Pulpa curcan dezosata

Pulpa curcan dezosata retete: cum gatesti pulpa curcan dezosata si cele mai gustoase retete de pulpa de porc la cuptor, curcan umplut, racituri de curcan, gaturi de curcan, gulas de curcan, rasol de curcan, ficatei de curcan, fudulii de curcan, chiftele de curcan, curcan la cuptor.

Friptură din pulpă dezosată de curcan

Descoperă secretul unei fripturi de curcan perfecte! Rețetă ușor de urmat, cu ingrediente simple, pentru o masă delicioasă și hrănitoare.

Mâncare de dovlecei cu pulpă de curcan, în sos de roșii

Dacă îți plac dovleceii și vrei să încerci o combinație nouă, această mâncare cu pulpă de curcan în sos de roșii e exact ce cauți. E gata în mai puțin de o oră și e atât de simplă, încât o poate face oricine.

Pulpa de curcan cu rozmarin si sos de merisoare

1 pulpa de curcan dezosata cateva ramurele de rosmarin ulei de masline o ceasca cu coniac o portocala patrunjel verde sare piper macinat Pentru garnitura 4 cartofi rosmarin ulei de masline sare Pentru sos 350 g merisoare 150 g zahar brun 75 ml vin alb zeama si coaja de la o potocala

Pilaf cu carne de curcan si mini-carote

o cana cu orez o pulpa superioara de curcan dezosata 3 fire ceapa verde o mana mini-carote 5-6 linguri cu ulei de masline(mie imi place pilaful sa fie mai gras) patrunjel verde sare piper macinat

Pulpa de curcan cu ierburi aromate in vas roman

1 pulpa de curcan rozmarin salvie patrunjel unt cat o nuca ulei de masline 15-20 ml coniac sare,piper

Rulou din pulpa de curcan la gratar

1 pulpa superioara curcan (~1-1,2 kg) 5-6 feliute branza topita (cascaval) 20-30 g sunca presata 1/2 gogosar rosu murat 3 linguri ulei de masline sare piper cimbru

Rulouri curcan cu mar

500 g carne curcan (pulpa piept) 4 mere condimente

Pulpa de curcan in sos alb

1 pulpa de curcan de preferinta partea superioara o ceapa mai mare un morcov 2 ciuperci sau o cutie mica in conserva sare piper 1 lingura smantana 3 linguri de ulei 20 g unt 2 linguri de faina

Pulpa de curcan in sos de unt si rosmarin

1 pulpa de curcan 75 g unt 2 crengute rosmarin proaspat cateva fire de patrunjel verde 1 ardei iute mic 2 catei de usturoi o cana cu vin alb demi-sec sare piper macinat

Saorma de casa

Pentru lipii: 120ml apa calduta 250gr faina 1/2 plic de drojdie deshidratata 3 linguri ulei de masline un praf de sare Pentru umpluturi: 250gr pulpa curcan 250gr piept de curcan 250gr pulpa de miel(optional,daca va place carnea de miel,daca nu puneti numai curcan) 1 ceapa rosie 1 salata verde 2 castraveti murati 2 rosii 2 linguri maioneza 4 linguri iaurt sare,piper,curry, ghimbir,chimion

Pulpa de curcan umpluta, cu cartofi rumeniti

1 pulpa de curcan 1 ceapa 3-4 catei usturoi 1 morcov 100 g ciuperci 1 mar mustar ardei rosu 1 cana vin 1 lingura untura(unt) 700 g cartofi 1 ceapa rosie mica cimbru 1 lingurita curry 2 linguri ulei de masline sos de soia patrunjel verde sare piper

Pulpa de curcan in crusta de piper si suc de citrice

1 pulpa superioara de curcan circa 50 g piper mozaic piper macinat 5-6 catei de usturoi cimbru ulei de masline zeama de la o lamaie zeama de la o portocala sare

Pulpa de curcan umpluta

2 pulpe de curcan dezosate 1 cutie ciuperci 200 g ficatei pui patrunjel verde vegeta piper boia ulei mustar

Pulpa de curcan impanata cu usturoi verde si garnitura de cartofi noi

1 pulpa superioara de curcan 1/2 kg cartofi noi 4-5 fire de usturoi verde ulei de masline rosmarin uscat 1 pahar cu vin alb demi-sec marar verde sare piper macinat

Rulada din pulpa de curcan

1 Kg carne de pulpa de curcan sau piept 100 gr castraveti murati 1 ardei gras rosu sau galben 50 gr bastonase din morcov crud 2 linguri muguri de pin 150 gr cascaval ras cateva frunze de patrunjel proaspat sare piper pesmet 1 ou intreg 1 litru de ulei

Friptură din pulpă de curcan cu miere și lămâie

Friptură de curcan fragedă și aromată cu miere și lămâie! Rețetă simplă, rapidă, cu ingrediente la îndemână. Perfectă pentru o cină delicioasă, fără bătăi de cap.

Pulpa de curcan in suc propriu cu piure de cartofi

1 pulpa superioara de curcan (aproximativ 1 kg) 2 cepe 2 morcovi 1 pastarnac 5-6 cartofi mai mari 5-6 catei de usturoi 1 legatura patrunjel verde 7-8 rosii mici 2 ardei peperoni unt cat o nuca 50 ml ulei 2 lingurite zahar 100 ml lapte sare piper cimbru paprika

Rulada de porc

1 bucata de aproximativ 1kg pulpa porc dezosata Condimente dupa preferinta : rozmarin sare piper usturoi 2 linguri mustar Sfoara pentru legat

Pulpa de porc umpluta

1/2 kg carne tocata amestec: vita + porc pulpa de porc dezosata( aproximativ 2 KG) 2 cepe mari 2 morcovi 2 ardei radacina de patrunjel 1 capatana usturoi 1 ceasca orez busuioc cimbru piper boia dulce de ardei 2 linguri ketchup sare 1 legatura patrunjel 2 foi dafin 150 ml ulei 1 ceasca apa

Pulpă de porc la tavă (la cuptor) - rețetă simplă și gustoasă

Pulpă de porc la tavă este o rețetă perfectă pentru mesele în familie sau când ai musafiri. Se prepară ușor, iar rezultatul este delicios!

Escalop de curcan in sos de rosii

600-700 g pulpa de curcan 5-6 catei de usturoi 5-6 rosii 1 cana supa de pasare 1 lingurita de zahar cimbru uscat oregano ulei de masline sare piper macinat piper boabe

Pulpă de porc la cuptor cu sos de muștar

Învață cum să prepari o pulpă de porc la cuptor fragedă și aromată, gătită lent și sevită cu un sos de muștar. Rețetă simplă, perfectă pentru o masă delicioasă în familie.

Friptura de curcan la cuptor

1 pulpa de curcan 2 bucati usturoi verde 3 bucati ceapa verde 2 catei de usturoi sare piper boia de ardei dulce 1 lingurita patrunjel uscat 1 foaie de dafin 1 cana vin 2-3 linguri ulei

Paste cu pulpa de curcan

pentru 4 persoane 4 ciocanele de curcan 500 g taitei (sau alte paste) sare ulei de masline busuioc boia dulce de ardei bulion 8 fire de usturoi verde patrunjel proaspat salata verde

Rulada de curcan cu ciuperci

pulpa de curcan sau piept ciuperci 1 ceapa o bucata de salam picant o bucata mica de cascaval ulei de masline usturoi cidru(vin de mere) sare piper oregano patrunjel verde condiment cu ciuperci uscate

Salata de curcan in straturi

200 gr carne de curcan fiarta (pulpa am avut) 150 gr morcov fiert 100 gr patrunjel si telina fiarta 100 gr castraveti murati Pentru sos maioneza: 180 gr maioneza 80 gr smantana sare piper

Rulada din pulpa de berbecut cu spanac si leurda

O pulpa de berbecut dezosata,usturoi,sare si piperPentru umplutura:o ceapa mai mica3-4 catei de usturoi500 g frunze de spanac sau 250 g spanac congelat2 legaturi leurda1 legatura patrunjel verde1/2 ardei gras rosu1 legatura ceapa verde1 legatura usturoi verde1 oucimbru sau alte condimente dupa gust1 cub Knorr de legume1 pahar de vinputin ulei

Varza murata cu pulpa de porc si carnat la cuptor

1 varza murata 1 bucata pulpa de porc dezosata de circa 800 gr 1 carnat de casa 1 ceapa 1 ceapa verde 1 morcov 1/2 ardei rosu 100 gr rosii decojite 1/2 legatura marar verde 1 lingura pasta de gogosari cu kapia sare piper 1 lingurita boia de ardei dulce 1/2 lingurita cimbru uscat 2 linguri pasta de tomate 2 linguri ulei

Gat de curcan umplut

1 pipota curcan 1 ficat curcan 1 ceapa 1/2 cutie ciuperci ardei gras colorat 1 ou sare piper 2 linguri ulei.

Pulpa De Miel Umpluta Cu Verdeturi, Nuci Macadamia Si Lamaie

Aceasta pulpa de miel are oasele indepartate, facand loc pentru o umplutura cu verdeata si gust de nuca. O idee noua, perfecta pentru friptura de Paste.

Friptura de curcan

1 pulpa mare de curcan2 linguri zahar bruncondimente specifice de pui (eu le folosesc pe cele facute de mine - retete aici)sare, piper3 linguri sos de soiaputina miere1 morcov mare1 patarnac2 catei de usturoi1 ceasca supa de pui100 ml vin alb dulce

Curcan in sos de bere neagra cu stafide

700 gr pulpa de curcan, 300 ml bere neagra, 50 gr stafide, 2 cepe, 1 lingurita zeama de lime, 3 frunze busuioc verde, 3 linguri ulei de masline, sare, piper, rozmarin, 6 catei de usturoi, sparanghel (pentru garnitura)

Supă de cartofi cu carne de pui

Supa de cartofi și carne de pui este foarte hrănitoare și gustoasă. Vezi ingredientele și modul de preparare al acestei supe din Banat.

Curry de curcan si orez cu legume

500 g piept sau pulpa curcan 300 ml iaurt 3 lingurite curry coaja unei limette(lamaie) 1 ceapa 2-3 catei usturoi ardei gras colorat 1 morcov mic telina dovlecel 1 cana orez 1 lingurita anason 1 cana suc ananas 1 ardei iute patrunjel verde sare 2 linguri ulei de masline

Friptura de curcan cu vin la tava

1 pulpa superioara de curcan (1,2-1,5 kg) 1 ceapa 1 ardei gras rosu 1 peperoni nu prea iute 1 capatana de usturoi 2 pahare de vin rosu 1 crenguta de cimbru 1 rosie 1 dovlecel mic cateva fire de patrunjel cateva frunze de spanac sau loboda sare piper cimbru paprika 2 cuburi/lingurite concentrat de pui

Friptura de curcan cu legume la tava

1 pulpa superioara de curcan (1,2-1,5 kg) 1 morcov 1 ardei gras 3-4 rosii mari cativa cartofi noi 1 pahar vin (apa cu 3 linguri de otet si 1 lingurita de zahar) cateva fire de patrunjel 3 catei de usturoi 1 mar 3 linguri ulei de masline unt cat o nuca cimbru maghiran boia iute si dulce usturoi granulat 3 lingurite baza pentru mancaruri 1-2 foi de dafin sare piper

Friptura de curcan cu legume la cuptor

1,2-15 kg pulpa superioara de curcan 4-5 morcovi 1 ceapa mai mare 1 pastarnac 1 dovlecel (350-400 g) 50 g telina 1 ardei gras rosu 2 castraveti cornichon acri 2 rosii si 5-6 rosii micute cateva frunze de telina si patrunjel 1 capatana usturoi 200 ml vin roze 2 cuburi/lingurite concentrat pui/legume 2 lingurite zahar 50 ml ulei sare piper paprika curry cimbru condimente pentru friptura

Tocăniță de porc cu cartofi și măzare

700 grame pulpă de porc dezosată 4 cartofi1 cutie mică de mazăre (aprox. 300 g) 2 cepe medii 1 morcov 200 grame roșii decojite (poți folosi conserve) 1 lingură pastă de tomate 2-3 linguri de ulei 1 cățel de usturoi Sare și piper după gust 1 linguriță cimbru uscat 2-3 căni de apă fierbinte

Tocăniță grecească de miel cu paste orzo

Tocănița grecească de miel cu paste orzo este o rețetă autentică care îți va aduce aroma și gustul bucătăriei mediteraneene chiar la tine acasă!

Curcan cu sampanie, mazare si piure de sfecla rosie

Friptura: 1 pulpa de curcan 2 linguri de unt piper alb frunze de patrunjel verde 1 pahar sampanie Piure de sfecla rosie: 3 sfecle rosii 2 linguri otet balsamic sare 1 lingura de unt Mazare cu unt: 300 gr mazare 1 lingura de unt sare

Ficatei de curcan cu rizotto

1 kg ficat de curcan. 1 ceasca de orez. 3-4 catei de usturoi. 100 gr dovleac (pulpa). 1 ardei rosu capia. 1 ceapa rosie. 100 gr kaizer. ulei de palmier nehidrogenat (pentru prajit). 2 linguri de ulei din samburi de struguri pentru parjit (ceapa si kaizerul). vegeta fara sare(plafar bio) piper roz proaspat macinat un praf de menta,un praf de tarhon si alte condimente care ne plac.

Piftie de curcan cu gelatină

Învață cum să faci o delicioasă piftie de curcan cu gelatină! Această rețetă este bogată în proteine și are un conținut scăzut de grăsimi, ceea ce o face o opțiune excelentă pentru o dietă echilibrată.

Frigarui cu ficatei si inimi de curcan

200g ficatei de curcan 150g inimi de curcan un ardei galben rosii cherry arpagic 250g ciuperci tepuse de frigarui

Friptură de curcan în sos de vin și portocale

Friptură de curcan în sos de vin și portocale – rețetă simplă și delicioasă, perfectă pentru mese festive.

Friptura de curcan pe varza

O pulpa de curcan(900g) ,1.500kg varza acra,2 cepe uscate ,100ml ulei,piper colorat(alb,rosu,verde si negru),sare,100ml vin alb,o lingurita boia dulce de ardei. o punga Maggi pentru friptura.

Curcan cu gutui

-1 curcan ( 5-6 kg) - condimente pentru curcan (amestec rozmarin salvie etc.) -sare si piper -3-4 mere gutui de marime medie -1-2 buc. de telina taiata in felii mari -1 ceapa mare - 200 ml de vin ( 100 ml cognac) -unt topit

Piftie de curcan - rețeta dietetică

Învață cum să prepari o piftie de curcan ușoară și cu puține calorii, perfectă pentru un regim alimentar sănătos. Rețetă simplă, sfaturi și variante pentru un preparat gustos și nutritiv.

Rotite cu br^anz~a si sunc~a de curcan

4 filete ( carne de pui curcan vit~a sau porc) 4 felii br^anz~a ( Edam,Flamengo...) 4 felii sunc~a de curcan... 2 ou~a f~ain~a pesmet suc de l~am^aie optional sare piper boia sau curcuma Ierburi aromate: ierburi Provence ment~a p~atrunjel

Mâncare rece din curcan - simplu, gustos și ideal pentru orice ocazie

Mâncarea rece din curcan este un preparat practic și gustos, ideal pentru mese ușoare sau ocazii speciale. Curcanul este o carne sănătoasă, cu puține grăsimi, iar combinația cu ceapă călită, lămâie și măsline îi oferă un gust echilibrat și aromat. Se prepară ușor și poate fi servit rece, ceea ce îl face potrivit pentru orice moment al zilei.

"Fitze" de curcan

piept de curcan, smantana, cozi de ciuperci albe, marar, chilli, usturoi, sare, ulei