Timp total 1 oră și 20 minute
Ingrediente
- * 1 g~ain~a
- sau alt~a pas~are de cca. 2 kg.
- * sare
- piper
- * 1 lingurit~a sofran indian
- * c^ateva fire cimbrisor proasp~at
- *1 ardei iute rosu t~aiat in dou~a optional
- *2 portocale
- * 4-5 c~atei de usturoi dati prin pres~a
- *1 ceap~a mare
- *100 gr. prune uscate din comert
- *3-4 linguri ulei de m~asline
- *2 linguri brandy sau wiskey
- *optional vin alb
- *1 lingur~a otet de zmeur~a optional
- Umplutur~a `a Chefe :
- *ficat de pui si pipote t~aiate buc~ati mici
- *2 linguri ulei de m~asline
- * foi de dafin
- *1 p~ah~arel mic vin de Porto
- Madeira...
- * 100 gr. prune uscate din comert
- *100 gr. miez de p^aine
- * sare si piper
- Garnitur~a:
- mere si castane la cuptor