Sos pentru muschi de porc

Sos pentru muschi de porc retete: cum gatesti sos pentru muschi de porc si cele mai gustoase retete de muschi de porc la tava, muschi de vita cu sos gorgonzola si ciuperci, sos pentru pulpe de pui, sos fructe de padure pentru friptura, garnitura pentru carne de porc, sos pentru pui la cuptor, sos de fructe de padure congelate pentru friptura, sos de fructe de padure pentru friptura, sos de fructe de padure pentru rata, muschi de vitel la cuptor.

Muschi de porc cu sos de hrean

muschi de porc,50 g unt,10 felii de mar,hrean,o ceapa,smantana,2 fire de menta.

Muschi de porc cu sos de mere si legume sote

pentru muschi: 1 muschi de porc cca 1 kg 200 ml vin alb 1 crenguta rozmarin 1 lingura condiment pt carne de porc praf de usturoi boia de ardei piper 3 linguri miere 1 lingura otet balsamic pentru sosul de mere: 2 mere mari dulci-acrisoare 1 lingura zahar brun 50 ml vin alb pentru garnitura: 500 gr legume (mazare morcov conopida brocolli) 50 gr unt 1 lingurita condiment pt legume

Muschi de porc umplut

500g muschi porc 1 conserva ciuperci 200g cascaval 2 carnati subtiri condimente sare 1cana apa

Muschi de porc cu ciuperci

Ingrediente ptr. 3 persoane: 6 felii de muschi de porc 6 felii de cascaval afumat 1 lingura de sos de rosii 200g ciuperci proaspete jumatate de ceapa sare piper ulei.

Muschi de porc la gratar

1 kg muschi porc100 ml vin alb dulce100 ml sos soia2 linguri ulei1 lingurita miere sau zahar1 catel usturoi1 radacina ghimbir de ~4 cmpiper proaspat macinat

Muschi de porc cu sos de caise

Un mod perfect de a gati carnea de porc, mai ales ca dulceata caiselor completeaza perfect gustul carnii.

Muschi De Porc Marinat Cu Cartofi Copti Si Ceapa

- o bucata de muschi de porc - 4 cartofi - 2 cepe - ulei - sare - piper - sos propriu alcatuit din suc de rosii boia iute ardei gras usturoi ceapa

Rulada din muschi de porc umpluta cu ciuperci, morcovi si ceapa

-1,3 kg muschi de porc -450 g ciuperci congelate -1 ceapa mare -2 morcovi maricei -1 capatana de usturoi -1 legatura patrunjel -3 linguri sos de soia -sare -piper -250 ml vin alb -2 oua -ulei

Muschi de porc cu sos marsala

Muschi de porc, servit cu sos Marsala si mustar, pentru ca masa de Craciun sa fie plina de arome.

Muschi De Porc Cu Sos De Afine

Pare un preparat sofisticat, insa e foarte simpu de facut si este perfect pentru sarbatori.

Muschi de porc la cuptor

o bucata muschi de porc cam de 1kg si jumatate 1 morcov 1 ceapa 1 catel usturoi 1 pahar vin alb rosmarin

Muschi de porc a la Jamie

un muschi de porc simplu lat, usturoi, sare marina grunjoasa, cimbru, rozmarin, salvie, ulei de masline.

Turnulet Gratinat Din Porc Si Vita

INGREDIENTE PT. 4 PORTII: - muschi de vita - 0.350 kg - muschi de porc - 0.350 kg - ulei masline - 0.100 L - sare piper - branza mozzarella - 0.100 kg - rosii - 0.100 kg - broccoli - 0.200 kg - foietaj - 0.200 kg - sos ciuperci - ardei gras - 0.100 kg

Muschi de porc cu ierburi

Un muschi de porc, cu crusta de ierburi pentru un plus de aroma.

Muschi de porc cu cartofi la cuptor

250g muschi de porc condimentat 1 fir de usturoi verde cartofi noi mici ierburi de Provence delikat patrunjel

Muschi de porc in crusta de condimente si sos de rodie

1 bucata muschi de porc, 3 linguri ulei de masline, 1 albus de ou, sare, 1 lingurita piper boabe (verde, negru sau rosu), patrunjel tocat marunt, rozmarin, 1 lingurita boabe de mustar, boia dulce, boia iute, 1 rodie, 2 lingurite miere, 1 lingurita otet balsamic.

Muschi de porc cu piure de mazare

365 g muschi de porc mazare smantana dulce sare piper unt

Gratar de porc cu sos de hrean si smantana

4 felii de muschi de porc sare,piper sos de hrean: 2-3 radacini de hrean zeama de lamaie sare dupa gust,2 linguri smantana,

Mușchi de porc alla pizaiola

Atunci când te-ai plictisit de gustul clasic de friptură făcută pe grill, un sos care să o pună în evidență este exact ce trebuie. Mai ales dacă vorbim despre o carne banală, cum este mușchiul de porc, care are tendința să se usuce atunci când este gătit. Astăzi vă propunem o rețetă de inspirație napoletană, mușchi de porc alla pizaiola, dar pe care o puteți face la fel de bine și cu alt fel de carne, de vită sau de pui, de exemplu. Rețeta este una extrem de simplă, pentru că friptura o veți găti ca de obicei, dar o veți pune în evidență cu un sos.  Un sos al cărui nume pe cât de pompos sună, pe atât de simplu este de făcut. Sosul alla pizaiola poartă acest nume deoarece este inspirat din rețeta de sos de pizza. Pornind de la clasicul sos de pizza, dar cu câteva arome și ingrediente în plus, sosul de roșii se fierbe până când scade suficient, după care se combină cu carnea deja preparată.

Porc sichuan cu broccoli și caju

Combinația de carne de porc cu sosuri este întotdeauna inspirată. Cu atât mai mult dacă vorbim despre o rețetă de inspirație asiatică, așa cum este și cea pe care v-o propunem astăzi.  Mușchi de porc, broccoli, caju și sos, toate învelite într-o aromă exotică. Rețeta de porc sichuan se face foarte ușor și este ideală atunci când vreți să pregătiți ceva rapid și delicios. O puteți servi cu orez sau simplă, nu are cum să vă dezamăgească. 

Rulouri din muschi de porc si sunca

.8 bucati muschi de porc .8 bucati sunca(eu am folosit sunca de Praga) .ulei de masline .boia dulce/iute(dupa preferinte) .oregano .marar uscat .sare,piper .8 fire ceapa verde

Porc Tailandez Cu Mangetout si Caju

- 50 g ulei pentru prajit - 400 g muschi de porc - o ceapa mica - 2-3 fire de ceapa verde - 200 g mangetout - 1 chilly rosu - 75 g caju nesarat - zeama de la doua lime - 50 ml sos de soia - 1 lingura sos de peste - 1 lingura zahar brun - piper

Portofele din muschi de porc cu sunca si cascaval

Pentru 8 portii: 1 kg muschi de porc file. -150g sunca de Praga sau sunca presata. -150g cascaval -3 oua. -150 ml ulei. -Sare piper Vegeta faina si pesmet.

Meniu Din Carne Pe Grill (pentru 2 Persoane)

1 piept de pui 2 felii muschi de vitel 2 felii muschi de porc cartofi 1/2 varza alba 3 rosi sare piper, de masline,salata verde si ptrunjel pentru ornat.

Muschi de porc in aluat

1,5 kg muschi de porc 400 g ciuperci taiate in conserva 2 cepe 2 galbenusuri 5 linguri unt 100 ml vin 3 linguri smantana 125 g pate gasca 400 g aluat foietaj o legatura patrunjel verde sare piper mozaic

Pastai cu muschi de porc

2 borcane pastai verzi (800 gr fiecare) sau proaspete 800 gr muschi de porc 2 rosii mari 2 cepe 3 catei usturoi 2 linguri bulion 100 ml vin alb ulei sare piper

Fileuri de muschi italienesti

6 fileuri de muschi de porc 2 linguri ulei de masline(merge si de floarea sorelui foarte bine) sare piper un praf de boia de ardei iute 2 catei usturoi 1 rosie busuioc Pentru sos: 1 lingura unt 1 lingura si jumatate faina alba jumatate cana d elapte 2 linguri smantana sare piper

Fasole cu legume si muschi de porc afumat

- 1 cutie fasole conservata - 2 cepe - 1 ardei dulce - 1 morcov - 200 g muschi de porc afumat - 1 lingurita busuioc uscat - 2 frunze de dafin - patrunjel

Muschi de porc in foetaj

600-700 g de muschi de porc 2 cutii de ciuperci 1 cutie de pateu 5-6 catei de usturoi 2 cepe 100 g unt 100 ml de vin alb 100 ml de smantana lichida sare piper rozmarin ulei 10 bobite de mazare hartie de copt aluat frantuzesc 800 g

Rulouri de muschi de porc cu jambon

12 file fine de muschi de porc 50gr felii de jambon crud 1/2 leustean 1 morcov o ceapa foi de dafin 3 rosii 1/2 de pahar vin alb piper o lingura de zahar 4 linguri de ulei de masline

Muschi de porc umplut la cuptor ^in sos de usturoi si cartofi dulci (Lombo assado no forno com batata doce)

1 kg. muschi de porc 1 kg. cartofi dulci 2 c^arnati 1-2 morcovi fierti sau fructe seci (prune caise...) foi de dafin rozmarin proasp~at 1 c~ap~at^an~a de usturoi Piper si sare proasp~at m~acinate sofran indian paprika dulce piri piri optional busuioc ierburi provence optional sos de soia si past~a de ardei piper boabe negru 1 l~am^aie vin alb ulei de m~asline 2 rosii mari 1 ceap~a mare br^anz~a ras~a optional at~a de buc~at~arie Mujdei de usturoi: usturoi cepsoar~a sare sm^ant^an~a lichid~a si ulei

Rulada de muschi de porc cu mix de legume ca la adjud

Pentru rulada: - o bucata de muschi de porc (aproximativ jumatate de kilogram) - 3-4 felii de sunca afumata - 1-2 catei de usturoi - mirodenii: sare piper cimbru salvie coriandru etc - un pahar de vin alb (de preferinta Chardonnay) - ulei de masline extravirgin. Pentru garnitura: - mix de legume frantuzesti( poti folosi legume proaspete cum ar fi: morcovi cartofi mazare fasole verde etc sau un mix de legume congelate de la magazin) - unt (aproximativ 50 de grame) - mirodenii: sare piper cibru - o lingurita de delikat - un strop de zeama de lamaie. Pentru sos: 1- ardei gras rosu sau gogosari 2 ulei de masline extravirgin 3- jumate de lingurita de aceto balsamico (otet balsamic) 4- sugar brown( zahar brun) 5- o lingurita de sos de rosii 6- mirodenii: sare si piper. Pentru decor: 1- patrunjel 2- ardei gras rosu si galben.

Muschi la cuptor in sos tiganesc

Aceasta este o specialitate se pregateste pentu zile festive pentru musafiri etc. E delicioasa si merita incercata! Avem nevoie de: 1 bucata de muschi de porc sau vita (fiecare cum prefera)500 g. 2 jumatati de ardei gras(galbe si verde) 1 ardei gras rosu 2 cepe medi rosi 1 ceapa mica alba 750g suc de rosi 1 varf de linguritza scortisoara 4 linguri rase de zahar brun sau normal sare poper dupa gust

Muschi file de porc cu ananas

O reteta tropicala si foarte sanatoasa - perfecta pentru un gratar cu prietenii.

Muschi montana de casa

4 bucati muschi de porc proaspat 8-9 catei de usturoi sare,piper enibahar,nucsoara,rozmarin foi de dafin ceapa o ceapa,4-5 catei de usturoi,vin.

Muschi de porc impletit pe pat de ciuperci

* 1 kg muschi de porc* cimbru uscat* oregano uscat* maghiran uscat* busuioc uscat* boabe piper mozaic* coriandru boabe* 4 catei usturoi* 100 ml vin* ulei de masline* sare de marePentru garnitura:* 500 g ciuperci de padure* ceapa verde* 50 ml vin alb* 2 rosii* sare, piper

Mușchi de porc cu usturoi și rozmarin, la cuptor

Carnea de porc nu lipsește de pe mesele românilor iarna, de sărbători. Fie că vorbim despre preparate tradiționale, cum ar fi lebăr și cârnați, sau o friptură de porc la cuptor, această carne se regăsește, sub o formă sau alta, pe masa de Crăciun și nu numai. Rețeta de friptură pe care v-o propunem astăzi vă garantează o carne fragedă, suculentă și, în același timp, aromată și crocantă la exterior, datorită crustei cu care este îmbrăcată. Se face foarte ușor, la cuptor, și o puteți servi alături de cartofi, salată sau murăturile preferate.   

Muschi de Porc La Cuptor Simplu si Usor

Un muschi de porc (al meu cantarea 3kg) Sare (dupa gust) Piper (dupa gust) Patrunjel (doua linguri) Busuioc (un varf de cutit) Vin Alb Demidulce sau Rosu Demisec (o ceasca) Usturoi (1capatana si jumatate...jumatate tocat mare si restul tocat marunt sau pisat) Apa (1cana)

Muschi de vita cu sos de rosii si rodie

400g muschi de vita 10-15 boabe de piper colorate 150ml sos de rosii 1 lingura sos de rodii sare si piper dupa gust 50ml vin rosu 2 linguri ulei de masline 10 fire ceapa verde foarte subtiri

Medalioane De Porc In Sos Marsala Si Mamaliga Cu Spanac

O reteta usoara, dar impresionanta cu carne de porc care foloseste marsala pentru a face un sos gustos.

Porc Cu Sos Remoulade De Telina

Un preparat care este gata in numai 30 de minute.

Muschi de porc la cuptor in sos de portocale si vin(reteta proprie)

1kg muschi de porc,1,5 cartofi noi baby,1 capatana usturoi 1 ceapa, groasa,piper,vin alb,ulei de masline,boia dulce si picanta,patrunjel,marar,cimbru(deshidratate)2 portocale mari,foi dafin,slanina sau bacon felii,200 gr ciuperci branza rasa.Pt.Mujdei(optional):jumate capatana de usturoi pisat cu sare groasa,ulei,boia si smantana.Se poate servi cu salata verde,amestecata cu coriandru proaspat si ceapa.

Muschi file gratinat cu emmentaler

Ingrediente (pentru 4 portii):500 g muschi file de porcsare, piper25 g unt2 linguri ulei50 g ceapa300 g ciuperci champignon125 ml vin alb150 ml smantana2 linguri patrunjel tocat1 lingura unt1 lingură făinaunt pentru formele pentru copt120 g Emmentaler Delaco ras

Muschi de porc tonat

700 gr muschi deporc intreg 2 cutii de ton in ulei telina 1 ceapa 1 morcov boabe de capere(opriti cateva pt ornat) 150 gr maioneza 1 lingurita de mustar sare zeama de lamaie

Fasole boabe scazuta cu muschi de porc

1 castron fasole boabe verzi 500 gr muschi de porc 1 morcov 1 ceapa 1/2 ardei kapia 1/2 ardei galben 1 rosie mare de gradina 5 crengute patrunjel verde 2 linguri ulei sare piper 1 lingurita boia de ardei dulce 1/2 lingurita cimbru uscat 2 linguri pasta de tomate

Friptura de porc in vas roman

1 kg muschi de porc 2 pahare vin o ceapa 2-3 catei de usturoi sare piper ienibahar oregano.

Gratar de porc cu vinete coapte

2-3 vinete mijlocii,o ceapa mare,muschi de porc 600-700g,1-2 linguri ulei,telemea de vaca 200-300g,sare, piper,condimente pentru gratar,verdeata.

Muschi De Vita In Foietaj ( Wellington )

INGREDIENTE PENTRU 8 PORTII : - muschi de vita - 1.200 kg - ficat de porc ( sau de pui ) - 0.500 kg - costita fara os ( kaizre ) 0.300 kg - oua - 2 buc. - verdeata - coniac - 0.020 L - ceapa - 0.150 kg - sare piper - praf de usturoi boia dulce - aluat de foitaj - 0.400 kg

Mititei la gratar

60% carne de porc muschi 40% carne de vita muschi oase de vita (picioare) 2 3 catei de usturoi 0 ceapa mica ienibahar mix de legume sare pier bicarbonat

Penne Carbonara

400gr penne 200gr muschi porc file(de preferat afumat) 200gr smanta 100gr iaurt gras 50gr vegeta(25gr pentru fiert paste si 25gr pentru sos) piper sare ulei o lingura unt oregano boia curry usturoi granulat(dupa gust) 50gr branza hohlland razuita 20gr parmezan razuit