File de crap la cuptor
File de crap la cuptor retete: cum gatesti file de crap la cuptor si cele mai gustoase retete de medalioane de crap la cuptor, saramura de crap la cuptor, crap la cuptor in folie de aluminiu, plachie de crap taraneasca la cuptor, crap la gratar in folie de aluminiu, muschi file, pui de curte la cuptor, chiftele de pui la cuptor, piept de gaina la cuptor, ciocanele de pui la cuptor.Crap la cuptor pe pat de legume
Crap la cuptor cu legume este una dintre cele mai cunoscute și mai sănătoase rețete. Crapul gătit la cuptor este foarte gustos și cu puține calorii, ideal pentru întreaga familie.
File de Crap la gratar cu legume
2 bucati file crap 2-3 morcovi 200 gr mazare 200 gr fasole verde 1 telina 1 lamaie pudra usturoi sare piper 100-150gr de unt
Medalion de crap cu legume la cuptor
3 medalioane de crap. 500 gr varza noua. 500 gr ciuperci champignion. 2 rosii. 1 ceapa rosie de apa. 1 lingurita rasa de menta uscata. 2 linguri de unt. sare, fara sare(de la plafar bio) piper roz proaspat macinat.
Crap la punga maggi
6 bucati de crap 2 pungi maggi 3 catei de usturoi ulei de masline zeama de la o lamaie sos de soia sare piper macinat
Sandwich cu file de peste la cuptor
file de peste albun catel usturoicateva bucati de untcoaja de lamaiesare si pipercrema de branzasalata verde (sau legume dupa gust)
Crap la gratar cu mujdei de usturoi
1 crap 2-3kg, 500 ml vin alb o lamiie, 3 rosii 6 catei usturoi sare si piper
File de somon pane
Peștele nu trebuie să lipsească dintr-o alimentație sănătoasă și echilibrată. 1-2 porții de pește pe săptămână vă asigură necesarul de omega 3 și omega 6 și reprezintă o alegere sănătoasă pentru prânz sau cină, pentru întreaga familie. Puteți alege să preparați peștele la grătar, la cuptor, la abur sau pe grill și este de evitat prăjirea lui. Astăzi vă propunem o rețetă de pește pane, făcut la cuptor. Puteți înlocui somonul cu orice fel de pește, cum ar fi șalău, păstrăv, macrou, cod etc.
File de pangasius la cuptor
3 bucati de file de pangasius un morcov o ceapa 3 catei de usturoi piper si ienibahar boabe o foaie de dafin zeama unei lamai o cescuta de vin alb o lingurita de ulei de palmier
Crap in crusta de susan
6 portii de crap zeama de la o lamaie susan 2 oua faina ulei pentru prajit sare piper macinat
Crap la gratar cu sos de iaurt si usturoi
1 crap (cca 2 kg) 2 pahare iaurt natural 50 ml ulei 1 capatana usturoi 2 inguru sare gronjoasa otet - cateva picaturi
File pangasius cu orez la cuptor - reteta proprie
~250 gr orez 3-4 bucati de peste file pangasius delikat knorr 1 cub knorr-legume 1 cub knorr-gaina sau pui ulei pentru prajit faina folie aluminiu
Crap la dubletta
- un crap proaspat - un morcov - o ceapa - 3 catei de usturoi - 2- 3 linguri de ulei de masline - zeama de lamaie(1/2 lamaie) - sare piper foaie de dafin (alte condimente dupa placere) - 30 ml vin alb
File de cod cu roșii cherry și usturoi
O rețetă cu pește este întotdeauna bine-venită, mai ales atunci când nu aveți prea mult timp de petrecut în bucătărie. Este sănătos, se face ușor și nu trebuie să depuneți prea mult efort, astfel că, în 30 de minute, aveți o masă delicioasă și sănătoasă, pentru întreaga familie. Astăzi vă propunem o rețetă cu file de cod, foarte simplă și aromată. Puteți pune și alte condimente în afară de cele recomandate în rețetă. De asemenea, puteți adăuga și alte legume în tavă și, astfel, veți avea și o garnitură perfectă pentru pește.
Crap prajit cu lamaie
4 felii de crap zeama de la o lamaie 1 lingura de ulei de masline oregano ulei pentru prajit faina sare piper macinat
Plachie la cuptor cu legume si vin
1,5 kg peste (stiuca, crap, salau etc.),7-8 cepe mari,2 cesti de ulei,3-4 rosii,1 pahar vin,patrunjel verde,sare,piper
Crap prajit cu garnitura de cartofi natur
- 1 crap de 1- 1,5 kg - faina - malai - boia de ardei - sare - 4-5 cartofi de marime medie - 50 g smantana - ulei pentru prajit - patrunjel - 3-4 catei de usturoi - zeama de la o lamaie
Crap romanesc in folie de aluminiu
-o jumatate de crap romanesc -sare -piper -nucsoara -ghimbir -ulei -1 lamaie
File de somon, cu crusta picanta, la cuptor cu cartofi natur si spanac
file de somonzeama de lamaiemararbusuioc (sau alta verdeata,in functie de gust)1 morcov1 ceapa violeta1/2 ardei granulat de usturoisare,piper2-3 linguri ulei de masline5 linguri faina de pane
Varza cu crap
2 verze murate 1 crap piper boabe ulei usturoi crengi de visin sau alte crengi cimbru sare
File de șalău în crustă de fulgi de porumb
Rețetele cu pește sunt printre cele mai ușoare și rapide idei pentru o masă delicioasă și sănătoasă. Atunci când nu mai știți ce să gătiți, luați un file de pește și pregătiți-l cum vă place: la abur, la grătar, la cuptor sau prăjit. Dacă vă place peștele pane, în crustă, crocant și aromat, astăzi vă propunem un file de șalău în crustă de fulgi de porumb, perfect alături de o porție de cartofi, dacă vreți un fel de mâncare de tip fish & chips sau cu legume sote. Puteți înlocui șalăul cu orice alt pește doriți.
Rondele de crap umplute cu sunca si cascaval
2 rondele de crap malai 4 felii suncade Praga(sau orice alta sunca) 4 felii cascaval migdale marar verde ulei zeama de la o jumatate de lamaie sare
Crap in crusta de rosii deshidratate
1 crap (2-3kg) 2 linguri ulei de masline 5 linguri cu rosii deshidratate zeama de la o lamaie 1 lamaie sare partunjel verde Pentru garnitura 3 morcovi rozmarin ulei de masline
Crap cu sos de rosii
4 bucati crap 3 rosii 4 catei usturoi 1 ceapa 2-3 linguri ulei de masline sare, 1/2 pahar vin alb
Crap prajit cu sos gremaolata
6 felii crap sare faina si boia dulce pentru tavalit bucatile de peste ulei pentru prajit Pentru sos 1 legatura patrunjel 2 catei de usturoi coaja rasa de la 1 lam^aie 2 lingurite ulei de masline 2 lingurite zeama de lamaie
File de crap,prajit cu mamaliguta si mujdei
2 sau 3 fileuri de crap proaspat. 3 oua. 250 sau 300 gr ulei de palmier pentru prajit. 500 gr malai grisat. 1 lingurita de ulei presat la rece pentru mujdei. sare,piper roz proaspat macinat,6-8 catei de usturoi pentru mujdei,patrunjel verde tocat cat mai fin.
File de macrou la gratar
file de macrou(sau orice alt peste) suc de la o lamaie 2-3linguri de ulei 2-3catei de usturoi sare
Salata din icre de crap cu ceapa
.100 g icre de crap .300 g ulei .apa minerala .zeama de lamaie .sare .1 fir de ceapa verde
Crap prajit, cu sos de usturoi
1 crap - 1-1,5 kg 200 ml ulei 5-6 linguri faina alba 2-3 linguri boia 3-4 catei de usturoi 50 g de smantana 1 lingurita de bulion
Crap la gratar cu cartofi copti si cascaval ras
Ingrediente: 3 bucati de crap portionat. 1 kg cartofi de salata. 200 gr cascaval delaco ras. 25 sau 30 gr unt(1 lingura si jumatate de unt). condimente:sare,piper roz proaspat macinat,tarhon uscat si rozmarin uscat.
Crap ^in crusta de nuci
4 portii de crap (sau orice alt peste) o mana miez de nuca 2 oua 2 linguri cu pesmet cimbru uscat ulei pentru prajit sare piper macinat
File de peste la cuptor
3 fileuri groase de peste,condimente,2 rosii fara pielita,1 ardei gras,1 morcov ,sare,piper 1 catel usturoi, pahar vin alb,cateva fire de patrunjel
File de peste la cuptor cu mustar, patrunjel si rosii
600 gr. file de peste alb spalat bine (salau cod merluciu) 500 gr. de rosii spalate 2 cepe curatate si spalate 6-7 catei de usturoi curatati si spalati sare piper proaspat macinat 4 linguri de ulei 2 linguri de mustar 1 legatura de patrunjel verde spalat
File de crap cu sos salsa
4 bucati de file(fara oase si fara piele. 1 kg ciuperci champignion. 300 gr cascaval ras(pentru umplut ciupercile). 1 cescuta vin alb. 2 sau 3 linguri ulei de masline extravirgin. 1 cutie rosii in bulion de la Pomodore(bucati de rosii in sos). 1 legatura patrunjel mare. 1 ardei gras rosu. condimente:sare piper roz boabe macinat,tarhon uscat,rozmarin uscat,nucsoara,chilli,un varf de cutit de zahar brun.
Crap cu marar pe cartofi noi
4 bucati de crap 1 kg cartofi noi sare piper boia de ardei iute usturoi ulei de masline
Peste la cuptor cu masline
1peste crap de 1,500gr taiat in felii potrivite 1ceapa rosie mare taiata rondele 1lingurita paprica iute putin sare piper 1/4 pahar ulei de masline 1/2 pahar de vin alb 20 masline negre taiate in sferturi 1foaie de frunza de dafna citeva boabe de enibahar suc de la 1/2 de lamaie 1lamaie taiata felioare subtiri.
Pui la tigaie cu ardei si cartofi la cuptor
500g file de piept de pui 3 ardei grasi (1 galben 1 rosu 1 verde) ulei sare piper delikat cimbru usturoi boia de ardei iute cartofi
Peste la cuptor cu sos de rosii
4 file de cod sau pangasius 6 rosii 4 catei usturoi 2 cepe sare piper busuioc oregano ulei
Crap pane cu pesmet
Pentru 5 portii:crap fara cap - 600 gulei - 100 mlfaina - 50 gpesmet - 100 goua - 2 bucatisare dupa gust
Felii de somon in folie la cuptor
file de somon sau steakuri de somon coaja de la 1/2 de lamaie si sucul ulei de masline fire de cimbru proaspat sare piper folii de aluminiu impartite in bucati 2-3 rosii taiate cubulete mici ulei de masline
Crap cu ciuperci in sos tomat
2 bucati mai mari de crap proaspat 7 ciuperci proaspete 3 catei de usturoi 1 canita cu vin 300-400 gr pasta de rosii de casa sare piper busuioc uscat 1 lingura ulei
Pangasius cu ciuperci la cuptor
1 bucata file de pangasius. 6 sau 7 ciuperci champignion. 50 ml vin alb. 2 rosii. 2 lingurite de unt. sare, roz proaspat macinat,menta si tarhon uscat.
Pangasius la cuptor
un file de pangasius 5 cepe mari 150 ml ulei 100 g faina de grau 1/2 lamaie 50 ml vin alb sare piper fire de cimbru marar patrunjel foaie de dafin
Sardine la cuptor
1 lingura ulei de masline,2 cepe mari,3 catei usturoi,2 dovlecei,3 linguri cimbru proaspat taiat marunt,8 bucati de file de sardine,100gr parmezan,4 oua,300ml lapte,sare si piper.
rasol de crap cu cartofi si sos olandez
2-3 cepe 2-3 morcovi1 kg crap foaie de dafin 5-6 boabe de piper 1 radacina de patrunjel 1/2 kg cartofi patrunjel verde sare
Saramura boiereasca de crap
un crapardei rosuardei iutemalai Arpisrosiiceapa albausturoiboia dulcepatrunjelputin ulei Arpispasta de ardei kapia Ferma noastrasarepiper
Saramura de crap
2 Bucati crap (poate fi si de platica biban) 4 rosii 2-3 ardei grasi 5-6 catei de usturoi 3 fire patrunjel frunze 3 fire leustean frunze 50 ml ulei 500-800 g sare grunjoasa piper boia sau un ardei iute 1 litru apa fiarta
File la cuptor cu cartofi natur.
2 fileuri de peste. 500 gr cartofi. 50 gr smantana. 4 catei de usturoi. sare, verde si alte condimente ce dorim.