4 catei usturoi 2 cepe sare piper busuioc oregano ulei
Crap cu marar pe cartofi noi
4 bucati de crap 1 kg cartofi noi sare piper boia de ardei iute usturoi ulei de masline
Peste la cuptor cu masline
1peste crap de 1,500gr taiat in felii potrivite 1ceapa rosie mare taiata rondele 1lingurita paprica iute putin sare piper 1/4 pahar ulei de masline 1/2 pahar de vin alb 20 masline negre taiate in sferturi 1foaie de frunza de dafna citeva boabe de enibahar suc de la 1/2 de lamaie 1lamaie taiata felioare subtiri.
Crap pane cu pesmet
Pentru 5 portii:crap fara cap - 600 gulei - 100 mlfaina - 50 gpesmet - 100 goua - 2 bucatisare dupa gust
Saramură de crap - o explozie de arome intense
Saramura de crap - gustul autentic al bucătăriei românești într-un singur fel de mâncare!
Felii de somon in folie la cuptor
file de somon sau steakuri de somon coaja de la 1/2 de lamaie si sucul ulei de masline fire de cimbru proaspat sare piper folii de aluminiu impartite in bucati 2-3 rosii taiate cubulete mici ulei de masline
File de cod la cuptor pe pat de cartofi. Rețetă ușoară și sățioasă
Descoperă cum să prepari un file de cod la cuptor pe un pat de cartofi cu rețeta noastră delicioasă. O mâncare sănătoasă și gustoasă, perfectă pentru cină sau prânzul de duminică în familie.
Pangasius cu ciuperci la cuptor
1 bucata file de pangasius. 6 sau 7 ciuperci champignion. 50 ml vin alb. 2 rosii. 2 lingurite de unt. sare, roz proaspat macinat,menta si tarhon uscat.
Pangasius la cuptor
un file de pangasius 5 cepe mari 150 ml ulei 100 g faina de grau 1/2 lamaie 50 ml vin alb sare piper fire de cimbru marar patrunjel foaie de dafin
Sardine la cuptor
1 lingura ulei de masline,2 cepe mari,3 catei usturoi,2 dovlecei,3 linguri cimbru proaspat taiat marunt,8 bucati de file de sardine,100gr parmezan,4 oua,300ml lapte,sare si piper.
Crap cu ciuperci in sos tomat
2 bucati mai mari de crap proaspat 7 ciuperci proaspete 3 catei de usturoi 1 canita cu vin 300-400 gr pasta de rosii de casa sare piper busuioc uscat 1 lingura ulei
Crap românesc în folie de aluminiu
Descoperă cum să gătești crap românesc în folie de aluminiu pentru un gust autentic. Urmărește rețeta noastră pas cu pas și bucură-te de o masă delicioasă!
File la cuptor cu cartofi natur.
2 fileuri de peste. 500 gr cartofi. 50 gr smantana. 4 catei de usturoi. sare, verde si alte condimente ce dorim.
File de pangasius la cuptor
Pangasiusul la cuptor este o alegere excelentă pentru o masă ușoară și sănătoasă. Este un pește alb, cu un gust delicat și o textură fragedă. În plus, se gătește rapid și ușor, fiind perfect pentru serile aglomerate.
Peste La Cuptor Cu Cartofi Prajiti
- 1 file peste - 4 cortofi medii - condimente: sare piper delikat putin unt chilli boia de ardei iute condiment pentru peste - 2 linguri pesmet - 1 catel usturoi - felii de lamaie.
rasol de crap cu cartofi si sos olandez
2-3 cepe 2-3 morcovi1 kg crap foaie de dafin 5-6 boabe de piper 1 radacina de patrunjel 1/2 kg cartofi patrunjel verde sare
Saramura boiereasca de crap
un crapardei rosuardei iutemalai Arpisrosiiceapa albausturoiboia dulcepatrunjelputin ulei Arpispasta de ardei kapia Ferma noastrasarepiper
Ceapa umpluta cu icre de crap
1 lingura de icre de crap600 ml ulei cateva picaturi zeama de lamaie
Racitura de peste
2 pesti proaspeti crap de 1,5 kg fiecare 1 peste crap de 2 kg 3 - 4 cepe mari 6 oua (3 fierte in coaja) 1 legatura de patrunjel 2 - 3 morcovi frunze de telina si patrunjel 1 plic mic de gelatina
Gustare cu file de anchois ("a la Sorin")
biscuiti cu migdale, unt, crema de branza de capra, verdeata (eu am folosit coriandru), file de anchois
Cus-cus cu file de peste la cuptor
200 gr de cus-cus. 2 fileuri de peste(pangasius). sare piper roz proaspat macinat si tarhon uscat. cateva frunzulite de menta pentru decor.
Somon cu parmezan și pătrunjel la cuptor
Există o vorbă din popor care spune: nicio masă fără pește. Lucrurile s-au mai schimbat de atunci, dar peștele nu trebuie să lipsească nici acum din alimentația noastră. Una-două porții de pește pe săptămână ne asigură o cantitate corectă de proteine și acizi grași Omega 3 și Omega 6, necesari pentru o bună funcționare a organismului. Astăzi vă propunem o rețetă foarte simplă de somon la cuptor, cu crustă de parmezan și pătrunjel. Este foarte potrivită și pentru cei care urmează diete low-carb sau diete bogate în proteine și grăsimi.