File de crap la cuptor

File de crap la cuptor retete: cum gatesti file de crap la cuptor si cele mai gustoase retete de medalioane de crap la cuptor, saramura de crap la cuptor, crap la cuptor in folie de aluminiu, plachie de crap taraneasca la cuptor, crap la gratar in folie de aluminiu, muschi file, pui de curte la cuptor, chiftele de pui la cuptor, piept de gaina la cuptor, ciocanele de pui la cuptor.

Crap la cuptor pe pat de legume

Crap la cuptor cu legume este una dintre cele mai cunoscute și mai sănătoase rețete. Crapul gătit la cuptor este foarte gustos și cu puține calorii, ideal pentru întreaga familie.

File de Crap la gratar cu legume

2 bucati file crap 2-3 morcovi 200 gr mazare 200 gr fasole verde 1 telina 1 lamaie pudra usturoi sare piper 100-150gr de unt

Crap prăjit cu garnitură de cartofi natur

Nu mai știi ce să mai gătești pentru prânz sau cină? Încearcă crap prăjit, crocant, cu cartofi natur, o mâncare tradițională românească ușor de preparat acasă.

Crap la grătar cu mujdei de usturoi

Această rețetă simplă și gustoasă de crap la grătar cu mujdei de usturoi este ușor de urmărit și va fi cu siguranță un succes la următoarea masă.

Rețetă de crap prăjit cu mălai - crocant la exterior, fraged la interior

Crap prăjit cu mălai - o rețetă simplă, rapidă și delicioasă pe care o poți pregăti oricând.

File de crap cu sos salsa

Vrei să prepari un fel principal ușor și delicios? Încearcă fileul de crap cu sos salsa!Combinația dintre peștele fraged și sosul salsa proaspăt și aromat este pur și simplu irezistibilă.În plus, această rețetă este gata în aproximativ 30 de minute, așa că e ideală pentru o cină rapidă în timpul săptămânii sau pentru un prânz ușor în weekend.

Sandwich cu file de peste la cuptor

file de peste albun catel usturoicateva bucati de untcoaja de lamaiesare si pipercrema de branzasalata verde (sau legume dupa gust)

Mici de pește (crap) picanți

Transformă crapul într-un fel de mâncare inedit cu acești mici de pește picanți. Perfectă pentru grătar, această rețetă aduce un gust picant iubitorilor de pește.

Crap in crusta de susan

6 portii de crap zeama de la o lamaie susan 2 oua faina ulei pentru prajit sare piper macinat

Medalion de crap cu legume la cuptor

Medalionul de crap cu legume la cuptor este o rețetă rapidă și simplă, potrivită pentru oricine vrea să mănânce sănătos fără complicații.Crapul este un pește accesibil și ușor de preparat, iar legumele coapte completează perfect acest fel de mâncare. Tot ce îți trebuie sunt câteva ingrediente de bază și un cuptor.

File de cod cu roșii cherry și usturoi

O rețetă cu pește este întotdeauna bine-venită, mai ales atunci când nu aveți prea mult timp de petrecut în bucătărie. Este sănătos, se face ușor și nu trebuie să depuneți prea mult efort, astfel că, în 30 de minute, aveți o masă delicioasă și sănătoasă, pentru întreaga familie.  Astăzi vă propunem o rețetă cu file de cod, foarte simplă și aromată. Puteți pune și alte condimente în afară de cele recomandate în rețetă. De asemenea, puteți adăuga și alte legume în tavă și, astfel, veți avea și o garnitură perfectă pentru pește. 

Crap la gratar cu sos de iaurt si usturoi

1 crap (cca 2 kg) 2 pahare iaurt natural 50 ml ulei 1 capatana usturoi 2 inguru sare gronjoasa otet - cateva picaturi

File de somon, cu crusta picanta, la cuptor cu cartofi natur si spanac

file de somonzeama de lamaiemararbusuioc (sau alta verdeata,in functie de gust)1 morcov1 ceapa violeta1/2 ardei granulat de usturoisare,piper2-3 linguri ulei de masline5 linguri faina de pane

File de șalău în crustă de fulgi de porumb

Rețetele cu pește sunt printre cele mai ușoare și rapide idei pentru o masă delicioasă și sănătoasă. Atunci când nu mai știți ce să gătiți, luați un file de pește și pregătiți-l cum vă place: la abur, la grătar, la cuptor sau prăjit.  Dacă vă place peștele pane, în crustă, crocant și aromat, astăzi vă propunem un file de șalău în crustă de fulgi de porumb, perfect alături de o porție de cartofi, dacă vreți un fel de mâncare de tip fish & chips sau cu legume sote.  Puteți înlocui șalăul cu orice alt pește doriți. 

Plachie la cuptor cu legume si vin

1,5 kg peste (stiuca, crap, salau etc.),7-8 cepe mari,2 cesti de ulei,3-4 rosii,1 pahar vin,patrunjel verde,sare,piper

File de macrou la gratar

file de macrou(sau orice alt peste) suc de la o lamaie 2-3linguri de ulei 2-3catei de usturoi sare

Icre de crap prăjite. O gustare autentic românească

Icrele de crap prăjite sunt o delicatesă tradițională românească, apreciată pentru gustul lor bogat și ușor sărat. Prepararea lor este simplă și rapidă, perfectă pentru o gustare sau aperitiv.

File de peste la cuptor cu mustar, patrunjel si rosii

600 gr. file de peste alb spalat bine (salau cod merluciu) 500 gr. de rosii spalate 2 cepe curatate si spalate 6-7 catei de usturoi curatati si spalati sare piper proaspat macinat 4 linguri de ulei 2 linguri de mustar 1 legatura de patrunjel verde spalat

Peste la cuptor cu sos de rosii

4 file de cod sau pangasius 6 rosii 4 catei usturoi 2 cepe sare piper busuioc oregano ulei

Peste la cuptor cu masline

1peste crap de 1,500gr taiat in felii potrivite 1ceapa rosie mare taiata rondele 1lingurita paprica iute putin sare piper 1/4 pahar ulei de masline 1/2 pahar de vin alb 20 masline negre taiate in sferturi 1foaie de frunza de dafna citeva boabe de enibahar suc de la 1/2 de lamaie 1lamaie taiata felioare subtiri.

Felii de somon in folie la cuptor

file de somon&nbspsau steakuri de somon coaja de la 1/2 de lamaie si sucul ulei de masline fire de cimbru proaspat sare piper folii de aluminiu impartite in bucati 2-3 rosii taiate cubulete mici ulei de masline

Crap pane cu pesmet

Pentru 5 portii:crap fara cap - 600 gulei - 100 mlfaina - 50 gpesmet - 100 goua - 2 bucatisare dupa gust

Saramură de crap - o explozie de arome intense

Saramura de crap - gustul autentic al bucătăriei românești într-un singur fel de mâncare!

Plachie dobrogeană (din crap sau alt pește)

Dacă ai fost vreodată în Dobrogea, sigur ai văzut plachie în meniurile restaurantelor de pește. E o mâncare tradițională, gătită încet, la foc mic sau în cuptor, cu un sos de roșii și legume care îi dă un gust aparte. Nu e complicată, dar trebuie respectate câteva lucruri ca să iasă perfect.

Pangasius la cuptor

un file de pangasius 5 cepe mari 150 ml ulei 100 g faina de grau 1/2 lamaie 50 ml vin alb sare piper fire de cimbru marar patrunjel foaie de dafin

Pangasius cu ciuperci la cuptor

1 bucata file de pangasius. 6 sau 7 ciuperci champignion. 50 ml vin alb. 2 rosii. 2 lingurite de unt. sare, roz proaspat macinat,menta si tarhon uscat.

File de cod la cuptor pe pat de cartofi. Rețetă ușoară și sățioasă

Descoperă cum să prepari un file de cod la cuptor pe un pat de cartofi cu rețeta noastră delicioasă. O mâncare sănătoasă și gustoasă, perfectă pentru cină sau prânzul de duminică în familie.

Sardine la cuptor

1 lingura ulei de masline,2 cepe mari,3 catei usturoi,2 dovlecei,3 linguri cimbru proaspat taiat marunt,8 bucati de file de sardine,100gr parmezan,4 oua,300ml lapte,sare si piper.

Crap românesc în folie de aluminiu

Descoperă cum să gătești crap românesc în folie de aluminiu pentru un gust autentic. Urmărește rețeta noastră pas cu pas și bucură-te de o masă delicioasă!

File de pangasius la cuptor

Pangasiusul la cuptor este o alegere excelentă pentru o masă ușoară și sănătoasă. Este un pește alb, cu un gust delicat și o textură fragedă. În plus, se gătește rapid și ușor, fiind perfect pentru serile aglomerate.

Racitura de peste

2 pesti proaspeti crap de 1,5 kg fiecare 1 peste crap de 2 kg 3 - 4 cepe mari 6 oua (3 fierte in coaja) 1 legatura de patrunjel 2 - 3 morcovi frunze de telina si patrunjel 1 plic mic de gelatina

Cus-cus cu file de peste la cuptor

200 gr de cus-cus. 2 fileuri de peste(pangasius). sare piper roz proaspat macinat si tarhon uscat. cateva frunzulite de menta pentru decor.

Crap cu sos de roșii

Crapul cu sos de roșii e o rețetă simplă și gustoasă, perfectă când vrei ceva bun fără prea mult efort. Peștele se combină perfect cu roșii, ceapă și usturoi, iar la final totul capătă un gust bogat și aromat.

Somon cu parmezan și pătrunjel la cuptor

Există o vorbă din popor care spune: nicio masă fără pește. Lucrurile s-au mai schimbat de atunci, dar peștele nu trebuie să lipsească nici acum din alimentația noastră. Una-două porții de pește pe săptămână ne asigură o cantitate corectă de proteine și acizi grași Omega 3 și Omega 6, necesari pentru o bună funcționare a organismului.  Astăzi vă propunem o rețetă foarte simplă de somon la cuptor, cu crustă de parmezan și pătrunjel. Este foarte potrivită și pentru cei care urmează diete low-carb sau diete bogate în proteine și grăsimi. 

Ciorba de peste (crap)

Lista ingrediente:un crap de 3-4 kilograme,putina sare,o jumatate de litru bors,jumatate de litru de suc de rosii,3-4 linguri de orez alb,apa pentru fiert,3-4 morcovi,2-3 cepe potrivite,1 legatura de verdeata pentru decor,1 radacina de telina potrivita2 ardei grasi medii.

Pește la cuptor cu garnitură de orez

Vrei să pregătești o masă rapidă și delicioasă, fără prea mult efort? Peștele la cuptor cu garnitură de orez este alegerea perfectă! Este o masă echilibrată, bogată în nutrienți și ușor de adaptat după gusturile tale.Indiferent dacă nu știi ce să mai gătești sau cauți o idee de cină rapidă în timpul săptămânii, această rețetă te va cuceri cu simplitatea și savoarea ei.

Merluciu la cuptor cu sos de unt, lămâie, usturoi și capere

Merluciu la cuptor cu sos de lămâie, usturoi și capere este un preparat ușor, ce poate fi servit cu orice garnitură de legume: de la orez, cartofi, quinoa sau salată verde.

File de peste prajit in aluat de clatite,cu bere

-1 kg de file de peste(neaparat file) -250 g de faina -300-350 ml de bere -3 oua mari -sare si piper, gust -zeama de lamiie,tot dupa gust

File de Pangasius cu cartofi la cuptor

2 fileuri de Pangasius. 1 cutie de rosii Cherry. 1 kg cartofi. 2 cepe rosii. 1 pahar de vin alb. Sare piper, mine nu lipseste menta uscata) Sos de Tzatzichi facut in casa. 3 catei de usturoi,iaurt,mirodenii.

Crap in sos rosu cu usturoi

1 crap potrivit curatat 500 ml bullion de rosii 100 ml vin alb 30 gr amidon alimentar dizolvat in 50 ml apa 2 linguri pesto rosso 1 lingurita zahar sare de mare 4 capatani de usturoi 2 ardei grasi galbeni curatati si feliati 250 gr rosii cherry

Crap delicios cu ciuperci și vin alb

O rețetă delicioasă de crap prăjit cu ciuperci și vin alb. Se face repede și este o alegere bună atunci când vrei o masă gustoasă.

Peste cu cartofi si conopida la cuptor

4-5 cartofi mari, o conopida medie, o conserva mica rosii in suc propriu, un peste mediu intreg sau fileo capatana de usturoi, 3-4 linguri ulei, o cana de apa, 2-3 foi de dafin, sare piper

Paste cu somon și broccoli, la cuptor

Descoperă cea mai delicioasă rețetă de paste cu somon și broccoli, la cuptor. Perfectă pentru cine romantice sau mese în familie!

File de cod cu lămâie, la cuptor

O rețetă simplă și delicioasă pentru file de cod cu lămâie, la cuptor. Gata în mai puțin de 30 de minute, este perfect pentru o cină sănătoasă și delicioasă.

Păstrăv la cuptor în crustă cu bob (Vicia Faba)

Aceasta reteta cu pastrav este saraca in calorii si grasimi saturate si bogata in fibre pentru o cina usoara.

Plachie de crap - rețeta tradițională românească

Gustul suculent și parfumul intens al plachiei de crap te vor transporta direct în bucătăria românească tradițională!

Păstrăv în folie, la cuptor, cu lămâie și usturoi. Cu doar 4 ingrediente și mai puțin de 25 de minute

O rețetă ultraușoară de păstrăv la cuptor, în folie de aluminiu, cu lămâie și usturoi, pentru care aveți nevoie de doar 4 ingrediente și care este gata în mai puțin de 25 de minute.

File de pește marinat și prăjit

Vrei să pregătești un fel principal rapid, sănătos și delicios? Fileul de pește marinat și prăjit este o alegere excelentă. Combinația dintre marinadă aromată și textura crocantă a peștelui prăjit este pur și simplu irezistibilă. În plus, această rețetă este ușor de personalizat în funcție de preferințele tale.

File de somon pane

Peștele nu trebuie să lipsească dintr-o alimentație sănătoasă și echilibrată. 1-2 porții de pește pe săptămână vă asigură necesarul de omega 3 și omega 6 și reprezintă o alegere sănătoasă pentru prânz sau cină, pentru întreaga familie. Puteți alege să preparați peștele la grătar, la cuptor, la abur sau pe grill și este de evitat prăjirea lui. Astăzi vă propunem o rețetă de pește pane, făcut la cuptor. Puteți înlocui somonul cu orice fel de pește, cum ar fi șalău, păstrăv, macrou, cod etc. 

Peste la gratar cu cartofi

Peste (crap sau pastrav) 1 kg cartofi noi sare piper ulei otet cimbru curry patrunjel verde