Mancare din pulpe de pui

Mancare din pulpe de pui retete: cum gatesti mancare din pulpe de pui si cele mai gustoase retete de preparate din pulpe de pui, supa din pulpe de pui, mancare pulpe de pui, mancare din piept de pui, mancare de pulpe de pui, mancare de post din cartofi, mancare din peste, mancare din varza kale, mancare din cartofi si carne, cea mai picanta mancare din bucuresti.

Tocăniță Nicoise din pulpe de pui

O tocăniță de pui, aromată și delicioasă este o alegere perfectă pentru prânz sau cină. Alături de un piure sau o porție de orez, sau chiar mămăliguță, această tocăniță pe care v-o propunem astăzi va fi pe placul întregii familii. Rețeta aceasta poate fi făcută din orice fel de carne, nu numai din pulpe de pui. Este o combinație delicioasă de carne, sos de roșii, usturoi și măsline, care vă va face să vă lingeți pe degete. 

Pui copt in lapte

7 pulpe inferioare de pui 100 g unt sare, piper, oregano, busuioc sau alte condimente dupa gust 1 lamaie 350 ml lapte

Pulpe la capac

4 pulpe de pui untsare, piperverdeturi aromateusturoi boia

Ruladele din pulpe de pui

6-8 pulpe superioare de pui, 250 g de spanac blansat, sare, piper, 1 buc lamaie, floare de muscat(eu nu am pus), chili(proaspat sau uscat), 100 g Mozzarela sau Scamorza, 150 g felii subtire de Speck/bacon, 3 linguri ulei de masline, 1 pahar vin alb, 100 g creme fraiche, zahar dupa gust ,

Mancare de mazare cu pui

Mazare proaspata sau 2 borcane de mazare conservata1 morcovCateva tomate2 cepe1 ardei gras rosuPui (aripi si pulpe)Pasta de tomate1 legatura de marar

Pulpe de pui crocante

6 pulpe de pui sare piper boia de ardei iute 2 oua 50 gr faina 100 gr pesmet din paine neagra ulei

Mancare de mazare cu pulpe de pui

2 pulpe de pui 1 borcan mazare de 800 gr 1 ceapa 1 morcov 1 rosie mare 1/2 ardei galben sare piper 1 lingurita boia de ardei dulce 2 linguri pasta de tomate marar (uscat sau verde)

Pulpe de pui cu legume si mar

6 pulpe de pui, 6 catei usturoi, 3linguri margarina,(unt), delicat, cimbru, busuioc, oregano, piper, un morcov, ardei gras(verde,rosu,galben),o telina, pastarnac,ciuperci proaspete (pot sa fie si la conserva), mar(goldan)rosii, verdeata(de preferinta patrunjel),o jumatate de lamaie

Pulpe de pui cu galuste

4 pulpe de pui o 1 ceapa alba o 2 cepe verzi o 3 catei de usturoi o 150 ml vin alb sec o rosii din conserva o rozmarin si oregano o marar verde

Saramura Din Pulpe De Pui

4 pulpe de pui condimente pentru pui dupa gust(eu am folosit sare, si putin cimbru) Pentru saramura: 500ml apa sare si piper dupa gust 7 catei de usturoi 1 rosie mare(sau 2-3,in functie de marime) 1 ardei gras copt(otional)

Pulpe de pui in marinada ,facute pe grill

4 pulpe pui 100 ml vin 3 linguri ulei amestec condimente pui Fuchs usturoi piper chilli sare aromata

Pui Cacciatore, O Mancare Simpla Si Plina De Arome

Puiul cacciatore este o reteta simpla, rapida si plina de arome.

Mancare de pui cu fasole verde

Cam o ora dureaza si iti trebuie pentru 4 portii: 1. 4 pulpe superioare/inferioare cum preferi 2. 400 gr fasoale verde o legatura de marar 3. 2 rosii fara pielita din conserva Cirio 4. un catel de usturoi 5. sare piper 6. 100 ml ulei.

Mancare cu spanac si pui

1 kg spanac proaspat 1 piept pui 300 g branza 3 oua 20 g unt 2 linguri smantana 2 linguri faina 1 praf nucsoara sare, piper

Friptura pentru Paste

5 pulpe pui 2 pulpe miel 2 legaturi usturoi verde sare,piper,boia,3 rosi,condimente pentru friptura de miel din comert 1 pahar vin alb 2 cani apa 5 linguri ulei

Pulpe de pui cu morcovi si ciuperci

3 pulpe de pui500 gr ciuperci6-7 morcovi2 cepe250 ml vin albpiper mozaic din rasnita Kotanyio leg patrunjelboia dulce2 lg ulei de masline4 catei de usturoisare

Pulpe pane

6-8 pulpe de pui, 4 oua, 300 g faina alba, condimente pentru pui, sare piper,

Pulpe de pui glazurate

4 pulpe de pui 1 ardei iute 4 linguri sos de soia piper sare 4 linguri miere 1 ceapa ghimbir macinat 2 linguri otet din miere 4 linguri ulei de masline 5-700 g caise proaspete 2 ardei grasi- unul rosu celalalt verde salata verde cartofi noi

Friptura din pulpe

pulpe o ceapa un morcov condimente 1 cescuta vin 5-6 linguri ulei

Pulpe de pui la ceaun

10 pulpe superioare de pui ulei sare piper

Pilaf de orez cu legume si pulpe de pui

Ingrediente pentru 4 portii:o 4 pulpe de puio o cana de orez (250g)o 3 ardei (verde si rosu)o 2 cepe mijlociio 2 rosii mari si coapteo patrunjel verdeo ulei de maslineo 3 cani de supa de pui sau din vegeta o putin vin alb (50 ml) o sare piper

Pui cu bere

4 pulpe intregi + 4 pulpe inferioare de pui, o ceapa mare, 4-5 catei usturoi, o cutie bere, sare piper, cimbru patrunjel, ulei.

Rulouri din pulpa de pui la cuptor

Pulpe de pui dezosate cabanos ardei cascaval/mozzarella (optional) usturoi sare piper scobitori de lemn

mancare de cartofi cu carne de pui

-1kg cartofi -2 pulpe de pui -1 morcov -1 ardei -o ceapa -sare,boia,cimbru,leustean,vegeta

Pulpe de pui la gratar cu cartofi copti

4 pulpe pui 2 cepe rosii 1 ardei gras 4 cartofi mari sare condimente grill pui

Snitel de pui in aluat

1 piept de pui sare piper chili 100 g smantana 50 ml lapte faina patrunjel 2 oua

Pulpe de pui la tefal

2 pulpe de pui piper macinat sare

Pulpe de pui pe disc

10-15 pulpe de pui 1 kg de cartofi ulei sare si alte condimente dupa gust

pulpe de pui la cuptor,cu orez si ciuperci

4 pulpe pui 1 punga de legume congelate(orez+porumb+ciuperci etc..) 1 canuta ulei 4 cani apa cimbru piper boia dulce busuioc

Pulpe de pui cu ciuperci

6 pulpe de pui, gr ciuperci,600 ml smantana,2 plicuri maggi pofta de pui cu sos de ciuperci,vegeta.

Stroganoff De Pui

1 lingurita boia 1 lingura ulei de masline 8 pulpe de pui, dezosate 200g ciuperci 4 crengute oregano 2 catei de usturoi, felii 125 ml vin alb 125 ml smantana 1 lingura mustar 2 legaturi broccoli

Pulpe de pui cu lamaie la tigaie

2 pulpe pui cu piele unt 4 cartofi 1 lamaie 1/2 ceasca apa fierbinte sare piper negru macinat

Pulpe de pui in foietaj

6 pulpe de pui inferioare, 100 g ciuperci, 200 g piept de pui, 1 fir ceapa verde, 2 oua, 100g cascaval, 1 ardei rosu, piper, sare, cimbru, 20g susan, 1 pachet foietaj

Pulpe de pui toscane

.4 pulpe superioare de pui .1-2 rosii .1 ceapa .3-4 catei de usturoi .ulei de masline .busuioc .oregano .salvie .sare ,piper

Pulpe la punga cu legume

1kg pulpe de pui 6 cartofi mari 1 ceapa mare 2 morcovi amestec legume congelate 4 catei usturoi condiment pentru carne pui 1 punga cuptor

Friptura din pulpe la cuptor

4 pulpe 4 linguri mustar o ceapa un morcov 4 catei de usturoi piper, cimbru,oregano 3-4 lingui ulei o cescuta vin alb

Pulpe de pui cu lamai

6 pulpe de pui 3 felii de lămâie ulei de măsline busuioc oregano frunze de dafin sare după gust

Pulpe de pui pe pat de legume la cuptor

4 pulpe intregi de pui 2 cepe rosii 4 catei de usturoi un ardei rosu un ardei alb un pahar de vin de casa condimente-grill pentru pui piper boia si sare 3-4 linguri de ulei

Pulpe cu cartofi, la cuptor

Pulpe de pui cartofi condimente pentru friptura de pui folie de aluminiu sau punga Knorr

Puple de pui cu lemon grass

pentru 3 persoane:- 2 cartofi- 2 bulbi fenicul- 2 maini fasole verde- 1 capatana usturoi- 6 salote (cepe mai mici, lunguiete si mult mai dulci decat cele normale)- 6 fire de lemongrass- 6 pulpe de pui- o mana piper proaspat zdrobit - sare de mare

Pulpe de pui cu mustar si smantana

4 pulpe de pui intregi 2 linguri mustar 200 g smantana 1 ceasca supa pui 4 fire cimbrisor cateva frunze de tarhon 1 catel usturoi sare piper ulei de masline

Pilaf de orez cu pulpe de pui

-orez -pulpe de pui -1 ceapa -2 morcovi -ulei -sare -piper -boia dulce -vegeta -frunze de patrunjel

Pulpe de pui cu gutuie

- 6 pulpe superioare de pui - 1 gutuie - 250 ml vin alb sec - boia iute/dulce - marar uscat - ulei de masline - sos de soia - sare piper

Piept de pui cu legume de primavara

3 bucati piept de pui, 1 zucchini feliat, 2 jumatati de ardei gras(rosu si galben), 3 morcoviori - feliati subtire, 3 cepe verzi - felii groase de 1 cm, 200 g mazare pastai, 3-4 linguri ulei de masline, sare de mare,piper,chili (din risnita), rozmarin,oregano uscate (din risnita), otet balsamic dupa gust

Papricaș de pui după rețeta ungurească

Bucătăria ungurească a fost o reală inspirație pentru cea românească, de-a lungul timpului. Multe rețete au fost preluate și păstrate în alimentație, mai ales în Ardeal și Transilvania. Să ne gândim numai la papricaș sau gulaș și e suficient pentru a spune că mâncarea ungurească are un gust aparte. Papricașul de pui este unul dintre preparatele cele mai populare din bucătăria maghiară. Rețeta de papricaș a suferit mai multe modificări de-a lungul timpului și, în unele variante, au dispărut acele găluște specifice din mâncare, fiind servit cu mămăliguță. Dar rețeta originală, tradițională de papricaș de pui rămâne cea mai gustoasă. Este o mâncare ușor picantă, asta datorită faptului că se pune boia, condiment care a dat și numele mâncării (paprika - paprikaș). Dacă nu vă place picant sau gătiți pentru copii, puteți folosi boia dulce în loc de boia iute. 

Pulpe de pui la gratar

2 kg de pulpe de pui intregi cu piele sare piper boia de ardei iute 2-3 catei de usturoi

Pui dulce

-1 tavita pulpe pui inferioare cca.8 pulpe -1 plic condimente pui picant (daca nu condiment pui + boia iute) -1 cub concentrat supa de pui -50g unt -1 ardei iute (proaspat sau uscat) -2 linguri miere de albine -3 linguri otet balsamic sau (2 otet normal) -2 linguri sos de soia -Stafide 50g (o mana buna) -50 ml coniac.

Orez cu pulpe de pui la cuptor

4 pulpe de pui 150 grame orez 2 morcovi 1 ceapa,

Pulpe de pui prajite in piure de cartofi

8 pulpe de pui (ciocanele) 6-7 cartofi noi 1 ou o lingurita de cimbru o legatura de marar sare,piper,chili ulei 5-6 linguri faina alba

Pulpe de pui in marinata de lapte

4 pulpe de pui, 1/2 l lapte, 3 catei de usturoi, 2 foi de dafin, 1 lingurita cimbru, sare piper ulei,