Timp total 3 ore și 45 minute
Ingrediente
- 1 kg. carne de caprioara (sira spinarii cu os),
- 70 gr. unt pentru gatit,
- sare, piper proaspat macinat,
- 300 gr. oase si tandoane de caprioara,
- 150 gr. soric de pe slanina,
- 1 morcov,
- 100 gr. telina taiata marunt,
- 1 ceapa,
- 2 linguri pasta de rosii,
- 2 linguri de faina,
- 1 ramurica de cimbrisor,
- o foaie de dafin,
- o ramurica de rozmarin,
- 10 boabe de ienupar,
- o lingurita de piper boabe,
- o lingurita de seminte de coriandru,
- 400 ml. vin rosu,
- 4 pere taiate in doua (din compot),
- 600 gr, galbiori (se gasesc in comert),
- 20 gr. unt,
- 6 linguri de jeleu de coacaze,
- 100 gr. smantana