Timp total 2 ore
Ingrediente
- Cremele au fost turnate in forma, in ordinea ce urmeaza, iar la sfarsit am pus blatul.
- 1)Mousse de lamaie:
- 1 ou;
- 2 linguri de zahar;
- 2 linguri amidon;
- 175 ml lapte;
- coaja de la o lamaie (eu am folosit putina esenta);
- 4 gr gelatina inmuiata in sucul de la 1 lamaie mare ( eu am folosit gelatina praf Dr. Oetker);
- 225 ml frisca lichida;
- 2)Vitraliu de jeleu
- Pentru jeleuri:
- 0,5 pachet praf jeleu cu aroma de caise;
- 0,5 pachet praf jeleu cu aroma de struguri;
- 0,5 pachet praf jeleu cu aroma de capsune;
- Intre timp am preparat pana cotta cu nuca de cocos.
- 70 ml frisca lichida
- 90 ml lapte
- 30 gr zahar
- 80 gr fulgi de nuca de cocos
- 4 gr gelatina puse la umflat cu o lingura de apa.
- 3) Pireul de zmeura:
- 3 gr de gelatina;
- jumatate de lamaie;
- 200 gr zmeura;
- 2 linguri de zahar;
- apa;
- 4)Blatul de zmeura:
- 2 oua;
- 0,5 lingurita praf de copt;
- 75 gr zahar;
- 1 lingura apa;
- 1 plic budinca de zmeura (Dr. Oetker).