Timp total 1 oră
Ingrediente
- Ingrediente:
- 1. Blat
- - 150 g biscuiti
- - 40 g nuca de cocos rosie
- - 50 g visine fara samburi din compot
- - 150 g unt topit (in functie de tipul de biscuiti putem folosi mai mult sau mai putin)2. Crema tip diplomat
- - 150 ml lapte
- - 5 galbenusuri
- - 6 linguri zahar
- - 4 linguri zahar pudra
- - o fiola vanilie
- - o lingura amidon
- - o cutie mascarpone
- - 250 g zmeura congelata
- - 250 g visine fara samburi din compot
- - 175 g dulceata de capsuni + capsuni pentru ornat, cele mai frumoase din dulceata
- - 500 ml smantana pentru frisca + 200 ml pentru ornat
- - 2 plicuri gelatina alimentara
- - un plic gelatina “tort gelee”
- - 175 ml compot de visine
- - cateva linguri dulceata de trandafiri