Retete cu Ceapa
Drob de pui - cea mai simplă rețetă
Drob de pui - o rețetă simplă, delicioasă, se face ușor și este potrivită pentru masa de Paște, dar și în altă perioadă a anului, oricând aveți poftă de drob.
Cartofi prăjiți cu ceapă - rețeta care a cucerit internetul
Nimic nu este mai bun decât cartofi prăjiți cu ceapă, la tigaie! Această garnitură delicioasă este perfectă pentru micul dejun, brunch sau cină.
Salată de icre cu ceapă
Salata de icre cu ceapă este o rețetă tradițională din România. Se prepară prin amestecarea icrelor cu ceapa tăiată mărunt, ulei, sare și piper.
Sarmale în oală de lut - cea mai gustoasă rețetă
Sarmalele în vase de lut au mereu ceva în plus, o anumită frăgezime, suculență, o aromă mai adâncă și mai bine conturată.
Hummus cu ceapă dulce caramelizată
Încearcă rețeta de hummus cu ceapă caramelizată. Este extrem de delicioasă și se face repede. Unde mai pui că este și sănătoasă.
Inele de ceapă. Rețeta tradițională
Rețeta tradițională de inele de ceapă crocante. Deși există multe rețete pentru inelele de ceapă, aceasta este una simplă și bună!
Fasole batută cu ceapă și usturoi
Fasolea bătută cu ceapă și usturoi este un preparat autentic, gustos și sățios, perfect pentru perioadele de post, ca și pentru orice perioadă a anului.
Inele de ceapă la cuptor
Aceste inele de ceapă crocante se fac foarte ușor chiar în cuptor - nu este nevoie de ulei încins. Vezi care sunt ingredientele necesare și modul de preparare.
Salată de gogoșari cu ceapă
Salata de gogoșari cu ceapă, un preparat specific lunilor friguroase de iarnă, este printre preferatele celor care adoră mâncarea condimentată.
Ceapă caramelizată. Cum o faci crocantă și cum o folosești în rețete
Această rețetă de ceapă caramelizată se prepară rapid și foarte ușor. Ai nevoie de câteva ingrediente banale și doar trei pași de parcurs.
Burgeri cu ceapă caramelizată. Pur și simplu un spectacol culinar
Burgerii cu ceapă caramelizată sunt pur și simplu un spectacol culinar. Carnea de vită, ceapa caramelizată, feliile de brânză și sosul aioli cu usturoi dau un gust deosebit.
Castraveți murați bulgărești, cu gust dulce-acrișor
Rețeta de castraveți murați bulgărești, cu gust dulce-acrișor. Vezi ingredientele și cum se pun la murat.
Dulceață de ceapă cu oțet balsamic
Dulceața de ceapă cu oțet balsamic oferă un gust bogat ce poate scoate din banalitate numeroase feluri de mâncare. Vezi ingredientele și pașii de preparare.
Dulceață de ceapă. Cum se face și cu ce se mănâncă
Dulceața de ceapă este minunat de dulce și savuroasă, de la ceapa caramelizată, dar și mai aromată datorită adaosului de oțet balsamic, zahăr și cimbru.
Risotto cu legume. Varianta mai sănatoasă și cu puține calorii
Risotto cu legume, o variantă mai sănătoasă care nu conține ulei sau unt. O rețetă ușoară, gata în 30 de minute, cu 8 ingrediente, perfectă ca antreu sau ca garnitură.
Orez sârbesc cu legume
Orezul sârbesc este o mâncare ușoară și reprezintă o garnitură sănătoasă sau o cină vegetariană, ce se prepară rapid și folosește alimente pe care cel mai probabil le aveți deja prin casă!
Varză a la Cluj cu afumătură, rețetă simplă și rapidă. Cum se prepară pentru un rezultat delicios
Varză a la Cluj cu afumătură este gustoasă și ușor de preparat. Este o combinație de varză călită, afumătură , orez și condimente, așezate pe straturi și pregătite la cuptor.
Șalău la cuptor cu roșii și lămâie. Așa se prepară în restaurantele cu specific pescăresc
Șalău la cuptor cu un sos delicios de roșii, lămâie și muștar. Suplimentar mai puteți adăuga cartofi, diverse legume, smântână și ierburi aromatice.
Tartar de somon cu avocado, capere și ceapă. Aperitivul cu care iti impresionezi garantat musafirii
Vezi cum se prepară el mai bun tartar de somon cu avocado asezonat cu lămâi și capere pentru o aromă mai europeană. Este ușor de preparat aveți nevoie de doar câteva ingrediente simple.
Salată orientală cu hering afumat, o sursă excelentă de proteine
Salată orientală cu hering afumat - aroma heringului, sărat și afumat, este atenuată de bucățile de cartofi, dulci și cu o textură moale, totul îmbogățit de aroma acrișoară dată de lămâie.
Cartofi țărănești - cea mai simplă rețetă. Cum să îi prepari pas cu pas
Acești cartofi țărănești fragezi, crocanți la exterior, aromați cu ceapă caramelizată și ardei gras roșu sunt întotdeauna printre felurile de mâncare favorite.
Salată orientală cu măsline, ouă și ceapă roșie
Salată orientală cu măsline, ouă și ceapă roșie! Un fel de mâncare ușor și rapid, gata în numai 30 de minute!
Supă cu găluște - secretul pentru găluște pufoase
Aromată, gustoasă și parfumată cu pătrunjel proaspăt, supa cu găluște ne aduce aminte de mâncărurile pe care ni le făceau mama sau bunica, în copilărie.
Cartofi răntăliți ardelenești cu usturoi, ceapă și ardei
Ce sunt cartofi rănțăliți și cum se prepară cartofi rănțăliți ardelenești cu usturoi, ceapă și ardei. Sunt garnitura perfectă, dar se pot servi și ca un fel de mâncare în sine.
Cartofi țărănești la cuptor, garnitura cu care nu ai cum să dai greș
Acești cartofi țărănești la cuptor sunt ideali pentru micul dejun, prânz sau cină și sunt foarte ușor de făcut acasă! Sunt cremoși și crocanți, aromați și sunt gătiți doar la cuptor.
Sos de maioneză cu iaurt, combinația ideală în sezonul cald. Cum să-l prepari și cu ce mâncăruri se potrivește cel mai bine
Sosul de maioneză cu iaurt este o rețetă foarte simplă, pe care o puteți realiza în mai puțin de 10 minute. Află cum îl prepari și cu ce mâncăruri se potrivește cel mai bine.
Musaca turcească cu vinete și carne, în sos de roșii. Rețeta explicată pas cu pas
Cum se prepară, pas cu pas, musaca turcească cu vinete și carne în sos de roșii, ce ingrediente ai nevoie + câteva trucuri pentru cea mai gustoasă musaca de vinete.
Musaca de cartofi cu carne tocată. Rețeta autentică românească, se prepară rapid si este delicioasă
Musacaua de cartofi, autentic românească, este facută din straturi de cartofi și carne tocată. Află cum să faci cea mai bună musaca și câte calorii are.
Ce este supa concentrată de vită. Cum se obține și de ce e bine să o ai tot timpul în frigider sau congelator
Supa concentrată de vită se obține din oase de vită și are o mulțime de beneficii. Află cum o prepari, la ce o folosești și ce nutrienți conține.
Sos de roșii - cea mai simpla rețetă. Cum se prepară, cum alegi roșiile și care sunt beneficiile preparării propriului sos de roșii
Rețeta clasică de sos de roșii. Vezi cum se prepară, cum alegeți roșiile și care sunt beneficiile pentru sănătate ale preparării propriului sos de roșii.
Sos spaniol - rețeta originală. Cum se prepară, ce gust are și cum poate fi folosit
Sosul spaniol (sosul brun) este un sos bogat, consistent și plin de aromă. Vezi rețeta originală explicată pas cu pas și la ce feluri de mâncare poate fi folosit sosul spaniol.
Spanac cremos cu lapte, ceapă și usturoi
Află cum gătești cel mai bun spanac cremos cu lapte, ceapă și usturoi. Este o modalitate excelentă de a introduce mai mult spanac în alimentație.
Spanac cu orez, proaspăt și aromat
Spanac cu orez, proaspăt și aromat. Făcut cu verdeață, lămâie și alte legume, orezul cu spanac este sănătos, delicios și perfect cu orice masă.
Salată de fasole verde cu busuioc, parmezan și oțet balsamic
O rețetă de salată de fasole verde cu busuioc, parmezan și oțet balsamic pentru o garnitură perfecta pentru zile călduroase.
Sos tartar - cum se face și cu ce se mănâncă
Sos tartar, ce este și cum se prepară cel mai bun sos tartar de casă. Cu ce se mănâncă sosul tartar. Rețeta clasică de sos tartar. Rețeta vegană de sos tartar. Originea sosului tartar.
Broccoli gratinat - rețetă tradițională franțuzească
Această rețetă de broccoli gratinat este o garnitură versatilă care se potrivește perfect în multe meniuri, iar un vârf de linguriță de salvie îi oferă o aroma deosebită.
Tocăniță de pui cu cartofi și măsline
Tocănița de pui cu cartofi și măsline este un preparat gustos, cu pui fraged și cartofi tăiați gros, în sos de roșii cu măsline și condimente grecești parfumate.
Ciulama de ciuperci cu smântână și usturoi
Ciulamaua de ciuperci cu smântână și usturoi se face foarte repede și simplu și poate fi servită pe post de garnitură sau ca fel de mâncare în sine.
Crap la cuptor pe pat de legume
Crap la cuptor cu legume este una dintre cele mai cunoscute și mai sănătoase rețete. Crapul gătit la cuptor este foarte gustos și cu puține calorii, ideal pentru întreaga familie.
Sarmale în foi de ștevie - sănătoase și delicioase
Rețeta de sarmale in foi de ștevie este mai usor de facut și necesită un timp de preparare mai scurt decât sarmalele clasice. Se pot face chiar și fără carne, pentru cei care țin post.
Drob de pui cu măsline verzi - o variantă de drob mai slabă și mai ușor de digerat
Drobul de pui cu măsline verzi este o rețetă tradițională pentru cei care nu agreează gustul și mirosul cărnii de miel. În plus, este o variantă mai slabă și mai ușor de digerat.
Supă cremă de leurdă și cartofi
Dacă aveți poftă de o supă cremă savuroasă, dar și ieftină, avem două ingrediente speciale, ce vă garantează succesul, unul extrem de sățios și altul foarte aromat: cartofi și leurdă. Iar dacă vreți să simțiți un gust puternic, măriți cantitatea de leurdă!
Supă cremă de ardei copți
Supa cremă de ardei copți este ideală mai ales în sezonul rece. Este plină de vitamine, se face extrem de simplu și are un gust bogat și cremos care vă va cuceri instantaneu.
Supa crema de mazare cu menta
Daca masa ta de pranz a devenit cam plictisitoare, poti adauga putina culoare cu aceasta supa aromata.
Supa de ceapă
La fel de eficienta pentru scaderea in greutate, supa de ceapa este o alternativa mai gustoasa la cea pe baza de varza.
Supă cremă de broccoli cu brânză cheddar
Supa cremă de broccoli cu brânză cheddar este extrem de delicioasă, iar pentru a o prepara aveți nevoie doar de ingrediente pe care, cu siguranță, le folosiți în rutina zilnică.Și încă un detaliu important: este gata în aproximativ 30 de minute!
Supă cremă de leurdă
Supa cremă de leurdă este o supă de sezon, de care poți să te bucuri cu adevărat în perioada aprilie-iunie. Este foarte simplu de făcut și este gata în mai puțin de 30 de minute.
Supă cremă de broccoli, sănătoasă și de dietă
Această versiune a supei de broccoli este una sănătoasă, ce conține doar ingrediente simple și care este gata în mai puțin de 30 de minute!
Șnițel Strindberg
Șnițelul strindberg sau friptura strindberg, așa cum mai este numită, este o rețetă inspirată din bucătăria germană, delicioasă și foarte ușor de făcut. Se face din carne de porc, cotlet sau mușchi, dar o puteți adapta și pentru alt fel de carne. Bucata de carne este învelită într-o crustă delicioasă de ou cu muștar, hrean, curry, iar pesmetul din șnițelul clasic lipsește. De aceea se poate considera că este mai degrabă o friptură decât un șnițel clasic.
Paste Ratatouille (de post)
Rețetele de paste de tip ”one pot”, adică cele care se prepară într-un singur vas, fără să fie nevoie să fierbeți pastele separat, sunt printre cele mai simple și mai la îndemână. Astăzi vă propunem o rețetă de paste cu legume, de post, potrivită pentru vegetarieni sau pentru acele momente când pur și simplu nu aveți poftă de carne.