Timp total 2 minute

Ingrediente

  • Ingrediente pentru blatyl de tort:
  • 8 oua, 1 cana de zahar, 100ml cafea concentrata, 200 g unt, 2 cani de faina, 1 plic praf de copt, 1 esenta de rom.
  • Ingrediente pentru insiropat:
  • o cafea espresso, 3 linguri de zahar, 1 lingura lapte pudra pt. cafea, 2 linguri de coniac Hennessy.
  • Ingrediente pentru crema:
  • 150 ml coniac Hennessy, 3 oua, 100g faina, 4 linguri cu zahar pudra, 50 g ciocolata, 250 g unt, 100g cacao, 300 ml lapte.
  • Ingrediente pentru glazura:
  • 200g ciocolata amaruie, 200g zahar, 100 ml cafea concentrata
  • Ingrediente pentru ornat:
  • un tub de glazura alba, ciocolata alba maruntita, 1 pachet boabe de cafea de ciocolata amaruie. 100g unt.