Timp total 3 ore și 45 minute

Ingrediente

  • 1 kg. carne de caprioara (sira spinarii cu os),
  • 70 gr. unt pentru gatit,
  • sare, piper proaspat macinat,
  • 300 gr. oase si tandoane de caprioara,
  • 150 gr. soric de pe slanina,
  • 1 morcov,
  • 100 gr. telina taiata marunt,
  • 1 ceapa,
  • 2 linguri pasta de rosii,
  • 2 linguri de faina,
  • 1 ramurica de cimbrisor,
  • o foaie de dafin,
  • o ramurica de rozmarin,
  • 10 boabe de ienupar,
  • o lingurita de piper boabe,
  • o lingurita de seminte de coriandru,
  • 400 ml. vin rosu,
  • 4 pere taiate in doua (din compot),
  • 600 gr, galbiori (se gasesc in comert),
  • 20 gr. unt,
  • 6 linguri de jeleu de coacaze,
  • 100 gr. smantana