Timp total 1 oră
Ingrediente
- 150 gr de salata iceberg (un pat de salata)
- 200 gr de piept de pui
- 100 gr de cascaval ras
- 200 gr de faina in care se pune 1 lingurita de boia iute
- 2-3 oua
- 2 cepe rosii
- 1 castravete potrivit
- 100 gr de rosii
- ardei rosu si ardei galben
- cate o jumatate
- 1 ceapa rosie
- 1-2 ardei iuti
- 100 gr de porumb
- 500-700 ml de lapte
- 400 gr de unt(250 gr pentru prajit restul pentru sosul bechamel daca este insuficient se mai adauga)
- 1 ridichie
- Dressing: Smantana
- ulei de masline
- lamaie
- sare.
- Carnea de pui se pune intr-o marinata formata din:
- 1 ceapa tocata marunt
- 2-3 catei de usturoi
- 1 ardei iute rosu
- cimbru
- piper
- 1 paharut de vin alb demi-sec
- se lasa la marinat 30-45 de minute.