Mancare din pulpe de pui
Mancare din pulpe de pui retete: cum gatesti mancare din pulpe de pui si cele mai gustoase retete de preparate din pulpe de pui, supa din pulpe de pui, mancare pulpe de pui, mancare din piept de pui, mancare de pulpe de pui, mancare de post din cartofi, mancare din peste, mancare din varza kale, mancare din cartofi si carne, cea mai picanta mancare din bucuresti.Tocăniță Nicoise din pulpe de pui
O tocăniță de pui, aromată și delicioasă este o alegere perfectă pentru prânz sau cină. Alături de un piure sau o porție de orez, sau chiar mămăliguță, această tocăniță pe care v-o propunem astăzi va fi pe placul întregii familii. Rețeta aceasta poate fi făcută din orice fel de carne, nu numai din pulpe de pui. Este o combinație delicioasă de carne, sos de roșii, usturoi și măsline, care vă va face să vă lingeți pe degete.
Măncare de mazăre cu pulpe de pui
Îți este poftă de o mâncare caldă și reconfortantă? Mâncarea de mazăre cu pulpe de pui este o alegere excelentă! Este un preparat clasic românesc, plin de savoare și ușor de făcut. În plus, este o masă completă și hrănitoare, ideală pentru orice zi a săptămânii.
Pulpe de pui cu legume si mar
6 pulpe de pui, 6 catei usturoi, 3linguri margarina,(unt), delicat, cimbru, busuioc, oregano, piper, un morcov, ardei gras(verde,rosu,galben),o telina, pastarnac,ciuperci proaspete (pot sa fie si la conserva), mar(goldan)rosii, verdeata(de preferinta patrunjel),o jumatate de lamaie
Saramură din pulpe de pui
Cauți o saramură din pulpe de pui care să-ți aducă aminte de casa bunicii? Încearcă rețeta noastră autentică, cu ingrediente simple și gust divin.
Mâncare de cartofi cu carne de pui
Descoperă gustul autentic al mâncării de cartofi cu carne de pui! O rețetă simplă și gustoasă, perfectă pentru o masă în familie.
Pui Cacciatore, O Mancare Simpla Si Plina De Arome
Puiul cacciatore este o reteta simpla, rapida si plina de arome.
Rulouri din pulpe de pui la cuptor
Rulourile din pulpe de pui la cuptor reprezintă o alternativă delicioasă și ușor de preparat la clasicele fripturi. Umplutura savuroasă și carnea fragedă se combină perfect, rezultând într-un preparat aspectuos și apetisant.
Pulpe de pui glazurate
4 pulpe de pui 1 ardei iute 4 linguri sos de soia piper sare 4 linguri miere 1 ceapa ghimbir macinat 2 linguri otet din miere 4 linguri ulei de masline 5-700 g caise proaspete 2 ardei grasi- unul rosu celalalt verde salata verde cartofi noi
Friptura din pulpe
pulpe o ceapa un morcov condimente 1 cescuta vin 5-6 linguri ulei
Pulpe de pui la tefal
2 pulpe de pui piper macinat sare
Pulpe de pui pe disc
10-15 pulpe de pui 1 kg de cartofi ulei sare si alte condimente dupa gust
Snitel de pui in aluat
1 piept de pui sare piper chili 100 g smantana 50 ml lapte faina patrunjel 2 oua
Pulpe de pui cu bulgur
Puiul cu bulgur este un preparat ușor, se face într-un singur vas și este inspirat de aromele savuroase ale bucătăriei turcești și mediteraneene.
Pulpe de pui in foietaj
6 pulpe de pui inferioare, 100 g ciuperci, 200 g piept de pui, 1 fir ceapa verde, 2 oua, 100g cascaval, 1 ardei rosu, piper, sare, cimbru, 20g susan, 1 pachet foietaj
Stroganoff De Pui
1 lingurita boia 1 lingura ulei de masline 8 pulpe de pui, dezosate 200g ciuperci 4 crengute oregano 2 catei de usturoi, felii 125 ml vin alb 125 ml smantana 1 lingura mustar 2 legaturi broccoli
Pulpe de pui toscane
.4 pulpe superioare de pui .1-2 rosii .1 ceapa .3-4 catei de usturoi .ulei de masline .busuioc .oregano .salvie .sare ,piper
Pulpe de pui cu găluște
Descoperă cum să prepari cele mai suculente pulpe de pui cu găluște. Pulpele de pui sunt fragede și suculente, iar găluștele sunt pufoase și aromate.
Piept de pui cu legume de primavara
3 bucati piept de pui, 1 zucchini feliat, 2 jumatati de ardei gras(rosu si galben), 3 morcoviori - feliati subtire, 3 cepe verzi - felii groase de 1 cm, 200 g mazare pastai, 3-4 linguri ulei de masline, sare de mare,piper,chili (din risnita), rozmarin,oregano uscate (din risnita), otet balsamic dupa gust
Măncare de măzare cu pui - Rețeta tradițională românească
Mâncare de mazăre cu pui, o rețetă tradițională românească, simplă și delicioasă. Ingrediente, mod de preparare și trucuri pentru o mâncare perfectă.
Pui dulce
-1 tavita pulpe pui inferioare cca.8 pulpe -1 plic condimente pui picant (daca nu condiment pui + boia iute) -1 cub concentrat supa de pui -50g unt -1 ardei iute (proaspat sau uscat) -2 linguri miere de albine -3 linguri otet balsamic sau (2 otet normal) -2 linguri sos de soia -Stafide 50g (o mana buna) -50 ml coniac.
Pulpe de pui la gratar
2 kg de pulpe de pui intregi cu piele sare piper boia de ardei iute 2-3 catei de usturoi
Pulpe de pui prajite in piure de cartofi
8 pulpe de pui (ciocanele) 6-7 cartofi noi 1 ou o lingurita de cimbru o legatura de marar sare,piper,chili ulei 5-6 linguri faina alba
Pulpe de pui in marinata de lapte
4 pulpe de pui, 1/2 l lapte, 3 catei de usturoi, 2 foi de dafin, 1 lingurita cimbru, sare piper ulei,
Rulouri de pui cu branza de capra si wedges din cartoi dulci
- 125g branza de capra - 6 pulpe de pui dezosate - 2 ardei kapia copti (eu am avut din aceia la borcan) - 12 frunze de busuioc - 2 catei de usturoi - sare si piper - 12 scobitori - 2 cartofi dulci (se mai numensc Yam sau sweet potatoes in limba engleza)
Pulpe de pui umplute,in foietaj
8 pulpe superioare de pui dezosate si fara pielita 1 foaie aluat foietaj susan oregano ulei de masline 1 ardei gras rosu 3 linguri de cascaval ras 1 ou sare piper macinat
Pui La Cuptor Cu Chips-uri De Telina
1 telina mare (aproximativ 750g) 3 linguri miere 4 linguri de ulei de masline 2 linguri gris 2 pulpe de pui tarhon proaspat 1 lingurita otet 1 lamaie - coaja si sucul un varf de cutit de zahar pudra salata verde, pentru servire
Pulpe de pui imbracate in bacon
4 pulpe de pui inferioare 8 felii bacon crud-uscat cimbru uscat sare piper macinat ulei de masline
Pulpe de pui in mujdei de usturoi
3 pulpe de pui 6 - 7 catei de usturoi,apa,sare si putin ulei pentru mujdei
Mancare de dovlecei cu ardei copti
2 dovlecei, un catel de usturoi, 4 pulpe de pui, 5 rosii, rozmarin, tarhon, sare
Pulpe de pui în unt cu sos de lămâie
Vrei să prepari o cină delicioasă, dar nu ai mult timp la dispoziție? Pulpele de pui în unt cu sos de lămâie sunt alegerea perfectă!Combinația dintre untul aromat și lămâia proaspătă transformă pulpele de pui într-un preparat savuros, demn de un restaurant.Rețeta este simplă și rapidă, ideală pentru orice bucătar, indiferent de experiență.
Mancare de pui cu costita si cartofi
2 pulpe intregi de pui (800 g) 300 g costita afumata 3 cartofi 1-2 rosii 1 ceapa 1 morcov 2-3 ardei grasi 1 peperoni cativa catei de usturoi cateva fire de patrunjel 1 cub/lingurita concentrat de pui 1 lingura ketchup 50 ml bulion 2-3 buchetele de conopida 10 ml ulei 1 lingurita zahar sare piper paprika cimbru
Salata cu hribi si carne de pui
o bucata de pui (pot fi 2 pui fara piept si fara pulpe) 1 morcov o telina o radacina pastarnac o ceapa 2 castraveti murati 300 g hribi 3 cepe 1 cescuta otet,condimente maioneza obtinuta din 1 ou crud doua oua fierte 100 ml ulei
Pulpe de pui pe sare - rețetă simplă și delicioasă
Vrei să pregătești o cină delicioasă, dar nu ai mult timp la dispoziție? Pulpele de pui pe sare sunt soluția perfectă! Această rețetă este ușor de preparat și necesită doar câteva ingrediente simple.În plus, rezultatul este o friptură fragedă și aromată, care va încânta întreaga familie.
Crocantele de pui
1 piept de pui dezosat cca 500g 1 ou 2 linguri de faina 1 lingura de kechup 1 lingura de mustar 200g corn flakes sare piper
Pulpe De Pui Cu Usturoi Si Cartofi
500g cartofi noi 2 linguri ulei de masline 8 pulpe de pui 50g unt 2 catei de usturoi 1 ceapa rosie 1 lamaie 400g rosii cherry patrunjel
Pateu din ficat de pasare cu branza
1 lingura mare de untUn catel de usturoi, maruntitO lingura mare de ceapa maruntita2 linguri sos de rosiiO treime de pachet de crema de branzaChilli (optional)Sare si piper dupa gust115g ficat de pui, taiat marunt
Pulpe de pui pane - crocante și delicioase, gata în doar 25 de minute
Pulpe de pui pane: o rețetă clasică, ușor de preparat și mereu gustoasă, perfectă pentru o masă în familie sau cu prietenii.
Mancare cu fasole galbena si carne de pui
1 kg fasole galbena proaspata 500 gr pulpe de pui dezosate 2-3 linguri pasta de tomate 3 fire de cepa verde 1 fir de usturoi verde 2 morcovi marar verde 3 linguri ulei de masline sare piper macinat.
Pulpe de pui cu morcov si usturoi
3 pulpe de pui 700-800 gr mocov 5 catei de usturoi sare si piper boabe 2 frunze dafin ulei
Pulpe de pui cu portocale și miere
Dacă v-ați plictisit de gustul banal de pulpe de pui simple, astăzi vă propunem o rețetă cu care nu aveți cum să dați greș. O porție de pulpe de pui marinate în suc de portocale și miere, cu o crustă crocantă și dulceagă. Deși unii nu agreează ideea de mâncare dulce și sunt reticenți la combinația dintre carne și miere, aceasta ajută la caramelizarea cărnii, îi oferă o crustă crocantă și o aromă dulce subtilă, dacă aveți grijă la cantitate. Astăzi vă propunem o altfel de rețetă de pulpe de pui marinate în suc de portocale cu miere. Pentru ca gustul să fie echilibrat și nu prea dulce, rozmarinul și usturoiul vin să dea aromă cărnii și astfel veți obține o cină sau un prânz delicios.
Pulpe cacciatore
6 pulpe de pui 1 cutie ciuperci 1 ceapa 2 rosii 100 ml vin alb 2 catei usturoi 700 g cartofi ulei sare piper oregano cimbru rozmarin
Ruladă din pulpe de pui dezosate. Rețetă delicioasă și ușor de preparat
Rețetă simplă și rapidă pentru o rulada de pui delicioasă și aromată, perfectă pentru orice ocazie.
Pulpe imbracate
4 pulpe de pui, 1 lingura de pateu de pui sau de care avem prin casa, 1 lingura de pesmet, 1 paharel de vin alb, 2 oua, 1 ceapa, aluat de foietaj, sare,piper.
Caracatita din crenvusti
un crenvusti un cutit ascutit apa ptr fiert sau ulei ptr prajit
Pulpe de pui umplute cu carnaciori si invelite in bacon
- 6 pulpe superioare de pui dezosate - 6 felii de bacon - 3 carnaciori - 2 catei de usturoi - 100 ml vin - 2 linguri ulei de masline - 1 lingurita de zahar - sare piper - boia - cimbru
Sufleu cu piure de cartofi si pulpe de pui
4 pulpe superioare de pui dezosate 5-6 cartofi mai mari 4 fire ceapa verde 2 ardei grasi rosii 2-3 linguri cu cascaval ras 2 oua faina unt ulei de masline oregano sare piper macinat
Pulpe de pui la ceaun
Pulpe de pui la ceaun sunt savuroase, mai ales dacă este și plăcut afară pentru a putea sta în jurul focului și a vă distra în aer liber.
Pulpe de pui in sos picant
8 pulpe de pui, 1 ceapa mica, 2 linguri de ketchup, sare, piper, 2 catei de usturoi, 1 dl. vin alb, 1 lingura mustar, nucsoara dupa gust, busuioc verde sau 1 lingurita de busuioc uscat;