Crochete de mamaliga

Crochete de mamaliga retete: cum gatesti crochete de mamaliga si cele mai gustoase retete de crochete din piept de pui, crochete de pui la cuptor, tort de mere intregi cu crema de zahar ars, salata de piept de pui cu ceapa marinata, pulpe de pui la cuptor in folie de aluminiu, sos de fructe de padure congelate pentru friptura, sarmale in foi de varza murata in oala de lut, prajitura de post cu miere de albine, prajituri de post cu crema de ness, tort de bezea cu crema de ness.

Varza calita cu mamaliga si smantana

1 varza, 1 lingura zarzavat, 1 ceapa, ulei, cimbru, marar, piper, sare, smantana, mamaliga

Belezdruga - reteta Ardeleneasca

untura sau ulei Arpisceapabranza de oaie framantata cu sareslanina sau carnatifaina de malai Arpis sub forma de cir de mamaliga (continutul acela subtire care se obtine inainte de a mesteca mamaliga sau o mamaliga foarte subtire)

Mamaliga cu branza telemea si oua la cuptor

Pentru 5 portii:mamaliga fiarta - 1 kgoua - 5 bucatibranza telemea - 300 gunt - 100 gcascaval - 100 gsare dupa gust

Cât timp se fierbe mămăliga. Trucuri pentru cea mai bună mămăligă

Iată cât timp ar trebui să fiarbă mămăliga, dar și câteva trucuri, ca să iasă perfectă și gustosă.

Salata de crochete cu ceapa

300 gr crochete de carne tocata 4 cepe potrivite 1 cana cu otet de mere 2 foi de dafin boabe de piper sare 250 gr maioneza 1 cana cu apa.

Sticks-uri de mămăligă cu cașcaval (mămăligă prăjită)

Cine ar fi crezut că banala mămăligă poate fi transformată într-o gustare apetisantă și delicioasă? Dacă v-a rămas mămăligă rece și nu știți ce să faceți cu ea, o puteți transforma în aceste sticks-uri crocante și delicioase. O puteți face și de la zero, dacă nu aveți mămăligă rece. Sticks-urile de mămăligă pot fi pregătite și pe grătar, dar în acest caz va trebui să le tăiați mai mari. Veți obține astfel o gustare foarte simplă, care se potrivește pentru orice ocazie. 

Mamaliga cu ghebe la cuptor

UMPLUTURA500 g ghebe6 catei usturoi1 ceapamarar uscatsarepiperpatrunjel verdemamaliga

Sufleu de mamaliga

- 380 grame mamaliga preparata (nu foarte tare, de s-o tai cu ata.. potrivita).. - 260 g urda, - 220 grame smantana, - 2 oua. - cascaval ras

Pastai verzi cu mamaliga si usturoi

1 kg pastai verzi 2-3 cepe 2-3 catei de usturoi 2 linguri mamaliga

Mamaliga cu branza si smantana

300 gr malai;100 gr branza telemea;100 gr smantana;50 gr unt;sare

Mămăligă la cuptor - 2 rețete de mămăligă coaptă

Mămăliga coaptă la cuptor este o versiune de vis a mămăligii clasice. Aceasta nu trebuie să fie amestecată și nici măcar să fie supravegheată cât timp se gătește, astfel că puteți face orice altceva până când preparatul este gata să fie servit.

Conopidă și broccoli coapte, cu mămăligă

Mamaliga cremoasa cu conopida si broccoli, o combinatie care in mod cert te va surprinde.

Ciuperci cu usturoi și mămăligă

Rețeta clasică de ciuperci cu usturoi și mămăligă, un preparat simplu și gustos, care poate fi savurat de toată lumea.

Stroganoff De Ciuperci Cu Mamaliga Rapida

Aceasta reteta rapida de ciuperci Stroganoff vegetariana dureaza doar 20 de minute si este o varianta foarte buna pentru un pranz usor de preparat si sarac in calorii.

Medalioane De Porc In Sos Marsala Si Mamaliga Cu Spanac

O reteta usoara, dar impresionanta cu carne de porc care foloseste marsala pentru a face un sos gustos.

Ciuperci cu mamaliga si sos de rosii

175 g faina de porumb, 8 ciuperci foarte mari, 1 pahar de otet, 5 linguri unt, 2 linguri ulei de masline, 300 g suc gros de rosii, 1 ceapa, 1 ½ pahar vin, 4 crengute maghiran, 2 oua,80 g pesmet, 4 pahare ulei de arahide, 3 linguri unt pentru forme, sare, piper

Crochete

1 kg de cartofi 80g unt 2 oua intregi si 5 galbenusuri sare putina faina pesmet si ulei pentru prajit

Ragu De Iepure Cu Mamaliga Si Salsa Verde

Carne frageda de iepure langa o mamaliga cremoasa si o salsa aromata.

Crochete din branza

Pt ca sunt adepta legii lui Lovoisier nimic nu se pierde totul se transforma in conditiile de criza o aplic tot mai des. Pt ca am preparat pateuri cu branza si pt ca am pregatit prea multa umplutura ceea ce mi-a ramas am folosit la crochete. Avem nevoie de: 2 linguri pline cu branza telemea 2 felii paine 1/2 lingurita chimion 1 ou 1 mana ceapa verde 1 mana patrunjel verde 1 lingura gris piper. Pt prajit: ulei(am folosit de palmier este mai sanatos pt prajeli dar se poate folosi orice ulei) 2 linguri de faina 2 linguri pesmet si inca 1 ou.

Crochete Cu Ciuperci

400 gr ciuperci,100gr pesmet,150 gr faina,300 ml ulei,4 oua,1 leg patrunjel,50 gr smantana,sare piper

Mamaliga la cuptor cu ciuperci si parmezan

225 g ciuperci mixte (de padure si champignon)1 lingura ulei de masline1 catel de usturoi zdrobitfrunzele de la o crenguta de cimbrisor4 linguri de smantana grasa7g pesmet alb15g parmezan rassare si piperPentru mamaliga:450ml apa75g malai grisat25g parmezan ras15g unt

Mamaliga Cremoasa, Cu Ciuperci Si Cimbru

Un preparat de inspiratie italiana, cu continut mare de proteine.

Dieta cu mămăligă - slabești 5 kg în doar 4 zile

Dieta cu mămăligă este extrem de scurtă (4 zile), dar dacă o urmați cum trebuie, vă va ajuta să începeți procesul de slăbire. Este un fel de introducere pentru un regim pe termen lung.

Crochete cu spanac

600 gr spanac 300 gr ricotta sau urda proaspata 1 ou 100 gr parmezan ras sare piper pesmet

Crochete cu dovlecei

2 dovlecei 150 gr cascaval 2 oua 3-4 linguri faina 2 catei de usturoi marar uscat(daca aveti verde e mai bun) sare piper

Crochete cu usturoi și brânzeturi

Crochetele cu usturoi și brânzeturi sunt o idee delicioasă de gustare sau aperitiv, pot fi luate foarte ușor și la pachet și chiar servite între mese. Se fac ușor, din aluat de pizza sau aluat simplu de pâine sau dacă vreți, puteți folosi și aluat foietaj.

Crochete din ciuperci cu susan

300 g ciuperci proaspete 2 fire ceapa verde 3 linguri ulei o lingura bulion 2-3 catei de usturoi 3-4 linguri pesmet un ou marar patrunjel sare, susan

Crochete de branza

500 gr branza de vaca sau cottege 2oua 2-3linguri de zahar-sau dupa gust 3-4 liguri de gris 1lingurita esenta de vanilie unt ptr prajit

Crochete din sunca cu cascaval

Pentru 5 portii:sunca presata - 200 gulei - 300 mlfaina - 150 gpesmet - 50 gcascaval - 100 goua - 3 bucatisare si piper dupa gust

Carne de vită cu salsa de anşoa și mămăligă

Tocană cu carne de vită, aromata cu salsa de anşoa si servită cu mămăligă = prânzul perfect.

Crochete de cartofi cu cașcaval

Atunci când aveți poftă de o gustare rapidă sau de un aperitiv de efect, aceste crochete cu cașcaval vă scot din încurcătură. Se fac ușor, sunt delicioase și le puteți prepara pentru orice ocazie. Le puteți servi și simple, sau alături de un pahar de bere, pe post de gustare, în timp ce vizionați un film. În plus, crochetele de cartofi cu cașcaval reprezintă un preparat economic, pentru care aveți nevoie doar de câteva ingrediente pe care le aveți la îndemână, acasă. 

Mămăligă fiartă - rețeta tradițională

O rețetă clasică de mămăligă fiartă cu care nu aveți cum să dați greș. Dacă este prima dată când faceți mămăligă, urmați pașii de mai jos și nu aveți cum să greșiți.

Mancarea Ciobanului

1 kg carnati proaspeti 1 kg urda 1 kg cas oaie (capra) 1 kg mamaliga

Sardina prajita, cu mamaliga si mujdei

1 kg sardina ulei faina alba sare piper

Crochete cu pui și porumb

Încearcă această rețetă rapidă de crochete cu pui și porumb. Se prepară ușor, în mai puțin de 30 de minute, și sunt perfecte ca gustare sau aperitiv. Află cum să le faci crocante și delicioase!

Crochete din cartofi cu parmezan

Aceste crochete de cartofi cu parmezan prăjite sunt ideale ca aperitiv sau gustare, servite alături de un sos la alegere sau o salată proaspătă.

Chiftele în sos de roșii cu mămăligă

Rețetă de chiftele în sos de roșii, servite cu mămăliguță caldă. Un preparat tradițional românesc, sățios și plin de savoare, perfect pentru o masă în familie.

Crochete de pui - cea mai ușoară rețetă

Această rețetă de crochete de pui este rapidă, ușoară și potrivită pentru oricine vrea ceva gustos fără prea mult efort. Sunt perfecte atât ca aperitiv, cât și ca fel principal, alături de o garnitură.

Coxinha - crochete de pui

Pentru 24 de bucati:4 bucati piept de pui4-5 cani bors1 morcov2 cepe2 frunze de dafin2 linguri unt2 catei de usturoisucul de la 1 lime500g crema de branza250g faina2 oua200g pesmetsare si piper

Crochete cu prosciutto crudo - perfecte pentru platoul de aperitive

Crochete cu prosciutto crudo, o rețetă inspirată din bucătăria italiană, cu textură crocantă și aromă fină. Perfecte pentru aperitive sau gustări reci, gata în doar 30 de minute.

Crochete din cartofi si dovlecei

1 dovlecel-2 cartofi mari-1 ou-1 ceapa-50 gr parmezan ras 50 G grated Parmesa-boia iute-usturoi granulat / 2 catei de usturoi-sare, piper-pesmetulei pentru prajitpentru sos-1 iaurt gras- marar-1 catel de usturoi

Crochete de bechamel

pt bechamel: 100 gr unt 100 gr faina alba 1 litru lapte sare piper nucsoara macinata pt umplutura: 300 gr piept de pui fiert pt prajit: faina 3 oua crude pesmet ulei pt prajit

Pastrav cu ceapa si mamaliga

5 pastravi (recomand proaspeti) 4 5 cepe faina de malai faina de grau (alba) 5 6 catei de usturoi sare ,piper,chili,un cub knor,boia dulce

Mancare taci si inghite

500 g malai, 1 l lapte (apa), 50 g unt, 100 g smantana, 200 g branza sarata rasa, 200 g carnati afumati, 150 g kaizer, 100 g bacon afumat, 3 oua.

Mămăligă cu unt și brânză

Mămăliga cu unt și brânză este una dintre mâncărurile preferate de români. Și mai mult decât atât, se face foarte simplu, se potrivește de minune cu sarmale sau chiar cu varză.

Pastrama de oaie cu mamaliguta

1 kg de pastrama gata preparata, 3 linguri ulei, 300 g faina de malai, 1 litru de apa, sare.

Polenta alla boscaiola

o mamaliga maricica :) 400 g carnati proaspeti 500 g ciuperci champignon 150 ml suc de rosii o ceapa mica 1 catel usturoi ulei de masline 50 g parmezan ras 50 g gorgonzola(facultativ)

Mămăligă pripită. Ce este și cum se prepară

Mămăliga pripită este mai moale decât mămăliga fiartă, se face foarte repede și trebuie să fie amestecată constant. 

Mămăligă cremoasă fiartă în lapte

Această rețetă de mămăligă fiartă în lapte super simplă se prepară cu ingrediente de bază și este garnitura perfectă pentru cărnuri, legume și tocănițe la cuptor.