Fursecuri fragede cu dovleac

Fursecuri fragede cu dovleac retete: cum gatesti fursecuri fragede cu dovleac si cele mai gustoase retete de cornulete fragede de post cu otet, prajitura frageda cu mere si dovleac, fursecuri cu musli, fursecuri rapide cu gem, fursecuri cu gem de prune, fursecuri grecesti, fursecuri simple, rulada cu mere cu foietaj, rulada cu sunca, mancaruri cu smantana.

Fursecuri fragede cu dovleac pentru Halloween

1 cana si jumatate de faina1/2 cana zahar alb1/2 cana zahar brun1 lingurita scortisoara1/2 lingurita praf de copt1/2 lingurita bicarbonat de sodiuun varf de sare1/2 lingurita ghimbirun varf de nucsoara1/2 cana zahar1/2 cana ulei1 cana si jumatate piure de dovleac1 ou1 lingurita extract de vanilieseminte de dovleac

Fursecuri fragede cu nuca

250 g nuca 250 g faina 250 g zahar pudra 250 g unt 1 ou

Fursecuri fragede cu nuca, stafide sau migdale

5 oua, 5 cesti cu ulei 5 cesti cu zahar 10 cesti cu faina esenta de vanilie zahar vanilat coaja de lamaie stafide nuci sau migdale

Fursecuri fragede cu coajă de portocală

Aceste fursecuri moi și untoase cu coajă de portocală sunt extrem de ușor de făcut și vi se vor topi în gură.

Fursecuri fragede

Ingrediente fursecuri: 300 g faina cernuta 100 g zahar pudra 200 g unt doua galbenusuri doua plicuri de zahar vanilinat sau o pastaie de vanilie un praf de sare Ingrediente Royal icing: doua albusuri 2 linguri cu zeama de lam&acircie 2 linguri cu amidon 350 g zahar pudra coloranti alimentari

Fursecuri cu dovleac si scortisoara

Aluat: -1 ou -100 g unt -4-5 linguri zahar -1,5 cani faina -1 pliculet praf de copt -aprox. 30% din coaja unei portocale Decor: -o feliuta de dovleac -zahar pudra -scortisoara

Fursecuri cu unt și ciocolată. Ies fragede de fiecare dată

Toată lumea are nevoie de o rețetă clasică de fursecuri cu unt și ciocolată, iar aceasta este preferata noastră.

Fursecuri fragede cu nuca de cocos

125 gr unt moale 125 grm zahar 2 oua 90 gr amidon 200 gr faina o lingurita amoniac stins cu zeama de lamaie(optional) 2-3 linguri nuca de cocos razuita

Fursecuri fragede cu gem de prune

- 125 gr unt - 1 lingura zahar - 1/2 lingurita praf de copt - un varf de sare - 2 linguri apa rece - 200-250 gr faina - gem de prune pentru umplutura - zahar pudra pentru pudrat

Biscuiti aromati cu stafide, nuca si dovleac

1 cana pulpa de dovleac copt1 cana de zahar½ cana ulei1 ou2 cani faina2 lingurite praf de copt2 lingurite scortisoara½ lingurita sare1 lingurita amidon1 lingura de lapteVanilie2 cuisoare1 mana stafide1 praf de ghimbir½ lingurita coaja de portocale

Fursecuri fragede cu nuca si gem

100 gr untura 150 gr margarina 100 gr zahar 2 oua 160 gr nuca macinata 1 praf de copt 1 esenta rom 550-600 gr faina 1 lingura coaja de portocala rasa zahar pudra gem de prune

Cornulețe cu rahat, fragede, ca la mama acasă

(pentru aproximativ 40 de cornulețe)300 g de făină150 g de unt cu minimum 80% grăsime 70 g de zahăr tos 1 linguriță de praf de copt un praf de sare fină 1 gălbenuș 1 ou întreg 2 linguri de lapte 150 g de rahat 150 g de zahăr pudră

Fursecuri fragede cu fulgi de ovaz

250 gr unt 120 gr zahar 4 galbenusuri+1 ou intreg esenta de migdale esenta de vanilie 120 gr amidon porumb 250 gr faina o ceasca cu fulgi de ovaz

Cornulețe fragede de post, cu gem sau rahat

Cornulețele de post cu gem sau rahat pot fi fragede, chiar dacă sunt pregătite în varianta de post, fără ouă, unt, untură sau smântână.

Fursecuri cu dovleac

Fursecurile sunt intodeauna o alegere buna, mai ales ca sunt usor de preparat. Reteta de mai jos este speciala si are una dintre cele mai indragite arome ale toamnei - dovleacul.

Cornulețe fragede cu gem

Cornulețele de casă fragede cu gem pot transforma o zi obișnuită într-o sărbătoare. Se pregătesc din doar câteva ingrediente, ce se găsesc aproape tot timpul în cele mai multe bucătării din țară.

Dovleac dulce la aburi

bucati de dovleac taiate in cuburi zahar apa

Compot de dovleac pentru iarnă

Toamna, dovleacul plăcintar este vedeta. Poate fi inclus într-o mulțime de deserturi, rețete și este delicios și savurat ca atare, copt, cu puțin zahăr. Încă mai puteți profita de aroma lui și să-l transformați în diferite preparate gustoase.  Și dacă v-am prezentat deja o rețetă de dulceață de dovleac, nu putea lipsi și compotul. Un compot aromat, parfumat, delicios și ușor de făcut. Puteți adapta cantitățile la câte borcane vreți să vă iasă și puteți limita cantitatea de zahăr, dacă nu vreți un compot foarte dulce.

Dovleac delicios

- 500 grame dovleac de placinta - 4-5 mere mari - 2 banane - 200 ml sana/iaurt - 1 pumn nuci tocate - zahar

Dovleac pai

1/2 kg dovleac 2 linguri ulei rozmarin uscat

Dovleac dulce

1 kg de dovleac 1lingurita scortisoara 3 cuisoare 1 lingurita cayenne apa fierbinte

Paine cu dovleac

700g dovleac galben 700f faina tip 0 25g drojdie uscata 20buc alune de padure 1 ramura salvie zahar sare ulei lapte

Cornulețe cu iaurt - ies fragede de fiecare dată

Cornulețele cu iaurt se numără printre deserturile preferate din copilărie pentru mulți români.

Dovleac fiert in lapte - desert

Am folosit 500 ml lapte ,300 g dovleac curatat de coaja si taiat cubulete.Cantitatile se pot mari dupa necesitate...

Muffins cu dovleac și cheddar

Brioșele sărate sunt o idee excelentă dacă vreți să pregătiți o gustare caldă, un mic dejun, niște aperitive sau un brunch. Și pentru că tot este sezonul dovleacului, astăzi vă propunem o rețetă de brioșe pufoase, cu dovleac și cheddar. Se fac ușor, sunt gata într-o jumătate de oră și răspândesc o aromă irezistibilă în bucătărie. Dacă nu aveți piure de dovleac, îl puteți obține prin coacerea unui dovleac plăcintar și apoi pasarea miezului. 

Dovleac cu rozmarin

un dovleac butternut o legatura de rozmarin proaspat ulei de masline sare piper

Omleta cu flori de dovleac

pentru 2 persoane: - 30 flori de dovleac prospete nu mature - 4 oua - sare piper dupa gust - ulei

Dovleac plăcintar răzuit, la borcan, pentru deserturi

Dovleacul plăcintar răzuit, pus la borcan, este excelent pentru pregătirea rapidă și ușoară a plăcintelor și prăjiturilor ce au la bază acest ingredient delicios.

Rulada Cu Dovleac

Acest desert siropos are o umplutura bogata de crema de branza. Se serveste rece.

Chec cu dovleac - rețeta perfectă de pumpkin bread

Încearcă cel mai bun chec cu dovleac pentru un desert de toamnă irezistibil! Urmărește rețeta pas cu pas pentru un rezultat umed și aromat.

Rulada cu dovleac

Aluat:300 ml apa minerala300 ml uleiun praf de sarefaina cat cuprindeUmplutura:dovleaczaharscortisoara macinata

Deliciu cu mere si bezea

4 fursecuri mari, 4 mere, dulceata de capsuni, 4 albusuri, 150 gr. zahar.

Strudel cu dovleac MAYA (2)

225 faina alba tip 1050,1 priza sare,170 unt rece,150 apa rece.umplutura: dovleac ras, zahar, scortisoara.

Dovleac copt - cea mai simplă rețetă

Cauti o rețetă ușoară de dovleac copt? Încearcă cea mai simplă metodă pentru un dovleac delicios și sănătos. Gata în doar 30 de minute.

Fursecuri regale cu gem

250 g unt,100 g zahar,350 g faina,coaja de la o lamaiegem

Cum faci Rugelach - cele mai fragede cornulețe

Delicioase și cu un mod de preparare distractiv, cornulețele foarte fragede sau „Rugelach” sunt perfecte în perioada Sărbătorilor de iarnă, dar și pentru orice perioadă a anului, ori de câte ori apare pofta de ceva bun.

Curechi de dovleac

1 dovleac de 2 kg (necopt), 2 linguri de untura, 1 ceapa, cateva fire de marar uscat, 1 lingurita de boia, 1 lingura de faina, 300 ml smantana sau lapte

Chec din dovleac

250 g piure dovleac copt, 240 g faina, 150 g zahar, 1 ou, 65 g unt topit, 100 ml lapte, 1 plic zahar vanilat, 1 praf de copt, 1 varf sare

Dovleac cu cartofi si carnati

un sfert de dovleac 500 gr cartofi 1 carnat secuiesc 1 lingurita rozmarin sare piper 2 linguri ulei

Dovleac copt cu sirop de artar

Nu trebuie sa te chinui cu orele in bucatarie pentru a obtine un desert aromat, iar reteta de dovleac copt cu sirop de arțar este o combinatie perfecta de dulce si sarat.

Tocanita cu dovleac

- un sfert dovleac (~400 grame) - 2 bucati piept pui (sau 3 pulpe) dezosat - un borcan mic ciuperci - 4-5 rosii - 2 cepe medii - 2 ardei grasi - sare piper condimente dupa gust - patrunjel.

Fursecuri fluturi, flori, omizi

1 cup unt moale, vanilie, ½ cup zahar pudra, 2 ¼ cups faina, ¼ lgt sare, glazura, coloranti, bombonele

Prajitura ditetetica cu dovleac

Ingrediente :- 1 kg dovleac ras- 100 gr unt- 10 albuse- 1 praf de copt- 250 gr nuci macinate- 1 fiola esenta de rom- 200 gr zahar

Rulouri cu dovleac si nuca

900 g dovleac ras 50 g unt 150 g zahar un pachet foi placinta 4 plicuri zahar vanilat ulei pentru uns foile 250 g nuci prajite zahar pudra pentru pudrat

Fursecuri glazurate

250 g unt,100 g marzipan,2 galbenuse,100 g zahar,1 plic zahar vanilat,300 g faina.

Supa in dovleac

1 kg dovleac 60 gr unt 1 ceapa taiata cubulete 1 litru de supa de pui sau apa cu cub concentrat smantana dulce (optinal)

Fursecuri Oaca-Oaca

250 g margarina,125 g zahar pudra,2 galbenusuri,1 albus,150 g amidon,200 g faina,1 praf de sare,1 zahar vanilat,ciocolata,stafide,migdale (optional)

Button cookies - Fursecuri nasturei

75 g unt,50 g zahar pudra,1 galbenus de ou,125 g faina,2 linguri lapte,esenta de vanilie,scortisoara,cardamon.

Guguluf cu dovleac

1 pachet de margarina 1 ou 100 g zahar 1 praf de copt 1 lingura otet 600 g faina 50 ml lapte Umplutura: dovleac zahar 2 fiole esenta de rom 2 linguri de gris