Retete cu carne tocata

Retete cu carne tocata

Palmieri cu carne tocata

Aperitivele sunt o parte importanta a meselor festive, iar daca vrei preparate care par sofisticate, desi sunt usor de facut, reteta de mai jos e ideala.

Chiftele din carne de porc si vita, la cuptor

Carne de vita, carne de porc, verdeturi si cateva ingrediente-cheie. Toate date prin faina si rumenite in cuptor, rezultand cele mai gustoase chiftele.

Chifteluțe de miel cu mentă

Carnea de miel este foarte populară mai ales în bucătăria orientală. Se folosește sub toate formele și la o mulțime de preparate, mai ales cele cu carne tocată. Chiar dacă în bucătăria românească nu prea se folosește carne de miel decât de Paște, merită să încercați această rețetă. Astăzi vă propunem o rețetă delicioasă de chifteluțe cu mentă și condimente, delicioase și aromate. Puteți înlocui carnea de miel cu carne de vită sau amestec, dacă nu vă place. 

Parjoale sarbesti

500g carne tocata (eu am pus de porc ,dar puteti folosi si porc cu vita) ,o ceapa tocata marunt 4 catei de usturoi sare ,piper boia ,felii de cascaval

Sarmalute cu carne de pui

Frunze de varza ~500g carne tocata de pui(sau tocati pulpe dezosate si 1 piept de pui) 1 cescuta de orez 1 ceapa tocata marunt condimente dupa placul fiecaruia(eu pun piper delikat si uneori boia- dar acuma n-am avut decat iute si nu am pus) marar cimbru 1-2 linguri de ulei(din cauza carnii de pasare care este mai uscata).

Rulouri de zucchine cu carne tocata

2 zucchine, 250 g carne tocata, 1 morcov, 1 ceapa mica, verdeata tocata: patrunjel, marar, 2 oua mici, 125 g ricotta/branza de vaci, pesmet, sare, piper

Rosii umplute cu carne tocata si orez

11 rosii potrivite o cana de orez 500 gr carne tocata din pulpa de porc 3 cepe potrivite 3 linguri de ulei 1 ou condimente pentru carne tocata patrunjel 2 lingurite baza pentru mancaruri sare optional

Macaroane cu carne tocata

carne tocata 1/2 kg,bulion,1 ceapa,sare,piper,ulei si aprox 300-500 gr macaroane( spaghete).

Paste Grecesti

O combinatie creativa ale carei arome te vor duce cu gandul la insulele grecesti.

Rulouri cu carne tocata si feta

Daca esti fan al foietajului cu carne, atunci aceste rulouri sunt tot ce putei sa-ti doresti.

Rulada din carne de vita

600 g carne de vita tocata 1 ou 100 g franzela 2 cepe albe tocata marunt sare piper dupa gust usturoi 2 morcovi mari dati rasi marar oregano(dupa preferinta)

Frigarui din carne tocata

500 g carne tocata1 ou1 ceapa1 rosie1 dovlecel4-5 catei de usturoi1 felie de paine1 ardei iutecimbru, sare

Rulada cu carne tocata si legume

500 g carne porc tocata,500 g carne vita tocata,4 oua,1 dovlecel ras si scurs,1 morcov ras,2 cepe taiate cat mai mic,2 linguri pasta de rosii,2 linguri mustar3-4 linguri pesmet inmuiat cu 2-3 linguri lapte/apa ,1 legatura patrunje,lcondimente ( sare, piper, cimbru, boia de ardei dulce, coriandru),1 lingura ulei masline

Chiftelute de porc cu ierburi

Clasicele chiftelute sunt reinventate in aceasta reteta, cu ierburi aromate.

Vinete umplute cu carne tocata

2 vinete (ale mele au avut 800g)2 cepe2 rosii300g carne tocata in amestec (porc+vita)o legatura patrunjel2-3 catei usturoisare, piperputin uleicascaval

Vanata impanata cu carne tocata

4 vinete potrivite 300 gr carne tocata 2 ardei verzi 2 rosii 2 rosii galbene 100 gr ceapa 3 catei de usturoi 50 ml suc tomat cimbru ulei sare piper

Legume umplute cu carne tocata

rosii, dovlecei, 300 g carne tocata de porc sau de pasare, 1 ceasca orez, bulion, 1 ceapa, patrunjel, 1 ou, sare, piper, boia dulce, boia iute.

Bilute din carne tocata de pui

1 kg carne tocata de pui 1 ceapa,data prin robot sau razatoare 1 usturo isare piper putina faina sau pesmet cimbru rozmarin busuioc oregano

Piftechi

800gr care tocata vita 200 gr carne tocata porc 2 cepe mari 8 cateii usturoi sare piper cimbru menta pesmet 2oua 2 felii paine inmuiata in apa rece ulei de masline.

Pateuri de carne tocată picantă

Încearcă rețeta noastră de pateuri cu carne tocată picantă! Perfecte pentru snack-uri sau aperitive, aceste pateuri sunt ușor de făcut și incredibil de gustoase.

Cheeseburger Pie ( Chec cu carne tocata)

1 ceapa, 1/2 kg. carne tocata (curcan, pui, vita, porc), margarina (pentru uns tava), condimente (sare, piper, boya, curry), 200g. mozarella, 2 oua, 240 ml lapte, 120 g faina, 3/4 ling. bicarbonat.

Hummus cu carne tocată de vită - o combinație sățioasă și plină de arome

Hummusul cu carne de vită este o alegere delicioasă și sănătoasă pentru cei care își doresc o gustare rapidă și satisfăcătoare.

Sufle de spanac cu carne tocata

1 pachet de spanac congelat ( 300 g); 1 lingura zeama de lamaie; 6 oua; 3/4 pahar parmezan; 200 g carne tocata; sare, piper;

Sarmale ardelenești pentru Crăciun

Sarmalele ardelenești se fac dintr-un amestec de carne de porc și vită, iar secretul aromei lor constă în boiaua afumată și slănină.

Varza cu carne tocata la cuptor

1,5 kg varza tocata murata la borcan sau o varza acra si 1 morcov ras 1 ceapa 1 ardei kapia sau gras rosu 800-850 g carne tocata de porc 2-3 rosii 20 ml ulei 1 legatura marar + patrunjel 4-5 foi de dafin piper cimbru boia curry dupa gust

Guguluf aperitiv din carne tocata

500 g carne tocata amestec 2 buc praz 2 oua 4 catei usturoi 4 cartofi 100 g ciuperci mici intregi 1lingura mustar 80 g cascaval 1 lingurita cimbru uscat 1 legatura patrunjel verde 50 ml ulei sare piper

Ruladă cu carne tocată și spanac

Descoperă cum să pregătești rulada perfectă cu carne și spanac, un preparat simplu și gustos, ideal pentru orice masă.

Paste cu carne tocata

1 pachet paste rasucite600 g carne tocata amestecsarepipersupco1 canita suc de rosii1 morcovulei1 conserva de ciuperci1 leg patrunjel

Spaghetti cu carne de pui

-spagheti ( whole grain) -1.5 lb carne tocata pui sau curcan -bulion -branza rasa -smantana -ardei rosu galben portocaliu sau verde -ceapa tocata -condimentele preferate

Supă cu linte și carne tocată

Supele și ciorbele sunt alegeri ideale pentru un prânz delicios și sănătos. Iar rețeta pe care v-o propunem astăzi se face ușor, este rapidă și sănătoasă și e diferită de ciorbele clasice cu care suntem noi obișnuiți.  V-ați gândit vreodată că puteți face ciorbă din carne tocată? Supa cu carne tocată se face ușor, pentru că fierbe mai repede decât dacă am folosi bucata de carne întreagă. Seamănă puțin ca aspect cu chilli con carne, doar că aceasta nu este picantă. 

Sarmalute in varza creata cu usturoi

3 capatani varza creata 1 kg carne tocata (porc + vita) 100 g orez 1 ceapa 5 catei usturoi 200 g kaizer afumat cimbru marar verde pasta de gogosari 200 ml bulion preparat in casa sare piper

Vinete umplute cu carne si sos de rosii

-6 vinete mijlocii -300 g carne tocata -1 ceapa -1 ceasca de ulei -sare -piper macinat -1 lingura bulion de rosii -verdeata tocata -1 lingurita de faina -1 ou

Spaghete cu legume si carne tocata

- 200-300 gr spaghete - 500 gr carne tocata - 2 ardei grasi sau gogosari - 2 cepe - 1 morcov - 1 lingura bulion - 1/2 legatura patrunjel - sare piper

Briouates - rulouri marocane cu carne tocata (video)

1 pachet foi de placinta1kg carne tocata3 cepe tocate3lg coriandru3lg patrunjel1lg curcuma1lg coriandru4lg ulei de maslinesare dupa gust

Dovlecei umpluți cu carne tocată, în stil arăbesc

Dovleceii sunt o legumă foarte versatilă și pot fi integrați într-o mulțime de rețete. Astăzi însă vă propunem o rețetă arăbească de dovlecei umpluți cu carne tocată, rumeniți la cuptor și serviți cu iaurt.  Rețeta este una simplă, iar dacă știți să faceți ardei umpluți sau vinete umplute, cu siguranță vă va ieși perfect și această rețetă. Nu aveți nevoie decât de câteva condimente în plus, pentru a da o aromă orientală preparatului. 

Chifteluțe italienești cu carne de vită și curcan

Există o mulțime de feluri de a face chifteluțe, fie că vorbim despre cele din carne sau cele vegetariene. Din carne de porc, vită, curcan, pui sau amestecate, secretul unor chifteluțe delicioase este să aibă procentul corect de grăsime, adică să nu fie nici prea grase, nici prea uscate, și să fie bine legate. Astăzi vă propunem o rețetă delicioasă de chifteluțe italienești, dintr-un amestec de carne de vită și curcan. Se fac în general pentru a fi servite cu sos de roșii și paste, dar le puteți savura cu orice garnitură vă place.

Rulouri Cu Carnaciori

Poti folosi aceste rulouri delicioase pe post de aperitive, atunci cand ai invitati.

Burger de vită - cea mai bună rețetă

Burgerii sunt genul acela de preparat care a apărut din senin, inspirat de bucătăria americană și de fast food și a căpătat atât de multă popularitate, încât aproape că nu e restaurant care să nu servească burgeri. Dar, la fel de adevărat este că nu peste tot găsești un burger bun, cu ingrediente de calitate și bine gătit. Așa că îl poți face acasă, după gustul și preferințele tale. Avantajul unui burger făcut în casă este că știi exact ce pui în el, alegi cu mâna ta ingredientele și poți să-l scoți din zona de fast food și să-l transformi într-o masă gustoasă și sănătoasă, pentru toată familia.  Carnea este vedeta și, bineînțeles, de calitatea ei depinde în proporție de 90% reușita. Alegeți o carne de vită de calitate, tocată fin, cu 20-25% grăsime și nu aveți cum să dați greș. 

Rulada de carne tocata

Avem nevoie de: -1 kg carne de vita tocata -condiment pentru chiftele -boia dulce de ardei -1 ceapa -1 mana de frunza de patrunjel -5 oua -1 ceapa -4 linguri de ulei de masline pentru calit ceapa -miez de paine inmuiat in apa -sare dupa gust

Kafta (chiftele) cu cartofi

500 g carne de vita tocata1/2 legatura patrunjel (tocata fin sau la mulinex)1/2 ceapa (tocata fin/mulinex)sare7spicespepper (bhar)5 cartofi3 rosii mari1 cana suc de rosii sau 2 linguri pasta de rosiiOptional: 2 catei de usturoi, ardei gras

Rulouri cu carne tocata si sos picant

Pentru rulouri: 400 g aluat foietaj 150 g carne tocata de vita 150 g carne tocata de porc 3-4 ciuperci marar verde 1 legatura ceapa verde 100 ml vin alb 1 lingura pasta de gogosari 1 albus 2 linguri ulei de masline cimbru Kotany sare piper Kotany Pentru sos : 300 ml iaurt 1 lingura mustar 1 plic condimente salata picanta Kotany Pentru uns: 1 galbenus 2 linguri lapte seminte de susan

Spaghete Four Cheese

Cand ai pofta de paste, incearca aceasta reteta cremoasa.

Rulada surpriza cu carne si legume

1 kg carne tocata (indiferent de care) 2 cartofi dati pe razatoarea mare usturoi ceapa alba tocata pasta de tomate 3-4 oua crude pesmet sare piper mustar busuioc boia iute 2 morcovi fierti 100 g masline negre 4 oua fierte 1-2 gogosari murati folie de aluminiu

Mâncare de mazăre cu carne tocată

Învață să prepari o mâncare de mazăre cu carne tocată, delicioasă și rapidă. Perfectă pentru zilele aglomerate, rețeta noastră te va cuceri prin gust și simplitate!

Sarmalute cu sunca afumata

2 verze 500 g carne tocata 200 g orez 3 cepe 500 g sunca afumata 4 rosii 700 ml bulion cimbru marar condimente pentru sarmale(carne tocata) sare boia piper

Placinta cu carne tocata de porc monti

1/2 kg carne tocata de porc 1 ardei verde1 ardei rosu1 ceapa mare3 oua300g cascaval1 cana faina integrala1 cana tarate1/2 plic drojdie uscata

Mini turtite in crusta de cartofi piure

1kg cartofi curatati si taiati cuburi 175g crema de branza Philadelphia 1ml(cam 1/4 lingurita)nucsoara sare piper 500g carne tocata de porc 500g carne tocata de vita 1 ceapa mare tocata 30 ml. pasta de usturoi(sau 3 catei de usturoi zdrobiti) 1 lingurita de cimbru(proaspat sau uscat) 1/2 lingurita paprika iute 3 linguri de faina 500ml supa de vita 1 cana mazare congelata 1 cana porumb congelat(sau din conserva)

Rulada de carne tocata cu ficatei de pasare

500 g carne tocata amestec 2 oua 200 g ceapa 100 g ardei 200 g ciuperci 200 g ficatei de pasare 50 g cimbru 5 g maghiran 25 g unt 100 ml ulei 30 g pesmet sare piper

Fusilli cu bilute de carne tocata

-250-300 gr fusilli -250-300 gr carne tocata -1 ou -1 ceapa mica -1 catel usturoi pisat -3-4 linguri pesmet -cimbru -patrunjel -sare piper -500 ml pasta rosii -1 lingurita pasta ardei iute (optional) -busuioc -oregano -rozmarin

Carne de porc tocata cu rulada de omleta

1 kg carne de porc tocata, o ceapa, 2 oua,2 linguri faina,2 catei de usturoi,sare,piper Pentru rulada de omleta: 4 oua,un ardei rosu,patrunjel,sare,piper