Friptura de mistret

Friptura de mistret retete: cum gatesti friptura de mistret si cele mai gustoase retete de friptura de pui, friptura de pui la tava, friptura din piept de pui, friptura de gaina la cuptor, friptura de cocos la cuptor, friptura de pui la ceaun, friptura de pui la cuptor, friptura de pui la gratar, sos fructe de padure pentru friptura, friptura cu dulceata de ardei iute.

Friptura de mistret

- 1.5 kg carne de mistret - ulei de masline, - sos de soia - rozmarin uscat - patrunjel uscat - acetat balsamic, - sare piper - boia de ardei dulce - 1 capatana usturoi - 50 ml vin rosu

Friptura in marinata de lapte

12 bucati de friptura 500 ml lapte sare 4 catei de usturoi

Friptura pentru Paste

5 pulpe pui 2 pulpe miel 2 legaturi usturoi verde sare,piper,boia,3 rosi,condimente pentru friptura de miel din comert 1 pahar vin alb 2 cani apa 5 linguri ulei

Friptura de curcan pe varza

O pulpa de curcan(900g) ,1.500kg varza acra,2 cepe uscate ,100ml ulei,piper colorat(alb,rosu,verde si negru),sare,100ml vin alb,o lingurita boia dulce de ardei. o punga Maggi pentru friptura.

Friptura de pui inabusita cu mamaliguta

1,5 kg pui (pulpe piept aripi) 60-70 ml ulei 1 capatana usturoi 1 morcov cateva feliute de ardei gras 2-3 fire patrunjel sare piper curry condimente pentru friptura 1 cub/lingurita concentrat pui/legume

Friptura cu legume gratinate

1 kg carne de porc, 1 kg carne de gaina, 3 morcovi, 3 ardei, 3 cartofi, o vanata, un dovlecel, 2 cepe, sare, piper, condimente pentru friptura, 50 ml ulei de masline, 100 ml vin

Friptura de porc cu nectarine

1 nectarina1 castravete mare1 ardei iute1/2 ardei gras galbenpatrunjel verdesareuleicarne de porc condimente specifice pentru friptura sa porc sau traditionalul sare si piper

Friptura la cuptor cu fasole Azuki si cus-cus

1 friptura de vita(sau manzat). 200 gr fasole Azuki(produs ecologic). 100 gr cus-cus. 1 plic mix-sos bolognese(gustoso). 1/2 ceasca de vin rosu. 10 visine murate. sare piper condimente.

Friptura de cotlet la tava

Pentru 4 portii: 8 felii de cotlet cu os 6 morcovi 6 catei de usturoi 1-2 peperoni 1 lingura ketchup 4 linguri ulei (de masline. de orez) cateva fire de patrunjel 2 lingurite condimente pentru friptura foi de dafin cimbru boia maghiran piper sare

Sos rusesc pentru friptură

Sosul rusesc este un dressing foarte popular, care se folosește în general pentru sandwich-ul Reuben, dar nu numai. Se potrivește perfect și alături de o carne de vită sau pui, sau în orice combinație vă place. Este un sos delicios, ușor iute, cremos și cu multe ingrediente, astfel că atunci când îl gustați, vă face să vă întrebați ce conține. 

Friptura de vita cu cartofi noi la cuptor

1 kg cartofi noi ( din cei mici) 1 kg carne vita proaspata 200 gr arpagic cateva fire usturoi 1 cana vin condimente friptura dafin ulei masline condimente cartofi 1 cana apa

Friptura de porc cu mere la cuptor

4 bucati cotlet de porc 8 cartofi noi 2 rosii 1 ardei rosu 1 ceapa mare 2 morcovi 2 catei de usturoi ulei de masline sos de soya sos worchester 1 cana jumate vin alb 3 mere boia busuioc sare piper condimente pentru friptura

Friptura picanta de pui

1 kg carne de pui (piept pulpe ciocanele) 1 ardei gras rosu 1 ardei peperoni sau iute rosu 7-8 rosii mici 7-8 catei de usturoi cateva fire de patrunjel 5 linguri ulei de masline condimente pentru friptura optional concentrat de ciuperci sare piper chili cimbru

Friptura de ied in crusta

carne de ied pentru friptura bine spalata (am folosit spate si pulpa) 3 cepe curatate si spalate 2-3 rosii 6-7 catei mici de usturoi curatati si spalati 3 linguri cu ulei un ou 2-3 felii de paine prajita o mana de frunze de rozmarin cateva fire de patrunjel sare piper proapat macinat apa fierbinte

Piure de cartofi cu friptura de pui

Piure:500 grame cartofi100 grame unt100 ml laptesareFriptura:1 puisare/piper/alte condimente dupa gust2 lg. untura1 morcov Muratura: castraveti

Friptura la tava

250-300 g friptura de porc slaba, 1 kg de cartofi, Pentru ghiveci: 1 ceapa mare, 1 lingura de untura de porc, 500 g ardei verde, 250 g rosii (iarna 300 g din conserva sau ghiveci de casa), sare, maiorana, ulei pentru prajitul cartofilor.

Friptura de vitel in sos negru

-300 g carne vitel -1 ceapa rosie -6 graunti de usturoi -1 pahar vin negru(zaibar) -sare piper -1/2 morcov -1/2 cartof dulce yam -2 ardei capia rosii -1/2 pahar pasta de rosii -marar si patrunjel verde -4 masline negre -1 punga magica knorr pentru friptura de pui sau porc cu vin

Friptura de porc cu mere

Un preparat ideal pentru masa de Craciun atunci cand vrei sa-ti surprinzi invitatii.

Friptura de porc cu sos de piper verde

o bucata frumoasa de carne de porc condimente pentru carne de porc O punga speciala pentru friptura la cuptor 2 linguri piper verde boabe 2 linguri smantana pentru gatit 1 lingura mustar cu boabe

Friptura de vita cu legume la cuptor si piure de cartofi

Pt. friptura de vita trebuie urmatoarele: 500g carne de vita 2 cepe 1 ardei 2 gogosari 2 morcovi 2 catei de usturoi un pahar de vin alb ulei sare piper busuioc oregano o rosie sau suc de rosii Pt. piureul de cartofi trebuie: 10 cartofi potriviti lapte ulei sare 3-4 catei de usturoi

Friptura de curcan cu legume la cuptor

1,2-15 kg pulpa superioara de curcan 4-5 morcovi 1 ceapa mai mare 1 pastarnac 1 dovlecel (350-400 g) 50 g telina 1 ardei gras rosu 2 castraveti cornichon acri 2 rosii si 5-6 rosii micute cateva frunze de telina si patrunjel 1 capatana usturoi 200 ml vin roze 2 cuburi/lingurite concentrat pui/legume 2 lingurite zahar 50 ml ulei sare piper paprika curry cimbru condimente pentru friptura

Friptura de vitel cu cartofi

Friptura :O bucata carne frageda de vitel (eu am avut de tara)Condimente diverseCateva frunze de dafin1 lingurita mustar1 morcov zdravan ras½ kg rosii coapte1 lingura pasta concentrata de tomatePireul de cartofi :½ kg cartofi1 pahar mic de lapte dulce50 g untSareSalata de varza :1 varza potrivita1 legatura de mararOtet balsamic sau de mereUlei de masline

Friptura de vitel cu piure de cartofi si salata de varza

Friptura : O bucata carne frageda de vitel (eu am avut de tara) Condimente diverse Cateva frunze de dafin 1 lingurita mustar 1 morcov zdravan ras 1/2 kg rosii coapte 1 lingura pasta concentrata de tomate Pireul de cartofi : 1/2 kg cartofi 1 pahar mic de lapte dulce 50 g unt Sare Salata de varza : 1 varza potrivita 1 legatura de marar Otet balsamic sau de mere Ulei de masline

Friptura de iepure cu varza calita in sampanie si tagliatelle de casa

1 kg carne de iepure de casa 1 varza (aprox. 1,5 kg) 200 gr. tagliatelle de casa 175 ml.ulei (50 pt. friptura 100 pt. varza 25 pt. tagliatelle) 200 ml sampanie demisec o legatura de patrunjel sare piper o jumatate ardei rosu un morcov 2 cepe

Cuscus cu friptura de pui si salata verde

Friptura: 1 pui de casa sare piper si boia unsoare Cuscus: 250g de cuscus 250 ml de apa fierbinte/supa 1 lg ulei de masline Sare putin unt legume: rosii 1 ceapa rosie 1 ardei rosu 1 castravete masline 1 legatura de patrunjel suc de lam^aie Dresing pentru salata: 1 capat^ana de usturoi piper ulei de masline sm^ant^ana sare suc de lam^aie o salata mare

Friptura de pui cu sos de marar

1,2 kg pui (pulpe piept aripi) 60-70 ml ulei 1 capatana usturoi 1 morcov cateva feliute de ardei gras 2-3 fire patrunjel sare piper curry condimente pentru friptura 1 cub/lingurita concentrat pui/legume pentru sos: 1 legatura de marar proaspat (congelat sau in otet) 350-400 ml lapte 5-6 linguri faina 50 ml ulei (unt) 1 cub/lingurita concentrat pui/legume/ciuperci 1-2 lingurite zahar 1 lingura otet sare piper curry

Friptura cu pachetele de cartofi, piure de telina si ceapa caramelizata

Pentru friptura am folosit: o pulpe de cocos fierte ^in oala sub presiune o pulpa de porc o ceapa si usturoi verde o oregano rozmarin o boia dulce o pasta de gogosari o patrunjel verde o 100 ml vin alb sec Pentru piureul de telina: o o jumatate de telina o 2 frunze de dafin o 2 catei de usturoi o 2 ramuri de rozmarin Pentru pachetele de cartofi cu sunca: o 6 cartofi mici o 6 felii subtiri de sunca

Friptura de rata cu sos de cirese

Pentru friptura: &nbsppulpe si/ sau piept de rata Pentru sos: o ceapa tocata o cana cu cirese amare fara samburi (merg si ciresele rosii pietroase congelate asa cum am avut eu si le &quotajutam&quot cu putina dulceata de cirese amare) 120ml vin rosu sau sirop de struguri miere dupa gust. dc am pus sirop nu mai punem miere 120ml supa de pui 30g unt sare

Friptura rapida la dubletta

2 felii ceafa cu os sare, cescuta vin,2 linguri ulei

Friptura cu pi`ure

2 cartofi mici, ceafa sau cotlet de porc, unt cat o nuca, sare.

Friptura Edithiana

Pulpe de pui, lapte, ulei, sare, un ardei iute si usturoi, verdeata

Mancaruri din resturi de friptura

&icircn zona noastra a doua zi dupa nunta se face &quotzama acra&quot unde pot veni nuntasii si cu copiii. Ciorba servita e extraordinara pentru ca se face din friptura ramasa(de porc si pui) plus zarzavaturi si alte cele. Daca faci acasa o petrecere ram&acircn multe bucatele pe care le poti refolosi. &Icircn afara de ciorba am mai pregatit si o m&acircncarica delicioasa pentru felul doi. pentru ciorba: carne din friptura ceapa morcovi telina tarhon sare piper Pentru felul doi: 2 pulpe de pui fripte la gratar 2 bucati de carne de porc facute &icircn tava 1 legatura de ceapa verde 1 legatura de praz tinerel 1 conserva de rosii taiate 1 conserva de lapte de cocos 1 borcan de 800 ml de fasole verde fiarta verdeata condimente cajun ulei

Friptura Piramida

Ingredientele pentru friptura: 1 kg si jumatate de cotlet de porc 2 morcovi lungi si subtiri sare piper unt 100 ml miere Ingrediente pentru Arici: 1 kg carnati oltenesti (5-6 bucati) 7-8 cartofi mari 3-4 oua 150-200 gr de parmezan 150-200 gr de faina Ingrediente pentru garnituri: 11-12 ciuperci mari 7-8 cartofi mari 1 ceapa rosie 4 catei de usturoi ulei sare piper 1 salata creata 100 gr parmezan 1 ardei rosu * Preparatele sunt pentru 11-12 portii

Friptura de gaina la cuptor

-1 gaina fiarta -sare -piper -ulei

Friptura din pulpe

pulpe o ceapa un morcov condimente 1 cescuta vin 5-6 linguri ulei

4 sosuri delicioase pentru friptura de miel

Sosuri tradiționale pentru friptura de miel. Ce sosuri merg cel mai bine cu carnea de miel. Nu aveți cum să greșiți cu niciuna dintre aceste rețete pentru că toate sunt delicioase.

Salata pentru friptura

2 ardei grasi 2 rosii un dovlecel taiat feliute

Sos Maître d Hôtel pentru friptură

Sosul Maître d'Hôtel este, pe cât de pompos sună, pe atât de simplu de preparat și delicios. Așa cum îi sugerează și numele, este un sos inspirat din bucătăria franceză și constă într-un amestec de unt cu pătrunjel, răcit, care se pune peste carne atunci când este gătită. Untul aromatizat se topește frumos și înnobilează orice bucată de friptură, oricât de uscată sau fadă ar fi. 

Friptura in ulei

Carne de vitel (1.2 kg), 300 ml ulei, suc lamaie, sare, piper.

Sandwich Reuben cu carne de vita si dressing rusesc

Pentru sandwich:1 lingura unt2 felii paine de secara2 felii de emmentaler, razuitvarza murata taiata marunt1 lingura dressing rusesccarne de vita din friptura - se poate folosi cu succes friptura ramasa de o zi inainte, este o transformare delicioasaPentru dressingul rusesc:1 lingurita maioneza1 lingurita smantana1 lingurita ketchup1 lingura sos Worcestershire2 linguri ceapa data pe razatoare1 lingurita hrean razuit finasucul de la jumatate de lamaieputin chili dupa gustpaprika, sare si piper dupa gust

Friptura de pasare cu cartofi

Portie pentru 2 persoane: 2-3 pulpe superioare 4 aripi toate condimentate si fripte pe gratar. 3 cartofi mari

Friptura din pulpe la cuptor

4 pulpe 4 linguri mustar o ceapa un morcov 4 catei de usturoi piper, cimbru,oregano 3-4 lingui ulei o cescuta vin alb

Friptura de vitel la gratar

1 kg carne vita un pliculet cimbru sare

Friptura de rata cu portocale

1 rata 4 portocale 50 gr unt 1 pahar vermut sare piper

Friptura de porc la grill

-1 kg pulpa de porc -sare -piper -cimbru -usturoi granulat.

Mici falsi

-200 g friptura rece -o lingura de unt -2 oua -sare -piper macinat -3 linguri pesmet -ulei -ceapa -paine

Friptura de vita cu usturoi

6 catei usturoi,piper boabe, sarem4 linguri otet,600 gr fleica de vita

Friptura de pui cu legume la cuptor

1 pui, cartofi, o ceapa rosie, rosii, 1 vanata, ciuperci.

Friptura la capac cu ardei

-700 gr pulpa de porc -1 ardei (ardei gras) -usturoi -ulei -vegeta sare piper -apa -varza acra

Friptura de pui

4 pulpe,1 kg de cartofi,3 catei de usturoi, lingura de bulion,boia,sare,piper,2 foi de dafin.