Cordon bleu reteta cu ciuperci

Cordon bleu reteta cu ciuperci

Cordon bleu - rețeta originală, cu piept de pui

Rețeta originală de cordon bleu unde pieptul de pui fraged este umplut cu șuncă și brânză elvețiană. Află cum se face și ce garnitură se potrivește cel mai bine.

Cordon bleu cu vinete

1 vanata, 150 g sunca presata, 150 g cascaval, 2 oua, sare, piper, faina, pesmet.

Cordon bleu de pui la cuptor

Cordon bleu la cuptor este un preparat pe cât de gustos, pe atât de simplu de făcut. O alternativă delicioasă și sănătoasă, cu o cantitate foarte mică de ulei, neprăjit.

Ciulama de ciuperci - cea mai simplă și gustoasă rețetă

Vă e poftă de o ciulama de ciuperci, cu mămăliguță? Atunci ați nimenit unde trebuie, pentru că rețeta aceasta este fix ce vă trebuie!

Pui cu smântână și ciuperci - cea mai simplă rețetă

Dacă v-ați plictisit de pieptul de pui la grătar sau prăjit, vă propunem o rețetă delicioasă, de pui cu smântână și ciuperci. Pieptul de pui devine și mai gustos în combinație cu smântâna cremoasă și ciupercile aromate, dar trebuie să încercați singuri această rețetă ca să vă convingeți! Pieptul de pui cu smântână și ciuperci se poate face în mai multe feluri, dar astăzi am ales să vă prezentăm rețeta cea mai simplă și mai sigură. Se potrivește foarte bine cu mămăliguță, dar poate fi servit și cu piure sau simplu.

Sote de ciuperci - cea mai simplă rețetă

Sote de ciuperci este foarte ușor de făcut și nu are nevoie de multe ingrediente. În doar 15 minute ai o garnitură gustoasă și foarte aromată.

Ciuperci pane - rețeta simplă și rapidă

Descoperă secretul ciupercilor pane crocante și savuroase cu rețeta noastră simplă și ușoară. Transformă o masă obișnuită într-o experiență culinară memorabilă. 

Drob de ciuperci - rețetă vegetariană

Drob de ciuperci, foarte gustos și sănătos și care poate fi consumat și de către vegetarieni. Puteți folosi ciuperci Champignon, dar le puteți combina și cu Pleurotus sau cu hribi.

Supă cremă de ciuperci - rețeta lui Jamie Oliver

Atunci când vine vorba despre supe și ciorbe, există o mulțime de modalități de a le prepara, în funcție de specificul rețetei, gusturile proprii și, bineînțeles, ingredientele pe care le aveți la îndemână. Supele cremă sunt foarte versatile din acest punct de vedere, pentru că le puteți face din orice legume, chiar și amestec, cu orice condimente vă plac, de dulce sau de post. Astăzi vă propunem o rețetă de supă cremă de ciuperci și nu orice fel de rețetă, ci rețeta renumitului bucătar Jamie Oliver. Aveți nevoie de un mix de ciuperci, pe care le găsiți în orice supermarket. 

Pastrama de caprioara cu tagliatelle

1 kg pastrama de caprioara. 1 punga tagliatelle(Giovanni Rana). 1 triunghi branza cu mucegai(Fromage bleu). 1 feliuta de cascaval(Penteleu). 100 gr smantana 12,5% grasime. 12 bucati ciupercute. condimente:sare,piper roz boabe,tarhon uscat,rozmarin uscat.

La Ficelle Picarde (Clatite cu ciuperci si sunca din Picardia) - reteta Turul Frantei Eurosport

150 faina 3 oua 500 ml lapte 18 felii subtiri de sunca 250 g ciuperci 250 g salote/ceapa 50 g unt 250 ml sm^ant^ana grasa 100 g br^anza rasa usturoi patrunjel sare piper Eu am folosit ciuperci la cutie de 400 ml salam de sunca si am "plusat" cu ~50 de grame de cascaval.

Orez cu sparanghel si ciuperci

Reteta pentru 4 persoane. sparanghel 500gr. ciuperci 200-300gr. o ceapa mare tocata orez 200gr(de care aveti) ulei de masline(floarea soarelui) - 3-4linguri sare si piper dupa gust parmezan ras o lingura putin de patrunjel tocat apa fierbinte maxim 500ml

Mancare de mazare cu ciuperci

Pentru aceasta reteta aveti nevoie de: 1 kilogram de mazare jumatate de kilogram de ciuperci champignon sare piper negru boabe un litru de suc de rosii gatit in casa putin ulei de masline 2 frunze de dafin si 2 cepe mici uscate galbene.

Spaghete tricolore cu ciuperci fripte

Reteta rapida si extrem de apetisanta !:) 400 g spaghete tricolore din grau dur 8 ciuperci mari 400 g rosii cuburi 1 ardei kapia copt,rosu 1/2 ceapa medie 6-7 catei de usturoi oregano sare si piper boia iute afumata parmezan 4 linguri de ulei de masline

Ciuperci la cuptor pentru vegetarieni.

1/2 kg ciuperci champignon2 pahare lapte2 oua ciuperci uscate ( sare cu ciuperci )sarepiper mozaic macinatmarar uscatpatrunjel uscat1 pahar ulei+unt topit

Spanac cu ciuperci la tigaie. Rețetă rapidă și sănătoasă

Descoperă cum să prepari spanac cu ciuperci la tigaie în stil gourmet. Rețetă ușoară, rapidă și plină de arome.

Orez cu ciuperci - rețeta simplă și hrănitoare

Orezul cu ciuperci este un fel de mâncare care constă, de obicei, din orez gătit cu ciuperci și alte ingrediente, cum ar fi legume, ierburi și condimente.

Pate de ciuperci - rețeta simplă și aromată

Descoperă cum să prepari un pate de ciuperci gustos și sănătos, perfect pentru prânz sau ca aperitiv. Află pașii simpli pentru această rețetă plină de savoare.

Ciuperci la tava

Pentru 6 portii:1 kg ciuperci2 oua100 g unt1 legatura de patrunjelsare si piper dupa gust

Ciuperci pane umplute

20 ciuperci, 2 linguri pate 1/2 ardei gras rosu, ceapa verde, sare, piper, 2 oua,faina, pesmet

Ciorbă de ciuperci Pleurotus. Rețeta delicioasă și rapidă

Descoperă cum să faci cea mai bună ciorbă de ciuperci Pleurotus. O ciorbă ușor de făcut și plină de savoare!

Iahnie de ciuperci

Pentru 5 portiiciuperci proaspete/conserva - 700 g/500 gulei - 100 mlceapa - 250 gvin alb - 50 mlpatrunjel verde - 1 legaturalamaie - 1 bucatapasta de tomate - 100 gsare1/2 cub MAGGI de ciuperci

Paste cu sos cremos de branza albastra si spanac

200 gr paste (eu am folosit pipe rigate) 1 mana de spanac proaspat tocat Pentru sos 50 gr unt 50 gr faina 500 ml lapte Coaja rasa de la 1 lamaie 1 lingurita miere 1/4 lingurita piper negru macinat 150 gr branza albastra (eu am folosit Bleu Village)

Ciuperci deshidratate pentru iarnă

Ciupercile sunt o sursă excelentă de proteine vegetale și pot fi incluse într-o mulțime de rețete. Proaspete, murate sau deshidratate, ciupercile sunt delicioase indiferent de soi și de combinație.  Astăzi vă propunem o metodă simplă prin care puteți deshidrata ciupercile. Se păstrează foarte bine peste iarnă și, astfel, aveți oricând la îndemână ciuperci pe care le puteți rehidrata. Puteți aplica metoda pentru orice soi de ciuperci, singura condiție este să aveți grijă să nu fie ciuperci otrăvitoare sau provenite din surse necunoscute. 

Budinca de ciuperci cu cascaval

Pentru 10 portiiciuperci din conserva - 900 gceapa - 150 gmargarina - 250 gfaina - 150 gcascaval - 200 goua - 5 bucatilapte - 700 ml1 cub MAGGI de ciupercipesmet - 50 gsare si piper

Gulas de ciuperci

1 kg ciuperci proaspete, 3-4 cartofi, 1-2 cepe, 100 ml ulei, 1 lingura boia dulce, 1 lingurita coriandru, 1 lingurita faina, sare, piper.

Tortelloni cu ciuperci

2 pachete tortelloni cu ciuperci (250 de gr fiecare), ciuperci uscate 40 gr, ulei extravirgin de masline, doi catei de usturoi, smantana 200 gr, sare, peperoncino, 1/2 cub de delicat de ciuperci.

Omletă de tofu cu ciuperci (rețetă vegană)

Căutai o variantă vegană la omleta clasică? Ei bine, ai găsit-o! Omleta de tofu cu ciuperci este o rețetă simplă, rapidă și extrem de gustoasă, perfectă pentru un mic dejun sau o cină ușoară.

Cosulete cu ciuperci

16-20 bucati de ciuperci champignonun borcan de ciuperci de padure, 100 grame piept de pasare tocat, 1 ou, 50 grame cascaval, o ceapa de marimea unui ou, patrunjel verde, sare, pipersi ...multa dragoste

Ciuperci coapte in aluat

ciuperci champignon - vreo 15, cred ca au fost un ou delikat vreo 60-70 gr faina 100 ml lapte 3 linguri de ulei

Risotto cu ciuperci - rețeta ușoară și rapidă

Risotto cu ciuperci este o rețetă ușoară și rapidă, cu ingrediente simple și aromate. Prepară un risotto cremos perfect în doar 30 de minute!

Ciuperci cu usturoi

1 kg ciuperci2 cepe mari1 capatina usturoi10 gr untsare si amestec de piper.

Ciuperci umplute cu spanac

o cutie ciuperci 500g,1 ceapa mare2 catei usturoispanac (o mana buna) oparit tocato rosiecascavalcondimente.

Ciuperci umplute cu ceapa

ciuperci - 20 buc o ceapă medie un ou sare, piper, delikat ulei de măsline

Orez cu mere, ciuperci si ierburi

Ingrediente pentru 4 persoane:360g orez integral1 legatura cimbru1 legatura maghiran1 legatura busuioc1 legatura patrunjel1 crenguta rozmarin1/2 lamaie150g ciuperci (alege ciuperci ce pot fi consumate crude)ulei de masline4 fire ceapa verde1/2 mar

Burgeri cu ciuperci

Atunci când te gândești la burgeri, automat te gândești la acea bucată suculentă de carne, rumenită pe grătar și cu aromă de fum. Dar burgerii nu trebuie neapărat să conțină carne, ci pot fi făcuți și în varianta vegetală, cu ciuperci, brânză halloumi sau chiar pește.  Astăzi vă prezentăm o rețetă foarte simplă de burgeri cu ciuperci. Este potrivită și pentru perioadele de post, pentru că puteți renunța la emmentaller și aveți un burger numai cu legume. 

Palmieri din foietaj cu ciuperci

Știm că vă plac rețetele cu ciuperci, iar aceste gustări pe care vi le propunem astăzi sunt pur și simplu irezistibile. Combinația de aluat foietaj cu ciuperci este delicioasă, atât ca aperitiv, ca gustare sau atunci când aveți musafiri.  Palmierii de foietaj cu ciuperci se fac foarte simplu, arată extrem de bine și pot fi savurați și reci, a doua zi, la micul dejun. Le puteți prepara și păstra câteva zile, într-un loc uscat și răcoros. 

Chec de ciuperci si marar

3 cepe medii taiate cubulete (400 g) 2 cutii ciuperci sau 450 g ciuperci proaspete 5 oua la temperatura camerei 5 linguri de faina (100-125 g) 5 linguri de smantana (100ml) 1 legatura mare de marar 3 linguri de ulei sare si piper

Ciuperci in straturi

7 cartofi mari1 borcan 800 gr ciuperci intregi ( sau proaspete)1 ceapa2 rosii marisarepiperbusuioc3 linguri ulei1 cub de unt170 gr cascaval

Cotlet De Porc Cu Ciuperci

4 cotlete de porc sare piper 1 varf de cutit praf de usturoi 1 ceapa, tocata 200g ciuperci proaspete, taiate felii 300ml supa crema de ciuperci

Ciuperci umplute

Ciuperci albe proaspete 1 kgCeapa alba 1 bucCascaval clasic 100 gCarne de pui 200 gPatrunjel verde 1 legatura micaPiper negru un varf de linguritaSare 0.5 linguriteMaioneza 4 linguri

Musaca de post

1kg cartofi,2 morcovi,1 cutie ciuperci la conserva sau 500g ciuperci proaspete,2 cepe,piper, sarepasta de tomate2 linguri de pesmetulei, apa1 catel de usturoi

Supă cremă de ciuperci

O supă-cremă este întotdeauna o variantă sănătoasă și hrănitoare pentru prânz sau cină. Cu atât mai mult o supă-cremă de ciuperci, care sunt unele dintre cele mai sănătoase și hrănitoare legume, cu un număr mic de calorii și extrem de gustoase. Supa-cremă de ciuperci este ideală în sezonul rece, se face extrem de simplu și nu necesită foarte mult timp de preparare. În plus, este prietenă cu silueta, este foarte gustoasă atât caldă, cât și rece și poate ține locul unei mese, pentru că este foarte hrănitoare. Pentru supa-cremă de ciuperci puteți folosi orice tip de ciuperci doriți, de la banalele champignon, până la tipuri mai pretențioase și mai scumpe de ciuperci. Vă asigurăm că un mix de champignon și pleurotus, în proporții variabile, este ideal pentru cea mai gustoasă supă-cremă de ciuperci.

Pateuri cu ciuperci și mărar

Ce faci când ai de preparat un aperitiv rapid sau o gustare caldă și ai la îndemână doar un pachet de aluat foietaj și o caserolă de ciuperci? Te descurci cu ce ai și pregătești o porție de pateuri delicioase, pufoase și foarte practice.  Astăzi vă propunem o rețetă simplă, dar foarte gustoasă, de pateuri cu ciuperci și mărar, potrivite atât pentru o masă rapidă, în familie, cât și pentru aperitive sau gustări, atunci când aveți musafiri. Se fac ușor, din ingrediente puține și la îndemână și sunt excelente alături de un pahar de bere. 

Rulouri cu ciuperci si usturoi verde

* 400 g aluat foietaj* 500 g ciuperci* 1 legatura usturoi verde* ulei de masline* un ou* sare, piper

Tartine cu ciuperci

250-300 g ciuperci proaspete2 catei de usturoi, 50 ml vin alb, 2 linguri smantana,zeama de lamaie, sare, piper, patrunjel verde,felii cu paine prajita

Ciuperci surpriza

-20 de ciuperci champignon mari -5 catei de usturoi -100 g de branza telemea sarata -200 ml de smantana -carnaciori de bere(optional) -ceapa verde , ridichi si maghiran macinat pentru decor

Omletă cu ciuperci și baby spanac

Omleta este o mâncare care se potrivește la orice oră și pentru orice masă, fie că e vorba de mic dejun, brunch, prânz sau o cină ușoară. Ouăle sunt o sursă excelentă de proteine, iar în combinație cu ciupercile, sunt delicioase și hrănitoare.  Astăzi vă propunem o omletă cu ciuperci și baby spanac, delicioasă și ușor de făcut. Dacă v-ați plictisit de omleta clasică, simplă, această variantă este perfectă pentru a diversifica. 

Ciuperci gratinate

5 cartofi250 gr ciuperci 2 catei de usturoi2 linguri ulei1 lingura unt4 linguri smantana100 ml lapte 100 gr cascaval 1 foaie dafinpatrunjel verdesare piper