Gogosi rapide cu drojdie

Gogosi rapide cu drojdie retete: cum gatesti gogosi rapide cu drojdie si cele mai gustoase retete de cozonac fara drojdie, gogosi pripite cu iaurt, fursecuri rapide cu gem, retete cu carne tocata rapide, gogosi pripite, gogosi bomboloni, gogosi grecesti, gogosi coapte, gogosi grecesti loukoumades, gogosi de carnaval.

Shake De Ciocolata Cu Gogosi

2 gogosi cu ciocolata sau 6 gogosi cu gaura 3 cani inghetata de ciocolata 1 1/2 cani lapte 1/2 cana frisca fudge fierbinte de ciocolata

Loukoumades - gogoși grecești

Dacă ați fost în vacanță în Grecia, cu siguranță v-ați îndrăgostit de câteva dintre preparatele lor culinare. Unele dintre ele se fac foarte ușor și acasă, iar gogoșile tradiționale grecești fac parte din această categorie. Loukomadies sau loukoumades, așa cum se numesc, sunt asemănătoare ca mod de preparare cu gogoșile pe care le știm cu toții, doar că aluatul este mai moale în cazul acestora. Pot fi servite cu miere și scorțișoară, cu nucă, zahăr pudră sau cremă de ciocolată. 

Gogosi Cu Gem

185ml lapte, incalzit 55g zahar pudra 10g drojdie 3 galbenusuri de ou 375g faina 100g unt 70g gem de fructe ulei de floarea-soarelui zahar pudra

Gogoși de post cu drojdie uscată

Gogoșile de post cu drojdie uscată sunt foarte ușor de făcut și sunt la fel de gustoase și de pufoase ca și cele obișnuite, deși nu conțin ouă și lactate. Le puteți prăji sau le puteți face la cuptor, după preferință.

Gogoși bănățene (crofne)

Bucătăria românească este extrem de oferantă în ceea ce privește deserturile, iar la capitolul gogoși, avem câteva variante delicioase. Fie că vorbim despre gogoși simple, gogoși puse cu lingura, papanași sau crofne, trebuie să le încercați.  Astăzi vă propunem o rețetă ușoară de crofne (gogoși bănățene). Sunt delicioase, pufoase, parfumate și reprezintă un desert tradițional și delicios. 

Gogosi Cu Sirop De Artar Si Scortisoara

Aceste gogosi au un minunat gust dulce datorita scortisoarei si siropului de artar.

Gogoși cu lingura, ușoare și pufoase. Rețeta originală, pas cu pas

Gogoși cu lingura, ușoare și pufoase, cu doar câteva îngrediente simple, pe care probabil le aveți în bucătărie chiar acum. Nu sunt sunt prea dulci și au o aroma fină de vanilie.

Gogoși cu ciocolată la microunde

Cuptorul cu microunde ne scoate din încurcătură de fiecare dată când avem nevoie să încălzim rapid ceva. Dar el poate fi folosit și pentru a prepara anumite mâncăruri simple și rapide, cum ar fi omletă, mini-chec, paste sau chiar gogoși.  V-ați gândit vreodată că puteți face gogoși la microunde? E posibil, se fac foarte ușor și sunt gustoase, perfecte pentru atunci când aveți poftă de ceva bun și rapid. 

Gogosi Cu Ciocolata

Dulciurile copilariei, intr-o reteta reinterpretata.

Gogoși pufoase - rețetă ca la bunica

Gogoși pufoase, făcute în casă, aromate și care se topeșc în gură. Gustul copilăriei, al deserturilor pe care le făcea bunica și de al căror miros se umplea toată casa.

Gogoși de post mănăstirești

Gogoși de post mănăstirești simple, delicioase, pufose, pe care le puteți face oricând, chiar și în perioada postului, pentru că nu conțin ouă sau lapte.

Gogoși pufoase de post, făcute cu lingura

Gogoși pufoase de post, făcute cu lingura, simplu de tot. Tot ce trebuie să faceți este să urmați rețeta pas cu pas.

Gogoși pufoase de post - rețeta de sezon

Gogoși pufoase și aromate, fără lapte și ouă. Cât de bine sună? Dacă vă plac gogoșile și țineți post, vă puteți bucura de ele și în perioada postului. Lapte vegetal, esență de vanilie și coajă de lămâie sunt ingredientele care vor da aroma perfectă gogoșilor de post. Pentru gogoșile de post veți avea nevoie de aproximativ aceleași ingrediente ca la cele obișnuite, în afară de ouă și lapte, evident. În loc de laptele normal puteți folosi lapte vegetal de care vă place. Lapte de soia, de migdale, de cocos sau de orez - toate sunt la fel de potrivite și, cu cât mai aromate, cu atât și gogoșile vor fi mai bune.  Gogoșile de post pot fi umplute cu dulceață, pudrate cu zahăr sau servite simple, dacă preferați deserturile nu foarte dulci.

Gogosi Coreene Cu Sos Sarat De Ciocolata

7g drojdie 2 lingurite de zahar pudra 125ml lapte caldut 335g faina 2 linguri de zahar brun 80ml ulei de floarea soarelui inghetata de ciocolata, pentru a servi Sos de ciocolata sarat: 150g ciocolata neagra 300ml smanatana 1/2 lingurita de fulgi de sare de mare

Gogoși de post fără drojdie și lapte

Gogoșile de post fără drojdie și lapte sunt un deliciu în zilele în care nu doriți să mâncați de dulce. Modul de preparare este cât se poate de simplu.

Gogoși cu lingura, cu iaurt, fără drojdie

Această rețetă de gogoși cu lingura, cu iaurt și fără drojdie este pe cât se poate de simplă. Și pentru un gust aromat se pune și zahăr vanilat.

Gogosi Coapte Cu Glazura De Capsuni

O reteta actualizata a gogosilor clasice, cu arome de fructe proaspete.

Gogoși de post la cuptor, cu zahăr și scorțișoară

Această rețetă de gogoși de post la cuptor, cu zahăr și scorțișoară este tot ce vă trebuie dacă sunteți în căutarea unei variante de gogoși mai sănătoase.

Minciunele - desertul copilăriei

Minciunelele, acel desert care ne aduce aminte de copilărie, este nemaipomenit atunci când aveți poftă de ceva dulce și deloc complicat de obținut.

Mini briose gogosi

Gogosi delicioase, in forma de briose si fara prajire. O reteta perfecta pentru a te bucura de desertul copilariei, fara a-ti face griji prea mari pentri kilogramele in plus.

Gogoși cu ananas

Gogoșile umplute sunt un desert savuros și surprinzător pentru cei care le gustă. Surpriza constă în feliile de ananas de la mijloc, a căror textură și gust se potrivesc perfect cu aluatul de gogoși, pufos și delicios.

Gogoși cu brânză de vaci

Gogoșile sunt un desert simplu, ieftin și la îndemână, atunci când aveți poftă de ceva dulce. Astăzi vă propunem o rețetă de gogoși nedospite, cu brânză de vaci, dintr-un aluat moale, pe care le veți pune în vas cu lingura. Unii le mai numesc ”gogoși cu lingura”, dar compoziția lor este asemănătoare cu cea de papanași, așa că le puteți servi și cu smântână și dulceață.

Gogoși de post cu apă minerală și vanilie

Pufoase și aromate, gogoșile de post cu apă minerală și vanilie sunt un desert sau o gustare excelentă în zilele în care nu doriți să consumați ouă, lapte sau carne.

Scovergi de post, prăjite în ulei

Vezi cum faci scovergi de post, prăjite în cratiță, în ulei din belșug, foarte bine încins. Se pot consuma în loc de pâine sau poți pune pe ele zacuscă.

Scovergi cu iaurt. Se prepară simplu și rapid

Cum faci scovergi cu iaurt la fel cum le faceau bunicile noastre la țară. Le prăjeau în ulei din belșug în cratiță, foarte bine încins și le serveau fierbinți cu sos de smântână și usturoi.

Gulab Jamun - gogoși indiene delicioase și aromate

Descoperă rețeta tradițională de Gulab Jamun, gogoșile indiene dulci și irezistibile. Sunt aromate cu apă de trandafiri și sirop de zahăr și au o textură moale și pufoasă.

Cea mai simplă și gustoasă rețetă de PIZZA

Cea mai bună pizza e cea care are exact ingredientele care îți plac. Cu alte cuvinte, nu cu de toate, ci doar cu ce trebuie. Se spune că numărul de topping-uri de pe o pizza bună nu ar trebui să depășească patru, pentru a fi într-adevăr o pizza de calitate.  Dar astăzi vorbim despre ceva și mai simplu, o pizza cu adevărat simplă, dar delicioasă: margherita. Secretul constă în produsele care trebuie să fie de calitate, nu cât mai multe.  Așadar, pentru a face o pizza bună ai nevoie de câteva ingrediente și un pic de exercițiu.

Coltunasi cu cirese

300 gr faina,1 kg cirese fara samburi,3 linguri unt,2 linguri zahar,3 oua,apa,2 linguri smantana

Croissante rapide cu unt si miere

1 pachet mic (13g) drojdie proaspata1c apa calda3/4c lapte degresat1 lingurita si jumatate de sare1/3c zahar tos1 ou5c faina1/4c unt topit1c unt rece si taiat1 ou batut

Churros

240g apa (o cana)140g faina (tot o cana)un varf de sare1/2lingurita praf de copt1lg zaharulei pt prajitzahar pudra

Paste Carbonara Rapide Cu Dovlecei Si Bacon

Pastele sunt alegerea perfecta atunci cand vrei sa prepari un pranz rapid si gustos.

Papanasi Cu Mac

250 g cartofi 250 g branza vaci 25 g gris 100 g faina 1 ou 1 lingura zahar 1 praf sare ulei pentru prajit 6 linguri mac macinat 2 linguri zahar pudra

Churros, Eclero-gogoasa Mexicana

120 g zahar 60 g unt 230 ml apa 230 g faina coaja unei lamii 4 oua Si se pot adauga optional si un praf de scortisoara si unul de nucsoara

Felii de mere in aluat

250g faina50g zahar tos1 lingura praf de copt1 lingurita nucsoaraun varf de sare2 oua235ml lapteulei pentru prajitzahar praf4 mere mari

Turtite cu brinza

250 de grame Quark (brinza proaspata, moale), 3 oua, coaja de la o lamiie, doua plicuri de zahar vanilat, un praf de sare, jumatate de pachet de praf de copt, stafide.

Paine simpla frumos impletita

1 kg de faina alba 1 lingurita de sare 50 gr zahar 2 pliculete de drojdie uscata/50g de drojdie normala 500ml de apa calduta 1 ou mac

Paste de post cu ciuperci, gata în mai puțin de 20 de minute

Pastele de post cu ciuperci sunt o masă simplă și rapidă gata în mai puțin de 20 de minute.

Placinta alsaciana

Blat de pizza: 400g faina 4 linguri de ulei 250ml apa 1 lingurita de sare 1 cub de drojdie (sau un plic drojdie uscata) Umplutura: 300g smantana (creme double) 5 cepe mijlocii 200g costita vegeta piper

Painicele din faina de alac - grau spelt (in ebraica cosmin)

1kg de faina de alac cernuta 50 gr de drojdie proaspata sau 2linguri de drojdie uscata care este in vacum sau un pliculet de 7gr de drojdie uscata 2linguri de miere curata 4linguri de ulei de masline 2lingurite de sare 600 ml de apa calduta temperatura camerei pentru uns 1ou susan ptr presarat sau cenusca sau ce doriti

Paine fara framantare

* 900 g faina 650 * 650 ml apa calduta * 1/2 lingurita drojdie uscata (nu stiu cat inseamna in drojdie umeda) * 2 lingurite sare Mai ai nevoie de o oala/cratita groasa din fonta sau lut cu capac (neaparat).

Inele cu branza si gem

250 g branza de vaci2 oua200gcfaina 1 plic zahar vanilinat 1 plic praf de copt75g zahar150g smantana 250 ml ulei 3 linguri gem de capsuniun praf de sare

Blat pizza

500 grame de faina 250 ml de apa 1pliculet de drojdie / un cubulet de drojdie 3 linguri de ulei 1/2 lingurita de sare 1/2 lingurita de zahar

Paine cu cartofi in stil unguresc

20 gr drojdie proaspata sau 1 plic drojdie uscata 21/2 pahare apa calduta 8 pahare de faina 11/2 lingurita de sare 1lingura de boabe de kimel 1pahar de pire de cartofi.

Minciunele sau scovergi

Minciunelele sau scovergile sunt deliciul copiilor, mai ales dacă sunt calde și pufoase, abia luate de pe foc. Se servesc fiebinti, presarate cu zahar, gem, branza sau simple.

Cococi sau paine nedospita

500 grame faina250 ml apa caldutajumatate pachet drojdie proaspata sau 2 lingurite drojdie uscatao lingurita sarejumatate lingurita zaharo lingurita uleio lingurita chimen

Clătite de post cu drojdie

Clătitele de post cu drojdie sunt foarte simplu de făcut. Dintr-o compoziție simplă, cu puține ingrediente, poți pregăti celor dragi clătite pufoase cu drojdie de bere.

3 metode rapide și sănătoase de a decongela carnea

Vrei să gătești, dar ai uitat să scoți carnea din congelator? Există câteva metode rapide, eficiente și sănătoase prin care obții carne numai bună de gătit, în mai puțin de 30 de minute.

Papanasi ca la Suceava

600gr. branza de vaci, 50 gr. de zahar, 3 pliculete zahar vanilat, 1 ou, 1 pumn de stafide inmuiate in coniac (50 gr), 100 gr de rahat aromat (4 buc ), 4 linguri de faina nu pline pline, 4 linguri de gris, 1 lingurita de coaja rasa de lamaie, si un praf de sare.