Timp total 1 oră și 20 minute

Ingrediente

  • * 1 g~ain~a
  • sau alt~a pas~are de cca. 2 kg.
  • * sare
  • piper
  • * 1 lingurit~a sofran indian
  • * c^ateva fire cimbrisor proasp~at
  • *1 ardei iute rosu t~aiat in dou~a optional
  • *2 portocale
  • * 4-5 c~atei de usturoi dati prin pres~a
  • *1 ceap~a mare
  • *100 gr. prune uscate din comert
  • *3-4 linguri ulei de m~asline
  • *2 linguri brandy sau wiskey
  • *optional vin alb
  • *1 lingur~a otet de zmeur~a optional
  • Umplutur~a `a Chefe :
  • *ficat de pui si pipote t~aiate buc~ati mici
  • *2 linguri ulei de m~asline
  • * foi de dafin
  • *1 p~ah~arel mic vin de Porto
  • Madeira...
  • * 100 gr. prune uscate din comert
  • *100 gr. miez de p^aine
  • * sare si piper
  • Garnitur~a:
  • mere si castane la cuptor