Cordon bleu reteta cu ciuperci
Cordon bleu reteta cu ciuperciCordon bleu cu vinete
1 vanata, 150 g sunca presata, 150 g cascaval, 2 oua, sare, piper, faina, pesmet.
Cordon bleu - rețeta originală
Rețetă delicioasă de Cordon Bleu: carne fragedă umplută cu șuncă și cașcaval, învelită într-o crustă crocantă.
Cordon bleu de pui la cuptor
Cordon bleu la cuptor este un preparat pe cât de gustos, pe atât de simplu de făcut. O alternativă delicioasă și sănătoasă, cu o cantitate foarte mică de ulei, neprăjit.
Sote de ciuperci - cea mai simplă rețetă
Sote de ciuperci este foarte ușor de făcut și nu are nevoie de multe ingrediente. În doar 15 minute ai o garnitură gustoasă și foarte aromată.
Ciulama de ciuperci - cea mai simplă și gustoasă rețetă
Vă e poftă de o ciulama de ciuperci, cu mămăliguță? Atunci ați nimenit unde trebuie, pentru că rețeta aceasta este fix ce vă trebuie!
Ciuperci pane - rețeta simplă și rapidă
Descoperă secretul ciupercilor pane crocante și savuroase cu rețeta noastră simplă și ușoară. Transformă o masă obișnuită într-o experiență culinară memorabilă.
Pastrama de caprioara cu tagliatelle
1 kg pastrama de caprioara. 1 punga tagliatelle(Giovanni Rana). 1 triunghi branza cu mucegai(Fromage bleu). 1 feliuta de cascaval(Penteleu). 100 gr smantana 12,5% grasime. 12 bucati ciupercute. condimente:sare,piper roz boabe,tarhon uscat,rozmarin uscat.
Drob de ciuperci - rețetă vegetariană
Drob de ciuperci, foarte gustos și sănătos și care poate fi consumat și de către vegetarieni. Puteți folosi ciuperci Champignon, dar le puteți combina și cu Pleurotus sau cu hribi.
Supă cremă de ciuperci - rețeta lui Jamie Oliver
Atunci când vine vorba despre supe și ciorbe, există o mulțime de modalități de a le prepara, în funcție de specificul rețetei, gusturile proprii și, bineînțeles, ingredientele pe care le aveți la îndemână. Supele cremă sunt foarte versatile din acest punct de vedere, pentru că le puteți face din orice legume, chiar și amestec, cu orice condimente vă plac, de dulce sau de post. Astăzi vă propunem o rețetă de supă cremă de ciuperci și nu orice fel de rețetă, ci rețeta renumitului bucătar Jamie Oliver. Aveți nevoie de un mix de ciuperci, pe care le găsiți în orice supermarket.
Ciuperci la cuptor pentru vegetarieni.
1/2 kg ciuperci champignon2 pahare lapte2 oua ciuperci uscate ( sare cu ciuperci )sarepiper mozaic macinatmarar uscatpatrunjel uscat1 pahar ulei+unt topit
Mușchiuleț de porc cu ciuperci - cea mai ușoară rețetă
Mușchiulețul de porc cu ciuperci este o rețetă simplă și foarte gustoasă. Se face repede și nu ai nevoie de mult timp sau ingrediente complicate. În doar 30 de minute, poți pregăti o masă delicioasă. Este perfectă pentru o cină în familie sau chiar pentru o ocazie mai specială.
Mancare de mazare cu ciuperci
Pentru aceasta reteta aveti nevoie de: 1 kilogram de mazare jumatate de kilogram de ciuperci champignon sare piper negru boabe un litru de suc de rosii gatit in casa putin ulei de masline 2 frunze de dafin si 2 cepe mici uscate galbene.
Pui cu ciuperci și smântână - cea mai simplă rețetă
Descoperă o rețetă simplă și rapidă de pui cu ciuperci și smântână, gata în doar 30 de minute. Perfectă pentru cinele în familie, această mâncare cremoasă și savuroasă va deveni cu siguranță preferata tuturor.
Spanac cu ciuperci la tigaie. Rețetă rapidă și sănătoasă
Descoperă cum să prepari spanac cu ciuperci la tigaie în stil gourmet. Rețetă ușoară, rapidă și plină de arome.
Orez cu ciuperci - rețeta simplă și hrănitoare
Orezul cu ciuperci este un fel de mâncare care constă, de obicei, din orez gătit cu ciuperci și alte ingrediente, cum ar fi legume, ierburi și condimente.
Ciuperci la tava
Pentru 6 portii:1 kg ciuperci2 oua100 g unt1 legatura de patrunjelsare si piper dupa gust
Rețetă ușoară de risotto cu ciuperci la slow cooker
Vrei un risotto delicios, dar nu ai timp să stai lângă aragaz? Slow cooker-ul e soluția! Risotto cu ciuperci la slow cooker e ușor de făcut, sănătos și plin de savoare. Perfect pentru o cină relaxată în familie sau între prieteni.
Iahnie de ciuperci
Pentru 5 portiiciuperci proaspete/conserva - 700 g/500 gulei - 100 mlceapa - 250 gvin alb - 50 mlpatrunjel verde - 1 legaturalamaie - 1 bucatapasta de tomate - 100 gsare1/2 cub MAGGI de ciuperci
Pate de ciuperci - rețeta simplă și aromată
Descoperă cum să prepari un pate de ciuperci gustos și sănătos, perfect pentru prânz sau ca aperitiv. Află pașii simpli pentru această rețetă plină de savoare.
Ciuperci deshidratate pentru iarnă
Ciupercile sunt o sursă excelentă de proteine vegetale și pot fi incluse într-o mulțime de rețete. Proaspete, murate sau deshidratate, ciupercile sunt delicioase indiferent de soi și de combinație. Astăzi vă propunem o metodă simplă prin care puteți deshidrata ciupercile. Se păstrează foarte bine peste iarnă și, astfel, aveți oricând la îndemână ciuperci pe care le puteți rehidrata. Puteți aplica metoda pentru orice soi de ciuperci, singura condiție este să aveți grijă să nu fie ciuperci otrăvitoare sau provenite din surse necunoscute.
Budinca de ciuperci cu cascaval
Pentru 10 portiiciuperci din conserva - 900 gceapa - 150 gmargarina - 250 gfaina - 150 gcascaval - 200 goua - 5 bucatilapte - 700 ml1 cub MAGGI de ciupercipesmet - 50 gsare si piper
Gulas de ciuperci
1 kg ciuperci proaspete, 3-4 cartofi, 1-2 cepe, 100 ml ulei, 1 lingura boia dulce, 1 lingurita coriandru, 1 lingurita faina, sare, piper.
Ciorbă de ciuperci Pleurotus. Rețeta delicioasă și rapidă
Descoperă cum să faci cea mai bună ciorbă de ciuperci Pleurotus. O ciorbă ușor de făcut și plină de savoare!
Ciuperci coapte in aluat
ciuperci champignon - vreo 15, cred ca au fost un ou delikat vreo 60-70 gr faina 100 ml lapte 3 linguri de ulei
Ciuperci cu usturoi
1 kg ciuperci2 cepe mari1 capatina usturoi10 gr untsare si amestec de piper.
Ciuperci umplute cu spanac
o cutie ciuperci 500g,1 ceapa mare2 catei usturoispanac (o mana buna) oparit tocato rosiecascavalcondimente.
Burgeri cu ciuperci
Atunci când te gândești la burgeri, automat te gândești la acea bucată suculentă de carne, rumenită pe grătar și cu aromă de fum. Dar burgerii nu trebuie neapărat să conțină carne, ci pot fi făcuți și în varianta vegetală, cu ciuperci, brânză halloumi sau chiar pește. Astăzi vă prezentăm o rețetă foarte simplă de burgeri cu ciuperci. Este potrivită și pentru perioadele de post, pentru că puteți renunța la emmentaller și aveți un burger numai cu legume.
Palmieri din foietaj cu ciuperci
Știm că vă plac rețetele cu ciuperci, iar aceste gustări pe care vi le propunem astăzi sunt pur și simplu irezistibile. Combinația de aluat foietaj cu ciuperci este delicioasă, atât ca aperitiv, ca gustare sau atunci când aveți musafiri. Palmierii de foietaj cu ciuperci se fac foarte simplu, arată extrem de bine și pot fi savurați și reci, a doua zi, la micul dejun. Le puteți prepara și păstra câteva zile, într-un loc uscat și răcoros.
Chec de ciuperci si marar
3 cepe medii taiate cubulete (400 g) 2 cutii ciuperci sau 450 g ciuperci proaspete 5 oua la temperatura camerei 5 linguri de faina (100-125 g) 5 linguri de smantana (100ml) 1 legatura mare de marar 3 linguri de ulei sare si piper
Omletă de tofu cu ciuperci (rețetă vegană)
Căutai o variantă vegană la omleta clasică? Ei bine, ai găsit-o! Omleta de tofu cu ciuperci este o rețetă simplă, rapidă și extrem de gustoasă, perfectă pentru un mic dejun sau o cină ușoară.
Ciuperci in straturi
7 cartofi mari1 borcan 800 gr ciuperci intregi ( sau proaspete)1 ceapa2 rosii marisarepiperbusuioc3 linguri ulei1 cub de unt170 gr cascaval
Cotlet De Porc Cu Ciuperci
4 cotlete de porc sare piper 1 varf de cutit praf de usturoi 1 ceapa, tocata 200g ciuperci proaspete, taiate felii 300ml supa crema de ciuperci
Risotto cu ciuperci - rețeta ușoară și rapidă
Risotto cu ciuperci este o rețetă ușoară și rapidă, cu ingrediente simple și aromate. Prepară un risotto cremos perfect în doar 30 de minute!
Ciuperci umplute
Ciuperci albe proaspete 1 kgCeapa alba 1 bucCascaval clasic 100 gCarne de pui 200 gPatrunjel verde 1 legatura micaPiper negru un varf de linguritaSare 0.5 linguriteMaioneza 4 linguri
Musaca de post
1kg cartofi,2 morcovi,1 cutie ciuperci la conserva sau 500g ciuperci proaspete,2 cepe,piper, sarepasta de tomate2 linguri de pesmetulei, apa1 catel de usturoi
Supă cremă de ciuperci
O supă-cremă este întotdeauna o variantă sănătoasă și hrănitoare pentru prânz sau cină. Cu atât mai mult o supă-cremă de ciuperci, care sunt unele dintre cele mai sănătoase și hrănitoare legume, cu un număr mic de calorii și extrem de gustoase. Supa-cremă de ciuperci este ideală în sezonul rece, se face extrem de simplu și nu necesită foarte mult timp de preparare. În plus, este prietenă cu silueta, este foarte gustoasă atât caldă, cât și rece și poate ține locul unei mese, pentru că este foarte hrănitoare. Pentru supa-cremă de ciuperci puteți folosi orice tip de ciuperci doriți, de la banalele champignon, până la tipuri mai pretențioase și mai scumpe de ciuperci. Vă asigurăm că un mix de champignon și pleurotus, în proporții variabile, este ideal pentru cea mai gustoasă supă-cremă de ciuperci.
Pateuri cu ciuperci și mărar
Ce faci când ai de preparat un aperitiv rapid sau o gustare caldă și ai la îndemână doar un pachet de aluat foietaj și o caserolă de ciuperci? Te descurci cu ce ai și pregătești o porție de pateuri delicioase, pufoase și foarte practice. Astăzi vă propunem o rețetă simplă, dar foarte gustoasă, de pateuri cu ciuperci și mărar, potrivite atât pentru o masă rapidă, în familie, cât și pentru aperitive sau gustări, atunci când aveți musafiri. Se fac ușor, din ingrediente puține și la îndemână și sunt excelente alături de un pahar de bere.
Tartine cu ciuperci
250-300 g ciuperci proaspete2 catei de usturoi, 50 ml vin alb, 2 linguri smantana,zeama de lamaie, sare, piper, patrunjel verde,felii cu paine prajita
Tocăniță de ciuperci și soia - rețetă simplă de post
Această rețetă de tocăniță de ciuperci și soia este perfectă pentru zilele de post, dar este atât de delicioasă încât poți să o incluzi în meniul zilnic, indiferent de sezon.
Omletă cu ciuperci și baby spanac
Omleta este o mâncare care se potrivește la orice oră și pentru orice masă, fie că e vorba de mic dejun, brunch, prânz sau o cină ușoară. Ouăle sunt o sursă excelentă de proteine, iar în combinație cu ciupercile, sunt delicioase și hrănitoare. Astăzi vă propunem o omletă cu ciuperci și baby spanac, delicioasă și ușor de făcut. Dacă v-ați plictisit de omleta clasică, simplă, această variantă este perfectă pentru a diversifica.
Ciuperci gratinate
5 cartofi250 gr ciuperci 2 catei de usturoi2 linguri ulei1 lingura unt4 linguri smantana100 ml lapte 100 gr cascaval 1 foaie dafinpatrunjel verdesare piper
Limba cu ciuperci
Limba de porc, ciuperci, morcov, ceapa, marar, pasta de tomate, piper, lamaie.
Salată rapidă de ciuperci
Ciupercile sunt o sursă excelentă de proteine vegetale și nu trebuie să lipsească din alimentație, mai ales dacă sunteți vegetarieni sau țineți post. Există o mulțime de rețete cu ciuperci, care mai de care mai delicioase. Dar ciupercile sunt bune și în stare crudă, integrate în salată, fără să fie preparate termic. Astăzi vă prezentăm o salata super simplă și rapidă cu ciuperci. Secretul constă în faptul că dressingul le va înmuia și vor deveni fragede, fără să aibă acea textură neprietenoasă atunci când le mâncați.
Bruschete cu ciuperci și usturoi
O porție de bruschete calde este întotdeauna o idee bună pentru o gustare sau dacă aveți de preparat aperitive. Bruschetele cu ciuperci și usturoi sunt delicioase, nu îngrașă și foarte ușor de făcut. Le puteți prepara pentru o petrecere în aer liber, sau pur și simplu, pe post de masă ușoară. Ciupercile sunt o sursă excelentă de proteine vegetale, iar această rețetă poate fi adaptată și pentru perioada postului. Trebuie doar să renunțați la parmezan sau să îl înlocuiți cu tofu sau o brânză vegetală.
Chec aperitiv cu șuncă și ciuperci
Checul aperitiv este pe cât de arătos și de gustos pe cât îi spune și numele. Un chec sărat, o combinație irezistibilă de arome și de culori, perfect pentru când aveți musafiri. Checul aperitiv poate fi făcut și păstrat câteva zile la frigider, și savurat dimineața, la micul dejun, sau ca gustare.
Budinca din ciuperci
250 g ciuperci, 100 g unt, 4 linguri de faina, o cana de lapte, 100 g cascaval, 4 oua, o legatura de marar, o legatura de patrunjel, sare, piper.
Aperitiv cu ciuperci
900 grame ciuperci, 125 ml de ulei de masline( de preferat), 4-6 felii de franzela taiate mai gros, 2 catei de usturoi pisati, 2 linguri de patrunjel taiat, sare si piper.
Pate de ciuperci cu ricotta
Ciupercile sunt una dintre cele mai apreciate legume. Sunt gustoase, sățioase, conțin o mulțime de substanțe nutritive, sunt o sursă excelentă de proteine vegetale și pot fi gătite în atât de multe feluri, încât nu ai cum să te plictisești de gustul lor. Unde mai pui că există o mare varietate de ciuperci, pentru toate gusturile și toate buzunarele: de la banalele champignon și ciupercile de pădure, până la cele mai sofisticate, cum ar fi trufele. Astăzi vă propunem să încercați un pate de ciuperci, simplu și delicios, cremos, datorită combinației cu ricotta. Se face ușor, poate fi păstrat în frigider câteva zile și îl puteți prepara din orice fel de ciuperci vă plac. Aveți grijă doar să fie ciuperci dintr-o sursă sigură, nu culese din pădure sau de pe marginea drumului, sau a căror proveniență nu o cunoașteți. Pot fi periculoase pentru sănătate și, în unele cazuri, chiar fatale.
Friptura de ciuperci cu orez
1 kg ciuperci o punguta de orez prefiert (250g) 4 catei de usturoi 2 linguri ulei de masline 1 praf de sare piper dupa gust